- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.901
Gülşancım tam ben bir fıkra yazacaktım ki sen benden önce davrandın, çok yaşa emi, sağlıklı yaşa ama..
Buyrun bir tane de benden, daha önce duymuş yada okumuşsunuzdur ama ben hep gülerim bu fıkraya.
Yeryüzündeki herkes ölür ve Azrail karşılarına alır..ve derki: "Erkekler 2 sıra ...olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Azrail erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Azrail diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yaratıldınız ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! anlat bakalım bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
şapkamı yok beya, ben bir haftadır çorapsız yatırıyom gece sadece iki kez kalkıyo uyku nedir hatırlamaya başladımhastacık olan bebelrimisee gecmiş olsun:)
her akşam mandalina veriorum bütün yutuyo ..aradaıhlamur cayı veriorum..soguktan cok fazla esirgemiyorum bağışıklıgı için.. gece şapka takan varmı bebelere.?
burda hızlı kullanmak daha tehlikeli insanlar araba görünce çekilmiyo, korkmuyo arabadan. analar danalarını yola saçmış birinin elinden tutan yok bide trafik kuralına uyanda yok yolun ortasında beyaz şeritler varya yolu ikiye ayırır geliş gidiş için ,işte o beyaz çizginin tam ortasına arabayı park edip gideni bile gördüm burdaMeralcim, kullan canım, hiçbişey olmaz, reca ederim ayrıca, takıldığın bişey olursa sor..
Fatma ve Gülşancım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, Gülşan sende pek yavaş kullanıyormuşsun arabayı, dikkatli olmak iyi de yavaş kullanmakta kazaya sebebiyet verir unutma..
Burcu, benim fikrimce de mavi-siyah a boyat, sana yakışır..
hee bozulma canım fıkra işteula temell
ben dün yoktumbişey sormadım dün yazmıiştım
evet canından bi parça yaaaa bende buna kızıyorum yoksa gider alırım alıyorum da zaten
sayayım aşkitommm
fava
cerkeztavugu
fasulye pilaki
zeytinyaglı yaprak sarma
amerikan salatası
patates kızartması
chicken fingers tarzında tavuk
köfte
kroket
peynir tabagı
veee yılbaşı pastası (ben yapcam seker hamurundan)
ayrıca kuruyemiss cipss :)))
ve içki :)))
ohhhh valla gelse de keyifler yapılsa tombalalar oynansaa....
senin menün nedir canımcımm
evet evet kerem cin gibi maşşalah git gide sanada benzemeye başladı ,, hangi siteden kiraladın ? bi bakim ? ama ben devamını düşündüğümden oyuncak benim için yatırım yani :) dönencesini en pahalısından en iyisinden aldık :) çok ukala oldu pardon :) şimdi kaldırdık duruyor ikinciye ve üçüncüye :) :)
Sağol tatlım.Aloynaver.com dan kiraladım, bizde bi bisiklet olduğundan fisher price ın yürüteç gibi olan arabasından, 1 tane kurabiye kavanozu, 1 tane de davul, 59 tl tuttu 1 aylık kiralaması,bunların hepsini bakıcıya bırakıcam, orda başka oyuncaklarla oynasın eve gelince bizde başka. Oyuncağın hangi birini evinin neresine saklayacaksın daha 9 aylıklar o yüzden kirala gitsin, bizim ev ufacık şimdiden 1 salıncak 1 bisiklet ve mama sandalyesi evin yarısını kapladı, küçük oyuncaklarını saymıyorum bile.
kk bize kızdı sayfaları hızlı ileletiyo bugün yetişilmiyo valla.
hasreeeeeet nere kaçtın gııııı başka topikleremi daldın yoksam nerelerde bukız başına bişemi geldi acABA Nosunu bilen varmı dünde girmedi?
dün görümcemle ilgili bi şeyler anlatmıstım ya ,, tam cvp okurken kocam geldi cıkmak zorunda kaldım sonra yine beni çıldırttı ayakkabı alalım oğlana dedi beyfendi alalım dedim bende sevindim cocuk için bişeyler almak istiyo diye gittk magazaya 50 tl ayakkabı cok pahalı dedi almadan cıktı 50 tl ye ayakkabı mı olurmus diyo .. tabi bugüne kadar cocuga tek bi iğne almadıkları için .bende bir kızdım üstünde giydiklerin 1000 tl benim cocugumun mu ayakkabısı fazla geliyo sana dedim. sanki cocuk benim cocugum o üvey babası bi an bana onu hissettirdi ege için cok üzüldüm .. egenin babasının parasına iht yok ama gercekten cok bozuldum insan cocuguna özenmezmi yaaa .. bıraktım carsının ortasında gitmiş 20 tl ye almıs gelmiş biyerden .ama cocugum adına benn cok kırıldım ..150 tl den6-7 gömlek almasını biliyorlar kendilerine.
bende cok ama cook sınırlendım valla kocana, tam dayaklıkk
yani bencede insan kendi giymez cocuguna giydirir, ustelik bu ayak saglıgı...
hemde yeni yurumeye baslayacak bir cocugun ayak saglıgı...
alttan alma bence bu konuyu canım
Peki bu kiralama işlemine gelip geri almaları da dahil mi sen mi gönderiyosun?
QUOTE]
50 TL üstüne kargo masrafı yok diyor, ben bilerek 50 TL yi geçirdim 9,9 TL kargo ücreti ödeyene kadar o paraya başka oyuncak ekledim, ama dönüşte sanırım biz ödüyoruz onu bilemiyorum sözleşmeyi okurum 1 ay içinde
dün görümcemle ilgili bi şeyler anlatmıstım ya ,, tam cvp okurken kocam geldi cıkmak zorunda kaldım sonra yine beni çıldırttı ayakkabı alalım oğlana dedi beyfendi alalım dedim bende sevindim cocuk için bişeyler almak istiyo diye gittk magazaya 50 tl ayakkabı cok pahalı dedi almadan cıktı 50 tl ye ayakkabı mı olurmus diyo .. tabi bugüne kadar cocuga tek bi iğne almadıkları için .bende bir kızdım üstünde giydiklerin 1000 tl benim cocugumun mu ayakkabısı fazla geliyo sana dedim. sanki cocuk benim cocugum o üvey babası bi an bana onu hissettirdi ege için cok üzüldüm .. egenin babasının parasına iht yok ama gercekten cok bozuldum insan cocuguna özenmezmi yaaa .. bıraktım carsının ortasında gitmiş 20 tl ye almıs gelmiş biyerden .ama cocugum adına benn cok kırıldım ..150 tl den6-7 gömlek almasını biliyorlar kendilerine.
SEN TAKİP ET YİNEDE BÖYLE DVM EDERSE SÜREKLİ GİTTİĞİN Bİ DOKTORUN VARDIR ARA SOR.BEBEKLERDE GENELDE KURU ÖKSÜRÜK DAHA SONRA BALGAMA VE İŞTAHSIZLIĞA DÖNÜŞÜYO.YADA HASTALANACAKLAI zaman yemiyolar.inşallah diştendir.ayrıca sanada geçmiş olsun şifayı bende kaptım sıpalardan.
BURCU senin sacların siyah degil mi zaten??:26:haa mavi siyah tan bahsediyosan yuz hatlarını oldukca keskin ve sert gösterebiliyo:)
AYŞEGÜL papatya cayı denedinmi hiç??yada iyigeceler cayı verebilir dr un..gecen annem içMİŞ papatya cayı rahatlatsın diye ki kadın 7 24 uyuyabilecek kapasitede bi hatun..sarhoş gibi konuşuyodu tlf da ..
mutlu NE SORDUN MERAK ETTİM..
selam kızlar ben geldimmmm,
oglumla 12 de bi yattık, 2:15 te kalktık öglen uykusu cokk iyi geldi vallahi
sizlerde ne var ne yokkk
Çok kızdım kocana bencil herif :88: inşallah o 150 TL lik gömleklerine Ege mıçar ya da kusar ya da işer
yok yok takip altında zaten kendileri ama bi vukuatı cıkmadı bugüne kadar cıksa kapının önünde zaten kendisi :)))) sadece annesi ve kızkardeşinin cok etkisi altında ... düz dünyası yokmuş işte ..düğünümüzde onlarla cekilen bi foto var o fotu görseniz zaten direkt haklısın dersiniz.kardeşi abim gidiyo diye aglamıs bütün gün gözler şiş (karsı apt.da oturuyoruz) annesi bütün fot larda suratsız hiç güldüğü bi resim yok.veee cok istediler bastan benke evlensin sonra kıyamadılar oglumuz gidiyo diye
Gülşancım tam ben bir fıkra yazacaktım ki sen benden önce davrandın, çok yaşa emi, sağlıklı yaşa ama..
Buyrun bir tane de benden, daha önce duymuş yada okumuşsunuzdur ama ben hep gülerim bu fıkraya.
Yeryüzündeki herkes ölür ve Azrail karşılarına alır..ve derki: "Erkekler 2 sıra ...olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Azrail erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Azrail diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yaratıldınız ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! anlat bakalım bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
Eymene yemek yedireyim derken ipin ucunu kaçırdım
ege43(cnm adın neydi:26:) seninkiler de cidden alemn, erkek evinin de ağladığını ilk kez duydum. üstelik karşı apartmana taşınacakken
Gülşan ve Yasemin fıkralar için teşekkürler kızlar, gülümsettiniz bizi
sayayım aşkitommm
fava
cerkeztavugu
fasulye pilaki
zeytinyaglı yaprak sarma
amerikan salatası
patates kızartması
chicken fingers tarzında tavuk
köfte
kroket
peynir tabagı
veee yılbaşı pastası (ben yapcam seker hamurundan)
ayrıca kuruyemiss cipss :)))
ve içki :)))
ohhhh valla gelse de keyifler yapılsa tombalalar oynansaa....
senin menün nedir canımcımm
gülsan amirim valla sevindim bu uygulamanın sende tuttuguna:))şapkamı yok beya, ben bir haftadır çorapsız yatırıyom gece sadece iki kez kalkıyo uyku nedir hatırlamaya başladımçocuk sıcaktan bunalıyomuş galiba:26: aman nazar deymesin
burda hızlı kullanmak daha tehlikeli insanlar araba görünce çekilmiyo, korkmuyo arabadan. analar danalarını yola saçmış birinin elinden tutan yok bide trafik kuralına uyanda yok yolun ortasında beyaz şeritler varya yolu ikiye ayırır geliş gidiş için ,işte o beyaz çizginin tam ortasına arabayı park edip gideni bile gördüm burdayoksa hızı severim eşim beni çok uyarır bu konuda:78:
hee bozulma canım fıkra iştefıkrayı kimse görmedi galiba yoksa komik değilmi:26:
ben dün yoktum
boşver arkadaşım sen bildiğini oku ozaman
ben kaçıyorum kızlar hepinizi öptüm
hande bacım şimdiden senin eve rezervasyon yaptırsam nasıl olur acaba.
Peki bu kiralama işlemine gelip geri almaları da dahil mi sen mi gönderiyosun?
Cnm sen bilmiyosun tabi, Hasret aRTIK DÜKKANDA DURMUYOR O NEDENLE SIK GİRMİYOR FORUMA. EVDE CERENLE GİREMİYOMUŞ. KOCASI İKİNCİ HAMİLELİKLE BERABER İNSAFA GELDİ
Hahahayyytt, erkek evinin ağladığını birde ben, benim eşimin ailesinde gördüm, görümcem annesinin düğün günü sabaha kadar ağladığını anlatmıştı, gülmekten yerlere yatmıştım, şaşkın şaşkın bakmıştı o safta, bizimki de yan binada üstelik, sanırsın başka ülkeye iç güveysi verdi oğlunu...
Hahahayyytt, erkek evinin ağladığını birde ben, benim eşimin ailesinde gördüm, görümcem annesinin düğün günü sabaha kadar ağladığını anlatmıştı, gülmekten yerlere yatmıştım, şaşkın şaşkın bakmıştı o safta, bizimki de yan binada üstelik, sanırsın başka ülkeye iç güveysi verdi oğlunu...
Zaten bunlar da cinsin alası, senin kaynana da yok yok. her tür kötü özelliğe sahip mübarek
Burcu çorbayı içmedi cnm, ben de pilav yedirmeyi denedim. az kuru fasülyenin suyundan döktüm üstüne bikaç lokma yedi
Seninkiler zaten manyak, onu biliyoruz, o yüzden ilave yorum yapmıyorum...
Bu aralar Doruk da Eymen'le yarışır kanımca...
Eve gideyim de çeşit çeşit bişiler yapayım, en beğendiğinden 5-6 lokma falan yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?