2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastayım diyorum, ne gezmesi
Valla geceyi çok zor geçirdim, o yüzden detaylarını hatırlamıyorum, ama seni ve hediyelerle ilgili bişiler gördüğümü hatırlıyorum...

Alamadım ya hala, dert oldu :)

evet aşığım ay selinim güzel gelinim,siz gelmeyin biz isteyelim kızımızı

kıskançlar sizi

kıskanç burcu çatlayın bakeem

Hadi be, ne kıskanıcam, kız mı yok benim üzüm gözlü oğluma

Hehhh sen de benim ağzımdan aldın, ben hep diyorum ki zaten benim gelinim daha doğmadı

Evet, en az 5-6 sene sonra doğacaklar içinden bakıcaz bakalım bişiler...

Bak bu doğru, benim kaynanalığım nasıl olacak diye tırsıyorum bazen. Aylin'in kaynanalığındansa, her zaman tırsıyorum

Cnm işin çok zor. Haklısın agresif olmakta, can bu neticede bi dayanma noktası var insanın. Eymen çok zor bi bebek, inşallah bişeyler yoluna girer artık. Daha tam iyileşemedi mi ki? mutlaka bi sıkıntısı vardır Pınarcım, Benim Eymen gece çok uyanır ama gece boyu da ayağımda sallamamı istiyosa sonrasında mutlaka anlıyorum ki bi derdi var. Örneğin boğaz enfeksiyonu,idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıkları hep böyle geceler sonrası muayenelerde öğrendik

Bizi ve oğlumuzu sevecek sayacak geline gıkım çıkmaz,ama o ne kadar şirretleşirse karşılığını da görür benim karşılığını vermediğim iyilik ya da kötülük olmaz, sürprizlerim yoktur, iyiye iyi kötüye kötüyüm,taş atana ekmek vermem,ekmek verene taş atmam,yani hayal ettiğiniz kadar cadı değilim bee

ay sorma bana da der oldu Burcu, hala alamadım ben de bu haftasonu da çok soğuk olacak sanırım, Eymenle çıkmak yine zor görünüyo. Elimle seçmek istiyorum ama netten de verebilirim siparişi malesef böyle giderse

Pınarcım, yerden göğe kadar haklısın, uykusuzluk kadar insanı yere vuran birşey yok ve sen doğumdan beri böylesin. Allah kolaylık versin arkadaşım...

Hmmm, tamam o zaman, geri aldım

ay sorma bana da der oldu Burcu, hala alamadım ben de bu haftasonu da çok soğuk olacak sanırım, Eymenle çıkmak yine zor görünüyo. Elimle seçmek istiyorum ama netten de verebilirim siparişi malesef böyle giderse

E bi acelemiz mi var yaw, yılbaşından sonra hediyeleşiriz biz de. Ben hem elimle seçmek hem de elimle vermek istiyorum çünkü, hava muhalefetine kurban gitmeyelim 1-2 hafta için...

aynı dertten muzdaribiz ama inanki çok düşünüyorum ne alsam diye böyle eymeni oyalayacak bişiler de alabilirim baksana pınarcım çok zor durumda

PINARCIM Eymen kuzu hastalıktan yeni kurtuldu ve çocuklar iyileşselerde o dönemi hemen atıp eski halelrine geri dönmeleri zor oluyor bir müddet huysuzlukalrı devame diyor ,,,

Siz alana kadaaaaar biz hediyelerimizi kullanmaya başladık bile, oyuncak kiraladığım yerden aradılar bugün elimde olacakmış ama 1 oyuncağın 1 parçası eksikmiş o da yarın gelecekmiş o yüzden yarın başlayacakmış sürem.
Fatma bak güzel çalışıyorlar ve ilgililer örnek al bacım

evet evet hayatım eksiksiz şekilde kargo eline ulaştıktan sonra süren başlıyor sen kargoya teslim ettiğin gün de doluyor onlardan çıktığı gün diye bişi yok ,

mesela sen kaybettin bir parçasını haber evriyrosun eksik göndereceğim diye 7 gün süre veriyorlar sana 7 gün içinde kargoya verirsen ekstra para talebi yok ama yedi günü geçerse o zaman ekstra ücret talep ediliyor, sende bilgilen diye yazıyorum :)

yok canım ya olsa olsa diş sıkıntısıdır
sabrım kalmadı artık
Rabbim aklımı korusun
dağıldım resmen hiç böyle olacağımı tahmin edemezdim

Pınarcım, yerden göğe kadar haklısın, uykusuzluk kadar insanı yere vuran birşey yok ve sen doğumdan beri böylesin. Allah kolaylık versin arkadaşım...
.

sağ ol canım amin...

ya ne alırsan al canım oynama süresi yeni oyuncak 5dk. eski oyuncak 1dk. o paçacı
ben size ne alsam ki :26: var mı selinime almayı düşündüğün bir şey ?
ya hu şu son iki aydır dahada bir huysuz ters bizde herkes geceleri uzun uyuyor bu gitgide kısaltıyor

ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:

ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:

Oooo hoşgeldin Dilşadcım, bugün ilk gün, zor geçecektir senin için ama zamanla alışırsın.. Elvin de alışır merak etme..

hoşgeldin hayırlısı olsun işin artık seni daha aktif görücez şu profilinde ki resmi değiştirmekle başla elvin prensesimin resmini koy olur mu? Alışcaksın canım zor da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…