- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.081
sağol ayfer cim.denenmiş bir tarif değil mi,yani senin yaptığın bir tarif mi demek istedim?
bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.
selamlar çok kötüyüm bütün gece uyumadık oğluş öksürdü durdu kustu benim minicik oğlumun bademcikleri şişmiş ve balgamı var düşünebiliyo musunuz benim minicik oğlum kucağıma sığındı uyuyamadı kıvrandı sabah izin aldım ilk iş doktora götürdüm bizim ilaca şiddetle karşı doktorumuz çok kötü üşütmüşsünüz dedi antibiyotik yazdı ben ateşi fln çıkmadı deyince bu çocuk ateşe dirençli çıkmayabilir biliyosun aşılarda falan da çıkmadı bünyesi kuvvetli zaten yoksa bu kadar enfeksiyona gece öyle kıvranmaz ortalığı birbirine katar acile koştururdu sizi dedi
oo biz geç kaldık galibaZelihanın(Zeliş) Hilal için aldıkları geldi ve bende verdim dün ulaşmış kendisine müsait olduğumda çekicem fotoları
hadi leynnnnn ben ew karısı wecanawar cerynin anasıyam.. daha 4kişiye yemek wercem ben işim bitmiyoki..:13:...
o dediğin hasocan bi zamanların fullonlıne ve fullaktif isimlerindendi çinki:)
çok sıkıldım çokkk işler çok karıştı banaöyle bir beddua ettiki bnde ona tabii.. dengesiz yaa psikolağa gitmesi gerektiğini delirdiğini söyledim ona..ne oldu beaa.ben senin annenede kızıyorum haa.çocuk konusunda bildiğini okur seni dinlemez ki bu çok kötü,naz yapar,çene yapar bu ne bene yani yalvartacak mı seni illaki?zorlama,gitme üstüne bırak.torununu özleyince tıpış tıpış gelecek
hahayyyyttt bırak bi kerede ben 1de günaydın diyem kız egolarım tatminleşiyuuurrrrGÜNAYDINNN??? Ebru saat 12 gibi günaydın dediğinde çatardın kıza, şimdi saat 1 de günaydınöğleni bırak ikindi oldu be güzelim:))
sağol ayfer cim.denenmiş bir tarif değil mi,yani senin yaptığın bir tarif mi demek istedim?
Bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.
yazgı fekat ben hala ne alacagıma bılem karar veremedım.bugun annem de gelecek onlar yukarıda oynarken ben nete gırerım.kayınvalıdemın uyku apnesı oldugundan bıraktıgımda sureklı kulagım yukarıda oluyor.gecen gun oglus yanındayken uyuya kalmıs((
bu aksam kesın ne alacagıma karar verırım allahın ıznıyle.
ayfer bacım kız o ne kı ben pazardan dev gıbı asure tenceresı aldım senın o saydıgın malzemelerın 2 katından fazlası pısıyor herhalde :)))) konu komsu hısım akraba dagıtacagız.kayınvalıdem yapeyyo mutfakda.
mecbur kaldım hasret ..hero baby de iyi..milupa ve herobaby dönüşümlü kullanıorum..bebelac çok kötü bir mama we hiç gelişmesine katkı sağlamıyo..
ben eczaneden smanın 2sini aldım promil gold 2.. öncede milupa milumil weriodum..
çabucak patlatıwerirde kurtulurinşallah yawrucak
gecmiş olsun cem e esin cim..yanı sıra ıhlamur da ver elma kabugu katıp..bol bol mandalina..selamlar çok kötüyüm bütün gece uyumadık oğluş öksürdü durdu kustu benim minicik oğlumun bademcikleri şişmiş ve balgamı var düşünebiliyo musunuz benim minicik oğlum kucağıma sığındı uyuyamadı kıvrandı sabah izin aldım ilk iş doktora götürdüm bizim ilaca şiddetle karşı doktorumuz çok kötü üşütmüşsünüz dedi antibiyotik yazdı ben ateşi fln çıkmadı deyince bu çocuk ateşe dirençli çıkmayabilir biliyosun aşılarda falan da çıkmadı bünyesi kuvvetli zaten yoksa bu kadar enfeksiyona gece öyle kıvranmaz ortalığı birbirine katar acile koştururdu sizi dedi
bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.
mecbur kaldım hasret ..hero baby de iyi..milupa ve herobaby dönüşümlü kullanıorum..
gecmiş olsun cem e esin cim..yanı sıra ıhlamur da ver elma kabugu katıp..bol bol mandalina..
hiçte karışık degil balım..pişme sırasına göre akşamdan ıslatılmış önce bugday..
Biraz yumuşayınca nohut ve peşine kuru fasulye..
önceden nohutu bi taşım kaynatabilirsin düdklüde..
Sonra bunlarda pişince pirinç
en son indircegine yakın kayısı üzüm incir kurusu..
Sütte ekle 1 su bardagı..
Öznur 100.000 verelim ev değiştirelim olma mı??yok ama walla ben hiçsevmem dubleks vazgeçtim
olsa canım dukkan senın :)))
dublex olması falan problem degıılde yok anacım sevmedım sevemıyorum
o 300 bın tl ye 2 ev alınır bea
selamlar çok kötüyüm bütün gece uyumadık oğluş öksürdü durdu kustu benim minicik oğlumun bademcikleri şişmiş ve balgamı var düşünebiliyo musunuz benim minicik oğlum kucağıma sığındı uyuyamadı kıvrandı sabah izin aldım ilk iş doktora götürdüm bizim ilaca şiddetle karşı doktorumuz çok kötü üşütmüşsünüz dedi antibiyotik yazdı ben ateşi fln çıkmadı deyince bu çocuk ateşe dirençli çıkmayabilir biliyosun aşılarda falan da çıkmadı bünyesi kuvvetli zaten yoksa bu kadar enfeksiyona gece öyle kıvranmaz ortalığı birbirine katar acile koştururdu sizi dedi
ilk defa gecen sene yaptım aşure ve on numara oldu ki ben aşureye bayılırım...
içine 1 su bardagı da süt katıyorum ben..daha beyaz oluyo rengi..
yazgı fekat ben hala ne alacagıma bılem karar veremedım.bugun annem de gelecek onlar yukarıda oynarken ben nete gırerım.kayınvalıdemın uyku apnesı oldugundan bıraktıgımda sureklı kulagım yukarıda oluyor.gecen gun oglus yanındayken uyuya kalmıs((
bu aksam kesın ne alacagıma karar verırım allahın ıznıyle.
ayfer bacım kız o ne kı ben pazardan dev gıbı asure tenceresı aldım senın o saydıgın malzemelerın 2 katından fazlası pısıyor herhalde :)))) konu komsu hısım akraba dagıtacagız.kayınvalıdem yapeyyo mutfakda.
Cnm sonuçta koyacaksın ocağa kaynayacak, becerirsin merak etme ama biraz oyalıyo cidden.
Püf noktaları: buğday, nohut ve fasülyenin 2 katı olacak her zaman. yani 1 er bardak nohut ve fasülye, 2 bardak buğday şeklinde. bi de şekerini ve suyunu fazla koyacaksın, çünkü püşerkenki hali ile soğuduktan sonrası şeker tadı bakımından çok değişiyor ve çok koyulaşıyor aşure
hee bi de ben pişmesine yakın biraz süt ilave ediyorum. rengi çok güzel oluyo o zaman, bi de daha güzel oluyo tadı bence.
çok sıkıldım çokkk işler çok karıştı banaöyle bir beddua ettiki bnde ona tabii.. dengesiz yaa psikolağa gitmesi gerektiğini delirdiğini söyledim ona..
yaptım balım ben geçen sene çok güzel oldu isteğe göre üzerine ceviz fındık ve tarçın koy çok güzel oluyor bu sene nasıl yaparım bilmiyorum...birde hazır aşureler çıkmıştı ondan önceki sene yapmıştım aynı tadı vermiyor kendi yaptığınla buğdan fasulye nohut bunları bir geceden ıslatınca süper oluyor .....
hiçte karışık degil balım..pişme sırasına göre akşamdan ıslatılmış önce bugday..
biraz yumuşayınca nohut ve peşine kuru fasulye..
önceden nohutu bi taşım kaynatabilirsin düdklüde..
sonra bunlarda pişince pirinç
en son indircegine yakın kayısı üzüm incir kurusu..
sütte ekle 1 su bardagı..
size de çok geçmiş olsun fatmacım, bu kadar uzaması normal mi peki? Ne diyor doktoru?
evet gitgide kızarıyor ve kaşıyor eymen
ben hazırlanıp gidiyorum
fatmacım, selin için üzüldüm, rabbim daha büyük dertler vermesin, eninde sonunda iyileşecek, geçecek bunlar, sabırlı olmaya çalış..
amin fatmam sabır
rabbim dermansız dert vermesin ...
5.diş 4 tanesinin acısını üstlenmiş gibi zorluyo bizi..bişey yemedi yine ac acına uyuyo..
Bebelac mama almak zorunda kaldım markette bulamayınca ve hiçç memnun kalmadım..sabun gibi köpürüyo..cocugum ac çekiyo çekiyo köpüğü geliyo mamanın..zaten canı az bu sıra..kaldırıp duvara fırlatasım geldi biberonu !!
canım selinden kültür aldıktan sonra antibiotike başladınız mı?zaten kültür 1 haftada genelde çıkar ilaç almışsa geçmiştir meraklanma
ne oldu beaa.ben senin annenede kızıyorum haa.çocuk konusunda bildiğini okur seni dinlemez ki bu çok kötü,naz yapar,çene yapar bu ne bene yani yalvartacak mı seni illaki?zorlama,gitme üstüne bırak.torununu özleyince tıpış tıpış gelecek
selam cancanlar:))
teyzemiz samsun a ayak basmış bulunmakta bu sabah itibariyle...
Ve deli gibi yagmur u beklemekte...
Sanırım 4 gün ve haftasonuyla beraber rüzgarım esmez buralara....
Sizleri seviyore ve mucuyore
bızım eve 300 bın tl verecek var mı?
Ben sevemedım gıttı bu evı(((
ufff geçmiş olsun esinBebikler arka arkaya hastalanıyor kışı sevmiyorum en çok da bu sebepten :84: Evde misin şimdi? Yollarda gidip gelirken mi üşüttü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?