2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım:)
iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz..antalyaya gelmişsin sanırım? bu arada evin camları patlayacak sanırım..

bu arada size bir arasormuştum ya kızlar özgür dişlerini gıcırdatıyor diye dr stresten ya da genetik dedi..genetik kısmını atladım cocuğu strese mi soktum diye kac gündür kendim strese girdim(unutmasını bekliyorumgenetikfaktör de var ama daha cok sinirlenince yapıyor cok üzüldüm..cok(

merhaba canım:)
iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz..antalyaya gelmişsin sanırım? bu arada evin camları patlayacak sanırım..

ooooo sen çok geride kalmışsın biz gittik evi taşıdık geri geldik çok zaman geçti üstünden ben bile takip edemiyorum
bu arada o kadar mı fırtına var ya bahsetmedi babamlar bana bugün

ooooo sen çok geride kalmışsın biz gittik evi taşıdık geri geldik çok zaman geçti üstünden ben bile takip edemiyorum
bu arada o kadar mı fırtına var ya bahsetmedi babamlar bana bugün

geri istanbula mı tasındınız?..cok bakamıyorum ki ben artık sağolsun kocam ve oğlum..
ya ev8. kat denize 200 mt belki ondan ama direklerin sallandığını görebiliyorum burdan ..ses de ürkütücü

tatlım sen neden kendini strese sokuyorsun üzüyorsun sen oğlunu strese sokucak napıyorsunki üzme kendini biraz daha bekle bakalım azalıyor mu yoksa ilerliyor mu takip et ona göre bi daha sorar gösterirsin dra ama gçicektir emin ol

geri istanbula mı tasındınız?..cok bakamıyorum ki ben artık sağolsun kocam ve oğlum..
ya ev8. kat denize 200 mt belki ondan ama direklerin sallandığını görebiliyorum burdan ..ses de ürkütücü

evet tatlım geri geldik ani bir karar ile
denize yakın ve jkat yüksek ise normaldir ama korkma ferah tut içini bişicik olmaz Allahın izni ile

hiç bişey yapmıyorum inan yanında yüksek sesle bile konusmuyoruz...bi kac gündür azaldı gibi ama ya daha ne kadarlar tırnak kadarken stres...ben de dediğingibi üzülmemeye calışıyorum..
evet tatlım geri geldik ani bir karar ile
denize yakın ve jkat yüksek ise normaldir ama korkma ferah tut içini bişicik olmaz Allahın izni ile

hayırlısı olsun ..senle ben karşılıklı istanbul-antalya yapmışız:)) ben oraya geldiğimde sen buraya gelmiştin:)şimdide tersi olmuş..bir ara geldiğinde görüşürüz inşallah..biz de sanırsam bi aksilik cıkmazsa italyaya taşınıcaz:26: 6 aya kadar:26:

ne italyası cnm o da nerden çıktı napıcaksınız orada

ne italyası cnm o da nerden çıktı napıcaksınız orada

uzun hikaye..ben istifa edicem ki hiç istemiyorum( eşim milano şirket değiştirdi. milano teknisyeni olarak calışacak..cok zor bir karar oldu benim için ..ama ilişkimiz ve yiğit özgür için iyi olacağını düşündüm.işler yolunda giderse orde kendi alanımda eğitimime devam edicem inşallahh

günaydın kızlaaar ceset gibiyim mert gece 15 dak.bir kalktı işe geç kaldım başım çatlıyo, sizler iyisinizdir umarım.
ben patrona hastalığımı bulaştırdım ya adam enkaz gibi iki gündür ama eve gidip dinlenemiyo yoğunluktan,dün bana dediki mardin vali yardımcılarından memduh beyi bağla,ben şaşırdım mardinde öyle bi vali yardımcısı yokki:26: neyse ayıp olmasın diye bidaha sordum efendim mardin valiliğindenmi diye evet dedi,dün 10 tane valinin yeri değişmişti haberlerde izledim belki yeni gelmiştir diye arayıp sordum valiliği ama yok:26: patrona sordum tekrar efendim bi yanlışlık olmasın diye oda kızdı sen nereyi aradın ben mardini ara mı dedim diyarbakırı arıycaksın dedi ben bilmezmiyim mardin vali yardımcılarını neyse ben yine bişe demedim kusura bakmayın efendim yanlışlık olmuş dedim.
sonra odacı patronun yanına girdi evrak götürmeye,oda 1dak sonra odacıyı çağırmak için kullandığı zile bastı bende acaba beni mi cağırıyor diye girdim çünkü odacı içerdeydi,bişemi istediniz efendim dedim bi baktı odacı içerde ha burdamıydın diyo odacıya, ben koptum tabi patronda anladı dalgınlığının hat safhada olduğunu randevuları iptal ettim eve gitti. koruma arkadaşlarla bir saate yakın güldük

Selam kızlar size şok haber vereyim bugün Kerem in 3 dişi birden çıkmış hala şoktayım
helal olsun be kereme:13: maaşallah 3diş birden
bağışıklığım zayıf buara bende farkındayım,dediğiniz gibi ondan hastalanıyorum üşütünce

hayırlısı olsun arkadaşım ama memleket gibisi yok, bende türkiye sınırları içerisindeyim ama dili farklı kültürü farklı bir yerde yaşamak çok zor inan,tabi gelecek için bazı fedakarlıklar yapmak zorundayız

Günaydın, sabah tayfası geç kalmış bugün..

Gülşancım, patrona bende çok güldüm şimdi, bugün dinlenmiş vaziyettedir umarım... Yoksa fırçaya devam zannımca :)))

Günaydın, sabah tayfası geç kalmış bugün..

Gülşancım, patrona bende çok güldüm şimdi, bugün dinlenmiş vaziyettedir umarım... Yoksa fırçaya devam zannımca :)))

nerdeee adam mardine toplantıya gitti ordan dün şehit düşen uzmançavuşun cenaze törenine geçecek yorgun bi şekilde dönecek öğleden sonra fırçaya devam mazlumu getirin bana gülşaaan

Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))

İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..

Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))

İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..

hem iklime kardeş gelmemesine hemde tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım

Günaydın kızlar kardan dolayı geç kaldık,böyle devam ederse biz bugün erken çıkarız heryer bembeyaz.

Hepatit, Kerem de bir ara diş gıcırdatıyordu ben setres falan olduğuna inanmıyorum bi kere yaptılar hoşlarına gitti sıpaların ya da dişlerini kaşıyolar o şekilde üzülme yani.

Diş olayımız tam sürpriz oldu ve üçü de bayağı net görünüyor,birden 7 ye çıktı diş sayısı,altta 4 üstte 3, dün gece sürekli ağlayarak uyandı ama yine de bu seferkiler çok kolay oldu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…