2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hande bacım şimdiden senin eve rezervasyon yaptırsam nasıl olur acaba.

gel bacım gelll
kapım hepinize acıkkkk

burcummmmmm gelirdimmm tabii , demir pasadan yazmaya fırsatım olmuo kiii

yivrumm gel beraber şerefe yapalımmmm
2011 e birlikte girelim, yiyelim, içelim coşalımmmm

canım krılılan oyuncakları piyasanın yüzde 10 eksiğine satabiliyoralr yada bir aylı kkira bedeli ile iade edebiliyorlar ,,,

ayrıca eğer kaybolan parça varsa bulduğunda 7 gün içinde ücretsiz 7 günü geçince paralı şekilde kargo ile gönderiyor bulamazsa yine ya satın alıyor ya aylık kirasını ödüyor,

evet evet başka soru lütfen :) ya 3 parça oyuncağın yıllık kriası 750 tl .. süpermiş valla :):)

canım sudafed tek başına yetmez bence burnunu açmak içn spreyde kullan , burnu tıkalı olunca da çok zorlanıp huysuzlanırlar ,, başka doktor ne diyor ??

Ihlamur içmiyorsa kahvaltısını ya da muhallebisini ıhlamurla ıslatıyorlar onu dene
Bir de gülşandı sanırım yüzüstü yatırıp öksürdükçe hafif hafif sırtına vuruyormuş balgamı çabuk çıkarsın diye
Başka da birşey bilmiyorum gerçekten :44:

bnce doğru düşünüyorsun yasemin bir planı war muhakkak seni çağırıyor yada oğluna iyi anne rolü yapacak.. dediğin gibi ewe göndersin amdem yapabiliyor.. işten geleceksin bir çorba için bi daha yorulma ordan oraya bnce..

ewetcanım çok zor dün gece ağladım yine bağıra bağıra 2de uyudu bide karnımda zıplamaya çalışıyo gelip ufff(
Hasret hala cinsiyet haberi yok mu bee
yok canım dra gidemedim ki hala bugün 3te dişçi randewum wardı annem sağolsun 3 gündür gelmediğinden gidemedim(((

Valla ne diyim iyi plan olabilir, çok fazla yapılan bişey değil, memnun olunca kulaktan kulağa da yayılabiliyor ama vaktin olacak mı? ayrıca bu öğrendiklerini nerden öğrendin :)

m canım arkadasım, ozluyorum kız seni
dişlerini yaptırcaktın bugun naptınn bakım agladın mı korktun muu :90:
umarım tum dıleklerın yenı yılla bırlıkte gercege donusur canım benım...
umarım sende rahata erersın sonunda, bu kadar cıle yeter vallaa
hadi bi evine yerleste gelelimmm ev gezmesinee :87:

yılbasında bız evdeyız valla, en cok sevıdgım seydır, ailemle evimde yılbası kutlamak, evin her yerini susler, hedıyler alınır, ve guzel yemekler yaparızz
tabii bide alkol onu es gecememm
sizde gelin hadi bizee yiyipğ içip cosalımmm

Kocayla telefonda tartıştık, benim mi adet dönemim yaklaşıyor onun mu belli değil, bencil ve düşüncesiz herif bu gecenin nasıl geçeceği belli oldu,balıktan nefret eder ve ben balık almıştım şansa, şimdi eve gelip kokusunu duyunca biraz da olsa intikamımı almış olucam
Ben en ufak bir kavgada birden nefret ediyorum ondan size de öyle oluyor mu?

Valla ne diyim iyi plan olabilir, çok fazla yapılan bişey değil, memnun olunca kulaktan kulağa da yayılabiliyor ama vaktin olacak mı? ayrıca bu öğrendiklerini nerden öğrendin :)

son yarım saatte araştırdıklarım neticesinde edindiğim bilgiler , vakit olarakta sanırım burdan idare edebilirim boş zamanım çok oluyor benim , baktım iyi gidiyor işten de çıkarım , ama şuan hem şirketti kurduğumda sigortalı çalışan olduğum için bağkur ödeme gibi bir derdim de olmaz yada annemin üzerine açar girişimci kadın işveren olarak devletten uygun krdili sermaye bile alabilirim ...

sermaye ne için?oyuncakları hemen almana gerek yok ki sipariş geldikçe satın alırsın nasıl olsa heryerde var, kar eden bi iş mi önce onu araştır

geçmiş olsun canım ben çok yazamıyorum ama hep takipteyim sizi benim kızım da çok hasta kulak ağrısı boğaz ağrısı ve bronşiti var zaten bronşit ayda bir tekrarlıyor ailede astım olduğundan dolayı ciğerler hassasmış uykusuzluktan bitap düştüm sinirlerim bozuk yiyemiyorum uyuyamıyorum şuan antibiyotik kullanıyoruz öksürüğü biraz azaldı ama huysuzluk aynı işte böyle zor büyüyorlar kusura bakma ''bir dokundum bin ahh işittim hasabı oldu

Evet dr Calpol de dedi .Ama Pelin acayip inatçı. Ne ilaçları içiyor ne de ıhlamur falan.. Zaten yemek de yemediği için başka şeylerin içine karıştırıp veremiyorum. Versem de kesin anlar.. Kavga dövüş ilaçları ancak verebiliyorum. Onları da ağlarken ağlarken kusuyo.. Evet yetmiyo zaten.. Spreyin bi markası var mı? Dr bize serum fizyolojik demişti ama yıkıyo ortalığı.. Nefret ediyo ondan..:26:
Evet söylenmişti... Denedik ama bi daha deneyelim.. Belki çıkarır balgamı..

Rica ederim. Tabiki paylaşacaksın.. Dr bronşit olmadığını söyledi. Basit bi üst solunum yolu iltahabıymış onun için de antibiyotiğe gerek görmedi.. Ama dediğin gibi geceleri uyuyamamk insanı mahvediyor. Hele bi de ben de grip oldum .. İlaç fln da içemiyorum emziriyorum die.. Ne kadar daha dayanabilicem bilmiyorum..

Arkadaşlar sizce huzursuzluğu için fitil versem sakinleştirir mi? Uyumasına yardımcı olur mu?
Bi de sıcak bi banyo yaptırsam burnunu açar balgamı çıkarır ama bu havalarda zaten hasta olan çocuğu daha da mı kötü yapar?????

odada ısıtıcı açarsan ve yıkadıktan sonra o odada tutarsan bi süre hasta falan olmaz korkma, banyo iyi gelebilir calpolü de uyutsun rahatlatsın diye veriyor doktorlar, o yüzden en azından bikaç saat o da uyusun sen de diyerek fitil atabilirsin,anlattığın kadarıyla durum çok kötü görünüyor.
Ayrıca sen de muhakkak zencefilli ballı karanfilli falan ıhlamur iç iyi geliyor bir de çok sık olmasa da aferin iç istersen, sütüne ne kadar geçecek ki antibiyotik değil sonuçta ayrıca yeri geldi mi emziren anneye antibiyotik bile veriyorlar.
serum fizyolojik damla ben doğduğundan beri tonimer kullanıyorum memnunum damlatmıyorsa cold mix al yastığına ya da yakasına damlat ya da evde vicks varsa 1 sıcak su bardağına çay kaşığının ucuyla koy onu da kaolriferin üstüne koy

Aaaa yine ne oluyor bu siteye yaa, sapıtmaya başladı..

Hasretcim, beni anladığın için teşekkürler..

Aylin, koca kişisinden nefret etme durumu bende de oluyor, anında kin duyarım ve hemen ilk fırsatta öcümü alırım..

zıkkım iç!!!!
bizde muhtemelen bizim cafede oluruz sonrasını bilemiyorum
saol canıminşallah yaa dükkanı almak isteyen bizim kamyonun şöförü .çok iyi bir adam melek yüzlü iyi kalpli bir abimiz..
cengiz ona en son tartıştığımızda gel bana 5000werr ewi falan taşıyayım.. aydan aya 2500 werirsin hasrete demiş.. dükkan için

Saol cnm şu yazdıklarını hemen eşime sipariş verdim..
Tonimer var evde. Onu da deneyeyim..
İyileşirse dile benden ne dilersen...

Bende çıkıyorum hanımlar, diş hekimine gidecem, bana şans dileyin, inşallah çok ağrımaz, çok korkuyorum ben yaa.. Hepinizi öptüm..

kızlarrr
bende oyuncak kıraladım, bunlar ne zamazn gelır ki acaba, daha once kıralayan var mı aranızda :26:
ilk arabamı, aktivite masası, birde sekılle kurabıye kavanozu kıraladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…