- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.981
Günaydın
E hadi aç bakalım öğrenmiş olursun sonra bana güzel bi fikir buluruz sen de yardım edersin ne yapacağım ile ilgili.bir gün bir oyuncak kiraladım neler değişti vay beee :76:
Burcu geçmiş olsun, senin hastalığın da bağışıklık sistemini düşürüyor bence :26: ne diyeceğimi biliyorsun bol ıhlamur zencefil karanfil bal.
Burası buzzzz gibi, sabah yine Keremcik benden önce işe gitti, inşallah üşümemiştir, tulumun üstüne yün süeter giydirdim onun üstüne hırka onun üstüne de astronot tulum onun üstüne de battaniye üşümemiştir di mi? :78: Bu arada eşime dün ayakkabı al dedim ya 24 numara ışıklılardan almış,bunu bu çocuk 3 yaşında giyer diye kızdım, o kadar akıllı ki gidip başka mağazaya bakmamış bile daha küçüğü yoktu diyor,çocuğun tulumunun ayağı üstüne yün çorap üstüne kaymaz çarıklardan onun üstüne de botu giydirdim anca oldu, ama neyseki eminim ayakları üşümemiştir giderken
3.dişiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun4 te 1 aya gelir
Gülşan aşkolsun niye kusura bakayım, tam gülünecek haldeyim valla. Sabah arkadaşlardan biri cesedini niye işe getirdin dedi, düşün artık...
Regl olmuşsun, gözün aydın, bundan sonra da böyle ihtimallere izin verme kanımca...
Sağol teyzesi... Düzelmedi de, umut var diyelim :)
Görüyorlar da hiç sallamıyorlar, işlerimi toparlayayım, izin isteyip gidecem, yoksa daha kötü olucam çünkü.
hepinize günaydın;
burcu canım doruk paşamın dişi hayırlı olsun ....
Fatma canım iş projeniz inşallah gerçekleşir..
Nimetcim geçmiş olsun sana da
gülşah regli olmuşsun bende olmuştum ama 1,5 aydan beri hala ses seda yok bende sezeryan olanlarda böyle düzensizlik oluyor mu acaba?yoksa testmi yapsam?
Başka ne var ne yok?
Hepinize Günaydın;
Burcu canım Doruk paşamın dişi hayırlı olsun ....
Gülşah regli olmuşsun bende olmuştum ama 1,5 aydan beri hala ses seda yok bende sezeryan olanlarda böyle düzensizlik oluyor mu acaba?Yoksa testmi yapsam?
Başka ne var ne yok?
Günaydıınn..
Nimetcim, geçmiş olsun, Fatmaya katılıyorum, amaaannn demeyi öğrenmek lazım en kısa zamanda..
Burcu, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsan, ben immuneks diye bir kapsül kullanıyorum ve bunu hep denerim, içmediğim kış gripten kurtulamam ama içtiğim zaman, o kış hiç grip olmam, bir araştır istersen, yan etkisi hiç yok, ben İklime bile içirecem 1 yaşından itibaren.. Bizim doktor tanıdığımız var, hem kendi kullanır hemde çocuklarına içirir, güvendiğim biri, bende öyle başlamıştım kullanmaya.. Tabiki kapsül dışında doğal yollardan da güçlendirebilirsin bağışıklığını ama bunu da bir araştır bence..
Fatmacım, iş kurma fikrin hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider ve dilediğin olur, bizlere de örnek olursun..
Gülşancım, gözünaydın,o korku bu sıralar bende de var, hap kullanıyorum ben ama 4 gün oldu gelmedi regl, şaşkınım...
Aylincim, babalar alışverişten anlamıyor malesef, benimki de söylenir durur bişey alırken ve hep yanlış alır, ayrıca Keremciği çok sağlam giydirmişsin hakkaten, bunaltma çocuğu fazla, terler ve üstünü çıkardıklarında üşür sonra, sizin evle bakıcının evi arasındaki mesafe çok mu fazla, bere ve atkıyı mutlaka tak, astronotun içine çok kat kat giydirme derim ben..
işte bi tane daha ayfercim sende mi anne olmak isteyenlerdensin , valla iyide şansınız var ben bi kere ihmal etsem hemen hamile kalırım :) zira selin bu yolla oldu ilacı bi unuttum selin oldu :)
Canım bende sezeryan oldum biliyorsun ve doğumdan 3 ay sonra regl olmaya başladım, 15 gün ara ile çok kanamalı oluyordu bende, ama 3 kere falan bu şekilde oldu sonra düzene girdi, aynı eskiden olduğu gibi 28 günde bir, herkeste aynı olacak diye birşey yok, sendeki de düzensizlik bence, bir doktora görünsene..
karıştırmışım:78: Yasemin 4 günden bişe olmaz heralde.ayfer bi test yaptır istersen:26:
canım o kadrda sıkı giydirme terleyecek sonra oraya gittiğinde üstünü açacak terli terli üşüyecek ,,, giydir ama abartma zaten astronot tulum heryerini tutuyor atkı bereyi ihmal etme battaniyede attın üstüne ooohh .... içine bence birde hırka felan çok olmuş be güzelim yazık çocuğada ,,,
canım geçmiş olsun ve 3. inciniz de hayırlı olsun , inşallah insafa gelirde izin veriri cani müdür,,, güzel güzel dinlen sen hasta olunca olmuyor gerçekten :)
gözün aydın ama bi daha böyle riske atma lütfen kendini ,,, sende iyileşemeyenlerdensin burcuyada mı sen bulaştırdın :)
doğru diyosun canım ihmalkarlığın sonucu ağır bedeller ödeyecektim az kalsınarkadaşın lafına çok güldüm bencede izin al git canım yoksa daha kötü olacaksın
bu arada burcu unnadoya üye oldum davetin için sağol canım,alışveriş yapamda sana para kazandıram bari2000lira kredi kartı gelmiş kociş beni evden atmazsa alışveriş yapam
Hepinize Günaydın;
Burcu canım Doruk paşamın dişi hayırlı olsun ....
Gülşah regli olmuşsun bende olmuştum ama 1,5 aydan beri hala ses seda yok bende sezeryan olanlarda böyle düzensizlik oluyor mu acaba?Yoksa testmi yapsam?
Başka ne var ne yok?
Günaydıınn..
Nimetcim, geçmiş olsun, Fatmaya katılıyorum, amaaannn demeyi öğrenmek lazım en kısa zamanda..
Burcu, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsan, ben immuneks diye bir kapsül kullanıyorum ve bunu hep denerim, içmediğim kış gripten kurtulamam ama içtiğim zaman, o kış hiç grip olmam, bir araştır istersen, yan etkisi hiç yok, ben İklime bile içirecem 1 yaşından itibaren.. Bizim doktor tanıdığımız var, hem kendi kullanır hemde çocuklarına içirir, güvendiğim biri, bende öyle başlamıştım kullanmaya.. Tabiki kapsül dışında doğal yollardan da güçlendirebilirsin bağışıklığını ama bunu da bir araştır bence..
Fatmacım, iş kurma fikrin hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider ve dilediğin olur, bizlere de örnek olursun..
Gülşancım, gözünaydın,o korku bu sıralar bende de var, hap kullanıyorum ben ama 4 gün oldu gelmedi regl, şaşkınım...
Aylincim, babalar alışverişten anlamıyor malesef, benimki de söylenir durur bişey alırken ve hep yanlış alır, ayrıca Keremciği çok sağlam giydirmişsin hakkaten, bunaltma çocuğu fazla, terler ve üstünü çıkardıklarında üşür sonra, sizin evle bakıcının evi arasındaki mesafe çok mu fazla, bere ve atkıyı mutlaka tak, astronotun içine çok kat kat giydirme derim ben..
Yazmayı unutmuşum yahuu, Doruk kuzunun dişi hayırlı olsun, 4. cüyü kolay çıkarır inşallah..
işte bi tane daha ayfercim sende mi anne olmak isteyenlerdensin , valla iyide şansınız var ben bi kere ihmal etsem hemen hamile kalırım :) zira selin bu yolla oldu ilacı bi unuttum selin oldu :)
bugün bana cuma gibi geliyor nedenn çünki yarın süt iznindeyim :):) bu ay çok izin kullandım :) ama önümüzdeki iki hafta hep işteyim
yarın tatil sana ne güzelkeşke banada tatil olsa haftasonu aşure yapacam gelin yiyelim birlikte
Ben de düzensizlik hep vardı o yüzden olmayınca korkmuyorum artık, bu ay hap kullandım 1-2 güne olurum ama hapı bırakmaya karar verdim çünkü çok yan etki yaptı ayrıca çok seyrekleştik hap kullanmaya değmez bir elin parmakları kadar için
Ben de düzensizlik hep vardı o yüzden olmayınca korkmuyorum artık, bu ay hap kullandım 1-2 güne olurum ama hapı bırakmaya karar verdim çünkü çok yan etki yaptı ayrıca çok seyrekleştik hap kullanmaya değmez bir elin parmakları kadar için
Evet evet, Gülşan bulaştırdı banaa :13:
Sağol Fatoşcum, söyledim müdüre ben işlerimi toparlayıp gidecem, duramıyorum dedim, bişi demedi. Pazartesiye kadar hayır gelmez benden sanırsam, idare edeceksiniz artık...
İyi ki de olmuş, çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?