- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.001
Ben de düzensizlik hep vardı o yüzden olmayınca korkmuyorum artık, bu ay hap kullandım 1-2 güne olurum ama hapı bırakmaya karar verdim çünkü çok yan etki yaptı ayrıca çok seyrekleştik hap kullanmaya değmez bir elin parmakları kadar için
Evet evet, Gülşan bulaştırdı banaa :13:
Sağol Fatoşcum, söyledim müdüre ben işlerimi toparlayıp gidecem, duramıyorum dedim, bişi demedi. Pazartesiye kadar hayır gelmez benden sanırsam, idare edeceksiniz artık...
Rica ederim arkadaşım, hadi güzel alışverişler, ama Meral'e söyleme, kızıyor :18:
Teşekkürler Ayfercim...
Ben ilk reglimi Doruk 6 aylıkken oldum, ondan beri 25 günde bir oluyorum ama kanamam biraz fazla oluyor.
Yasemincim sağol, ben bi araştırayım şu immuneks'i, uygunsa hemen başlayayım, zira sürünüyorum. Çook ihmal ettim kendimi çook...
Bu arada, hapı bıraktıktan sonra 7 gün içinde regl olman lazım, bilgine :26:
Teşekkür Yasemin teyzemiz, inşallah
İyi ki de olmuş, çok güzel olmuş
hehe ben bulaştırdım evet, herkese bulaştıracam patronada bulaştırdım
hadi git evine o zaman ne duruyon yaw
meralden önce kocam duymasın valla
selinim iyiki olmuş
hehe ben bulaştırdım evet, herkese bulaştıracam patronada bulaştırdım
hadi git evine o zaman ne duruyon yaw
meralden önce kocam duymasın valla
selinim iyiki olmuş
aylih hayırdır ,,, renkli geceler azalıyor sne kocişle kavga ediyorsun kız 2. yede mi boşayacaksın yoksa ): 3. kez geri almayabilir haberin ola ):): )
aylinde bunu çok salalamz gerçi ama :)) o korksun dimi arkadaşım aylin beni 3. kez geri almaz diye hııhh :)
aaa sende mi aşıksın seline bende :):)
zaten karar verdim selini ya ata ya ya mert e vereceğim :) siz zahmet etmeyin biz gelir isteriz oğlunuzu :)
Heee demek öyle, demek Doruk a ya da Kerem e değil Ata ya, ya da Mert e tamam, bizde kalmadık senin kızına
Günaydın kızlar,
Burcu geçmiş olsun cnm, Doruk paşanın da dişi hayırlı olsun
Gülşancım senin de reglin hayırlı olsun:))
Adeti geciken arkadaşlar, ben de sezeryanla doğum yaptım. 3 ay sonra hastalandım ve sonrasında her ay düzenli gitti. günü gününe oluıyorum, bi doktora gitmenizde fayda var bence
Yeniyıl tatili haftasonuna denk geliyomuş, tühh
açıklama yapmama gerek yok sanırım
ay bilmiyorum valla renkli geceler gerçekten azaldı,belki başkasına normal ama bizim için düşüş sayılıyor buyorgunluk, banyo yapmaya üşenmek, yatak odasında yapsak ses çıkmaması lazım,içeri geçsek rahat olmuyor,sebep çok yani bu düşüşe
2.de kapımda ağladı da ondan geri aldım yoksa ölsem bir adım atıp dönmezdim, o yüzden 3. olursa kendi bilir artık kaybedeceği 2 kişi var :82:
Günaydın kızlar,
Burcu geçmiş olsun cnm, Doruk paşanın da dişi hayırlı olsun
Gülşancım senin de reglin hayırlı olsun:))
Adeti geciken arkadaşlar, ben de sezeryanla doğum yaptım. 3 ay sonra hastalandım ve sonrasında her ay düzenli gitti. günü gününe oluıyorum, bi doktora gitmenizde fayda var bence
Heee demek öyle, demek Doruk a ya da Kerem e değil Ata ya, ya da Mert e tamam, bizde kalmadık senin kızına
ay bilmiyorum valla renkli geceler gerçekten azaldı,belki başkasına normal ama bizim için düşüş sayılıyor buyorgunluk, banyo yapmaya üşenmek, yatak odasında yapsak ses çıkmaması lazım,içeri geçsek rahat olmuyor,sebep çok yani bu düşüşe
2.de kapımda ağladı da ondan geri aldım yoksa ölsem bir adım atıp dönmezdim, o yüzden 3. olursa kendi bilir artık kaybedeceği 2 kişi var :82:
walla kafam karıştı şimdi benim :26::26:
Senin geldiğini görmedim yoksa Doruk a Kerem e Eymen e diye uzatırdımaman bırak Meral bize gelin mi yok,alasını buluruz
Teşekkürler datlum
Rüyamda yine seni gördüm, ne istiyorsun benden
evet aşığımaaa sende mi aşıksın seline bende :):)
zaten karar verdim selini ya ata ya ya mert e vereceğim :) siz zahmet etmeyin biz gelir isteriz oğlunuzu :)
kıskançlar siziHeee demek öyle, demek Doruk a ya da Kerem e değil Ata ya, ya da Mert e tamam, bizde kalmadık senin kızına
Offf, nerden çıkarıyorsun be böyle şeyleri :13:
Teşekkürler datlum
Rüyamda yine seni gördüm, ne istiyorsun benden
Ahanda ağzımdan aldın, bırak ne hali varsa görsün, zaten bunların kızları bizim oğlanlara göre yaşlı
Ahanda ağzımdan aldın, bırak ne hali varsa görsün, zaten bunların kızları bizim oğlanlara göre yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?