- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.181
bu arada nasılsınız pamuk şekerler ben ve kızçem iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok zaten biliyosunuz geçiş dönemindeyiz geçiş dönemi diye diye ister istemez şu an da olan çok şeyi geçiştiriyorum ama ortam işte el mahkum sizler nasılsınız
merhaba canım:)
iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz..antalyaya gelmişsin sanırım? bu arada evin camları patlayacak sanırım..
ooooo sen çok geride kalmışsın biz gittik evi taşıdık geri geldik çok zaman geçti üstünden ben bile takip edemiyorum
bu arada o kadar mı fırtına var ya bahsetmedi babamlar bana bugün
bu arada size bir arasormuştum ya kızlar özgür dişlerini gıcırdatıyor diye dr stresten ya da genetik dedi..genetik kısmını atladım cocuğu strese mi soktum diye kac gündür kendim strese girdim(unutmasını bekliyorumgenetikfaktör de var ama daha cok sinirlenince yapıyor cok üzüldüm..cok (
geri istanbula mı tasındınız?..cok bakamıyorum ki ben artık sağolsun kocam ve oğlum..
ya ev8. kat denize 200 mt belki ondan ama direklerin sallandığını görebiliyorum burdan ..ses de ürkütücü
Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım
tatlım sen neden kendini strese sokuyorsun üzüyorsun sen oğlunu strese sokucak napıyorsunki üzme kendini biraz daha bekle bakalım azalıyor mu yoksa ilerliyor mu takip et ona göre bi daha sorar gösterirsin dra ama gçicektir emin ol
evet tatlım geri geldik ani bir karar ile
denize yakın ve jkat yüksek ise normaldir ama korkma ferah tut içini bişicik olmaz Allahın izni ile
iyi geceler :))hepatit, Nehir iyi geceler kızlarEymene banyo yaptırdım uyudu şimdi, ben de azıcık erken yatayım bari bu gece, öptüm
hiç bişey yapmıyorum inan yanında yüksek sesle bile konusmuyoruz...bi kac gündür azaldı gibi ama ya daha ne kadarlar tırnak kadarken stres...ben de dediğingibi üzülmemeye calışıyorum..
hayırlısı olsun ..senle ben karşılıklı istanbul-antalya yapmışız:)) ben oraya geldiğimde sen buraya gelmiştin:)şimdide tersi olmuş..bir ara geldiğinde görüşürüz inşallah..biz de sanırsam bi aksilik cıkmazsa italyaya taşınıcaz:26: 6 aya kadar:26:
ne italyası cnm o da nerden çıktı napıcaksınız orada
sıpacık uyandı..uykusu acılmadan emsin ben de yatayım ..asinazcım iyi geceler:)) sonra devam ederiz artıkın..
ben patrona hastalığımı bulaştırdım yaPatron fırça attı diye gülen bi sen varsın herhalde :44:
Demek ki vücudunda mikrop var ve üşütünce vücut direncin çıktığından çabuk hastalanıyorsun, Fatma nın dediği gibi bunu tüm doktorlar söylüyor ayrıca o zaman Rusyadaki insanların daha ergenliğe giremeden ölmesi gerekir o soğukta, ya da Erzurum da -30 derecede gripten zatürreden okulların ve işlerin tatil olması gerekir tüm kış boyunca.
Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım
uzun hikaye..ben istifa edicem ki hiç istemiyorum( eşim milano şirket değiştirdi. milano teknisyeni olarak calışacak..cok zor bir karar oldu benim için ..ama ilişkimiz ve yiğit özgür için iyi olacağını düşündüm.işler yolunda giderse orde kendi alanımda eğitimime devam edicem inşallahh
Günaydın, sabah tayfası geç kalmış bugün..
Gülşancım, patrona bende çok güldüm şimdi, bugün dinlenmiş vaziyettedir umarım... Yoksa fırçaya devam zannımca :)))
Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))
İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?