2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım halin ortada o yüzden
hiç bişi alamsanda almış kadar oluruz emin ol
önce sen siz bi iyi olun eymen ile sonra bakarız ,,, biz sizede oyuncak alacağız sanırım 5 dakika beş dakikadır :)

sabret arkadaşım geçecek elbet bebekliğinde çok huysuz olan çocuklar bazen 1-2 yaşlarına gelince çok ılımlı bir hal alabiliyorlar halamdan biliyorum ,,,

ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:

Hoşgeldin cnm, sen de alışacaksın merak etme. İşe başlayanların hepsi ilk günlerde çok zorlandı şimdi daha iyiler, aynı şekilde bebekler için de geçerli bu durum.

Son düzenleme:
ben geldim kızlar...elvoşumu anneme bırakıp işe başladım yediği yarım yumurta sarısı sabahtan beri napıcam bilmiyorum zor oldu vallahi...:84::84:

hoşgeldin dilaaa ,, üzülme ilkgün sıkıntılı sonra seni bile unutur :) annene alışır anneni biryere gödnermek istemez ,,, sadece ondan yemek yemke ister ,, üzülme sen,,,

hayırlı olsun cnm yeni inciniz:)) huysuzluk falan var mıydı? sanırım en çok zorlayan 3 ve 4 numaralı dişler, yanılıyo muyum?:18:

Üst dişler zorladı evet, bunu farketmedik sadece beyazlamış ve kızarmış çıkar yakında dedik salyası da artmıştı, bu sabah sürekli eli ağzında diye bakmış kadın çıktığını öyle görmüş.
Benim oğlum çok mu mızmız bu dönem bebekleri hep böyle mi? diyelim ki bişeyi almak istiyor ama alamıyor elini başının altına koyup ağlamaya başlıyor,sonra tekrar uğraşıyor yine olmayınca yine ağlamaya başlıyor

ağlamak istiyorum hastaneden aradılar selinin son kültür tahlili çıkmış ve sonuç yine sorun devam ediyor ,,,, yarın yine hastanedeyiz

Son düzenleme:
Aylincim, 5. inciniz de hayırlı olsun..

Fatmacım, Selin için üzüldüm, Rabbim daha büyük dertler vermesin, eninde sonunda iyileşecek, geçecek bunlar, sabırlı olmaya çalış..

selam herkese
dün giremedim çünkü Alp önceki gün klavyemi kırdı,yenisi dün akşam geldi ama akşamda misafir vardı:96:.
herkes iyidir umarım.

ağlamak istiyorum hastaneden aradılar selinin son kültür tahlili çıkmış ve sonuç yine sorun devam ediyor ,,,, yarın yine hastanedeyiz

Kız çocuklarının idrar yolu enfeksiyon sorunu bitmiyor zaten,üzüldüm tatlım,Kadir tuğcuyu çok tutmuyorsun ama bi okusana bu konuda hangi ilaçları veriyor bir bak bakalım.:26:

eymenin gözü ve çevresi kızardı hafif küçülmüşte ne yapacağım :26:
yine doktor yolları gözüktü sanırım bize

Pınar ya alerji ya da grip diyorum ben, zaten çok da huysuz diyorsun götür istersen.

Aylincim, 5. inciniz de hayırlı olsun..

Fatmacım, Selin için üzüldüm, Rabbim daha büyük dertler vermesin, eninde sonunda iyileşecek, geçecek bunlar, sabırlı olmaya çalış..

Sağol Yasemin cim, darısı kalan 27 ye :82:

eymenin gözü ve çevresi kızardı hafif küçülmüşte ne yapacağım :26:
yine doktor yolları gözüktü sanırım bize

geçmiş olsun cnm yaa, derdi oymuş demek ki. inş. önemli bi problem yoktur cnm

size de çok geçmiş olsun fatmacım, bu kadar uzaması normal mi peki? ne diyor doktoru?

selam herkese
dün giremedim çünkü Alp önceki gün klavyemi kırdı,yenisi dün akşam geldi ama akşamda misafir vardı:96:.
herkes iyidir umarım.

hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…