- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.861
Sağol Fatoşum... Saçlarımı uzatıyorum zaten, kısa olarak kullanmak rahat ama uzunun daha çok yakıştığını düşünüyorum ben de. Yalnız o kadar kısacık kestirdikten sonra, uzama süreci epey sancılı oluyor :) Açık maviyle ne zaman gördün sen beni, hangi foto o?
evet evet evetsen de beyaz tenlisin, koyu tonlar bize daha iyi gidiyor. ben de mvi siyaha boyamıştım,çok güzel olmuştu ama şimdi yine zamanı geldi
burcu mavi siyaha boyat bencede yakışır
canım o bahsettiğim resimde mavi değildi kıyafetin , resimde saçların uzundu ben seni başka resimlerde hatırlıyorumdur yada hayalimde canlandırım güzel geldi diyeyim :)
slm biz geldik doğan paşa sabredemedi ensonunda atladı pcye.
------yasemin geçmiş olsun canım inşallah ilkimin tahlilleride temiz çıkar.valla kendimde bayanım ama bazılarıda çok çirkef oluyo canım kaşınıyo resmen insan çıkar bi koşunur sonuçta yanında sende varsın.sadece erkek olsa tamam anladık belki korkmuştur.
-----burcu bence doruğun iştahsızlığı dişle alakalı olmayabilir sen bi doktora git işini sağlama al
------fatma okadar parayı verme oyuncaklara hayır oynasalar canım yanmaz bi çoğu kırılacak zaten.bitane al sıkılınca yenisini alırsın bikaçtane olunca bakmıyolar bilr.valla ben hatalıyım okunuda evde oyuncak mağzası açsam yeridir yani hele o kızımın kıyafetleri yok yok arkası kız olsa yaşamıtık amma erkek oldu dağıtıyorum millete.
------esin evi neyaptın sel bastı falan demiştin yoldunmu kocayı.
-----aylin amma haşin bakışlı sıpam var facete gördüm cin cin bakmış maşallah.
-----meral dün için sağol canım cerenle eşleştik.
unuttuklarım varsa herkese slm.BUARADA BAYRAMDA LUNAPARKA GİTMİŞTİK.HOŞKİ HASRETTE ORDAYMIŞ RESİMLERİNDE GÖRDÜM KEŞKE KARŞILAŞSAYDIK AMA SANIRIM YA ZAMAN YA GÜNLER TUTMADIZD
slm biz geldik doğan paşa sabredemedi ensonunda atladı pcye.
------yasemin geçmiş olsun canım inşallah ilkimin tahlilleride temiz çıkar.valla kendimde bayanım ama bazılarıda çok çirkef oluyo canım kaşınıyo resmen insan çıkar bi koşunur sonuçta yanında sende varsın.sadece erkek olsa tamam anladık belki korkmuştur.
-----burcu bence doruğun iştahsızlığı dişle alakalı olmayabilir sen bi doktora git işini sağlama al
------fatma okadar parayı verme oyuncaklara hayır oynasalar canım yanmaz bi çoğu kırılacak zaten.bitane al sıkılınca yenisini alırsın bikaçtane olunca bakmıyolar bilr.valla ben hatalıyım okunuda evde oyuncak mağzası açsam yeridir yani hele o kızımın kıyafetleri yok yok arkası kız olsa yaşamıtık amma erkek oldu dağıtıyorum millete.
------esin evi neyaptın sel bastı falan demiştin yoldunmu kocayı.
-----aylin amma haşin bakışlı sıpam var facete gördüm cin cin bakmış maşallah.
-----meral dün için sağol canım cerenle eşleştik.
unuttuklarım varsa herkese slm.BUARADA BAYRAMDA LUNAPARKA GİTMİŞTİK.HOŞKİ HASRETTE ORDAYMIŞ RESİMLERİNDE GÖRDÜM KEŞKE KARŞILAŞSAYDIK AMA SANIRIM YA ZAMAN YA GÜNLER TUTMADIZD
selam hanımlar...
oyuncak mevzuu vardı sabah..
playskool ilk arabam araştrdım ..hepsiburada.comda ..kocim gelsin inşallah sipariş ettiricem..
trabzonda iş seyahatinde..bende buakşam kuzeni çagrcam..
perşembe sabbahı da kızımın teyzesi gelicek ALLAH ın izniyle..istanbuldan sizin mmemeleketten..
yagmur uyuyo ..
sabah kahvaltısını farklı hazırladım..cicibebe 2 tane pastorize sütle ıslatıp içine yumurta sraısı peynir koydum sadece uzun bi aradan sonra ilk defa hoşuna gitti severek yedi yarım kasede olsa..yani tahıllı mama kullanmadım..pekmezide bidahakine..
sssshhhhtttt ne yapıyosun şimdi havalanıp uçucak(ayriyeten kıskanç smile) Ama itiraf edeyim ben de açıksözlülüğüne hastayım
yazemin aşkolsun yaa bugün bi yazına cevap yazayım araya sıkıştırayım dedim ,,
şımartma sen bu sarışın hatunu sonra sana bi moral verir görürsün :)
Gül cemalimi gören ve görmeden de yorum yapabilecek kapasiteye sahip olan arkadaşlarıma fikir soruyorum: Saçlarımı siyaha boyatam mı? Çok fena değişikliğim geldi :86:
hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?
İltifatlarınıza layık olmaya çalışıcam güzel hatunlar :114::109: ayrıca ben şımarmam çok sevgili Fatma arkadaşım korkma sen:97:
Güzel olur bence de ama ben kısa saçlı halini daha yahşi bulanlardanım o yüzden uzat diyemeyeceğim.
hadi gözün aydın ozaman hasretlik zor teyzeside özlemiştir yeğenini.
kociş çokmu kalacak trabzonda Allah kavuştursunben ünv. trabzonda okudum özledim şimdi
bennnn geldimmmmm ... ama hiçççç havamde deilim saldım bugün kendimi müthiş uykusuzm (ege saolsun ) aksam üstü randevu aldım ege yi götürecem artık cocuk saat bası uyanıyo vampirlere döndüm resmen .söyleyecem dr a bi uyku ilacı yazsın oglum için yoksa yakındır vücudumun iflas etmesi
SEN TAKİP ET YİNEDE BÖYLE DVM EDERSE SÜREKLİ GİTTİĞİN Bİ DOKTORUN VARDIR ARA SOR.BEBEKLERDE GENELDE KURU ÖKSÜRÜK DAHA SONRA BALGAMA VE İŞTAHSIZLIĞA DÖNÜŞÜYO.YADA HASTALANACAKLAI zaman yemiyolar.inşallah diştendir.ayrıca sanada geçmiş olsun şifayı bende kaptım sıpalardan.Şu anki rengim kendi rengim bu arada, yıllardır saçımı boyatmıyorum ben. Bu renkten açığı hiç yakışmıyor, ama siyah olur diye düşünüyorum. Çok sert gösterir falan dediler ama o ne demek anlamadım :)
Di mi
Hee, sana geldiğimizde mavi giymiştim, şimdi hatırladım...
Filiz, sağol... geçen salı gittik doktora, tahllileri falan da yapıldı, hiç bişeyi yoktu, ama iştahsızlık başlamıştı. Bu kadar zamanda bişey olmuş olabilir mi ki? Offf stres olurum bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?