2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim sen herbal hair care kullandığın sürece ayrıca saç kremi kullandın mı cnm? şampuanları kremsiz, kullansam mı emin olamıyorum ama

Burda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım

Amin :)

aynen katılıyorum çok yağsın kar çoookkkkkkk

Amin amin amin...

Yok, olmadı, bugün yine fenaymış, her an yatabilir, zıştık o zaman...

Kokoş sen de, daha önceki yıllardan kalma topuksuz botun da mı yok?
Ayrıca da yağsın bırak, yağsa yağmasa da bu soğukta çıkamazsın nasıl olsa, bari bize bi faydası olur yağarsa...

Burcu hava çok mu soğuktu cnm? Eymenle pazara gitsek üşürmü ki?

Meral, ben Tuzla sahildeydim, deniz seviyesi olduğu halde çok soğuktu, çok üşüdüm. Aslında soğuk diye bebeleri eve kapamaktan yana değilim, sağlam giydirip çıkarmak, alıştırmak gerektiğini düşünüyorum ama bugün bu düşüncemin uygulanabileceği günlerden değil kanımca...

Yahu, seni atlamak mümkün mü, senin yazılarını pür dikkat okuyorum, yorumlarına hastayım, blog falan yaz sen, takipçin olurum ben :))

Hooop, yavaş, noluyo :13:

Doğru çıkarmayayım şimdi. ama taze sebzeyi de ancak pazardan alıyorum, iyisi mi Furkan gelince onları bırakıp bi koşu gidip geleyim. 1 saat kadar oyalayabiliyo odasında. Ağlarsa da arar beni dönerim hemen, zaten pazar sokakta

Meralim, ben her zamanki kullandığım saç kremimi kullanmaya devam ettim, bir zararı yok, internet sitesinde de yazıyor, kendi saç kreminizi kullanabilirsiniz diye, benimde saçlarım röfleli olduğundan kremsiz olmuyor anacım, şu kremi kim icat ettiyse Allah razı olsun..

Gül cemalimi gören ve görmeden de yorum yapabilecek kapasiteye sahip olan arkadaşlarıma fikir soruyorum: Saçlarımı siyaha boyatam mı? Çok fena değişikliğim geldi :86:

Burcu konuşun anacım şaka yapıyorum, niye sustunuz ki sahi??:))

Yasemincim sağol cnm, benim saç ta iyi durmuyor kremsiz, ben de kullanayım:80:

davetiye olmayınca uzun sürüyo üyelik çünkü

iklimin tahlilleri iyi çıkar inşallah,geçmiş olsun kazayı ucuz atlatmışsın canım. buarada bende tam bir trafik canavarıyım özellikle park ederken,ama dikkatli olmaya çalışıyorum en fazla 50 yle gidiyorum arkamda kuyruk oluşuyo millet küfür ediyodur

Burda kar şiddetini arttırdı bacılar, dua edin daha fazla yağsın biz erken çıkmak zorunda kalalım yarın da yollar kapansın işe gelemeyeyim oğluşumla evde takılalım
amin ozaman. bizim meslekte bırak karı, ülke yıkılsa bile gerekirse ekip arabası gelir ve seni işe götürür

Gül cemalimi gören ve görmeden de yorum yapabilecek kapasiteye sahip olan arkadaşlarıma fikir soruyorum: Saçlarımı siyaha boyatam mı? Çok fena değişikliğim geldi :86:

ben başka bişi söylesem ?

eşinle birlikte sahil kenarında bir resmin var uzun saçlı bence çok hoş görünüyor sen saçlarını uzat :) birde açık mavi tonları sana çok yakışıyor ,, fikr-i beyanımdır ...

evet evet evet sen de beyaz tenlisin, koyu tonlar bize daha iyi gidiyor. ben de mvi siyaha boyamıştım,çok güzel olmuştu ama şimdi yine zamanı geldi

Sağol Fatoşum... Saçlarımı uzatıyorum zaten, kısa olarak kullanmak rahat ama uzunun daha çok yakıştığını düşünüyorum ben de. Yalnız o kadar kısacık kestirdikten sonra, uzama süreci epey sancılı oluyor :) Açık maviyle ne zaman gördün sen beni, hangi foto o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…