2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım kolay gelsin sana .....Birde şöyle bişey var annem yapar dı ...Sabahtan başlayıp öğle namazına kadar pişirip dağıtırdı...Perşembe gecesi ıslatırdı hepsini daha sevap olurmuş...Ablamda dua ederdi....Bereket için ,evin huzuru için sağlık için diye..

antibiotik biter bitmez yaptırdıysan sorun çıkmıştır en az 1 hafta bekleniz lazımki vücuddan antibiotiki atsın...Hberlerini bekliyorum bazen testi yalnış yaparlar tekrarlamamız lazım derler..Selin şuan nasıl ateş filan var mı?neşesi yerinde mi
?/B]

sana katılıyorum canım bu konuda ,,

daha yazacaktım ama doldurmak gibi olmasın diye susuyorum.yoksa ben hasret kadar tahammüllü olamazdım.

şeyy:26:
ben dağıtmayacaktım ki,hepsini kendim yiyeceğim:78:.

Yaseminciğim (Sinpac) Hediyeni aldık.. İnan beynimimi okudun , Kalbimizmi birmiş.:))). Tibetime Yasemin teyzesi hem ihtiyacımız olan hemde şık hediyeler göndermiş. Benide unutmamış. İdil Prensesin hediyelerinide c.tesi günü kargoya vereceğim. Tekrar teşekkürler Yaseminciğim.. Diğer topikte görmezsin diye burayada yazdım..

ben geldim
fatma ve pınar canlarım Allah size sabır bebelerimizede sağlık versin,çok üzülüyorum bebelerimiz hasta olunca
yazgı aşure yapımı zor görünüyo ama zor değil sadece biraz uzun sürüyo yapımı. ben nohut ve kuru fasulyeyi düdüklüde haşlıyorum,o sırada buğdayı tencerede kaynatıyom. onlar pişerken kayısı incir doğrayıp üzüm vs ne katacaksam hazırlıyom. sonra birleştirip kaynatmaya devam ediyorum.
portakal kabuğu rendesi harika oluyo ama ocağı kapattıktan sonra kat. bide ben busefer nohut ve fasulyenin suyunu süzüp katcam merte gaz olmasın

ya şu an işyerindeyim 1 rapor yazıp eve gidicem ben biliyorum aslında nasıl üşüttüğünü pazar burda havalar birden soğudu bizim pencerelerden rüzgar girdi fln bi tersliktir başladı misafir odasında yattık esere ufoyu açalım dedim sıcak olur küçücük oda nefesimizle ısınır dedi iyi dedim gece yarısı bebek çığlıkla uyandı donmuş eli ayağı buz gibi ısınamamış yavrum hemen salona geçtim kşimayı açtım sardım sarmaladım ısıttım uyudu ama tabi bi daha iflah olmadı eltim de dün yıkamış ev sobalı her oda ısınıyo diyo ama ben gittim soba yanmayan odalar buz gibi deil ama soğuk bi baktım benim oğlan banyodan çıkmış evi geziyo tuz biber oldu yani

Çok geçmiş olsun sana aman dikkat etmekte fayda var....

damat derken ? Hilali sözledin mi yoksa :)) vaayy şu hastalıklar bitecek o günlerde gelecek dimi :)

ana gibi yar olmuyor dimi

canım 1 hafta iğne ve şurupla antibiyotik tedavi bitti 3 gün bekledik 4. Gün yani pazartesi gittik ve iki kez test aldılar bugün aradılar sonuç çıktı hastalık devam ediyor diye doktoru gelsin demiş

s.a
aşure gününüz mübarek ve bol aşureli olsun...sevenler benim yerime de yesin...ben sevemedim gitti...
hasta kuzularımıza ve annelerine geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum....
işlerim var ama onlara girdim mi size yazamıyorum..ne zamandır da giremiyorum adam gibi özledim walla...Nito uyurken takılayım biraz işleri salladım

yaptıysan hiç olmazsa bir iki komşuna ver canım....Kayınvalidene deeee

kaynanama veririm canım ama gerisi olabilemez

ohh yarasın beyimize.artık herşey bunlara göre yapılıyor.bende bu akşam Alp e lahana dolması yedirmeyi düşünüyorum.

iki durumda hastalığa davetiye çıkarmış gerçekten de.kuzum çabucak atlatır umarım.tekrar geçmiş olsun.hallet de git biran önce yanına.

Hangi diğer topic? siz başka topiclere de mi takılıyorsunuz????

Oy oy oy Esin, şu gerzek kocalar bir kere de doğru bişey yapmaz mı anacım? ne demek nefesimizle ısınır,ayrıca eltine yıkatmasana kızım sobalı evde hem de gündüz vakti,zaten yerlerde geziyorlar ve o yerler muhakkak soğuk oluyor, sen kendi evinde ısıtıcını aç akşam yıka sonra aynı sıcak odada yatır sabaha kadar üşümeden uyusun.Bu havalar artık gündüz çocuk yıkanacak havalar değil, ayrıca ben haftada 1 yıkıyorum, bebek bu kokmuyor etmiyor hastalanmasından iyidir.

bişey soracağım kadir tuğcuda da yazıyor diğer yerlerde de hastalık mikrop virüs ve bakteri ile oluşur üşüdü diye hasta olmaz insan yazıyor ? Ama ne zaman üşüseler hasta oluyorlar çünki dirençleri düşmüş oluyor ? Doğru mu ?

şebnem iyiymiş,internetinde sorun varmış.
Zaten msj atmasam girdiğinde hepimize fırça kayacakmış:18:.

:) bizden de selam söyleseydin :)

elektrikler gidip geliyo şifre girmekten çok sıkıldım bilgisayara:84: ben biraz yoğunum sadece okuyabiliyorum,patrondan fırça yedim demin gülmekten ölüyorum şuan
ayfer sağol canım iyileştim gibi çok şükür, aman mert hastalanmasında ben önemli değilim artık
ben kadir tuğcunun bu dediğine katılmıyorum ben üşüyünce hep hasta oluyorum,mertte aynı şekilde

fatma kadir tuğcu resmen saçmalıyor cnm, bal gibi de hasta olunur üşütmekten uff bu kadar inanmayın şu adama yahu

Aylin kızım diğer topik derken hediyeleşme topiğinden bahsediyo, sarışınlık tuttu yine sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…