- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.141
elektrikler gidip geliyo şifre girmekten çok sıkıldım bilgisayara:84: ben biraz yoğunum sadece okuyabiliyorum,patrondan fırça yedim demin gülmekten ölüyorum şuan
ayfer sağol canım iyileştim gibi çok şükür, aman mert hastalanmasında ben önemli değilim artık
ben kadir tuğcunun bu dediğine katılmıyorum ben üşüyünce hep hasta oluyorum,mertte aynı şekilde
AYLİN bende eltimin evi sobalı sıcak olur gündüz yıkar uyutur ben alana kadar kendine gelir çocuk die ona yıkattım bu kadar rahat davranacağını tahmin edemedim sobalı odadan çıkmaz sandım bi daha yıkatmicam bende bu arada bende haftada 1 yıkıyorum normalde ama bu hafta her kakası gazla geldi ensesine kadar battı öyle olunca malum havalar soğuk yıkamıyoruz siliyoruz içime sinmedi 2 kere yıkattım
benim işim bitti oğluma gideyim ısıtayım besliyeyim keşke hala emziriyor olsam çok üzülüyorum daha çabuk atlatırdı kendinize ii bakın byy
primanın 70 li paketi carrefour da 11 tl ye düşmüştü ama sanırım bitmiştir kampanya
Yok yahu 70 lik olur mu 44 lük paket 11 TL imiş
Patron fırça attı diye gülen bi sen varsın herhalde :44:
Demek ki vücudunda mikrop var ve üşütünce vücut direncin çıktığından çabuk hastalanıyorsun, Fatma nın dediği gibi bunu tüm doktorlar söylüyor ayrıca o zaman Rusyadaki insanların daha ergenliğe giremeden ölmesi gerekir o soğukta, ya da Erzurum da -30 derecede gripten zatürreden okulların ve işlerin tatil olması gerekir tüm kış boyunca.
öyle miymiş? 70 lik demişlerdi ben alamadıydım zaten
e sen üşütmekten hasta olunacağına inanmıyosun da ne demeye o kadar sarıp sarmalıyosun Keremitoyu sabah vakti bakiim??
Patron fırça attı diye gülen bi sen varsın herhalde :44:
Demek ki vücudunda mikrop var ve üşütünce vücut direncin çıktığından çabuk hastalanıyorsun, Fatma nın dediği gibi bunu tüm doktorlar söylüyor ayrıca o zaman Rusyadaki insanların daha ergenliğe giremeden ölmesi gerekir o soğukta, ya da Erzurum da -30 derecede gripten zatürreden okulların ve işlerin tatil olması gerekir tüm kış boyunca.
tamam durun kavga etmeyin,,, sadece üşütmek hastalığa neden olmaz ama vücuda bulaşmış olan mikroba akrşı vücüt direnç sağlamaya çalışırken üşüyen beden bu direnci gösteremez ve mikroba yenik düşer böylece hastalık oluşur ,,,
yani hem mikroplardan korunmak hemde kendimize iyi bakmak gerekiyor ,, ,
mutfağa gidiyorum iş yapayım diye,geliyor yürüteçle eşortmanımı çekiyor,aşağıya indiriyor,bacağıma sarılıyor.ağlıyor,yırtınıyor.sonra ben bulaşık makinesine bulaşık koyuyorum o uçtan çıkartabildiğini alıyor,kaçıyor.iki bulaşık vardı,elimde yıkayayım dedim,yok,izin vermedi yaa,gene makineye attım mecbur.alem çocuk.kızıyor muyum?bazen.ama artık genelde sakinim
Burcu hasta mı???nesi var???Bizim bızdıklar ellerine geçen herşeyi yaladıkları için -ki özellikle Keremito terliklerin altını hiç affetmiyor-vücutlarında mikrop gırla gidiyor e bir de üşütürlerse dirençleri düşüyor hasta oluyorlar anacım kapişşş
Bu arada Burcu yatıyormuş ben ona durumları özet geçtim rahat uyusun diyeo da bebikler hastalanana kadar biz hasta olalım kıyamam onlara geçmiş olsun dedi,tebliğ ederim
hoşgeldin:))hu huuuuuuuuuuuuuu...
ben geldim...
ayenn certy yürüteçte maalesef durmadığı için çatal tabak sesini duyduğu an mutfağa koşuyormakinanın kapağına oturuyor we önce çatalları, sonra kaşıkları (ben hepsini ayrı ayrı dizerim bölmelere küçük büyük cins ayırımı yaparak) tek tek çıkarıp yerlere atyor:))mutfağa gidiyorum iş yapayım diye,geliyor yürüteçle eşortmanımı çekiyor,aşağıya indiriyor,bacağıma sarılıyor.ağlıyor,yırtınıyor.sonra ben bulaşık makinesine bulaşık koyuyorum o uçtan çıkartabildiğini alıyor,kaçıyor.iki bulaşık vardı,elimde yıkayayım dedim,yok,izin vermedi yaa,gene makineye attım mecbur.alem çocuk.kızıyor muyum?bazen.ama artık genelde sakinim
mutfağa gidiyorum iş yapayım diye,geliyor yürüteçle eşortmanımı çekiyor,aşağıya indiriyor,bacağıma sarılıyor.ağlıyor,yırtınıyor.sonra ben bulaşık makinesine bulaşık koyuyorum o uçtan çıkartabildiğini alıyor,kaçıyor.iki bulaşık vardı,elimde yıkayayım dedim,yok,izin vermedi yaa,gene makineye attım mecbur.alem çocuk.kızıyor muyum?bazen.ama artık genelde sakinim
Bizim bızdıklar ellerine geçen herşeyi yaladıkları için -ki özellikle Keremito terliklerin altını hiç affetmiyor-vücutlarında mikrop gırla gidiyor e bir de üşütürlerse dirençleri düşüyor hasta oluyorlar anacım kapişşş
Bu arada Burcu yatıyormuş ben ona durumları özet geçtim rahat uyusun diyeo da bebikler hastalanana kadar biz hasta olalım kıyamam onlara geçmiş olsun dedi,tebliğ ederim
bak sen yaramaza...boşuna kuduruğa çıkmadı adı:))
ayenn certy yürüteçte maalesef durmadığı için çatal tabak sesini duyduğu an mutfağa koşuyormakinanın kapağına oturuyor we önce çatalları, sonra kaşıkları (ben hepsini ayrı ayrı dizerim bölmelere küçük büyük cins ayırımı yaparak) tek tek çıkarıp yerlere atyor:))
alışıyoruz artık di mi:)) mutfakta iş yaptırırsa şaşıyorum artık, yaptırmaması olağan durum zaten, kızmıyorum ben de
he yaa...bak ölmeden yaşıyoruz kar tatili de yok..hatta hava nemsiz olduğundan hiç hasta olmuyoruz neredeyse
:87:
bak sen yaramaza...boşuna kuduruğa çıkmadı adı:))
Burcu hasta mı???nesi var???
hoşgeldin:))
cemye geçmiş olsun çokkkkselamlar çok kötüyüm bütün gece uyumadık oğluş öksürdü durdu kustu benim minicik oğlumun bademcikleri şişmiş ve balgamı var düşünebiliyo musunuz benim minicik oğlum kucağıma sığındı uyuyamadı kıvrandı sabah izin aldım ilk iş doktora götürdüm bizim ilaca şiddetle karşı doktorumuz çok kötü üşütmüşsünüz dedi antibiyotik yazdı ben ateşi fln çıkmadı deyince bu çocuk ateşe dirençli çıkmayabilir biliyosun aşılarda falan da çıkmadı bünyesi kuvvetli zaten yoksa bu kadar enfeksiyona gece öyle kıvranmaz ortalığı birbirine katar acile koştururdu sizi dedi
ayenn öle yapıyorum cery yattığında elimde iş yoksa hemen bnde uzanıyorumYat Hasretcim yat, çıkar çıkarabildiğin kadar bugünlerin keyfini
Eprucum senin de gözünaydın şekerüm
yoktu cengiz saymadıımız laf kalmadı bi yandan ğladım bi yandan bağırdım, ama sanırım etkili oldu bugün geldi we bana karşı gayet iyi bi tawıriçindeydi.. melisanın ders yapmadığını buraya hergün gelmekten sıkıldığını we onunda arada kaldığını söyledi.. cereni kıskanıyormuş sanırımesin ne oldu canım birden,nasıl üşüttü ki böyle?çok geçmiş olsun.bugün nasıl peki?
sen yap yolla,ben karar veririm güzel mi değil mi?
hediye işi zor iş,insan özeniyor ve karar vermesi zorlaşıyor.
bilmem ben artık,kolay gele sana
uygulayacağım meral cim.banada sanki becerirmişim gibi geliyor.göreceğiz bakalım.
yok artıkcengiz yokmuydu peki?valla beddua etmem kolay kolay ancak çok canım yandıysa.ama evlat sonuçta bu,evlada edilmez,edilmemesi lazım.ikinizde yanlış yapmışsınız.diyorum yaa bırak kendi haline.
teşekkür ederim canım,yapacağım ve buraya sonucu yazacağım.
off iyice canım çekti,kabardı iştahım.malzemesini alayım da yapacağım.
üşütmek demiyor ceryan die bişey yoktur ewin içinde esen rüzgar hasta etmez dio..fatma kadir tuğcu resmen saçmalıyor cnm, bal gibi de hasta olunur üşütmektenuff bu kadar inanmayın şu adama yahu
Aylin kızım diğer topik derken hediyeleşme topiğinden bahsediyo, sarışınlık tuttu yine sanırım
hayır.. ben primadan şaşmam, diğerleri çok acaip ya sewmiorumkızlarr acil cevap lutfenn
primadan baska bez kullanan ve memnun olan var mı aranızdaaaa :26:
ay ewet ya bndeistyorum aynen büyük bi ewe geçersem tabiwalla alabiliyorsan al cnm hiç durma. Büyük bi eve geçersem ilk alacağım şey kurutma makinesi
aynen cerydegünde 5-6kez kaka yapıyor.. aa bez bitti kız iyi hatrlattın hemen markete yollıyam elemanı...yahu kızlar basa cıkamıyorum cok sık bez degıstıyoruz, gunde 4 kez kaka yapıyor zaten, gecenlerde 70 li aldım 1 hafta olacak bıtmek uzere...
huggies ve molfix kotu onları bılıyorum cok sertler, mukavva gıbı,
ama canbebe ve evybaby cok ovduler napsamkı acaba...
ne çabul unuttun kızım 15+1 yani 16. haftadayımHasret 15 haftalık mı oldu bebişşş, maşallahne çabuk geçiyor zaman e git artık doktora yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?