- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.881
dün görümcemle ilgili bi şeyler anlatmıstım ya ,, tam cvp okurken kocam geldi cıkmak zorunda kaldım sonra yine beni çıldırttı ayakkabı alalım oğlana dedi beyfendi alalım dedim bende sevindim cocuk için bişeyler almak istiyo diye gittk magazaya 50 tl ayakkabı cok pahalı dedi almadan cıktı 50 tl ye ayakkabı mı olurmus diyo .. tabi bugüne kadar cocuga tek bi iğne almadıkları için .bende bir kızdım üstünde giydiklerin 1000 tl benim cocugumun mu ayakkabısı fazla geliyo sana dedim. sanki cocuk benim cocugum o üvey babası bi an bana onu hissettirdi ege için cok üzüldüm .. egenin babasının parasına iht yok ama gercekten cok bozuldum insan cocuguna özenmezmi yaaa .. bıraktım carsının ortasında gitmiş 20 tl ye almıs gelmiş biyerden .ama cocugum adına benn cok kırıldım ..150 tl den6-7 gömlek almasını biliyorlar kendilerine.
dün görümcemle ilgili bi şeyler anlatmıstım ya ,, tam cvp okurken kocam geldi cıkmak zorunda kaldım sonra yine beni çıldırttı ayakkabı alalım oğlana dedi beyfendi alalım dedim bende sevindim cocuk için bişeyler almak istiyo diye gittk magazaya 50 tl ayakkabı cok pahalı dedi almadan cıktı 50 tl ye ayakkabı mı olurmus diyo .. tabi bugüne kadar cocuga tek bi iğne almadıkları için .bende bir kızdım üstünde giydiklerin 1000 tl benim cocugumun mu ayakkabısı fazla geliyo sana dedim. sanki cocuk benim cocugum o üvey babası bi an bana onu hissettirdi ege için cok üzüldüm .. egenin babasının parasına iht yok ama gercekten cok bozuldum insan cocuguna özenmezmi yaaa .. bıraktım carsının ortasında gitmiş 20 tl ye almıs gelmiş biyerden .ama cocugum adına benn cok kırıldım ..150 tl den6-7 gömlek almasını biliyorlar kendilerine.
size bi garadeniz fıkrası anlatamda gülün
Dünyanın en iyi ajanını seçecekler,her ülkeden biri katılıyo bizdende temel katılıyo tabiii
Birsürü elemeden geçiliyo kala kala üç kişi kalıyo bi alman bi fransız bide temel. Diyolarki :yarın eşinizide getirin son elemeyi yapalım. Ertesi gün hepsi karısını alıp geliyo.
20 katlı bir binanın en üst katında üç ayrı odaya bunların eşlerini koyuyolar.
önce fransızı çağırıyolar:al bu silahı git karını vur ,vurursan en iyi ajan sensin diyolar,fransız giriyo içeri biriki dak. Sonra çıkıyo:batsın yere ajanlık karımı seviyom vuramam diyo eleniyo.
Almanı çağırıyolar:git eşini vur diyolar. Alman giriyo 10-15 dak sonra çıkıyobenim çocuklarımın anası nası vururum, çocuklarıma ne derim, vuramam diyo eleniyo.
Sıra temele geliyo: Al bu silahı git karını vur diyolar.
Temel daha odaya girer girmez dan dan dan üç el ateş sesi geliyo ardından bi sessizlik, şangııırt diye bi cam sesi.
Adamlar içeri koşuyo nooldu diye. Temel diyoki: Haçan verdiğinuz silah guru sıku çıktu (kuru sıkı) hanım ölmeyunca bende camdan aşağu attum
hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?
Filizcim şaka maka büyüdü sıpa, cin gibi baktığını herkes söylüyor,inşallah ilerde bi kız bulup lülükleşmezbu aralar bana benzetenler de çoğaldı.
Fatma ben oyuncak kiraladım bugün 1 aylığına Selin de çabuk sıkılanlardansa sen de kiralasana.Ben kiraladıklarımı bakıcının evine koyucam sen de annenin evine koyarsın
Ebru ben yatarken şapka falan kullanmıyorum kullanan olduğunu da sanmıyorum
sagolasn amirim..sorma vallahi kuduruyo yegeni için ve utanmadan onun için geliorum diyo yuzume..
kocinin seyahatleri tek günlük yarına döner..yohusam ben edemem onsuz 2 gün biletrabzon aslen kökenimiz ama hiç gidip göremedim memleketi..
allah allah senin kocanda enteresanmış yani insan çocuğuna alır gerekirse kendi giymez.cnım net olucam nebileyim potmu kırıcam sen kocanı bi takip et şık giyinme ve kendinden başkasını görmeme aklıma kötü kötü şeyler geliyo bak.......
Çok kızdım kocana bencil herif :88: inşallah o 150 TL lik gömleklerine Ege mıçar ya da kusar ya da işer
selamherkese
siteyi değiştirmişler hala çözemedim
ne var ne yok büyük değişiklik ola varmı benhala işe başlamadım kocam beniannemlere bıraktı 25gün orada kaldık
benimoğlan sünnet olalıçok deiştiuykusuz geceler başladı
napıosun yılbaşında.**selam kızlar ben geldimmmm,
oglumla 12 de bi yattık, 2:15 te kalktık öglen uykusu cokk iyi geldi vallahi
sizlerde ne var ne yokkk
slm biz geldik doğan paşa sabredemedi ensonunda atladı pcye.
------yasemin geçmiş olsun canım inşallah ilkimin tahlilleride temiz çıkar.valla kendimde bayanım ama bazılarıda çok çirkef oluyo canım kaşınıyo resmen insan çıkar bi koşunur sonuçta yanında sende varsın.sadece erkek olsa tamam anladık belki korkmuştur.
-----burcu bence doruğun iştahsızlığı dişle alakalı olmayabilir sen bi doktora git işini sağlama al
------fatma okadar parayı verme oyuncaklara hayır oynasalar canım yanmaz bi çoğu kırılacak zaten.bitane al sıkılınca yenisini alırsın bikaçtane olunca bakmıyolar bilr.valla ben hatalıyım okunuda evde oyuncak mağzası açsam yeridir yani hele o kızımın kıyafetleri yok yok arkası kız olsa yaşamıtık amma erkek oldu dağıtıyorum millete.
------esin evi neyaptın sel bastı falan demiştin yoldunmu kocayı.
-----aylin amma haşin bakışlı sıpam var facete gördüm cin cin bakmış maşallah.
-----meral dün için sağol canım cerenle eşleştik.
unuttuklarım varsa herkese slm.BUARADA BAYRAMDA LUNAPARKA GİTMİŞTİK.HOŞKİ HASRETTE ORDAYMIŞ RESİMLERİNDE GÖRDÜM KEŞKE KARŞILAŞSAYDIK AMA SANIRIM YA ZAMAN YA GÜNLER TUTMADIZD
hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?
len dün mesaj yazdık Allah ın bir kuluda cevap yazmamış len yıman
bennnn geldimmmmm ... ama hiçççç havamde deilim saldım bugün kendimi müthiş uykusuzm (ege saolsun ) aksam üstü randevu aldım ege yi götürecem artık cocuk saat bası uyanıyo vampirlere döndüm resmen .söyleyecem dr a bi uyku ilacı yazsın oglum için yoksa yakındır vücudumun iflas etmesi
ay çok kızdım eşine,aynı muhabbeti eşimde yaptıama lafta kalır onunki yine benim istediğim alınır oğluna canı feda herşeyin en iyisi der onun için, ama bazen bende acıyorum bir ay giyeceği bir ayakkabıya yada kıyafete bi dünya para vermek ama kıyamıyosun yavruna yinede
sagolasn amirim..sorma vallahi kuduruyo yegeni için ve utanmadan onun için geliorum diyo yuzume..
kocinin seyahatleri tek günlük yarına döner..yohusam ben edemem onsuz 2 gün biletrabzon aslen kökenimiz ama hiç gidip göremedim memleketi..
hayır kesinlikle takmıyorum ,, alıştırma bence , anneannelerin tülbentleri dolayıp dolayıp yatması gibi ne gerek var yaww ... bırak açık saçık alışsın öyle :)
evet evet kerem cin gibi maşşalah git gide sanada benzemeye başladı ,, hangi siteden kiraladın ? bi bakim ? ama ben devamını düşündüğümden oyuncak benim için yatırım yani :) dönencesini en pahalısından en iyisinden aldık :) çok ukala oldu pardon :) şimdi kaldırdık duruyor ikinciye ve üçüncüye :) :)
uşşşş aşuk hatunn...
bende cok ama cook sınırlendım valla kocana, tam dayaklıkk
yani bencede insan kendi giymez cocuguna giydirir, ustelik bu ayak saglıgı...
hemde yeni yurumeye baslayacak bir cocugun ayak saglıgı...
alttan alma bence bu konuyu canım
napıosun yılbaşında.**
menünü alabilir miyim??
alttan alırmıyımmm nburnundan fitil fitl getirdim aksam ama yinede sinirim gecmiyo lafa gelince cok kıymetli ege ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?