- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.921
yaseminnnn seninkilerde aglamıs inanmıyorum kader arkadasım benim :))
Hadi bana müsaade :80:
Herkese sevgiler, öpücükler...
selam kızlarr size haberim var HAMİLEYİM test yaptım iki çizgiyi görünce başımdan kaynar sular döküldü ufff çok erken oldu kocamda kesinlikle aldırtmıyor
Flaş flaş flaş...
Sevgili kayınvalidem aradı az evvel, bu durumda malum atasözünü kullanmam gerekir ama burada yazmayım, anlamışsınızdır heralde.. :)))
Akşama bana gel, senin için çorba yaptım içersin dedi.. Bu akşam iş çıkışı diş hekimine gidecem ya, yarım kalan kanal tedavisi için, bana çorba yapmış yaa, gözlerim yaşardı...
Annem İklimi ve dedemi alıp kendi evine gitti bugün, hafta sonu tadilat olacak bizim evde, hem ev çok kirlenecek hemde ev soğuk olacağı için, yılbaşına kadar kendi evinde bakacak İklime, bende hafta sonunu atlattıktan sonra gidecem.. Bunu bilen kaynanam, annende yok, dişin ağrır gel de çorba iç dedi, inanamıyorum.. Kesin ya laf sokacak yada bir şeyi merak etti ağzımdan laf almaya çalışacak..
Gitmeyi düşünmüyorum, çok düşünüyorsa beni oğluna gönderdiği gibi evime göndersin çorbayı..
Uff Yasemin çok çekmişsin ve çekmeye devam ediyosun be arkadaşım, senin o kayınvaliden hakikaten tırlak,niye karşı apartmanına taşındınız ki onlar mı istedi, siz anlattıkça yemin ederim kayınvalidemi daha sık arayıp annecim nasılsın diye halini hatırını sorar oldum, havalar güzel olsa Trabzona gidicez hatta onda kalmaya.
selam arkidişlerr ben geldimewdeydim gelemedim buralara lap topta şarjı nerdeyse bulamaıyorum, sizi çok özledim geçmişe gitmem imkansız lütfen birisi bi kerecik banada özetlesiiiiinnn
ewdeyim kaç gündür annemle yine hafif bi tartışma yaşadık die aklı sıra bana ceza werdi we 3 gündür gelmiyor.. ceryle sürünüyorum dün gece belimin ağrısıda tuttu, yerlerden kalkamadımcereni kucaklamak kaldırmak hoplatmak çok zor artık.. 10 küsür kilo, we 3 günür bana aşkı depreşti üstümden inmek istemiyor..
ayliiiiiinnnnn,,,
ben oyuncak kiralama sitesi kurmayı düşünüyorum kocama yazdırırım kurma işini ben hallederim daha önce 100 taneye yakın başkalrı için kurmuşluğum var malum eski muhasebeciyim ,,, bi kargo şirketi şubesi tanıdığım var ayrıntılarda yarıdımcı olacak , şimdi hijyeni nasıl sağlarım onun makinesini almam gerek bu çok önemli bi konu çocukalrın sağlığı sözkonusu neticede ? ve acaba iş yaparmıyım onu düşünüyorum ??
aklınıza takılan başka soru varmı sorsanıza bana bende ona göre harita çizeyim kendime hadi bi akıl verin :) olur mu olmaz mı ?
yasemin geçmiş olsun kuzuya.
Ahmet beyin teşhisi çok iyi. inşallah onun dediği gibi temiz çıkacak sonuçlar...
Hadi kayınpederin geliyo, salak görümcen ve maailesi niye geldi? kendi babasına bakamadığı gibi oğluna ve kocasına da mı bakamıyo dangalak
Sana da yaranılmıyor heeee, kadıncağız seni düşünsün çorbalar pişirsin sen hala ne hinlik planladığını hesapla:82:
selam arkidişlerr ben geldimewdeydim gelemedim buralara lap topta şarjı nerdeyse bulamaıyorum, sizi çok özledim geçmişe gitmem imkansız lütfen birisi bi kerecik banada özetlesiiiiinnn
ewdeyim kaç gündür annemle yine hafif bi tartışma yaşadık die aklı sıra bana ceza werdi we 3 gündür gelmiyor.. ceryle sürünüyorum dün gece belimin ağrısıda tuttu, yerlerden kalkamadımcereni kucaklamak kaldırmak hoplatmak çok zor artık.. 10 küsür kilo, we 3 günür bana aşkı depreşti üstümden inmek istemiyor..
yaa off alttan alamıyorum ki iştee anneanne olmayınca sana sarıyor demek ki, artık annenle bozuşmamayı öğren bence:))
Sedanın hamileliğini zaten okumuşsun
onun dışında ilginç bi gelişme yok inan, geyik muhabbeti yapıyoruz. Kaynanalardan ve kocalardan dert yananlar, dişi çıkacak bebelerin iştahsızlığı, yeni yıl planları, alışveriş alışveriş alışveriş konuşuldu tüm gün
Kızlar ÇOK ACİL CEVAP:
Pelin kaç gündür iyileşemedi. Ne uyuyo, ne duruyo, ne yiyo. Pazardan beri mahvolduk. Gribini bana da bulaştırdı...Sudafed kullanıyoruz ama bi faydası yok gibi..
Geceleri en fazla 20dk uyuyup öksürerek uyanıyor.
Bebeklelere öksürüğe ne iyi gelir? Ihlamur demeyin, içmiyor...
Allah rızası için yardım edin, perişan vaziyetteyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?