- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.121
evet fatmacım aynen öyle...
elektrikler gidip geliyo şifre girmekten çok sıkıldım bilgisayara:84: ben biraz yoğunum sadece okuyabiliyorum,patrondan fırça yedim demin gülmekten ölüyorum şuan
ayfer sağol canım iyileştim gibi çok şükür, aman mert hastalanmasında ben önemli değilim artık
ben kadir tuğcunun bu dediğine katılmıyorum ben üşüyünce hep hasta oluyorum,mertte aynı şekilde
fatma kadir tuğcu resmen saçmalıyor cnm, bal gibi de hasta olunur üşütmektenuff bu kadar inanmayın şu adama yahu
Aylin kızım diğer topik derken hediyeleşme topiğinden bahsediyo, sarışınlık tuttu yine sanırım
slm canlar dün dr a gittik ege bey dr odasına girer girmez aglamaya basladı muayene bitesye kadar da susmadı içini çeke çeke ağlıyo ilk defa böle bi tepki verdi .. ciğerlerde hafif hırıltı var dedi antibiyotiğe gerek yokmus öksürük şurubu verdi inşallah gecer bi an önce gece yine uyumadık sanki yeni doğmuş bebek ..aşure kaynatacak arkadaşlara kolay gelsinnnn diyorum şahsen benim gözüm yemiyo cok meşakkatli bi iş yaw ..
öperim teyzesi ne demek bayılıyor zaten öpülmeye...bi de öpücük atmayı öğrendi..o da sana bir öpücük atsın madem:))Hanifecim kocaman öp o sevimli bıcırığı benim yerime lütfen
slm canlar dün dr a gittik ege bey dr odasına girer girmez aglamaya basladı muayene bitesye kadar da susmadı içini çeke çeke ağlıyo ilk defa böle bi tepki verdi .. ciğerlerde hafif hırıltı var dedi antibiyotiğe gerek yokmus öksürük şurubu verdi inşallah gecer bi an önce gece yine uyumadık sanki yeni doğmuş bebek ..aşure kaynatacak arkadaşlara kolay gelsinnnn diyorum şahsen benim gözüm yemiyo cok meşakkatli bi iş yaw ..
git annesi onun ilacı sensin...AYLİN bende eltimin evi sobalı sıcak olur gündüz yıkar uyutur ben alana kadar kendine gelir çocuk die ona yıkattım bu kadar rahat davranacağını tahmin edemedim sobalı odadan çıkmaz sandım bi daha yıkatmicam bende bu arada bende haftada 1 yıkıyorum normalde ama bu hafta her kakası gazla geldi ensesine kadar battı öyle olunca malum havalar soğuk yıkamıyoruz siliyoruz içime sinmedi 2 kere yıkattım
benim işim bitti oğluma gideyim ısıtayım besliyeyim keşke hala emziriyor olsam çok üzülüyorum daha çabuk atlatırdı kendinize ii bakın byy
Hangi diğer topic? siz başka topiclere de mi takılıyorsunuz????
Oy oy oy Esin, şu gerzek kocalar bir kere de doğru bişey yapmaz mı anacım? ne demek nefesimizle ısınır,ayrıca eltine yıkatmasana kızım sobalı evde hem de gündüz vakti,zaten yerlerde geziyorlar ve o yerler muhakkak soğuk oluyor, sen kendi evinde ısıtıcını aç akşam yıka sonra aynı sıcak odada yatır sabaha kadar üşümeden uyusun.Bu havalar artık gündüz çocuk yıkanacak havalar değil, ayrıca ben haftada 1 yıkıyorum, bebek bu kokmuyor etmiyor hastalanmasından iyidir.
kızlarr acil cevap lutfenn
primadan baska bez kullanan ve memnun olan var mı aranızdaaaa :26:
öperim teyzesi ne demek bayılıyor zaten öpülmeye...bi de öpücük atmayı öğrendi..o da sana bir öpücük atsın madem:))
Eymen'e de attı bak karışmam:))ben de seni öpüyorum güzel arkadaşım...
öpücük seli oldu biraz
canım çok geçiş olsun....
git annesi onun ilacı sensin...
herkese merhaba dün geceden beri elektrikler kesik havalar berbat ev çamaşır cennetine döndü bir kurutma makinesimi alsam neyapsam
Handeciğim ben huggies kullandım fena değil ama çok sert elime hatur hutur gelmesi sinir bozucu.. Primaya geri döndüm. Ne yaptı alerjimi ?
uyy çok tatlıymış öpücüğü
hayır aman değiştirme Handecim. benim adam bi kez molfix almıştı, poşetten bikaçtane anca kullandım hiç pişik olmayan oğlum pişik oldu ve zor atlattı tekrar hemen primaya geçmeme rağmen. Sen neden değiştirmek istiyosun? Fiyattan dolayı mı yoksa beğenmiyo musun?
yahu kızlar basa cıkamıyorum cok sık bez degıstıyoruz, gunde 4 kez kaka yapıyor zaten, gecenlerde 70 li aldım 1 hafta olacak bıtmek uzere...
huggies ve molfix kotu onları bılıyorum cok sertler, mukavva gıbı,
ama canbebe ve evybaby cok ovduler napsamkı acaba...
yahu kızlar basa cıkamıyorum cok sık bez degıstıyoruz, gunde 4 kez kaka yapıyor zaten, gecenlerde 70 li aldım 1 hafta olacak bıtmek uzere...
huggies ve molfix kotu onları bılıyorum cok sertler, mukavva gıbı,
ama canbebe ve evybaby cok ovduler napsamkı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?