- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.821
slm balbademler nasılsınız
kızlar işler yoğun pek bakamıyorum ben öğle arasına eve gidiyorum burcu mailimi gelince yollayım anacım olurmu çok sağol,hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar. ne zamandır bakamıyorum buraya.
defnoşum hasta oldu. burnu akıyor boğazı kızarmış. peditus kullanacağız.
kış geldi bebişler döküldü. Allah beterinden korusun.
umarım herkes iyidir.
hasretin minik fasulyesinin cinsiyeti belli mi bu arada.
sana katılıyorum ,, misal 2 adet yürütecimiz var ,,düşün gerisini
bırak emsin ne araştırıyorsun ki emiyor mama olsa neyse ... azaltma emsin biizm kuzucukalrın yerinede emsin ,,,
burcu bende ayakkabıyı 2 tane taytı ve kaydırmaz çorapları aldım toplamda 100 tl olsun dedim :)
bi oyuncak dedim çıktım yola herkesi ve kendimi zarar soktum galiba :):)
kızlar işler yoğun pek bakamıyorum ben öğle arasına eve gidiyorum burcu mailimi gelince yollayım anacım olurmu çok sağol,hepinizi öpüyorum
O zaman sana afferim. Çok eşyası yokmuş cidden. Dediğin gibi evde giyineceği eşofman tarzı şeylere çok ihtiyaç oluyo, bizim de o ihtiyacımızı zaten Furkanınkiler karşılıyor. o nedenle rahatız galiba. mesela hiç çorap almadım ama bi çekmece dolusu çorabı var Eymenin
Yok sen sık sık açıyosun sayfayı güzelim, o nedenle sürekli on-line'sın sen
Hoşgeldin Nehircim,yiyiz biz şükür sen ve kızçen nasılsınız? iş konusunda bi gelişme var mı?
ya neden davetiye istiyosunuz şu unnado için anlamıyorum, zaten üye olunabiliyo ama nedense herkes davetiye istiyo. bişi anlamadım bu işten:26:
Ayy, madem sürekli online'ım, disiplin kurulunun yüksek müsaadeleri ile, bugün öğle yemeğini dışarda yiyebilir miyim :97:
Her zamankinden yarım saat kadar geç gelirim
Hakkınızda hayırlısı olsun Nehircim
eyi git hade, benim yerime de yebalık yiceksen beim yerime yemesen de olur
Ben geldiimmm..
Aslında çok daha önce gelmiştim ama Meral bana özet geçmez belki diye geçmişi okuyayım dedim, sonrada tam cevap yazacaktım ki, site bakıma girdi, şansımı deneye deneye ancak girebildim foruma :))
Ceza almışım, yoklama kaçağıda olmuşum, birinizde bu kızın başına bişey gelmiş olabilir mi diye düşünmemişsiniz aşkolsun, dün o kadar dedim İklimi doktora götürecez diye.. Sabah sabah başıma neler geldi... Dün izin alamadım şirketten, sabah ani bir kararla hastaneye bende gitmeye karar verdim, bizim birimin müdürü saat 10 a doğru geliyor, o gelmeden nasılolsa gelirim diye düşündüm, velhasıl, eşim, annem ve ben İklimi hastaneye getirdik, doktoru ile tekrar konuştuk, sonda takmamaya tekrar idrar torbası takmaya karar verdi, torba takıldı, İklim hanım bir türlü çişini yapmadı tabi, baktım işe geç kalacam, eşim seni şirkete bırakayım dedi, yola çıktık, az gittik, küüüütttt öndeki araca çarptık, bayan sürücü, kapısını bile açmadan, hasar nedir diye merak bile etmeden polis çağırdı mı, kadını ikna edebilmek için ne diller döktük eşimle, sonunda ikna oldu ve polisi beklememeye karar verdi, karşılıklı anlaştık ve ayrıldık, tabi ben işe fazlasıyla geç kaldım, gelince de müdüre hesap verdim, Allah tan fırça yemedim..
Annemle eşim aradı daha sonra İklim 1,5 saatin sonunda yapmış idrarını çok şükür, sonucu yarın alacaz..
Doktor, bence bişey yoktur, emin olmak istiyorum sadece dedi, kız bebeklerde temizlik zor olduğundan mikrop kapma olayı daha fazla oluyor ya, geçen sefer hemşireler iyi temizlemeden takmıştır belki torbayı dedi, genel olarak tahlil sonuçları iyi, endişelenme dedi, içim rahatladı biraz..
Böyle işte.. Cevap yazacağım kişiler vardı ama şu an uzatmayım, bir daha ki mesajıma saklayım onları da..
Ben geldiimmm..
Aslında çok daha önce gelmiştim ama Meral bana özet geçmez belki diye geçmişi okuyayım dedim, sonrada tam cevap yazacaktım ki, site bakıma girdi, şansımı deneye deneye ancak girebildim foruma :))
Ceza almışım, yoklama kaçağıda olmuşum, birinizde bu kızın başına bişey gelmiş olabilir mi diye düşünmemişsiniz aşkolsun, dün o kadar dedim İklimi doktora götürecez diye.. Sabah sabah başıma neler geldi... Dün izin alamadım şirketten, sabah ani bir kararla hastaneye bende gitmeye karar verdim, bizim birimin müdürü saat 10 a doğru geliyor, o gelmeden nasılolsa gelirim diye düşündüm, velhasıl, eşim, annem ve ben İklimi hastaneye getirdik, doktoru ile tekrar konuştuk, sonda takmamaya tekrar idrar torbası takmaya karar verdi, torba takıldı, İklim hanım bir türlü çişini yapmadı tabi, baktım işe geç kalacam, eşim seni şirkete bırakayım dedi, yola çıktık, az gittik, küüüütttt öndeki araca çarptık, bayan sürücü, kapısını bile açmadan, hasar nedir diye merak bile etmeden polis çağırdı mı, kadını ikna edebilmek için ne diller döktük eşimle, sonunda ikna oldu ve polisi beklememeye karar verdi, karşılıklı anlaştık ve ayrıldık, tabi ben işe fazlasıyla geç kaldım, gelince de müdüre hesap verdim, Allah tan fırça yemedim..
Annemle eşim aradı daha sonra İklim 1,5 saatin sonunda yapmış idrarını çok şükür, sonucu yarın alacaz..
Doktor, bence bişey yoktur, emin olmak istiyorum sadece dedi, kız bebeklerde temizlik zor olduğundan mikrop kapma olayı daha fazla oluyor ya, geçen sefer hemşireler iyi temizlemeden takmıştır belki torbayı dedi, genel olarak tahlil sonuçları iyi, endişelenme dedi, içim rahatladı biraz..
Böyle işte.. Cevap yazacağım kişiler vardı ama şu an uzatmayım, bir daha ki mesajıma saklayım onları da..
Ben geldiimmm..
Burda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım
Meral, okuyacağını biliyordum :))
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, neyseki ucuz atlattık evet..
Aylincim, İklim toka taktırmadığı için sık sık kahküllerini kesiyorum, biraz eğri oluyor ama çok şeker oluyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?