2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BURCU senin sacların siyah degil mi zaten??:26:haa mavi siyah tan bahsediyosan yuz hatlarını oldukca keskin ve sert gösterebiliyo:)
AYŞEGÜL papatya cayı denedinmi hiç??yada iyigeceler cayı verebilir dr un..gecen annem içMİŞ papatya cayı rahatlatsın diye ki kadın 7 24 uyuyabilecek kapasitede bi hatun..sarhoş gibi konuşuyodu tlf da ..
mutlu NE SORDUN MERAK ETTİM..

Son düzenleme:

allah allah senin kocanda enteresanmış yani insan çocuğuna alır gerekirse kendi giymez.cnım net olucam nebileyim potmu kırıcam sen kocanı bi takip et şık giyinme ve kendinden başkasını görmeme aklıma kötü kötü şeyler geliyo bak.......

selam kızlar ben geldimmmm,
oglumla 12 de bi yattık, 2:15 te kalktık öglen uykusu cokk iyi geldi vallahi
sizlerde ne var ne yokkk

Çok kızdım kocana bencil herif :88: inşallah o 150 TL lik gömleklerine Ege mıçar ya da kusar ya da işer

ula temell

bende cok ama cook sınırlendım valla kocana, tam dayaklıkk
yani bencede insan kendi giymez cocuguna giydirir, ustelik bu ayak saglıgı...
hemde yeni yurumeye baslayacak bir cocugun ayak saglıgı...
alttan alma bence bu konuyu canım

hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?

hayır kesinlikle takmıyorum ,, alıştırma bence , anneannelerin tülbentleri dolayıp dolayıp yatması gibi ne gerek var yaww ... bırak açık saçık alışsın öyle :)

evet evet kerem cin gibi maşşalah git gide sanada benzemeye başladı ,, hangi siteden kiraladın ? bi bakim ? ama ben devamını düşündüğümden oyuncak benim için yatırım yani :) dönencesini en pahalısından en iyisinden aldık :) çok ukala oldu pardon :) şimdi kaldırdık duruyor ikinciye ve üçüncüye :) :)

uşşşş aşuk hatunn...

ay çok kızdım eşine,aynı muhabbeti eşimde yaptı ama lafta kalır onunki yine benim istediğim alınır oğluna canı feda herşeyin en iyisi der onun için, ama bazen bende acıyorum bir ay giyeceği bir ayakkabıya yada kıyafete bi dünya para vermek ama kıyamıyosun yavruna yinede

yok yok takip altında zaten kendileri ama bi vukuatı cıkmadı bugüne kadar cıksa kapının önünde zaten kendisi :)))) sadece annesi ve kızkardeşinin cok etkisi altında ... düz dünyası yokmuş işte ..düğünümüzde onlarla cekilen bi foto var o fotu görseniz zaten direkt haklısın dersiniz.kardeşi abim gidiyo diye aglamıs bütün gün gözler şiş (karsı apt.da oturuyoruz) annesi bütün fot larda suratsız hiç güldüğü bi resim yok.veee cok istediler bastan benke evlensin sonra kıyamadılar oglumuz gidiyo diye

Teşekkürler Filizcim, oldu bir aksilik işte, atlattık ama çok şükür..

hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?

Ben şapka giydirmiyorum, alışmasın öyle şeylere..

len dün mesaj yazdık Allah ın bir kuluda cevap yazmamış len yıman

Fulyacım, sayfalar hızla akıp gidiyor, arada kaynamış olabilir, nasılsın, iyi misin, ***** nasıl, ceee deyip kaçıyon bacım sende..?

Ayşegül, çok kızdım kocana çok, hayret bişey yaa, tamam anladık çocuk kıyafetleri ve ayakkabıları pahalı olabilir ama sonuçta insanın içinden geldiyse alır yani, hem alışverişe git, heveslendir hemde çok pahalıymış diye tersle geri çevir, biz çocuklarımız için çalışıyoruz, ne kadar taviz verirsen bu konularda öyle gider bu, bence bu tür konularda sesini çıkarmalısın ve taviz vermemelisin, ne olursa olsun o şekilde konuşmamalıydı eşin, sana kendini kötü hissettirmiş.. İyi bilirim o duyguyu arada benim eşimde yapar malesef, ama ben baskın gelmeyi öğrendim..

Uyku ilacı vermiyor çocuk doktorları diye biliyorum.. Bu süreci böyle çekecez malesef, yalnız değilsin bizimkilerde öyle..

evet canından bi parça yaaaa bende buna kızıyorum yoksa gider alırım alıyorum da zaten

şapka falan giydirmiyorum yatarkensen nasılsan onlarda öyle.odaları 25-26 derece üstünde sadece bir battaniye oluyo.çok terliyolar çünkü .çocuğu en fazla hasta eden ter ve sıcaktır.oh oh yağmurun eller üstünde desene teyzoşlar gelcek bababada kimbilir neler getircek

ben takmıorum bacıcaazım takan varmı merak edip sordum..
aşıgımm seyyalim..o benim ışığım ben ona resmen aşıkım:)

alttan alırmıyımmm nburnundan fitil fitl getirdim aksam ama yinede sinirim gecmiyo lafa gelince cok kıymetli ege ...

Gülşancım tam ben bir fıkra yazacaktım ki sen benden önce davrandın, çok yaşa emi, sağlıklı yaşa ama..
Buyrun bir tane de benden, daha önce duymuş yada okumuşsunuzdur ama ben hep gülerim bu fıkraya.

Yeryüzündeki herkes ölür ve Azrail karşılarına alır..ve derki: "Erkekler 2 sıra ...olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Azrail erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Azrail diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yaratıldınız ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! anlat bakalım bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"

napıosun yılbaşında.**
menünü alabilir miyim??

sayayım aşkitommm
fava
cerkeztavugu
fasulye pilaki
zeytinyaglı yaprak sarma
amerikan salatası
patates kızartması
chicken fingers tarzında tavuk
köfte
kroket
peynir tabagı
veee yılbaşı pastası (ben yapcam seker hamurundan)
ayrıca kuruyemiss cipss :)))
ve içki :)))
ohhhh valla gelse de keyifler yapılsa tombalalar oynansaa....

senin menün nedir canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…