- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.201
Günaydın kızlar kardan dolayı geç kaldık,böyle devam ederse biz bugün erken çıkarız heryer bembeyaz.
Hepatit, Kerem de bir ara diş gıcırdatıyordu ben setres falan olduğuna inanmıyorum bi kere yaptılar hoşlarına gitti sıpaların ya da dişlerini kaşıyolar o şekilde üzülme yani.
Diş olayımız tam sürpriz oldu ve üçü de bayağı net görünüyor,birden 7 ye çıktı diş sayısı,altta 4 üstte 3, dün gece sürekli ağlayarak uyandı ama yine de bu seferkiler çok kolay oldu diyebilirim.
hem iklime kardeş gelmemesinehemde tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım
Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))
İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..
güzel olmuş patronuna:))güldüm:)günaydın kızlaaar ceset gibiyim mert gece 15 dak.bir kalktı işe geç kaldım başım çatlıyo, sizler iyisinizdir umarım.
ben patrona hastalığımı bulaştırdım yaadam enkaz gibi iki gündür ama eve gidip dinlenemiyo yoğunluktan,dün bana dediki mardin vali yardımcılarından memduh beyi bağla,ben şaşırdım mardinde öyle bi vali yardımcısı yokki:26: neyse ayıp olmasın diye bidaha sordum efendim mardin valiliğindenmi diye evet dedi,dün 10 tane valinin yeri değişmişti haberlerde izledim belki yeni gelmiştir diye arayıp sordum valiliği ama yok:26: patrona sordum tekrar efendim bi yanlışlık olmasın diye oda kızdı sen nereyi aradın ben mardini ara mı dedim diyarbakırı arıycaksın dedi ben bilmezmiyim mardin vali yardımcılarını neyse ben yine bişe demedim kusura bakmayın efendim yanlışlık olmuş dedim.
sonra odacı patronun yanına girdi evrak götürmeye,oda 1dak sonra odacıyı çağırmak için kullandığı zile bastı bende acaba beni mi cağırıyor diye girdim çünkü odacı içerdeydi,bişemi istediniz efendim dedim bi baktı odacı içerde ha burdamıydın diyo odacıya, ben koptum tabi patronda anladı dalgınlığının hat safhada olduğunu randevuları iptal ettim eve gitti. koruma arkadaşlarla bir saate yakın güldük
helal olsun be kereme:13: maaşallah 3diş birden
bağışıklığım zayıf buara bende farkındayım,dediğiniz gibi ondan hastalanıyorum üşütünce
hayırlısı olsun arkadaşım ama memleket gibisi yok, bende türkiye sınırları içerisindeyim ama dili farklı kültürü farklı bir yerde yaşamak çok zor inan,tabi gelecek için bazı fedakarlıklar yapmak zorundayız
Günaydın kızlar kardan dolayı geç kaldık,böyle devam ederse biz bugün erken çıkarız heryer bembeyaz.
Hepatit, Kerem de bir ara diş gıcırdatıyordu ben setres falan olduğuna inanmıyorum bi kere yaptılar hoşlarına gitti sıpaların ya da dişlerini kaşıyolar o şekilde üzülme yani.
Diş olayımız tam sürpriz oldu ve üçü de bayağı net görünüyor,birden 7 ye çıktı diş sayısı,altta 4 üstte 3, dün gece sürekli ağlayarak uyandı ama yine de bu seferkiler çok kolay oldu diyebilirim.
Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))
İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..
Merhaba canlar
Eymeni dün göz doktoruna götürdüm göz nezlesi Olmuş dedi
bir damla ve krem yazdı
akşam üzeri gözünü açamaz hale geldi yavrum
ve gece yine ateşi 39 oldu...
Günaydın kızlar,
Aylin 8.patlamamış mıydı sabah?
Yasemincim İklimin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm
Gülşancım biz de zor bi gece geçirdik yine
Burcu hasta anlaşılan, gelmemiş:94:
Merhaba canlar
bir damla ve krem yazdı
Merhaba canlar
bir damla ve krem yazdı
mertin ilk doğduğu hafta gözü enfeksiyon kapmıştı 3 günde damlayla geçmişti merak etme arkadaşım hemen iyileşiyo,geçmiş olsunMerhaba canlar
bir damla ve krem yazdı
amiiiinHADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BİZİM BAŞIMIZA.....iklim kuzum için de çok sevindim canım.....
günaydın:) durulmuş bir antalya havasından herkese güneşli günler:)gece felaketti..apronda uçak bile yerinden oynamış gemi batmışş hiç uyuyamadım neyseki iyi oldu hava...
güzel olmuş patronuna:))güldüm:)
sağol arkadaşım..girdik bir yola bakalım..
umarım dediğin gibidir canım.çok üzüldüm ben simdi daha rahatım ama.sıpa istediği olmayınca yada istediği yere gidemeyince de yapıyor.genetik faktörde var tabee babamda yapar..ne demişler b.tur kokar cinstir çeker:)) babama cekti sanırsam
gecmiş olsun canım..şimdi daha iyidir umarım..
sağ ol canım ben de çok üzülüyorum ne yapsam elim kolum bağlıGeçmiş olsun Pınar, en kısa zamanda atlatmasını diliyorum ve inan çok üzülüyorum.
çok geçmiş olsun canım yaaa ....Nerden kapmış nezleyi ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?