- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.961
1 ay sonra gidecekler yanikızlarrr
bende oyuncak kıraladım, bunlar ne zamazn gelır ki acaba, daha once kıralayan var mı aranızda :26:
ilk arabamı, aktivite masası, birde sekılle kurabıye kavanozu kıraladımm
kızlarrr
bende oyuncak kıraladım, bunlar ne zamazn gelır ki acaba, daha once kıralayan var mı aranızda :26:
ilk arabamı, aktivite masası, birde sekılle kurabıye kavanozu kıraladımm
Saol cnm şu yazdıklarını hemen eşime sipariş verdim..
Tonimer var evde. Onu da deneyeyim..
İyileşirse dile benden ne dilersen...
iyi akşamlar kızlar beyin emar sonuçlarım.
iki dmarda genişleme varmış bu sinire baglı bişey olabilir dedi.
snizit varmış o baş agrısı yapabilir başın ıslak yatma dedi
1 hafta sskin olmaya çalış lütfen (nasıl olacaksa bu )eger sorun devam ederse
tekrar gel 1 haftayı bekleme dedi.
çok fazla bişi anlamadım açıkçası, beyin damarında genişleme derken? geçmezse ne yapacakmış?
ameliyat dedi ama ben istemedim.
o zamana konuşuruz dedi şimdi takma kafana.
çok geçmiş olsun cnm. şimdi biraz baktım netten, genişleme ciddi bi problem değil çok şükür. doktorun da dediği gibi takma, stres yaparsan daha çok başağrısı çekersin hem. Merak etme hiçbişeyin yok, sadece migren. onunla da başedebilirsin
sermaye ne için?oyuncakları hemen almana gerek yok ki sipariş geldikçe satın alırsın nasıl olsa heryerde var, kar eden bi iş mi önce onu araştır
Geldim.
3. dişimiz nihayet patladı, bu vesileyle dün akşam diğer günlere göre biraz fazla yedi, benim de moralim düzeldi.
Yazacak halim bile yok kızlar, ateşim de var, titreyip duruyorum, eve gidip dinlenemeyince iyileşemiyor insan...
herkese günaydın
fatma hayırlı olsun arkadaşım iş kuruyomuşsun inşallah hayırlısıyla olur
burcu geçmiş olsun diycem yine ama geçmiyo kigülüyorum diye kusura bakma bende iki haftadır hastayım sinirim bozuldu biraz dediğin gibi bağışıklığımız zayıfladı bizim, ben hamileyken kullandığım vitaminlere geri döndüm bugün
dün akşam regl oldum yani hamile değilmişim nası rahatladım anlatamam size
hayırlı olsun dişinizdoruk paşanın iştahının düzelmesine sevindim canım,izin alamıyomusun eve gitsen keşke:26: benim eskiden yaptığım gibi patronun yüzüne yüzüne hapşur öksür utanma pazarına eve yollar belki
günaydın canlar ,,
eşim ve arkadaşı harıl harıl şu kiralama işini araştırıyorlar ,,
bundan sonra oyuncaklarınızı benden kiralarsınız :) steril etmek için gerekli alet edevatı almam gerek birde taksitlendirme için gerekli olan pos ve benzeri şeyleri halletmem gerek o biraz ayrıntı isteyen bi konu oluyormuş çünki
bugün yasemin girsede konuşsak onların bankadan bilgi verir belki bana ?
MERAL sen ne kadar çok takılıyorsun buraya kız o etymen bu ay güzel kilo almaz ise sorarım sana hesabını :)
yaa off alttan alamıyorum ki işte(( her şeye kırılıyor o da.. hıhh muhtacımya ona bunu çok iyi kullanıyor ( yılbaşında neler yapıyosunuz ki.. bizim hiç bi planımz yok ben bi otel düşünüyorum ama bakalım her sene düşünüyorum zaten
bu arada dükkanı birine werioruz galiba inşallah kısmetse nasipse
gheçen gece konuştuk we karşıya taşınmamaya karar werdik, cengiz annemeyakın olurdiye çok istiyor ama bnde cengizin işleri geç saate kadar sürüyor gidip gelmesi sorun olur çocukları kaç saat görecek.. bizimde ona ihtyacımız olacağını falan konuştuk! ceren babamı özledim dese yanına gelemeyeceğimizi söyledim, o yorulsa öğlen gelse 1 saat uzanmak istese gelemeyeceğini... o da mantıklı buldu ewet yaa dedi biz napıyoruz.. kızımı özlesem nasıl gelip öpüp koklicam ben falan dedi
ama annem gidip gelmede sorun yaşıyor diye annene yakın olmanı istyorum dedibnde o zamn yaza annemleride buraya taşırız dedim melisa nın okulu zaten beş para etmiyor değiştrmeyi düşünüyorduk buraya taşınırlar burda okula ggide die karar werdik..
tabi bunlardan daha annemin haberi yok
şimdi beşiktaşta bizim 2 çocuk we bize uzuun yıllar çatı olabilecek iyi bir ew bakıyoruz, maximum 900tl werebiliriz kira.. 2+1 kombili ferah bir ew:44:
iyi akşamlar kızlar beyin emar sonuçlarım.
iki dmarda genişleme varmış bu sinire baglı bişey olabilir dedi.
snizit varmış o baş agrısı yapabilir başın ıslak yatma dedi
1 hafta sskin olmaya çalış lütfen (nasıl olacaksa bu )eger sorun devam ederse
tekrar gel 1 haftayı bekleme dedi.
Günaydın
E hadi aç bakalım öğrenmiş olursun sonra bana güzel bi fikir buluruz sen de yardım edersin ne yapacağım ile ilgili.bir gün bir oyuncak kiraladım neler değişti vay beee :76:
Burcu geçmiş olsun, senin hastalığın da bağışıklık sistemini düşürüyor bence :26: ne diyeceğimi biliyorsun bol ıhlamur zencefil karanfil bal.
Burası buzzzz gibi, sabah yine Keremcik benden önce işe gitti, inşallah üşümemiştir, tulumun üstüne yün süeter giydirdim onun üstüne hırka onun üstüne de astronot tulum onun üstüne de battaniye üşümemiştir di mi? :78: Bu arada eşime dün ayakkabı al dedim ya 24 numara ışıklılardan almış,bunu bu çocuk 3 yaşında giyer diye kızdım, o kadar akıllı ki gidip başka mağazaya bakmamış bile daha küçüğü yoktu diyor,çocuğun tulumunun ayağı üstüne yün çorap üstüne kaymaz çarıklardan onun üstüne de botu giydirdim anca oldu, ama neyseki eminim ayakları üşümemiştir giderken
Geldim.
3. dişimiz nihayet patladı, bu vesileyle dün akşam diğer günlere göre biraz fazla yedi, benim de moralim düzeldi.
Yazacak halim bile yok kızlar, ateşim de var, titreyip duruyorum, eve gidip dinlenemeyince iyileşemiyor insan...
herkese günaydın
fatma hayırlı olsun arkadaşım iş kuruyomuşsun inşallah hayırlısıyla olur
burcu geçmiş olsun diycem yine ama geçmiyo kigülüyorum diye kusura bakma bende iki haftadır hastayım sinirim bozuldu biraz dediğin gibi bağışıklığımız zayıfladı bizim, ben hamileyken kullandığım vitaminlere geri döndüm bugün
dün akşam regl oldum yani hamile değilmişim nası rahatladım anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?