2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydinlar herkese...gerci günaydinida kalmadi

Tugra sicagi hic sevmiyor cok cabuk bunaliyor...öyle fazla kalin giydirmiyorum...
birde magzalara felan girince terlemesin diye.
Bebek arabasinin tulumu var disarda onu kullaniyoruz, bi yerlere girince hemen aciyorum üsünü...
Bizimki arabamiz bunun hemen hemen aynisi ve siyahi...
Bu araba-tulumlari cok rahat oluyor tavsiye ederim...

e tabi ki alma, 8 adetten sonra daha da alınır mı Esin aaaaa Aranızda pek bi tutumlu hissettim kendimi cnm

Günaydın Zelihacım, raba güzelmiş cidden. Marka ve model ismi alabilir miyim?

Burcu aldığın şey görüntülenmiyo, ne aldın?

Ama Meral napalım bebeklere herşey elzem, bak hiç benim şunu aldım bunu aldım dediğimi duydun mu? o kadar azalttım ki kendime alışverişi ben bile şaşıyorum.Kerem e bayramda bot aldım 20 numara 1 kere giydi şimdi olmuyor, eşime dedim ki bugün acilen git LCW ye 22 numara al bari 1-2 ay giyebilsin, sen eymen le evdesin ama ben kar kış bile olsa bakıcıya gönderip ordan alıyorum mecbur kalıyorum böyle şeyler almaya, bak çorluda yine kar atıştırıyormuş,bizde ayrıca mama 2 kutu, bez 2 paket, oyuncak 2 tane olması gerekiyor çocuk 2 kapılı olduğundan

Ya kizlar birde ne diyecektim...
Tugra hala 2-3 saatte bir emmek istiyor...yemek felan yemis olsa bile...
Bu yüzden 2 saatten fazla hic bir yere birakamiyorum...
Birde bi keyifleniyor emdikden sonra...

Normalmi bu? Nasil azaltabilirizki?

Yeteri kadar almışsın sen, alma başka...

Bizim arabanın da var buna benzer bir tulumu, çok rahat gerçekten...

Günaydın Zelihacım, raba güzelmiş cidden. Marka ve model ismi alabilir miyim?

Burcu aldığın şey görüntülenmiyo, ne aldın?

Polar, patiksiz, boydan fermuarlı uyku tulumu aldım.
Eskisi küçük geliyor... Üstelik de 9-12 almıştım.

men paso onlineım çüünkütte sayfayı açık unutuyorum

Heee, ben de öyle yapıyorum :)

ehem ehem yüksek müsadenizle men ekspertize gidiyorum ordan da kayınpedere öğle yemeği hazırlamaya gidicem yemek hazırda sofrasını kur kaldır yapcem öğleden sonrada dörtyoldayım bensizlik zor gelcek hepinize farkındayım ama üzülmemeye çalışın kıyamam sizeee

İyi hade hafifletici nedenlerle cezan indirildi Doğru diyosun, bizim pek o kadar ihtiyacımız olmuyor doğrusu, Bi de bizim Furkandan da kalan çok şey var belki de onun da katkısı vardır. Kayınvalide sağolsun, Furkanın tüm küçülenlerini götürür saklardı benim yer yok diye, iyi ki de yapmış çok işe yaradılar walla. hele evde giydirdiklerim hep onlar. zaten bebekler her kıyafeti en fazla 5 kez giyyo galiba. gerçi benimki az büyüdüğünden daha fazla giyiyo:26:

Eymen de öyle cnm

günaydın kızlar. ne zamandır bakamıyorum buraya.
defnoşum hasta oldu. burnu akıyor boğazı kızarmış. peditus kullanacağız.
kış geldi bebişler döküldü. Allah beterinden korusun.
umarım herkes iyidir.
hasretin minik fasulyesinin cinsiyeti belli mi bu arada.

Geçmiş olsun cnm. Yok daha belli olmadı, olduysa da bize bişi söylemedi henüz

sana katılıyorum ,, misal 2 adet yürütecimiz var ,,düşün gerisini

bırak emsin ne araştırıyorsun ki emiyor mama olsa neyse ... azaltma emsin biizm kuzucukalrın yerinede emsin ,,,

burcu bende ayakkabıyı 2 tane taytı ve kaydırmaz çorapları aldım toplamda 100 tl olsun dedim :)

Aylin çok haklısın... Senin için bizden daha elzem...
Ben çok bakarım, hem internetten hem mağazalardan, ama çok almam, bakmayın burda abarttığıma. Doruk'un sadece 2 tane kazağı, 3 tane de pantolonu var mesela, ayakkabısı hiç yok...
Ben ev için olan şeylerden bol alıyorum, çünkü çok kirleniyor yemek savaşları sırasında.

Beni bozar bu çeşit haftalar

Hadi yaa, benim de mi öyle oluyor yani :26:

Yaa, ben dedim işte, ben dedim, senin durumun farklı... Bizim garibanların geçmişten gelen bi donu bilem yok

kızlar işler yoğun pek bakamıyorum ben öğle arasına eve gidiyorum burcu mailimi gelince yollayım anacım olurmu çok sağol,hepinizi öpüyorum

O zaman sana afferim. Çok eşyası yokmuş cidden. Dediğin gibi evde giyineceği eşofman tarzı şeylere çok ihtiyaç oluyo, bizim de o ihtiyacımızı zaten Furkanınkiler karşılıyor. o nedenle rahatız galiba. mesela hiç çorap almadım ama bi çekmece dolusu çorabı var Eymenin
Yok sen sık sık açıyosun sayfayı güzelim, o nedenle sürekli on-line'sın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…