- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.021
Cnm bi görünmende fayda var. Belki de normal böyle düzensiz gitmesi ama en azından için rahat etmiş olur. Hilal kuzum nasıl bu arada, zillinin oynayışı hep gözümün önünde:))
:13:
oyyy gülüm bensizliğe dayanamıyosun tabi gece boyuhayırdır inş. yine mi gezmelerdeydik
evet aşığımay selinim güzel gelinim,siz gelmeyin biz isteyelim kızımızı
kıskançlar sizi
kıskanç burcu çatlayın bakeem
Hehhh sen de benim ağzımdan aldın, ben hep diyorum ki zaten benim gelinim daha doğmadı
ata seline çok askıntı olmuştu :) gülşanında aşkını görünce öyle esti ,, ama doğru karar baksanıza daha ben uğraşamıyorum sizlerle kızım ansıl uğraşsın :) oğullarınıza söyleyin asılmasınlar kızıma :):))
hem hiçte yaşlı gelmez benim kızım çok cilveli çok zilli can yakan bişi olacak :) her gören allah babasına sabır versin diyor :) hakakten yaa napcaz bilemiyorum :):)
Günaydın canlar
Nimetciğim büyük geçmiş olsun ihmal etme kendini sen lazımsın oğluna...
Eymen dün gece 2 den sabah 6 ya kadar ayağımda idi sonrada uyandı zaten
ne olacak benim halım ahvalim hiç bilmiyorum çok uykusuzluktan dolayı agresif oluyorum...
arayab soran herkese çatıyorum
Cnm bi görünmende fayda var. Belki de normal böyle düzensiz gitmesi ama en azından için rahat etmiş olur. Hilal kuzum nasıl bu arada, zillinin oynayışı hep gözümün önünde:))
meralim gidicem doktora önce bir test alır bakarım haftasonu olmadı bir daha ki haftasonuna giderim hafta içi gidemem çok zor....
Hilal iyi yaa düzeldi ama diş yüzünden damakları şiş elleri ağzında son video ve resimlerini yükleyeceğim ama akşamları pek müsait olamıyorum ...Dün Hilal kuzumu yıkadık köpüklere bayılıyor zillim.. Yeni bir oyuncağı var eşşek müzikli oynuyor Hilal ilk başta korktu sonra hoşuna gitti....Bu arada Halamızda ilk arabam 'dan almış haftasonu gelecek bakalım onda neler yapıcak.?..
meralim gidicem doktora önce bir test alır bakarım haftasonu olmadı bir daha ki haftasonuna giderim hafta içi gidemem çok zor....
Hilal iyi yaa düzeldi ama diş yüzünden damakları şiş elleri ağzında son video ve resimlerini yükleyeceğim ama akşamları pek müsait olamıyorum ...Dün Hilal kuzumu yıkadık köpüklere bayılıyor zillim.. Yeni bir oyuncağı var eşşek müzikli oynuyor Hilal ilk başta korktu sonra hoşuna gitti....Bu arada Halamızda ilk arabam 'dan almış haftasonu gelecek bakalım onda neler yapıcak.?..
Maşallah kuzuya. Yeni oyuncakları da hayırlı olsun, güzel mutlu günlerde oynasın inş. cnm
Bizi ve oğlumuzu sevecek sayacak geline gıkım çıkmaz,ama o ne kadar şirretleşirse karşılığını da görürbenim karşılığını vermediğim iyilik ya da kötülük olmaz, sürprizlerim yoktur, iyiye iyi kötüye kötüyüm,taş atana ekmek vermem,ekmek verene taş atmam,yani hayal ettiğiniz kadar cadı değilim bee
Yok anacım cadı demeyelim de fazla açıksözlüsün diyelim:)) malum kaynana-gelin ilişkisi farklı oluyor. Anneden duyup hak verdiğimiz sözleri kaynana söyleyince batıyor:83:
Günaydın canlar
Nimetciğim büyük geçmiş olsun ihmal etme kendini sen lazımsın oğluna...
Eymen dün gece 2 den sabah 6 ya kadar ayağımda idi sonrada uyandı zaten
ne olacak benim halım ahvalim hiç bilmiyorum çok uykusuzluktan dolayı agresif oluyorum...
arayab soran herkese çatıyorum
Bizi ve oğlumuzu sevecek sayacak geline gıkım çıkmaz,ama o ne kadar şirretleşirse karşılığını da görürbenim karşılığını vermediğim iyilik ya da kötülük olmaz, sürprizlerim yoktur, iyiye iyi kötüye kötüyüm,taş atana ekmek vermem,ekmek verene taş atmam,yani hayal ettiğiniz kadar cadı değilim bee
ay sorma bana da der oldu Burcu, hala alamadım ben debu haftasonu da çok soğuk olacak sanırım, Eymenle çıkmak yine zor görünüyo. Elimle seçmek istiyorum ama netten de verebilirim siparişi malesef böyle giderse
ay sorma bana da der oldu Burcu, hala alamadım ben debu haftasonu da çok soğuk olacak sanırım, Eymenle çıkmak yine zor görünüyo. Elimle seçmek istiyorum ama netten de verebilirim siparişi malesef böyle giderse
Kızlar çıkıyorum, öptüm hepinizi...
hilal çok tatlı bir kuzu yaa :))
demek korktu :) kardeşim balık almış seline şu iışıklı sesli olanalrdan benim kucağıma oturup öyle izliyor onu yoksa kesinlikle korkuyor :)
Kızlar çıkıyorum, öptüm hepinizi...
Siz alana kadaaaaar biz hediyelerimizi kullanmaya başladık bile, oyuncak kiraladığım yerden aradılar bugün elimde olacakmış ama 1 oyuncağın 1 parçası eksikmiş o da yarın gelecekmiş o yüzden yarın başlayacakmış sürem.
Fatma bak güzel çalışıyorlar ve ilgililer örnek al bacım
Cnm işin çok zor. Haklısın agresif olmakta, can bu neticede bi dayanma noktası var insanın. Eymen çok zor bi bebek, inşallah bişeyler yoluna girer artık. Daha tam iyileşemedi mi ki? mutlaka bi sıkıntısı vardır Pınarcım, Benim Eymen gece çok uyanır ama gece boyu da ayağımda sallamamı istiyosa sonrasında mutlaka anlıyorum ki bi derdi var. Örneğin boğaz enfeksiyonu,idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıkları hep böyle geceler sonrası muayenelerde öğrendik
Pınarcım, yerden göğe kadar haklısın, uykusuzluk kadar insanı yere vuran birşey yok ve sen doğumdan beri böylesin. Allah kolaylık versin arkadaşım...
.
aynı dertten muzdaribiz ama inanki çok düşünüyorum ne alsam diye böyle eymeni oyalayacak bişiler de alabilirim baksana pınarcım çok zor durumda
PINARCIM Eymen kuzu hastalıktan yeni kurtuldu ve çocuklar iyileşselerde o dönemi hemen atıp eski halelrine geri dönmeleri zor oluyor bir müddet huysuzlukalrı devame diyor ,,,
hilal çok tatlı bir kuzu yaa :))
demek korktu :) kardeşim balık almış seline şu iışıklı sesli olanalrdan benim kucağıma oturup öyle izliyor onu yoksa kesinlikle korkuyor :)
hilal de aynı önce izliyor ben ne yapıyorum diye sonra alıyor sallıyor vuruyor kulağını ısırıyor ....ilk çaldığında çok korktu ve ağladı sonra alıştı...
ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:
ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?