- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.841
Tamam hatırlamışsın affettim
Burda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım
aynen katılıyorum çok yağsın kar çoookkkkkkk
Pınarcım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,
Hilal kuzusu, iyi bir gece geçirmiş, çok sevindim.
Gülşancım, annen gidiyormuş, Allah kavuştursun, bakıcıyla anlaşmışsın hayırlı olsun,
Burcu, geçmiş olsun, dikkat et, sen zor toparlanıyorsun, bu arada annenin beli tamamen iyi oldu mu.?
Defne kuzusu da hastaymış, geçmiş olsun çok.
Fatmacım, sabah sabah alışveriş damarın kabarmış anlaşılan ve arkadaşlara da bulaştırmışsın, bende kendimi bugünlerde zor frenliyorum, benimde tavsiyem, o oyuncaklarım hepsini birden almana gerek yok, daha ucuz olan siteler var, ihtiyaç duydukça alırsın..
Umarım atladığım bişey yoktur, varsa kusuruma bakmayın :))
ya ben istemiyorum çok kar yağmasını:18: artık dışarı adım atamam heralde, zaten botum da yok ahala alamadım gitti. topuklu çizmeleri giyinemem bu sene Eymen beyle. internet üzerinden bot ta alınır mı ki yaw:26:
Burcu hava çok mu soğuktu cnm? Eymenle pazara gitsek üşürmü ki?
Yahu, seni atlamak mümkün mü, senin yazılarını pür dikkat okuyorum, yorumlarına hastayım, blog falan yaz sen, takipçin olurum ben :))
Burcu hava çok mu soğuktu cnm? Eymenle pazara gitsek üşürmü ki?
Yahu, seni atlamak mümkün mü, senin yazılarını pür dikkat okuyorum, yorumlarına hastayım, blog falan yaz sen, takipçin olurum ben :))
çok yoğunnnn ,,, hiç bişi yazamıyorum çok konuşmayın olur mu :)
burcu hava çok mu soğuktu cnm? Eymenle pazara gitsek üşürmü ki?
yahu, seni atlamak mümkün mü, senin yazılarını pür dikkat okuyorum, yorumlarına hastayım, blog falan yaz sen, takipçin olurum ben :))
Olmaqz, bugün Aylinin de Burcunun da çok konuşasaları varmışşş (sanki normalde az konuşuyolar da)
davetiye olmayınca uzun sürüyo üyelik çünküHoşgeldin Nehircim,yiyiz biz şükür sen ve kızçen nasılsınız? iş konusunda bi gelişme var mı?
ya neden davetiye istiyosunuz şu unnado için anlamıyorum, zaten üye olunabiliyo ama nedense herkes davetiye istiyo. bişi anlamadım bu işten:26:
iklimin tahlilleri iyi çıkar inşallah,geçmiş olsun kazayı ucuz atlatmışsın canım. buarada bende tam bir trafik canavarıyım özellikle park ederken,ama dikkatli olmaya çalışıyorum en fazla 50 yle gidiyorum arkamda kuyruk oluşuyo millet küfür ediyodurBen geldiimmm..
Aslında çok daha önce gelmiştim ama Meral bana özet geçmez belki diye geçmişi okuyayım dedim, sonrada tam cevap yazacaktım ki, site bakıma girdi, şansımı deneye deneye ancak girebildim foruma :))
Ceza almışım, yoklama kaçağıda olmuşum, birinizde bu kızın başına bişey gelmiş olabilir mi diye düşünmemişsiniz aşkolsun, dün o kadar dedim İklimi doktora götürecez diye.. Sabah sabah başıma neler geldi... Dün izin alamadım şirketten, sabah ani bir kararla hastaneye bende gitmeye karar verdim, bizim birimin müdürü saat 10 a doğru geliyor, o gelmeden nasılolsa gelirim diye düşündüm, velhasıl, eşim, annem ve ben İklimi hastaneye getirdik, doktoru ile tekrar konuştuk, sonda takmamaya tekrar idrar torbası takmaya karar verdi, torba takıldı, İklim hanım bir türlü çişini yapmadı tabi, baktım işe geç kalacam, eşim seni şirkete bırakayım dedi, yola çıktık, az gittik, küüüütttt öndeki araca çarptık, bayan sürücü, kapısını bile açmadan, hasar nedir diye merak bile etmeden polis çağırdı mı, kadını ikna edebilmek için ne diller döktük eşimle, sonunda ikna oldu ve polisi beklememeye karar verdi, karşılıklı anlaştık ve ayrıldık, tabi ben işe fazlasıyla geç kaldım, gelince de müdüre hesap verdim, Allah tan fırça yemedim..
Annemle eşim aradı daha sonra İklim 1,5 saatin sonunda yapmış idrarını çok şükür, sonucu yarın alacaz..
Doktor, bence bişey yoktur, emin olmak istiyorum sadece dedi, kız bebeklerde temizlik zor olduğundan mikrop kapma olayı daha fazla oluyor ya, geçen sefer hemşireler iyi temizlemeden takmıştır belki torbayı dedi, genel olarak tahlil sonuçları iyi, endişelenme dedi, içim rahatladı biraz..
Böyle işte.. Cevap yazacağım kişiler vardı ama şu an uzatmayım, bir daha ki mesajıma saklayım onları da..
amin ozaman. bizim meslekte bırak karı, ülke yıkılsa bile gerekirse ekip arabası gelir ve seni işe götürürBurda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım
Gül cemalimi gören ve görmeden de yorum yapabilecek kapasiteye sahip olan arkadaşlarıma fikir soruyorum: Saçlarımı siyaha boyatam mı? Çok fena değişikliğim geldi :86:
Gül cemalimi gören ve görmeden de yorum yapabilecek kapasiteye sahip olan arkadaşlarıma fikir soruyorum: Saçlarımı siyaha boyatam mı? Çok fena değişikliğim geldi :86:
ben başka bişi söylesem ?
eşinle birlikte sahil kenarında bir resmin var uzun saçlı bence çok hoş görünüyor sen saçlarını uzat :) birde açık mavi tonları sana çok yakışıyor ,, fikr-i beyanımdır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?