2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy Allah korusun yaa.çok dikkat etmek lazım.bence sende onun başının etini yemeliymişsin canım:95:

Allah korusun,hayır olsun.melisa ceren i mi kıskanıyormuş.Allahallah yeğeni ceren onun.haa hergün karşıdan kalkıp oralara gelmesi hakkatten sıkar ve yorar ona lafım yok.ama istemiyorsa gelmesin yada geliyorsa senden çıkarmasın hıncını.neyse düzelmişsiniz şimdilik.

Son düzenleme:

maşallah melikeye desene yürümesine az kaldı. İyi tatiller size cnm

kesinlikle ama onun yüzünden Elvin'e bir şey olunca suçlu suçlu bir dolaşamsı var

ewet canım , anneme sen hep onunla ilgileniyosun falan diyormuş... ewet hergün gelip gitmek koymayabaşladı inşallah taşınırız hayırlısıyla da oda biraz dinlenir ewinde..
Allah korusun, Allah hayretsin.. iyi bişeye yor rüyanı, meselaa, çok altın takılacak demek çocuğa
rabbim hayra yorsun(

Yazgı ben o kuduruğu yerim, ısırırım her tarafını. çok şeker bu foto

hadi herkese iyi akşamlar, ben kaçar artıkın. gece 12'de bakarım yine Eymeni uyuturken kaynattıklarınıza byby

ister ye teyzesi ister patakla herşey serbest.teşekkür ediyor alp bey
hadi bakalım iyi akşamlar canım.

kesinlikle ama onun yüzünden Elvin'e bir şey olunca suçlu suçlu bir dolaşamsı var

ayy bu erkekler valla çocuk yaa,çocuktanda beterler

ewet canım , anneme sen hep onunla ilgileniyosun falan diyormuş... ewet hergün gelip gitmek koymayabaşladı inşallah taşınırız hayırlısıyla da oda biraz dinlenir ewinde..

inşaallah canım herşey dilediğin gibi olur.Allah gönlüne göre versin

selamkızlar.
cadı uyudu ben de bir bakayım dedim. iyi oldu şükür. allah tüm bebeklere şifa versin....
hemen ben de uyumak istiyorum. öpüldünüz.....

selamkızlar.
cadı uyudu ben de bir bakayım dedim. iyi oldu şükür. allah tüm bebeklere şifa versin....
hemen ben de uyumak istiyorum. öpüldünüz.....

Defne nin iyi olmasına sevindim, bizim idrar kültürü de temiz çıktı, bugün konuştuk Ahmet beyle, kız bebeklerde temizliğe çok dikkat edin diyor.. Cadıyı öp benim için, iyi geceler..

iyi geceler:))
fırtınadan cok korkmuş halde sizleri selamlıyorum..ev her an ucacakmış gibi geliyor kızlar cok fena burasıı:18::18:
epeydir bakamadım herkeste işler yolundadır bebekler iyidir umarım:)

Selam kızlar ben geldim çok yorgunum bayramdan beri kuzum daha yeni düzeliyo. önce grip sonra 3 diş aynı anda patladı. ve son olarakta 6. hastalık off neyseki şimdi ii ama işten eve dönünce bana yaptığı nazı görmeniz gerek kucağımdan inmek istemiyo.. çok sinirli yaa elindekini al bakalım koca adam gibi çekişiyoo bağırıyo yaa

gecmişolsun canım ..iyi olmasına sevindim bebeğinin..
ben daha baslamadım işe bakalım nasıl dayanacağız biz...o sinir özgürdede var hatta dişlerini sıkıyor cok sinirlenince asabi bebekler sanırım bunlar:))
Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım

3 dişş birdenn cok zor olmuştur ..sasırdım valla ben de..

canımm cook cooook gecmıs olsun benım bızdıgımaa...

bu arada nasılsınız pamuk şekerler ben ve kızçem iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok zaten biliyosunuz geçiş dönemindeyiz geçiş dönemi diye diye ister istemez şu an da olan çok şeyi geçiştiriyorum ama ortam işte el mahkum sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…