2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylih hayırdır ,,, renkli geceler azalıyor sne kocişle kavga ediyorsun kız 2. yede mi boşayacaksın yoksa ): 3. kez geri almayabilir haberin ola ):): )

aylinde bunu çok salalamz gerçi ama :)) o korksun dimi arkadaşım aylin beni 3. kez geri almaz diye hııhh :)

hehe ben bulaştırdım evet, herkese bulaştıracam patronada bulaştırdım
hadi git evine o zaman ne duruyon yaw
meralden önce kocam duymasın valla
selinim iyiki olmuş

selinim iyiki olmuş

Ne mi duruyorum?
Bugün bitirmem gereken işlerim var, size laf yetiştirmeyi bırakıp iki satır çalışabilirsem o işler bitecek, ben de gidecem.
Ama çeneme söz geçiremediğim için gidemiyorum...

selinim iyiki olmuş

aaa sende mi aşıksın seline bende :):)

zaten karar verdim selini ya ata ya ya mert e vereceğim :) siz zahmet etmeyin biz gelir isteriz oğlunuzu :)

ay bilmiyorum valla renkli geceler gerçekten azaldı,belki başkasına normal ama bizim için düşüş sayılıyor bu yorgunluk, banyo yapmaya üşenmek, yatak odasında yapsak ses çıkmaması lazım,içeri geçsek rahat olmuyor,sebep çok yani bu düşüşe
2.de kapımda ağladı da ondan geri aldım yoksa ölsem bir adım atıp dönmezdim, o yüzden 3. olursa kendi bilir artık kaybedeceği 2 kişi var :82:

Günaydın kızlar,
Burcu geçmiş olsun cnm, Doruk paşanın da dişi hayırlı olsun
Gülşancım senin de reglin hayırlı olsun:))
Adeti geciken arkadaşlar, ben de sezeryanla doğum yaptım. 3 ay sonra hastalandım ve sonrasında her ay düzenli gitti. günü gününe oluıyorum, bi doktora gitmenizde fayda var bence

Selam Öznurcum, nasılsın, kayıplardasın. nasıl gidiyo kaynanayla durumlar?

Yeniyıl tatili haftasonuna denk geliyomuş, tühh

walla kafam karıştı şimdi benim :26::26:

Offf, nerden çıkarıyorsun be böyle şeyleri :13:

Teşekkürler datlum
Rüyamda yine seni gördüm, ne istiyorsun benden

Heee demek öyle, demek Doruk a ya da Kerem e değil Ata ya, ya da Mert e tamam, bizde kalmadık senin kızına

Ahanda ağzımdan aldın, bırak ne hali varsa görsün, zaten bunların kızları bizim oğlanlara göre yaşlı

e artık yaşlanıyorsunuz demekki :) biz çoktah ihtiyarları oynamaya başladık o yüzden hiiç dert etmiyorum kendime :) hafta içi eşim 8de geliyor 2saat saba 2 saat akşam serviste trafik çekiyor performans felan kalmıyor tabi :) çok şükür servisi o kullnamıyor yoksa haftasonuda yorgunum der bizim dede :) bu haftasonuda ben regli idim cuma akşamı belki bişielr olur :)

walla kafam karıştı şimdi benim :26::26:

Cnm bi görünmende fayda var. Belki de normal böyle düzensiz gitmesi ama en azından için rahat etmiş olur. Hilal kuzum nasıl bu arada, zillinin oynayışı hep gözümün önünde:))

Senin geldiğini görmedim yoksa Doruk a Kerem e Eymen e diye uzatırdım aman bırak Meral bize gelin mi yok,alasını buluruz

:13:

Teşekkürler datlum
Rüyamda yine seni gördüm, ne istiyorsun benden

oyyy gülüm bensizliğe dayanamıyosun tabi gece boyu hayırdır inş. yine mi gezmelerdeydik

aaa sende mi aşıksın seline bende :):)

zaten karar verdim selini ya ata ya ya mert e vereceğim :) siz zahmet etmeyin biz gelir isteriz oğlunuzu :)
evet aşığım ay selinim güzel gelinim,siz gelmeyin biz isteyelim kızımızı

Heee demek öyle, demek Doruk a ya da Kerem e değil Ata ya, ya da Mert e tamam, bizde kalmadık senin kızına
kıskançlar sizi

kıskanç burcu çatlayın bakeem

ata seline çok askıntı olmuştu :) gülşanında aşkını görünce öyle esti ,, ama doğru karar baksanıza daha ben uğraşamıyorum sizlerle kızım ansıl uğraşsın :) oğullarınıza söyleyin asılmasınlar kızıma :):))

hem hiçte yaşlı gelmez benim kızım çok cilveli çok zilli can yakan bişi olacak :) her gören allah babasına sabır versin diyor :) hakakten yaa napcaz bilemiyorum :):)

Günaydın canlar

Nimetciğim büyük geçmiş olsun ihmal etme kendini sen lazımsın oğluna...
Eymen dün gece 2 den sabah 6 ya kadar ayağımda idi sonrada uyandı zaten

ne olacak benim halım ahvalim hiç bilmiyorum çok uykusuzluktan dolayı agresif oluyorum...

arayab soran herkese çatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…