2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar çok kötüyüm bütün gece uyumadık oğluş öksürdü durdu kustu benim minicik oğlumun bademcikleri şişmiş ve balgamı var düşünebiliyo musunuz benim minicik oğlum kucağıma sığındı uyuyamadı kıvrandı sabah izin aldım ilk iş doktora götürdüm bizim ilaca şiddetle karşı doktorumuz çok kötü üşütmüşsünüz dedi antibiyotik yazdı ben ateşi fln çıkmadı deyince bu çocuk ateşe dirençli çıkmayabilir biliyosun aşılarda falan da çıkmadı bünyesi kuvvetli zaten yoksa bu kadar enfeksiyona gece öyle kıvranmaz ortalığı birbirine katar acile koştururdu sizi dedi

ilk defa gecen sene yaptım aşure ve on numara oldu ki ben aşureye bayılırım...
içine 1 su bardagı da süt katıyorum ben..daha beyaz oluyo rengi
..

yazgı fekat ben hala ne alacagıma bılem karar veremedım.bugun annem de gelecek onlar yukarıda oynarken ben nete gırerım.kayınvalıdemın uyku apnesı oldugundan bıraktıgımda sureklı kulagım yukarıda oluyor.gecen gun oglus yanındayken uyuya kalmıs ((
bu aksam kesın ne alacagıma karar verırım allahın ıznıyle.
ayfer bacım kız o ne kı ben pazardan dev gıbı asure tenceresı aldım senın o saydıgın malzemelerın 2 katından fazlası pısıyor herhalde :)))) konu komsu hısım akraba dagıtacagız.kayınvalıdem yapeyyo mutfakda.

sağol ayfer cim.denenmiş bir tarif değil mi,yani senin yaptığın bir tarif mi demek istedim?
bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.

Cnm sonuçta koyacaksın ocağa kaynayacak, becerirsin merak etme ama biraz oyalıyo cidden.
Püf noktaları: buğday, nohut ve fasülyenin 2 katı olacak her zaman. yani 1 er bardak nohut ve fasülye, 2 bardak buğday şeklinde. bi de şekerini ve suyunu fazla koyacaksın, çünkü püşerkenki hali ile soğuduktan sonrası şeker tadı bakımından çok değişiyor ve çok koyulaşıyor aşure
hee bi de ben pişmesine yakın biraz süt ilave ediyorum. rengi çok güzel oluyo o zaman, bi de daha güzel oluyo tadı bence.

Ufff geçmiş olsun Esin bebikler arka arkaya hastalanıyor kışı sevmiyorum en çok da bu sebepten :84: evde misin şimdi? yollarda gidip gelirken mi üşüttü acaba?

Zelihanın(Zeliş) Hilal için aldıkları geldi ve bende verdim dün ulaşmış kendisine müsait olduğumda çekicem fotoları
oo biz geç kaldık galiba(
:13:...
o dediğin hasocan bi zamanların fullonlıne ve fullaktif isimlerindendi çinki:)
hadi leynnnnn ben ew karısı wecanawar cerynin anasıyam.. daha 4kişiye yemek wercem ben işim bitmiyoki..
çok sıkıldım çokkk işler çok karıştı banaöyle bir beddua ettiki bnde ona tabii.. dengesiz yaa psikolağa gitmesi gerektiğini delirdiğini söyledim ona..
GÜNAYDINNN??? Ebru saat 12 gibi günaydın dediğinde çatardın kıza, şimdi saat 1 de günaydın öğleni bırak ikindi oldu be güzelim:))
hahayyyyttt bırak bi kerede ben 1de günaydın diyem kız egolarım tatminleşiyuuurrrr

sağol ayfer cim.denenmiş bir tarif değil mi,yani senin yaptığın bir tarif mi demek istedim?
Bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.

yaptım balım ben geçen sene çok güzel oldu isteğe göre üzerine ceviz fındık ve tarçın koy çok güzel oluyor bu sene nasıl yaparım bilmiyorum...birde hazır aşureler çıkmıştı ondan önceki sene yapmıştım aynı tadı vermiyor kendi yaptığınla buğdan fasulye nohut bunları bir geceden ıslatınca süper oluyor .....

bu tarif 6 kişilik annem bunun 3 katını alır kocaman tencere de yapardı ....
I

bebelac çok kötü bir mama we hiç gelişmesine katkı sağlamıyo..
ben eczaneden smanın 2sini aldım promil gold 2.. öncede milupa milumil weriodum..
çabucak patlatıwerirde kurtulurinşallah yawrucak
mecbur kaldım hasret ..hero baby de iyi..milupa ve herobaby dönüşümlü kullanıorum..
gecmiş olsun cem e esin cim..yanı sıra ıhlamur da ver elma kabugu katıp..bol bol mandalina..
bana biraz karışık ve zor geliyor aşure yapımı ama canım çok istiyor,deneyeceğim inşaallah.

hiçte karışık degil balım..pişme sırasına göre akşamdan ıslatılmış önce bugday..
biraz yumuşayınca nohut ve peşine kuru fasulye..
önceden nohutu bi taşım kaynatabilirsin düdklüde..
sonra bunlarda pişince pirinç
en son indircegine yakın kayısı üzüm incir kurusu..
sütte ekle 1 su bardagı..

bizimki de aksine herobaby i beğenmedi bebelac alıyoruz bizde

olsa canım dukkan senın :)))
dublex olması falan problem degıılde yok anacım sevmedım sevemıyorum
o 300 bın tl ye 2 ev alınır bea

bizim görümce ağaoğlu suncityden 3.5 yıl önce 2+1 'e 400 bin vermişlerdi ev de ev olsa sadece mutfak güzel silindir ev hiçte kullanışlı değil...Bizim Damat emlakçı kozyatağında ev alakacaksanız satacaksan haberimiz olsun cicim....

esin ne oldu canım birden,nasıl üşüttü ki böyle?çok geçmiş olsun.bugün nasıl peki?

ilk defa gecen sene yaptım aşure ve on numara oldu ki ben aşureye bayılırım...
içine 1 su bardagı da süt katıyorum ben..daha beyaz oluyo rengi
..

sen yap yolla,ben karar veririm güzel mi değil mi?

hediye işi zor iş,insan özeniyor ve karar vermesi zorlaşıyor.
bilmem ben artık,kolay gele sana

uygulayacağım meral cim.banada sanki becerirmişim gibi geliyor.göreceğiz bakalım.

çok sıkıldım çokkk işler çok karıştı banaöyle bir beddua ettiki bnde ona tabii.. dengesiz yaa psikolağa gitmesi gerektiğini delirdiğini söyledim ona..

yok artıkcengiz yokmuydu peki?valla beddua etmem kolay kolay ancak çok canım yandıysa.ama evlat sonuçta bu,evlada edilmez,edilmemesi lazım.ikinizde yanlış yapmışsınız.diyorum yaa bırak kendi haline.

teşekkür ederim canım,yapacağım ve buraya sonucu yazacağım.

off iyice canım çekti,kabardı iştahım.malzemesini alayım da yapacağım.

size de çok geçmiş olsun fatmacım, bu kadar uzaması normal mi peki? Ne diyor doktoru?

canım hiç normal değil bizde o yüzden yarın yine doktordayız

evet gitgide kızarıyor ve kaşıyor eymen
ben hazırlanıp gidiyorum

inşallah iyi haberler ile dön canım,,

fatmacım, selin için üzüldüm, rabbim daha büyük dertler vermesin, eninde sonunda iyileşecek, geçecek bunlar, sabırlı olmaya çalış..

inşallah canım

amin fatmam sabır

rabbim dermansız dert vermesin ...

amin canım

aptamil mulumil çok seviyor canım onu dene ..

canım selinden kültür aldıktan sonra antibiotike başladınız mı?zaten kültür 1 haftada genelde çıkar ilaç almışsa geçmiştir meraklanma

canım antibiyotik tedavi bittikten sonra durum ne oldu diye yeni bir test yaptılar o test soruınlu çıkmış durum kötü yani

sana katılıyorum canım bu konuda ,,

selam cancanlar:))
teyzemiz samsun a ayak basmış bulunmakta bu sabah itibariyle...
Ve deli gibi yagmur u beklemekte...
Sanırım 4 gün ve haftasonuyla beraber rüzgarım esmez buralara....
Sizleri seviyore ve mucuyore

hadi gözünüz adın teyzeyle buluşun bizde seni özleri canım seni seviyoruz :)

nasıl anlıyroum seni ah güzel gözlü kuzum ,, çok geçmiş olsun canım

bızım eve 300 bın tl verecek var mı?
Ben sevemedım gıttı bu evı (((

eğer kurduğum iş tutuar çok para kazanırsam kurtarırım seni o evden canım :)

ufff geçmiş olsun esin Bebikler arka arkaya hastalanıyor kışı sevmiyorum en çok da bu sebepten :84: Evde misin şimdi? Yollarda gidip gelirken mi üşüttü acaba?

bende sevmiyorum selinimin hali nolcak böyle

saolasın maralım..
mamurun uyanmasını bekliorum..
gideyim cantasını hazırlayım bariihava cok soguk.kar pantolonunu giydiriorum..üzerinede montunu giydirince cocugum astronot gibi oluyo..
bi kolumdadad cantası..
nası gidicem ben şimdi..
dolmuşa biniyorum ama zor oluyo ya..üff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…