2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlar dün dr a gittik ege bey dr odasına girer girmez aglamaya basladı muayene bitesye kadar da susmadı içini çeke çeke ağlıyo ilk defa böle bi tepki verdi .. ciğerlerde hafif hırıltı var dedi antibiyotiğe gerek yokmus öksürük şurubu verdi inşallah gecer bi an önce gece yine uyumadık sanki yeni doğmuş bebek ..aşure kaynatacak arkadaşlara kolay gelsinnnn diyorum şahsen benim gözüm yemiyo cok meşakkatli bi iş yaw ..

evet fatmacım aynen öyle...

annemlerin evde 3 tane balkon var , ve benim annem atlattığı kanserden sonra ateş toğu kara yatsa terler o yüzden mutlaka eve biryerlerden rüzgar girmesi gerekir acaba selinde ne kadar sağlam giydirilsede bu nedenle mi atlatamıyor hastalığını , ama hiç eli ayağıda soğuk olmaz annem hep bakar .. Ben bunuda bir sorayım doktoruna ?

AYLİN bende eltimin evi sobalı sıcak olur gündüz yıkar uyutur ben alana kadar kendine gelir çocuk die ona yıkattım bu kadar rahat davranacağını tahmin edemedim sobalı odadan çıkmaz sandım bi daha yıkatmicam bende bu arada bende haftada 1 yıkıyorum normalde ama bu hafta her kakası gazla geldi ensesine kadar battı öyle olunca malum havalar soğuk yıkamıyoruz siliyoruz içime sinmedi 2 kere yıkattım
benim işim bitti oğluma gideyim ısıtayım besliyeyim keşke hala emziriyor olsam çok üzülüyorum daha çabuk atlatırdı kendinize ii bakın byy

neden fırça attı neden gülüyorsun ?

ama sadece kadir tuğcu değil tüm doktorlar bu bilgiyi veriyor yaa

geçmiş olsun cnaım ,,

Hanifecim kocaman öp o sevimli bıcırığı benim yerime lütfen
öperim teyzesi ne demek bayılıyor zaten öpülmeye...bi de öpücük atmayı öğrendi..o da sana bir öpücük atsın madem:))
Eymen'e de attı bak karışmam:))ben de seni öpüyorum güzel arkadaşım...
öpücük seli oldu biraz

canım çok geçiş olsun....

git annesi onun ilacı sensin...

Aylinciğim 2010 Mart anneli yılbaşında hediyeleşiyor sayfasında demek istemiştim..:))

uyy çok tatlıymış öpücüğü

kızlarr acil cevap lutfenn
primadan baska bez kullanan ve memnun olan var mı aranızdaaaa :26:

hayır aman değiştirme Handecim. benim adam bi kez molfix almıştı, poşetten bikaçtane anca kullandım hiç pişik olmayan oğlum pişik oldu ve zor atlattı tekrar hemen primaya geçmeme rağmen. Sen neden değiştirmek istiyosun? Fiyattan dolayı mı yoksa beğenmiyo musun?

pınar,fatma,esin,kıymet geçmiş olsun bebeklerinize.burcu ve aylin dişler hayırlı olsun.salgın var 10 kişiden dokuzu hasta bebekler zor atlatıyolar işte

Handeciğim ben huggies kullandım fena değil ama çok sert elime hatur hutur gelmesi sinir bozucu.. Primaya geri döndüm. Ne yaptı alerjimi ?

yahu kızlar basa cıkamıyorum cok sık bez degıstıyoruz, gunde 4 kez kaka yapıyor zaten, gecenlerde 70 li aldım 1 hafta olacak bıtmek uzere...

huggies ve molfix kotu onları bılıyorum cok sertler, mukavva gıbı,
ama canbebe ve evybaby cok ovduler napsamkı acaba...

onları hiç kullanmadım cnm. deneme amaçlı al birer paket istersen, memnun kalırsan devam edersin

canbebede sert evybaby kullanmadım bilmiyorum.ama kızımda molfix ve canbebe denemiştim hiç memnun kalmadım

fatma patronun fırçasını yarın anlatırım artık eve gidiyom çünkü öptüm hepinizi
hande ben biara molfix kullandım fena değildi ama primadan şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…