2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr
bende oyuncak kıraladım, bunlar ne zamazn gelır ki acaba, daha once kıralayan var mı aranızda :26:
ilk arabamı, aktivite masası, birde sekılle kurabıye kavanozu kıraladımm
1 ay sonra gidecekler yani ay bilmiorum bnde mi kiralasam acaba şu ilk arabamı
:26: ama bnm kiralamam sanırım anlamsız olur 2. de geliyor o da kullanır:)))

iyi akşamlar kızlar beyin emar sonuçlarım.
iki dmarda genişleme varmış bu sinire baglı bişey olabilir dedi.
snizit varmış o baş agrısı yapabilir başın ıslak yatma dedi
1 hafta sskin olmaya çalış lütfen (nasıl olacaksa bu )eger sorun devam ederse
tekrar gel 1 haftayı bekleme dedi.

çok fazla bişi anlamadım açıkçası, beyin damarında genişleme derken? geçmezse ne yapacakmış?

ameliyat dedi ama ben istemedim.
o zamana konuşuruz dedi şimdi takma kafana.

çok geçmiş olsun cnm. şimdi biraz baktım netten, genişleme ciddi bi problem değil çok şükür. doktorun da dediği gibi takma, stres yaparsan daha çok başağrısı çekersin hem. Merak etme hiçbişeyin yok, sadece migren. onunla da başedebilirsin

sagol cnm.
zaten sinirsiz geçen günüm yok.
inşallah başaeicem başka çarem yok .
yağız uyumuyo çıkmam lazım.öpüyorum seni ve eymeni..

günaydın canlar ,,

eşim ve arkadaşı harıl harıl şu kiralama işini araştırıyorlar ,,

bundan sonra oyuncaklarınızı benden kiralarsınız :) steril etmek için gerekli alet edevatı almam gerek birde taksitlendirme için gerekli olan pos ve benzeri şeyleri halletmem gerek o biraz ayrıntı isteyen bi konu oluyormuş çünki

bugün yasemin girsede konuşsak onların bankadan bilgi verir belki bana ?

MERAL sen ne kadar çok takılıyorsun buraya kız o etymen bu ay güzel kilo almaz ise sorarım sana hesabını :)

sermaye ne için?oyuncakları hemen almana gerek yok ki sipariş geldikçe satın alırsın nasıl olsa heryerde var, kar eden bi iş mi önce onu araştır

canım kar eden bişey mi bilmiyorum , sermaye oyuncaklar için değil de pos cihazları için gerekli oalbilir siteninde güvenliği alanının geniş olması felan gerekiyormuş , eşim ver arkadşı bu işi araştırıyorlar onların yazılım tecrübeleri var ama arkasının ansıl olduğunun şirketlerinden ve bağlantıda oldukalrı bankalardan araştıracaklar.

birde eşlerinin şirketi olan arkadaşlarım ocak 17 den sonra yasa çıkacakmış her şirketin internet sitesinde belli dğeişiklikler olacakmış eşim bu iş için bir şirket kuruyor bizi tercih ederseniz ayrdımcı oluruz sizlere :):)

Günaydın,
Çok hastayım ve salak gibi burdayım. Ayakta duracak halim yok desem yeridir. Bu sene grip aşısı olmamanın ve doğum sonrası bağışıklık sistemimin zayıflamasının bir bedeli sanırım bu.
PC'yi kapatmam lazımmış, birazdan devam...

Geldim.
3. dişimiz nihayet patladı, bu vesileyle dün akşam diğer günlere göre biraz fazla yedi, benim de moralim düzeldi.
Yazacak halim bile yok kızlar, ateşim de var, titreyip duruyorum, eve gidip dinlenemeyince iyileşemiyor insan...

herkese günaydın
fatma hayırlı olsun arkadaşım iş kuruyomuşsun inşallah hayırlısıyla olur
burcu geçmiş olsun diycem yine ama geçmiyo ki gülüyorum diye kusura bakma bende iki haftadır hastayım sinirim bozuldu biraz dediğin gibi bağışıklığımız zayıfladı bizim, ben hamileyken kullandığım vitaminlere geri döndüm bugün
dün akşam regl oldum yani hamile değilmişim nası rahatladım anlatamam size

hayırlı olsun dişiniz doruk paşanın iştahının düzelmesine sevindim canım,izin alamıyomusun eve gitsen keşke:26: benim eskiden yaptığım gibi patronun yüzüne yüzüne hapşur öksür utanma pazarına eve yollar belki

Gülşan aşkolsun niye kusura bakayım, tam gülünecek haldeyim valla. Sabah arkadaşlardan biri cesedini niye işe getirdin dedi, düşün artık...
Regl olmuşsun, gözün aydın, bundan sonra da böyle ihtimallere izin verme kanımca...

Sağol teyzesi... Düzelmedi de, umut var diyelim :)
Görüyorlar da hiç sallamıyorlar, işlerimi toparlayayım, izin isteyip gidecem, yoksa daha kötü olucam çünkü.

Günaydın
E hadi aç bakalım öğrenmiş olursun sonra bana güzel bi fikir buluruz sen de yardım edersin ne yapacağım ile ilgili. bir gün bir oyuncak kiraladım neler değişti vay beee :76:

Burcu geçmiş olsun, senin hastalığın da bağışıklık sistemini düşürüyor bence :26: ne diyeceğimi biliyorsun bol ıhlamur zencefil karanfil bal.

Burası buzzzz gibi, sabah yine Keremcik benden önce işe gitti, inşallah üşümemiştir, tulumun üstüne yün süeter giydirdim onun üstüne hırka onun üstüne de astronot tulum onun üstüne de battaniye üşümemiştir di mi? :78: Bu arada eşime dün ayakkabı al dedim ya 24 numara ışıklılardan almış,bunu bu çocuk 3 yaşında giyer diye kızdım, o kadar akıllı ki gidip başka mağazaya bakmamış bile daha küçüğü yoktu diyor,çocuğun tulumunun ayağı üstüne yün çorap üstüne kaymaz çarıklardan onun üstüne de botu giydirdim anca oldu, ama neyseki eminim ayakları üşümemiştir giderken

canım inaşllah gönlüne göre olurherşey, beşiktaşta istediğin gibi bir ev bulursun inşallah ,

nimetcim dikkat et kendine ve herşeye amaaannn kelimesini kullanmaya çalış siterini alır,,

süt taştı amaaann yenisini koyarım
yemek yandı aammaaaannn bwekleisn biraz kocam yenisini yaparım gibi

kendini biraz rahata al canım .. inşallah güzel sonuçlar gelir bir hafta sonra,,,

canım o kadrda sıkı giydirme terleyecek sonra oraya gittiğinde üstünü açacak terli terli üşüyecek ,,, giydir ama abartma zaten astronot tulum heryerini tutuyor atkı bereyi ihmal etme battaniyede attın üstüne ooohh .... içine bence birde hırka felan çok olmuş be güzelim yazık çocuğada ,,,

canım geçmiş olsun ve 3. inciniz de hayırlı olsun , inşallah insafa gelirde izin veriri cani müdür,,, güzel güzel dinlen sen hasta olunca olmuyor gerçekten :)

gözün aydın ama bi daha böyle riske atma lütfen kendini ,,, sende iyileşemeyenlerdensin burcuyada mı sen bulaştırdın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…