2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm balbademler nasılsınız

Hoşgeldin Nehircim,yiyiz biz şükür sen ve kızçen nasılsınız? iş konusunda bi gelişme var mı?

kızlar işler yoğun pek bakamıyorum ben öğle arasına eve gidiyorum burcu mailimi gelince yollayım anacım olurmu çok sağol,hepinizi öpüyorum

ya neden davetiye istiyosunuz şu unnado için anlamıyorum, zaten üye olunabiliyo ama nedense herkes davetiye istiyo. bişi anlamadım bu işten:26:

Çok geçmiş olsun...

Bence de emsin...
Keşke benim de sütüm olsa ve evde olsam da sık sık emzirebilsem...

Fatoşum, ben zaten sabah e-bebek'e de 100 liranın üzerinde bayıldığım için, buna kargo ücreti ödemeye razı oldum :))

bi oyuncak dedim çıktım yola herkesi ve kendimi zarar soktum galiba :):)

Yok, ben dün akşamdan beri kaşınıyordum zaten

İyiyiz Nehircim, sen nasılsın, Zeyno napıyor?

kızlar işler yoğun pek bakamıyorum ben öğle arasına eve gidiyorum burcu mailimi gelince yollayım anacım olurmu çok sağol,hepinizi öpüyorum

Olur anacım olur, Mert'i öp yerime, sıkıştır azıcık :)

Tabi yaw, dedim ya, sürekli bakıyorum ama valla gereksiz bişi almıyorum.

eşim işin içeriklerini araştırmak ile meşgul ama ben sanırım gitmicem çok korkutuyor oralar beni kızçem ise iyi çok şükür yürümek ve konuşmak çabasında
emeklemekten hoşlanmıyor hiç hoşlanmadı da zaten sürekli bir yerlere tutunup ayakta durucak,yemesi içmesi sağlığı iyi şükürler olsun işte tüm zamanım sevgi pıtırcığım ile geçmekte

Ayy, madem sürekli online'ım, disiplin kurulunun yüksek müsaadeleri ile, bugün öğle yemeğini dışarda yiyebilir miyim :97:
Her zamankinden yarım saat kadar geç gelirim

kaynanacığım zeynoya bir sürü oyuncak getirmiş sağolsun o gün reale gittik getirdiği oyuncakjların hepsine baktık abartısız uçuk bir rakam tuttu,bisikletten top üfüren oyuncaklara,dizme takma çıkarma harf,renk öğretici özelliği olan oyuncaklar vs vs vs havuz da var içinde,ne diyim Allah razı olsun,şimdiki zamanına uygun olan oyuncakları verdim önüne ilerki dönemdekileri kaldırdım,ama kızımda şunu farkediyorum önüne dünyayıda versem muhakkak oyun oynarken arkadaşı olucak yanında bu da iki haftadır başladı ama eski haline döner inşallah sıpiş

Hakkınızda hayırlısı olsun Nehircim

Ayy, madem sürekli online'ım, disiplin kurulunun yüksek müsaadeleri ile, bugün öğle yemeğini dışarda yiyebilir miyim :97:
Her zamankinden yarım saat kadar geç gelirim

eyi git hade, benim yerime de ye balık yiceksen beim yerime yemesen de olur

Ben geldiimmm..
Aslında çok daha önce gelmiştim ama Meral bana özet geçmez belki diye geçmişi okuyayım dedim, sonrada tam cevap yazacaktım ki, site bakıma girdi, şansımı deneye deneye ancak girebildim foruma :))
Ceza almışım, yoklama kaçağıda olmuşum, birinizde bu kızın başına bişey gelmiş olabilir mi diye düşünmemişsiniz aşkolsun, dün o kadar dedim İklimi doktora götürecez diye.. Sabah sabah başıma neler geldi... Dün izin alamadım şirketten, sabah ani bir kararla hastaneye bende gitmeye karar verdim, bizim birimin müdürü saat 10 a doğru geliyor, o gelmeden nasılolsa gelirim diye düşündüm, velhasıl, eşim, annem ve ben İklimi hastaneye getirdik, doktoru ile tekrar konuştuk, sonda takmamaya tekrar idrar torbası takmaya karar verdi, torba takıldı, İklim hanım bir türlü çişini yapmadı tabi, baktım işe geç kalacam, eşim seni şirkete bırakayım dedi, yola çıktık, az gittik, küüüütttt öndeki araca çarptık, bayan sürücü, kapısını bile açmadan, hasar nedir diye merak bile etmeden polis çağırdı mı, kadını ikna edebilmek için ne diller döktük eşimle, sonunda ikna oldu ve polisi beklememeye karar verdi, karşılıklı anlaştık ve ayrıldık, tabi ben işe fazlasıyla geç kaldım, gelince de müdüre hesap verdim, Allah tan fırça yemedim..

Annemle eşim aradı daha sonra İklim 1,5 saatin sonunda yapmış idrarını çok şükür, sonucu yarın alacaz..
Doktor, bence bişey yoktur, emin olmak istiyorum sadece dedi, kız bebeklerde temizlik zor olduğundan mikrop kapma olayı daha fazla oluyor ya, geçen sefer hemşireler iyi temizlemeden takmıştır belki torbayı dedi, genel olarak tahlil sonuçları iyi, endişelenme dedi, içim rahatladı biraz..

Böyle işte.. Cevap yazacağım kişiler vardı ama şu an uzatmayım, bir daha ki mesajıma saklayım onları da..

Hakkınızda hayırlısı olsun Nehircim

eyi git hade, benim yerime de ye balık yiceksen beim yerime yemesen de olur

Balık yemedim, ama başka ne varsa yedim diyebilirim

Aklıma gelecekti başına bişi mi geldi diye ama sen dün akşam izin alamadım diye yazınca gelemedi... İklim'in tahlilleri temiz çıkar inşallah, sonda takılmamasına sevindim. Kaza için de geçmiş olsun, aman bu kadın şoförler de bi garip valla, ne ayıp (ben araba kullanmıyorum ya, ondan )

iyi ki uzatmamışın yani Yasemin okudum amma baştan sona, geçmiş olsun cnm. Çok şükür önemli bi durum yok, İklimin de sonuçları tertemiz çıkar inş.

İklim kuzuma geçmiş olsun canım ve sizede geçmiş olsun Allahtan küçük kaza ama ne olur ne olmaz ....Walla açık oluyorum ben ama ilgilenemiyorum burayla pek işte sabahtan bir bakıyorum öğlenden sonra birde akşam işten çıkmadan önce ..Evde Hilal kuzumla tam faal olduğumdan girmiyorum bile....
Canım tekrardan geçmiş olsun size

Kerem için oyuncak kiraladım bakıcısının evinde oynaması için, 1 tane fisher price ın yürüteç gibi olan arabası,1 tane kurabiye kavanozu,1 tane de davul. Geldiğinde yorumlarımı yazarım

Yasemin geçmiş olsun kaza için,İklim in de bişeyi olmadığına eminim, geçen gün fotolarına baktım kahküllerini kesmişsiniz herhalde dümdüz çok şeker duruyodu.

Burda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım

Pınarcım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,

Hilal kuzusu, iyi bir gece geçirmiş, çok sevindim.

Gülşancım, annen gidiyormuş, Allah kavuştursun, bakıcıyla anlaşmışsın hayırlı olsun,

Burcu, geçmiş olsun, dikkat et, sen zor toparlanıyorsun, bu arada annenin beli tamamen iyi oldu mu.?

Defne kuzusu da hastaymış, geçmiş olsun çok.

Fatmacım, sabah sabah alışveriş damarın kabarmış anlaşılan ve arkadaşlara da bulaştırmışsın, bende kendimi bugünlerde zor frenliyorum, benimde tavsiyem, o oyuncaklarım hepsini birden almana gerek yok, daha ucuz olan siteler var, ihtiyaç duydukça alırsın..

Umarım atladığım bişey yoktur, varsa kusuruma bakmayın :))

Meral, okuyacağını biliyordum :))
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, neyseki ucuz atlattık evet..

Aylincim, İklim toka taktırmadığı için sık sık kahküllerini kesiyorum, biraz eğri oluyor ama çok şeker oluyor bence..

ya ben istemiyorum çok kar yağmasını:18: artık dışarı adım atamam heralde, zaten botum da yok ahala alamadım gitti. topuklu çizmeleri giyinemem bu sene Eymen beyle. internet üzerinden bot ta alınır mı ki yaw:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…