2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

açıkçası ilk kez gittim o dr ama adam güven verdi diyebilirim. ben merte astronot aldım çok iyi ilk giyince çığlığı basıyo haliyle ama dışarda içim rahat üşümüyo,zaten onu giyince mayışıyo dışarda uyuyo gezmek daha kolay oluyo

Hee, tamam, bakayım LCW'ye de... Zaten kvalidem kişisine hırka aldıydım hediye (tavuk dötü tövbe tutmazmış), küçük geldi, mecbur gidecez... Evet, biraz bol bişey olması lazım, çok sıkarsa resmen kavga ediyor benimle çıkar bunu diye, üstünü başını yoluyor.
Bu sürmeli Meral lafına çok gülüyorum ayrıca da, alemsin... Aman azıcık sürüyor be, ben ilk gördüğümde kendi gözü sanmıştım, sen gel de benim sürmeleri gör, kömürlük penceresi gibi valla

evet Keremito yu da kapının önünde giydiriyoruz ev sıcak olunca çocuk fenalık geçiriyor,bir de darsa ordan oraya atıyor kendini, geçen gün sorduğum taytlardan da aldım kesinlikle tavsiye ediyorum yumuşacık yünlü,dışarı çıkarken kıyafetinin altına giydirin hiç üşümez ben evde tek de giydiriyorum çok da komik duruyor
Sürmeli demem tamamen espri kalem çekiyorum dediği için,yoksa eminim benim gözüme kalem çekmeden dışarı çıktığımı gören insan sayısı iki elin parmaklarını geçmez (meral alınıyosan demem bi daha parfümlü derim)

burcu banada davet göndersene anacım:78:
dün mertin bakıcı işini hallettim sonunda eve gelip bakacak kimse bulamadım burda, herkes kendi evinde bakmak istiyo, en sonunda burda 8 yıllık evli olan bi arkadaş vardı melek diye çocukları olmamış onunla anlaştım kışın bizim evde yazın kendi evinde bakacak 400tl anlaştık,sadece bebeğe bakacak ama olsun nihayet birini buldum annem haftaya evine dönecek ondan dolayı biraz üzgünüm kolum kanadım kırlmış gibiyim ama bakıcı işi çözüldüğü içnde mutluyum,daha önce 5 gün bakmıştı merte iyide bakmıştı kadın.

konuya açıklık geitreyim hevesim kaçtı oyuncak felan almıyorum :)

kıyafete gelince sürekli almaktan ve 15 günde bir giydirmediğim kıyafetler diye ayırmaktan bıktım :):)

eşimde de bende de direk üstüne göre alma gibi bir takıntımız var çok büyük almıyorum ben 1 yaş alıyorum herşeyini mesela şuan ,,

meralcim akşam kardeşim reaile götürecek beni orda kaldıysa eğer alırım ilkarabamıda toplarıda hem kardla alır taksit yapar rahat rahat öderim ..:)

Bi de LCWden şapka aldım onun da içi tüylü,çenenin altından da cırt cırtla kapatınca tüm kulaklar sıkıca kapanmış oluyor,7 TL mi neydi

Bütün şapkaları çıkarıyor, cırt cırtları da açıyor, sinir oluyorum :)

Evet evet, alayım astronot, uyusun

Biliyorum canım espri olduğunu, hoşuma gittiği için söyledim, inşallah Meral'in de hoşuna gidiyordur :)
Şu taytın linkini bi daha verir misin?

Mail adresini yolla anacım
Bakıcı işini çözmene sevindim, annenin gitmesine üzüldüm, hayırlısı olsun...

Esin ve Yasemin kişileri bugün yoklama kaçağılar

Evet, tutanaklara işleyin, Meral de rapor vermesin bunlara

Ben de çok büyük almıyorum ama artık body, tulum vb şeyleri 1-1,5 yaş almak lazım, diğerleri alttan kasıyor.

aylin ?
taytı kaç yaş alıyorsunuz ?
☞ Rose Ballet Baby Pink, El Yapm, Doal Deriden Patik, DP5 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
ben bunuda sipariş edeyim mi ?? :)

fatma anacım bu kadar oyuncağı aynı anda hemde peşin almaya gerek yok sürekli indirimer oluyo indikçe birer birer al bu ara bende ilk arabam alıyım diyorum

Tenku :)
O pantolon görünümlü olanın sadece yeşil üzerine yıldızlı olanını gönderiyorlarmış, onu beğenmedim.
I like milk yazılı olandan vereyim sipariş.

80 cm'e kadar olan bebekler içinmiş zaten...

işte geldim burdayım geçmişe baktım asayiş berkemal
unnadodan bende üyelik istiyorum özelden atıyorum burcuuu

Atttımmmmmm...
Doduk öyle diyo

fatma anacım bu kadar oyuncağı aynı anda hemde peşin almaya gerek yok sürekli indirimer oluyo indikçe birer birer al bu ara bende ilk arabam alıyım diyorum

Benim enteresan çocuğum ilk arabamı da işlevi dışında kullanıyor. Yatay haldeyken üzerine binip, sonra ayağa kalkıp öyle gitmeye çalışıyor, e düşüyor tabi, sonra da niye düştüm diye kızıyor

orda real varmı ? realde 45 tl imiş ilk arabam ben ona karar evrdim cnaım :)

49tl cnm:)) Dün akşam reale gitmiştik bi sürü vardı, sizin ordakinde de tükendiğini sanmam. Aman al o patiği de, Burcu da taytlardan alsın, Aylin de pantolon görünümlü olandan, sizi alışveriş çılgınları sizi
Bu arada benim de sipariş verdiğim taytlar bu sabah geldi ama sadece tayt almıştım yane, elzemdi o

Ben 1,5 yaş aldım ( o an ne düşünüyodum bilemiyorum) uzun geldi ama kıvırdım alttan bi sorun olmadı, sen 1 yaş al istersen.Patik güzelmiş, ben yine aynı siteden kaydırmaz çoraplardan aldım çarık şeklinde, kullanışlı bişey,hem ayakları üşümemiş oluyor hem sıkıca bileğini de sarıyor.
İlk arabam tarzı ayağa kalkıp tutacağı oyuncakları bu dönem için tavsiye ederim, bizimki bisikletini çok sevdi herşeyi bırakıp ona gidiyor ve üstüne tırmanıp itmeye çalışıyor,evde sürerken ayağa kalkıyor artist ya şimdi ben de bakıcının evine oyuncak alıcam ordaki oyuncakları çıngırak vs olduğundan artık dikkatini çekmiyor,bugün kiralama sitesini inceleyeceğim

bak şimdi 4 tl nin mi hesabını yaptın bana :)

aldım aldım 2 de tayt aldım :):)

burda real yok ama eser adanaya gidecek bu hafta umarım vardır orda ordan aldırırım
bende taytlara baktım ama merali dinledim almadım çünki zaten 4 tane yün kilotlu çorap vede kanz dan çokk şeker kırmızı taytlar almıştım 4 tanede o açgözlülük etmiyelim dimiama mutsuzum akşama kadar almassam yarın almam tutun beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…