2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

filizcim geçmiş olsun doğan a ve mink kontese. dediğin gibi olurda yürür inşaallah.herkes zor olacağını söylüyor,bende fakındayım ama yinede yürümesini istiyorum.şu haliyle şu boyuyla yürüdüğünü düşünemiyorum

herkese slm
nasılsınız bakeeem herkes iyimi

iyi değilim kızgınım siteye.
bir konuşturmuyor beaa

geçmişe bakamıyorum kaçmış ipin ucu dalıyorum
YAZGI hani sana bi link atacaktım aradım bulamadım ama bak burdada güzel şeyler var ☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
AYLİN parfüm sormuşsun bayan için şu ara carolina herrera 212 kullanıyorum ama yıllarca eternity moment calvin clein kullandım çok severim erkek içinse kenzo leopar tek geçerim
BURCU pedagog benim yanlış yaptığım bişeye deyinmiş allahtan erken öğrendim ben büyükler onu şımartacak şeyler yaptığında ama saçma sapan şeyler yaptığında hemen müdahale ederim tabi beni dinlemezler özellikle eserin ailesi benimkiler dinler saolsunlar hem eserle tartışırız hemde bak bi işe de yaramıyomuş öğrendiğim ii oldu frenliyim kendimi

hee bende kızgınım dün bakıma girmiş site bende giremedim,hep yavaş zaten yapacak bişey yok alıştım ben

Öğleyin Armada'ya gittim. Bizim işyerinde herkes öğleyin alışverişe gidiyordu. Ben de ilk defa gittim. Polens'in Tibet'i için çoook şeker yeni yıl hediyeleri aldım. Birazdan da kargoya vereceğim.

Cumartesi Pazar da işe geldiğim için bu öğle arası tatil gibi oldu...

Bu arada bu pedagog olayı nedir? Nerede yazmış?

Ben bi süredir düşünüyorum da başka bir iş yapmak istiyorum ama ne olduğu konusunda bir fikrim yok internet sitesi kurayım diyorum ama ne üzerine olacak bir fikrim yok, bir dükkan açayım diyorum ama ne üzerine bir fikrim yok, ay size de oluyor mu normal mi bunlar geçici mi? yoksa hani okuyoruz ya bazı yerlerde "birden hayatımı değiştirmeye karar verdim ve işimi değiştirip bu günlere geldim "diyorlar öyle mi olucam ben de

Yasemin buydu cnm

evet evet, "bir zamanlar fakir ama gururlu,kk müdavimi bi genç bayan vardı ya işte o bendim, hey gidi günler" dicen sen de

Aylin bu aralar bana da sık sık oluyor, başka bir iş, hatta başka bir şehir ve başka bir hayat... Nerden başlayacağımı bilemiyorum. Adamı da götüremiyorum zaten yanımda, şirketi burda çünkü. İlk adımı bi atabilsem gerisi gelir belki...

Sen nasıl bankacısın da c.tesi pazar çalışıyorsun? benim görümcem operayon uzmanı ama bir tek ATM arızası olduğunda gider ve gelir.:26:boşver gitme bankacılar hiç hakettiğini alamaz
Kim bakıyor kızına ve senin bızdık da diğer kızlar gibi becerikli mi?
Burcu pedagoga gitmiş bi sürü öneride bulunmuş onu paylaşmıştı geçmiş sayfalarda var

Sen yazılımcı mısın?

aylincim bu krizde iş kurmak ve iş bulmak zor bence .yeni maceralara atılmak için bir birikimin varsa sonuç hüsran olursa belki yıpranmadan kurtulursun .ama yoksa sıfırdan iş kurmak zor eşim denedi ve sonuç hüsran butik açtık burası turizm bölgesiya.malları ilk toptancılar veriyo zaten ücretsiz sattıkça ödüyosun dükkan kirasıda yoktu ben dedim yapamazsın diye ama dinlemedi.sonuç satamadı mallar elinde kaldı artı malları zararına pazarlarda yok fiyatına sattı .borçlarıda dükkanı kiraya verdik öyle ödedik.düğün borçlarınıda sağolsun kaynanamlar bize yıktı.velasıl kelam iyi düşün.hali hazırda bi işin var maaşıda iyiyse hiç kalkışma bence.

evet evet, "bir zamanlar fakir ama gururlu,kk müdavimi bi genç bayan vardı ya işte o bendim, hey gidi günler" dicen sen de

Sürmeli Meral Hn dalga geçmeyiniz hayallerimle, sana hiç olmuyor mu yani mesela hiç bakıma girmeyen istediğiniz gibi bir forum yapsam fena mı olur? bak kadının teki nurturia diye facebook taklidi site yapmış eminim paraya para demiyordur.
Evet Burcu çok fena gidesim bişeyleri değiştiresim var ama gidemesem bile buralardan iş kolumu değiştirmek istiyorum, ay boşuna okudum galiba

bana sık sık olur şu yaşıma geldim hala ne olmak istediğime karar veremedim bu ara iş değiştiresim var zaten daha sınavlarına da girmedim spk nın salladıkça sallıyorum okul bitti sudana gittim sevmedim ugandaya gittim sevmedim tekrar sudana döndüm evlendim sudandan da sıkıldım tr ye döndüm her an yeni bir delilik yapabilirim bu ara kanada gözüme acayip cazip görünüyo yada bian önce lisans alıp izmire yada istanbula taşınabilirim
anaaaa bu kışta kıyamette işn zor canım bide bebek var geçmiş olsun sen önce bi patronlarını yol istersen
evet yoliyim dimi akşam evde yolarım kendüsü kocam olur da

canım eşin olduğunu biliyorum.sende amma macera perestmişşsin bacım sizin oğlanda evereste çıkar kesin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…