2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişi okuyacak halim olmadığından, alıntılardan takip ediyorum.
Fatma, iş fikrin hayırlı olsun, hayırlısıyla faaliyete geçip bol para kazandırdığını da görelim inşallah.

Aylin, evet, graves zaten bir çeşit bağışıklık sistemi hastalığı, daha önceki yıllarda hiç böyle hasta olmazdım ben... Dediklerinin çoğunu içtim, içemediklerimi de yanımda getirdim, ama ateş olunca bunlar çok fayda etmiyor galiba.

Üşümemiştir Keremcik annesi, üzülme, çok güzel giydirmişsin. Babalarının alışveriş dehasına hayranım ayrıca, al benimkini vur seninkine, bir de büyük olsun biraz büyüyünce de giyer demiyor mu, deliriyorum. E şimdi giyemiyor ki çocuk zaten, mecbur büyüyünce giyecek.

3.dişiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun 4 te 1 aya gelir

Teşekkürleerrr
4'ün yeri bembeyaz, bir ayı bulmayacak gibi görünüyor, bakalım...

doğru diyosun canım ihmalkarlığın sonucu ağır bedeller ödeyecektim az kalsın arkadaşın lafına çok güldüm bencede izin al git canım yoksa daha kötü olacaksın
bu arada burcu unnadoya üye oldum davetin için sağol canım,alışveriş yapamda sana para kazandıram bari 2000lira kredi kartı gelmiş kociş beni evden atmazsa alışveriş yapam

Hepinize Günaydın;
Burcu canım Doruk paşamın dişi hayırlı olsun ....
Fatma canım iş projeniz inşallah gerçekleşir..
Nimetcim geçmiş olsun sana da
Gülşah regli olmuşsun bende olmuştum ama 1,5 aydan beri hala ses seda yok bende sezeryan olanlarda böyle düzensizlik oluyor mu acaba?Yoksa testmi yapsam?
Başka ne var ne yok?

Günaydıınn..

Nimetcim, geçmiş olsun, Fatmaya katılıyorum, amaaannn demeyi öğrenmek lazım en kısa zamanda..

Burcu, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsan, ben immuneks diye bir kapsül kullanıyorum ve bunu hep denerim, içmediğim kış gripten kurtulamam ama içtiğim zaman, o kış hiç grip olmam, bir araştır istersen, yan etkisi hiç yok, ben İklime bile içirecem 1 yaşından itibaren.. Bizim doktor tanıdığımız var, hem kendi kullanır hemde çocuklarına içirir, güvendiğim biri, bende öyle başlamıştım kullanmaya.. Tabiki kapsül dışında doğal yollardan da güçlendirebilirsin bağışıklığını ama bunu da bir araştır bence..

Fatmacım, iş kurma fikrin hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider ve dilediğin olur, bizlere de örnek olursun..

Gülşancım, gözünaydın,o korku bu sıralar bende de var, hap kullanıyorum ben ama 4 gün oldu gelmedi regl, şaşkınım...

Aylincim, babalar alışverişten anlamıyor malesef, benimki de söylenir durur bişey alırken ve hep yanlış alır, ayrıca Keremciği çok sağlam giydirmişsin hakkaten, bunaltma çocuğu fazla, terler ve üstünü çıkardıklarında üşür sonra, sizin evle bakıcının evi arasındaki mesafe çok mu fazla, bere ve atkıyı mutlaka tak, astronotun içine çok kat kat giydirme derim ben..

işte bi tane daha ayfercim sende mi anne olmak isteyenlerdensin , valla iyide şansınız var ben bi kere ihmal etsem hemen hamile kalırım :) zira selin bu yolla oldu ilacı bi unuttum selin oldu :)

Canım bende sezeryan oldum biliyorsun ve doğumdan 3 ay sonra regl olmaya başladım, 15 gün ara ile çok kanamalı oluyordu bende, ama 3 kere falan bu şekilde oldu sonra düzene girdi, aynı eskiden olduğu gibi 28 günde bir, herkeste aynı olacak diye birşey yok, sendeki de düzensizlik bence, bir doktora görünsene..

:) bu sabah herkesin reglisi gecikmiş :)
bu işte en büyük desteğim sizler olacaksınız :) iyi dilekleriniz için herpinize teşekkürler canlar...

işte bi tane daha ayfercim sende mi anne olmak isteyenlerdensin , valla iyide şansınız var ben bi kere ihmal etsem hemen hamile kalırım :) zira selin bu yolla oldu ilacı bi unuttum selin oldu :)

yok canım ne maddi ne de manevi olarak hazır değilim zaten ilac olayı benim canımı sıkıyor tvlarda gördük kadının bir tanesinde damar tıkanıklığı olmuş neye güveneceğini bilmiyor insan o yüzden eşim korunuyor...Olursa da Rabbimin müjdesi olur ...Arkadasım var onun 1 yaşında kızı var daha 2.nci reglisini geçen ay olmuş ...Düzensizlik oluyor mu diye sizlere sorayım istedim....

ayfer ben normal doğum yaptım,5 gün gecikti reglim çok korktum valla hamileyim deyi,ankarada oldu işte bi kaza,eşimi eczaneye yolladım ertesi gün hapı al diye gitmiş doğum kontrol hapı almış bidahada gönderemedim değiştirmeye utanarak aldım zaten diyo
yasemin inşallah hamile değilsindir,bi test yaptır istersen seninki baya bi geçmiş çünkü,gerçi nette ilk üç regl dönemi düzensizlik normal diyo:26:
aylin astronot mont,atkı,bere ve bi battaniye yeter,ama ayakları sağlam olsun ayakları üşüdümü hemen gaz yapıyo çünkü.

Düşünüyorum canım gitmeyi de ama arkadaşım öyle diyince dedim biraz daha bekleyeyim ben daha ilk reglimi Ekim oldum ondan sonra da gelmedi ....Sezeryan olanlarda değişiklik oluyor diyince bende bekleme taraftarıyım olmazsam Ocak ayında giderim...

Evet evet, Gülşan bulaştırdı banaa :13:

Sağol Fatoşcum, söyledim müdüre ben işlerimi toparlayıp gidecem, duramıyorum dedim, bişi demedi. Pazartesiye kadar hayır gelmez benden sanırsam, idare edeceksiniz artık...

Rica ederim arkadaşım, hadi güzel alışverişler, ama Meral'e söyleme, kızıyor :18:

Teşekkürler Ayfercim...
Ben ilk reglimi Doruk 6 aylıkken oldum, ondan beri 25 günde bir oluyorum ama kanamam biraz fazla oluyor.

Yasemincim sağol, ben bi araştırayım şu immuneks'i, uygunsa hemen başlayayım, zira sürünüyorum. Çook ihmal ettim kendimi çook...

Bu arada, hapı bıraktıktan sonra 7 gün içinde regl olman lazım, bilgine :26:

Yazmayı unutmuşum yahuu, Doruk kuzunun dişi hayırlı olsun, 4. cüyü kolay çıkarır inşallah..

Teşekkür Yasemin teyzemiz, inşallah

İyi ki de olmuş, çok güzel olmuş

Ben de düzensizlik hep vardı o yüzden olmayınca korkmuyorum artık, bu ay hap kullandım 1-2 güne olurum ama hapı bırakmaya karar verdim çünkü çok yan etki yaptı ayrıca çok seyrekleştik hap kullanmaya değmez bir elin parmakları kadar için

yarın tatil sana ne güzel keşke banada tatil olsa haftasonu aşure yapacam gelin yiyelim birlikte

Gidişatıma bakılırsa, bana yarın tatil

Aaaa, niden? Bizde de durum fena bu ara, Doruk'un dişleri oraya bile etki etti

benim düzensizliğim hiç olmadı ama doğum sonrası olabilir diyorlar bakalım bekleyeceğim biraz daha

evet evet iyikide olmuş :)

git git iyce uyu dinlen sne herzaman lazımsın bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…