- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.161
:))
benim Elvin hanımın dünkü marifeti şöyle;
babası telefonunu şarj etmiş. sonra telefonu şarjdan alıp şarj aletini fişte bırakmış. benim zilli kızım da oturma odasından salona emekleyip şarj aletinin ucunu azına sokarken yakaladım neyse ki. ben yapsam başımın etini yer benim kocişko...
yoktu cengiz saymadıımız laf kalmadı bi yandan ğladım bi yandan bağırdım, ama sanırım etkili oldu bugün geldi we bana karşı gayet iyi bi tawıriçindeydi.. melisanın ders yapmadığını buraya hergün gelmekten sıkıldığını we onunda arada kaldığını söyledi.. cereni kıskanıyormuş sanırım
ne çabul unuttun kızım 15+1 yani 16. haftadayım
rüyamda oğlum olduunu gördüm amapipisine bişey takılıydı sözde hasta doğmuş (allah korusun) çok üzülüyordum((((
mrb kızlarrrrrrrrrrr
ben hala izindeyim
13 gün fln kayınvalidemlerde kaldık bugün annemlere geldik pazar ügnü inş ewimize gçeiyioruz biz iyiyiz kızım iyice kdurdu. tek elle yürüyor artık. ayakta 10 saniyeden fazla kalıyor bazen kendinde olmadan 1 2 adım atıyor. bakalım ne zaman yüricez. iştsahıda bigün iyi bigün kötü. idare ediyoruz şimdilik. hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir. görüşmek üzereeee
ayy Allah korusun yaa.çok dikkat etmek lazım.bence sende onun başının etini yemeliymişsin canım:95:
Allah korusun,hayır olsun.melisa ceren i mi kıskanıyormuş.Allahallah yeğeni ceren onun.haa hergün karşıdan kalkıp oralara gelmesi hakkatten sıkar ve yorar ona lafım yok.ama istemiyorsa gelmesin yada geliyorsa senden çıkarmasın hıncını.neyse düzelmişsiniz şimdilik.
ewet canım , anneme sen hep onunla ilgileniyosun falan diyormuş... ewet hergün gelip gitmek koymayabaşladı inşallah taşınırız hayırlısıyla da oda biraz dinlenir ewinde..ayy Allah korusun yaa.çok dikkat etmek lazım.bence sende onun başının etini yemeliymişsin canım:95:
Allah korusun,hayır olsun.melisa ceren i mi kıskanıyormuş.Allahallah yeğeni ceren onun.haa hergün karşıdan kalkıp oralara gelmesi hakkatten sıkar ve yorar ona lafım yok.ama istemiyorsa gelmesin yada geliyorsa senden çıkarmasın hıncını.neyse düzelmişsiniz şimdilik.
rabbim hayra yorsunAllah korusun, Allah hayretsin.. iyi bişeye yor rüyanı, meselaa, çok altın takılacak demek çocuğa
Yazgı ben o kuduruğu yerim, ısırırım her tarafını. çok şeker bu foto
hadi herkese iyi akşamlar, ben kaçar artıkın. gece 12'de bakarım yine Eymeni uyuturken kaynattıklarınızabyby
kesinlikle ama onun yüzünden Elvin'e bir şey olunca suçlu suçlu bir dolaşamsı var
ewet canım , anneme sen hep onunla ilgileniyosun falan diyormuş... ewet hergün gelip gitmek koymayabaşladı inşallah taşınırız hayırlısıyla da oda biraz dinlenir ewinde..
selamkızlar.
cadı uyudu ben de bir bakayım dedim. iyi oldu şükür. allah tüm bebeklere şifa versin....
hemen ben de uyumak istiyorum. öpüldünüz.....
yasemin ankarada buluşma yptınımızmı
Selam kızlar ben geldim çok yorgunum bayramdan beri kuzum daha yeni düzeliyo. önce grip sonra 3 diş aynı anda patladı. ve son olarakta 6. hastalık off neyseki şimdi ii ama işten eve dönünce bana yaptığı nazı görmeniz gerek kucağımdan inmek istemiyo.. çok sinirli yaa elindekini al bakalım koca adam gibi çekişiyoo bağırıyo yaa
Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım
Selam kızlar ben geldim çok yorgunum bayramdan beri kuzum daha yeni düzeliyo. önce grip sonra 3 diş aynı anda patladı. ve son olarakta 6. hastalık off neyseki şimdi ii ama işten eve dönünce bana yaptığı nazı görmeniz gerek kucağımdan inmek istemiyo.. çok sinirli yaa elindekini al bakalım koca adam gibi çekişiyoo bağırıyo yaa
Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?