2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:84::84::84:bu süpermiş yanlız

hastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?
şapkamı yok beya, ben bir haftadır çorapsız yatırıyom gece sadece iki kez kalkıyo uyku nedir hatırlamaya başladım çocuk sıcaktan bunalıyomuş galiba:26: aman nazar deymesin

burda hızlı kullanmak daha tehlikeli insanlar araba görünce çekilmiyo, korkmuyo arabadan. analar danalarını yola saçmış birinin elinden tutan yok bide trafik kuralına uyanda yok yolun ortasında beyaz şeritler varya yolu ikiye ayırır geliş gidiş için ,işte o beyaz çizginin tam ortasına arabayı park edip gideni bile gördüm burda yoksa hızı severim eşim beni çok uyarır bu konuda:78:

hee bozulma canım fıkra işte fıkrayı kimse görmedi galiba yoksa komik değilmi:26:

bişey sormadım dün yazmıiştım
ben dün yoktum

evet canından bi parça yaaaa bende buna kızıyorum yoksa gider alırım alıyorum da zaten

boşver arkadaşım sen bildiğini oku ozaman
ben kaçıyorum kızlar hepinizi öptüm

hande bacım şimdiden senin eve rezervasyon yaptırsam nasıl olur acaba.

Sağol tatlım.Aloynaver.com dan kiraladım, bizde bi bisiklet olduğundan fisher price ın yürüteç gibi olan arabasından, 1 tane kurabiye kavanozu, 1 tane de davul, 59 tl tuttu 1 aylık kiralaması,bunların hepsini bakıcıya bırakıcam, orda başka oyuncaklarla oynasın eve gelince bizde başka. Oyuncağın hangi birini evinin neresine saklayacaksın daha 9 aylıklar o yüzden kirala gitsin, bizim ev ufacık şimdiden 1 salıncak 1 bisiklet ve mama sandalyesi evin yarısını kapladı, küçük oyuncaklarını saymıyorum bile.

kk bize kızdı sayfaları hızlı ileletiyo bugün yetişilmiyo valla.
hasreeeeeet nere kaçtın gııııı başka topikleremi daldın yoksam nerelerde bukız başına bişemi geldi acABA Nosunu bilen varmı dünde girmedi?

Eymene yemek yedireyim derken ipin ucunu kaçırdım

ege43(cnm adın neydi:26:) seninkiler de cidden alemn, erkek evinin de ağladığını ilk kez duydum. üstelik karşı apartmana taşınacakken

Gülşan ve Yasemin fıkralar için teşekkürler kızlar, gülümsettiniz bizi

Peki bu kiralama işlemine gelip geri almaları da dahil mi sen mi gönderiyosun?

Cnm sen bilmiyosun tabi, Hasret aRTIK DÜKKANDA DURMUYOR O NEDENLE SIK GİRMİYOR FORUMA. EVDE CERENLE GİREMİYOMUŞ. KOCASI İKİNCİ HAMİLELİKLE BERABER İNSAFA GELDİ

bence bu ailede bir bencillik durumu söz konusu ,,,

valla eşimi ben dizginlerim genelde oyuncak kıyafet hiç düşünmez ...

Hahahayyytt, erkek evinin ağladığını birde ben, benim eşimin ailesinde gördüm, görümcem annesinin düğün günü sabaha kadar ağladığını anlatmıştı, gülmekten yerlere yatmıştım, şaşkın şaşkın bakmıştı o safta, bizimki de yan binada üstelik, sanırsın başka ülkeye iç güveysi verdi oğlunu...

Ben de çok kızdım, esefle kınadım, ne için çalışıp kazanıyoruz, çocuklarımız için... Para yokken bunu söylese durum farklı olurdu ama kendi üstüne başına rahat rahat alırken çocuğundan kısması hiç hoş değil...

Akşam bi ararım, belki bişey önerir...

Yok canım, kestane benim saçım, biraz açık biraz koyu...

selam kızlar ben geldimmmm,
oglumla 12 de bi yattık, 2:15 te kalktık öglen uykusu cokk iyi geldi vallahi
sizlerde ne var ne yokkk

Ooo Hande hanımcım, siz buralara uğrar mıydınız

Çok kızdım kocana bencil herif :88: inşallah o 150 TL lik gömleklerine Ege mıçar ya da kusar ya da işer

İnşallah

Amanın, ne acayip aile bunlar be

Yedi mi bari?

Erkek tarafının ağladığı aileleri ben çok duydum, ben kendi düğünümde ağlamadım bizden kimse de ağlamadı, kardeşimin düğününde gelinlikle görünce bi duygulandık gözlerimiz doldu ama gidiyor diye yine ağlamadık (babam bi kez ağlamış bir gece öncesinde),teyzemin oğlu evlendiğinde kız tarafı düşüp düşüp bayıldı ağlamaktan gözleri şişmişti herkesin ama düğünden sonra kızın annesi Samsuna taşındı ve kızının doğumuna bile gelmedi çocuk yaşına girmişti geldiğinde, nası sevgi ve bağlılıksa artık

..
vuralım dibine açalım fıçıyı içelim çoşalım aşalım sınırı..sarlıp tutuşup öpüşelimmm
istersen bööylebi menüden sonra agzımı acmayım

gülsan amirim valla sevindim bu uygulamanın sende tuttuguna:))
yok ula fıkra süper niye kızayım??gurur duyuyorum :)

hande bacım şimdiden senin eve rezervasyon yaptırsam nasıl olur acaba.

sanırım bende...

hımm iyi ozaman hasret adına çok sevindim.ikinci çocuk olsun zaten duramıycak dükkanda.hatta eşi yalvaracak sen çocuklara bak ben dururum diye.hele bide yaramaz olurlarsa dükkanın altını üstüne getirirler valla

Zaten bunlar da cinsin alası, senin kaynana da yok yok. her tür kötü özelliğe sahip mübarek

Burcu çorbayı içmedi cnm, ben de pilav yedirmeyi denedim. az kuru fasülyenin suyundan döktüm üstüne bikaç lokma yedi

Seninkiler zaten manyak, onu biliyoruz, o yüzden ilave yorum yapmıyorum...

Bu aralar Doruk da Eymen'le yarışır kanımca...
Eve gideyim de çeşit çeşit bişiler yapayım, en beğendiğinden 5-6 lokma falan yiyor.

Sizinki geçicidir inşallah cnm, dişleri çıkınca düzelirt yine. Bizimki de geçer bigün inş.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…