- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.941
hande bacım şimdiden senin eve rezervasyon yaptırsam nasıl olur acaba.
Ben de çok kızdım, esefle kınadım, ne için çalışıp kazanıyoruz, çocuklarımız için... Para yokken bunu söylese durum farklı olurdu ama kendi üstüne başına rahat rahat alırken çocuğundan kısması hiç hoş değil...
Akşam bi ararım, belki bişey önerir...
Yok canım, kestane benim saçım, biraz açık biraz koyu...
Ooo Hande hanımcım, siz buralara uğrar mıydınız
İnşallah
Amanın, ne acayip aile bunlar be
Yedi mi bari?
..
vuralım dibine açalım fıçıyı içelim çoşalım aşalım sınırı..sarlıp tutuşup öpüşelimmm
istersen bööylebi menüden sonra agzımı acmayım
gülsan amirim valla sevindim bu uygulamanın sende tuttuguna:))
yok ula fıkra süper niye kızayım??gurur duyuyorum :)
sanırım bende...
Kız dur bi bakalım nerden geldi aklına şimdi bu, iyi de olur aslında bi yandan ama:26: Bu işte bi zarar yok sanırım di mi? Anca oyuncak kıılırsa zararın tazmininde zorlanabilir,çok uğraşabilirsin. onun dışında sanırım Sadece Selinin oyuncaklarını kiralaman bile yetecek galiba oyuncak kiralamana
Kızlar ÇOK ACİL CEVAP:
Pelin kaç gündür iyileşemedi. Ne uyuyo, ne duruyo, ne yiyo. Pazardan beri mahvolduk. Gribini bana da bulaştırdı...Sudafed kullanıyoruz ama bi faydası yok gibi..
Geceleri en fazla 20dk uyuyup öksürerek uyanıyor.
Bebeklelere öksürüğe ne iyi gelir? Ihlamur demeyin, içmiyor...
Allah rızası için yardım edin, perişan vaziyetteyiz..
Kızlar ÇOK ACİL CEVAP:
Pelin kaç gündür iyileşemedi. Ne uyuyo, ne duruyo, ne yiyo. Pazardan beri mahvolduk. Gribini bana da bulaştırdı...Sudafed kullanıyoruz ama bi faydası yok gibi..
bnce doğru düşünüyorsun yasemin bir planı war muhakkak seni çağırıyor yada oğluna iyi anne rolü yapacak.. dediğin gibi ewe göndersin amdem yapabiliyor.. işten geleceksin bir çorba için bi daha yorulma ordan oraya bnce..Teşekkürler Gözdecim, Ahmet beyden çok memnunum gerçekten, bence de temiz çıkacak inşallah.
Defne kuzum hastaymış, geçmiş olsun, kısa zamanda düzelir inşallah, Peditus bizde kullandık daha önce 3 günde geçti, sizde de işe yarar inşallah..
Kız ne bileyim, yeni gelinim, bişey de diyemedim, yüzsüzler işte, şimdi tanıdıkça anlıyorum, anasına rapor vermek için gelmiş görümcem, gündüzden gelip oturuyordu, akşamda kocası geliyordu, akılları sıra beni yalnız kalmasın canı sıkılmasın diye düşünüyorlardı ama ben onlardan daha çok sıkılıyordum, meraklı görümcem evimi gezmekten çok zevk alıyordu, geçen senelerde yatak odamın bana özel olduğunu, oraya istediği gibi girip çıkamayacğını söyledim, çok bozulup ağlamış, annesine ve abiisne şikayet etmişti, şimdi geldiğinde nereye oturduysa ordan kalkar gider, kımıldayamaz bile, korkuttum iyice, hiç yüz vermiyorum..
Öyle ama, ben malımı bilirim hesabı..
Rabbim yardımcın olsun, işin zor hakkaten, bu aralar İklim de benim üstümden inmiyor, sen birde hamilesin, iyi dayanıyorsun yine de..
yok canım dra gidemedim ki hala bugün 3te dişçi randewum wardı annem sağolsun 3 gündür gelmediğinden gidemedimHasret hala cinsiyet haberi yok mu bee
ayliiiiiinnnnn,,,
ben oyuncak kiralama sitesi kurmayı düşünüyorum kocama yazdırırım kurma işini ben hallederim daha önce 100 taneye yakın başkalrı için kurmuşluğum var malum eski muhasebeciyim ,,, bi kargo şirketi şubesi tanıdığım var ayrıntılarda yarıdımcı olacak , şimdi hijyeni nasıl sağlarım onun makinesini almam gerek bu çok önemli bi konu çocukalrın sağlığı sözkonusu neticede ? ve acaba iş yaparmıyım onu düşünüyorum ??
aklınıza takılan başka soru varmı sorsanıza bana bende ona göre harita çizeyim kendime hadi bi akıl verin :) olur mu olmaz mı ?
yaa off alttan alamıyorum ki işte(( her şeye kırılıyor o da.. hıhh muhtacımya ona bunu çok iyi kullanıyor ( yılbaşında neler yapıyosunuz ki.. bizim hiç bi planımz yok ben bi otel düşünüyorum ama bakalım her sene düşünüyorum zaten
bu arada dükkanı birine werioruz galiba inşallah kısmetse nasipse
gheçen gece konuştuk we karşıya taşınmamaya karar werdik, cengiz annemeyakın olurdiye çok istiyor ama bnde cengizin işleri geç saate kadar sürüyor gidip gelmesi sorun olur çocukları kaç saat görecek.. bizimde ona ihtyacımız olacağını falan konuştuk! ceren babamı özledim dese yanına gelemeyeceğimizi söyledim, o yorulsa öğlen gelse 1 saat uzanmak istese gelemeyeceğini... o da mantıklı buldu ewet yaa dedi biz napıyoruz.. kızımı özlesem nasıl gelip öpüp koklicam ben falan dedi
ama annem gidip gelmede sorun yaşıyor diye annene yakın olmanı istyorum dedibnde o zamn yaza annemleride buraya taşırız dedim melisa nın okulu zaten beş para etmiyor değiştrmeyi düşünüyorduk buraya taşınırlar burda okula ggide die karar werdik..
tabi bunlardan daha annemin haberi yok
kuşumşimdi beşiktaşta bizim 2 çocuk we bize uzuun yıllar çatı olabilecek iyi bir ew bakıyoruz, maximum 900tl werebiliriz kira.. 2+1 kombili ferah bir ew:44:
Valla ne diyim iyi plan olabilir, çok fazla yapılan bişey değil, memnun olunca kulaktan kulağa da yayılabiliyor ama vaktin olacak mı? ayrıca bu öğrendiklerini nerden öğrendin :)
son yarım saatte araştırdıklarım neticesinde edindiğim bilgiler , vakit olarakta sanırım burdan idare edebilirim boş zamanım çok oluyor benim , baktım iyi gidiyor işten de çıkarım , ama şuan hem şirketti kurduğumda sigortalı çalışan olduğum için bağkur ödeme gibi bir derdim de olmaz yada annemin üzerine açar girişimci kadın işveren olarak devletten uygun krdili sermaye bile alabilirim ...
Kızlar ÇOK ACİL CEVAP:
Evet dr Calpol de dedi .Ama Pelin acayip inatçı. Ne ilaçları içiyor ne de ıhlamur falan..Benim kızım grip olduğunda Peditus vermiştik, iyi gelmişti, birde huysuzluğu için Calpol verebilirsin demişti doktorumuz, ıhlamuru içmiyorsa, başka şeylerin içine katarak vermeye çalış, çok azda zencefil koy ıhlamura hatta, aklıma başka bişey gelmiyor, çok geçmiş olsun, inşallah en ksıa zamanda düzelir.
Evet yetmiyo zaten.. Spreyin bi markası var mı? Dr bize serum fizyolojik demişti ama yıkıyo ortalığı.. Nefret ediyo ondan..:26:canım krılılan oyuncakları piyasanın yüzde 10 eksiğine satabiliyoralr yada bir aylı kkira bedeli ile iade edebiliyorlar ,,,
ayrıca eğer kaybolan parça varsa bulduğunda 7 gün içinde ücretsiz 7 günü geçince paralı şekilde kargo ile gönderiyor bulamazsa yine ya satın alıyor ya aylık kirasını ödüyor,
evet evet başka soru lütfen :) ya 3 parça oyuncağın yıllık kriası 750 tl .. süpermiş valla :):)
canım sudafed tek başına yetmez bence burnunu açmak içn spreyde kullan , burnu tıkalı olunca da çok zorlanıp huysuzlanırlar ,, başka doktor ne diyor ??
Evet söylenmişti... Denedik ama bi daha deneyelim.. Belki çıkarır balgamı..Ihlamur içmiyorsa kahvaltısını ya da muhallebisini ıhlamurla ıslatıyorlar onu dene
Bir de gülşandı sanırım yüzüstü yatırıp öksürdükçe hafif hafif sırtına vuruyormuş balgamı çabuk çıkarsın diye
Başka da birşey bilmiyorum gerçekten :44:
geçmiş olsun canım ben çok yazamıyorum ama hep takipteyim sizi benim kızım da çok hasta kulak ağrısı boğaz ağrısı ve bronşiti var zaten bronşit ayda bir tekrarlıyor ailede astım olduğundan dolayı ciğerler hassasmış uykusuzluktan bitap düştüm sinirlerim bozuk yiyemiyorum uyuyamıyorum şuan antibiyotik kullanıyoruz öksürüğü biraz azaldı ama huysuzluk aynı işte böyle zor büyüyorlar kusura bakma ''bir dokundum bin ahh işittim hasabı oldu
Kıymet sen en iyisi Kadir tuğcu yu oku veya ona soru sor
zıkkım iç!!!!m canım arkadasım, ozluyorum kız seni
dişlerini yaptırcaktın bugun naptınn bakımagladın mı korktun muu :90:
umarım tum dıleklerın yenı yılla bırlıkte gercege donusur canım benım...
umarım sende rahata erersın sonunda, bu kadar cıle yeter vallaa
hadi bi evine yerleste gelelimmm ev gezmesinee :87:
yılbasında bız evdeyız valla, en cok sevıdgım seydır, ailemle evimde yılbası kutlamak, evin her yerini susler, hedıyler alınır, ve guzel yemekler yaparızz
tabii bide alkol onu es gecememm
sizde gelin hadi bizee yiyipğ içip cosalımmm
odada ısıtıcı açarsan ve yıkadıktan sonra o odada tutarsan bi süre hasta falan olmaz korkma, banyo iyi gelebilir calpolü de uyutsun rahatlatsın diye veriyor doktorlar, o yüzden en azından bikaç saat o da uyusun sen de diyerek fitil atabilirsin,anlattığın kadarıyla durum çok kötü görünüyor.
Ayrıca sen de muhakkak zencefilli ballı karanfilli falan ıhlamur iç iyi geliyor bir de çok sık olmasa da aferin iç istersen, sütüne ne kadar geçecek ki antibiyotik değil sonuçta ayrıca yeri geldi mi emziren anneye antibiyotik bile veriyorlar.
serum fizyolojik damla ben doğduğundan beri tonimer kullanıyorum memnunum damlatmıyorsa cold mix al yastığına ya da yakasına damlat ya da evde vicks varsa 1 sıcak su bardağına çay kaşığının ucuyla koy onu da kaolriferin üstüne koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?