2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylincim, Keremciğin 3 diş birden çıkarması şaşırtıcı hakkaten, tebrik ederim, kolay olmasına da sevindim, darısı diğer dişlerine olsun.. Diş gıcırdatmasına normal diyor doktorlar..
O yağan karı bu tarafa doğru göndermeyin sakın, yarın evimde büyük bir tadilat var, çok havadar olacak evim, birde kar yağarsa yandığımın resmidir..

Dün akşam bende regl oldum, korkmak yok, yola devam :)))

İklimin idrar kültürü temzi çıktı, çok şükür, kız bebeklerde olabiliyormuş malesef, temizliğe çoookk dikkat etmek lazım..

Dün bende oldum bi dahaki ay secereyi birlikte tutarız
Hadi gözün aydın İklim in iyi olmasına sevindim,kız çocuklarının en büyük derdi İYE

Günaydın kızlar,
Aylin 8.patlamamış mıydı sabah?
Yasemincim İklimin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm
Gülşancım biz de zor bi gece geçirdik yine
Burcu hasta anlaşılan, gelmemiş:94:

günaydın:) durulmuş bir antalya havasından herkese güneşli günler:)gece felaketti..apronda uçak bile yerinden oynamış gemi batmışş hiç uyuyamadım neyseki iyi oldu hava...

güzel olmuş patronuna:))güldüm:)
sağol arkadaşım..girdik bir yola bakalım..

umarım dediğin gibidir canım.çok üzüldüm ben simdi daha rahatım ama.sıpa istediği olmayınca yada istediği yere gidemeyince de yapıyor.genetik faktörde var tabee babamda yapar..ne demişler b.tur kokar cinstir çeker:)) babama cekti sanırsam

Merhaba canlar
Eymeni dün göz doktoruna götürdüm göz nezlesi Olmuş dedi
bir damla ve krem yazdı
akşam üzeri gözünü açamaz hale geldi yavrum

ve gece yine ateşi 39 oldu
...

Yok sabah hemen baktım ama çıkmamıştı, artık uzun bir süre çıkacağını sanmam, ayrıca çıksa bile bana denk geleceğini hiç sanmıyorum zaten

Merhaba canlar
bir damla ve krem yazdı

...

Geçmiş olsun Pınar, en kısa zamanda atlatmasını diliyorum ve inan çok üzülüyorum.

Merhaba canlar
bir damla ve krem yazdı

...
mertin ilk doğduğu hafta gözü enfeksiyon kapmıştı 3 günde damlayla geçmişti merak etme arkadaşım hemen iyileşiyo,geçmiş olsun

HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BİZİM BAŞIMIZA.....iklim kuzum için de çok sevindim canım.....
amiiiin

fırtınadan sağ salim çıkmanıza sevindim canım:92: diş gıcırdatmaya gelince: mertin iki tane altta dişi var sadece ve dişini gıcırdatır gibi yapıyodu dr dişleri çenesine yerleşirken ağrı kasılma gibi yan etkileri olur sabahtan akşama kadar sakız çiğnediğini düşün seninde çenen ağrır oda o ağrıyı esnetmek için yapıyodur dedi mantıklı geldi bana,mert hala yapıyo

gecmiş olsun canım..şimdi daha iyidir umarım..

gözü aynı kısık kırmızı şişik ateşi de az önce yine yükseliyordu calpol verdim hemen
sağ ol canım iyi olacak inşallah...

Geçmiş olsun Pınar, en kısa zamanda atlatmasını diliyorum ve inan çok üzülüyorum.
sağ ol canım ben de çok üzülüyorum ne yapsam elim kolum bağlı
bebeğimin bağışıklığı çöktü birden bire hiç hasta olmayan çocuk hastalıktan kurtulamıyor şimdi
oynayıp oynayıp gözünü kapatıyor o da şaşkın :2:

çok geçmiş olsun canım yaaa ....Nerden kapmış nezleyi ...?

bilmiyorum canım kapmş işte çok sağ ol...

Rabbim hasta olan tüm bebelere şifa versin...

Forumda muhattap olmadıgım kısılerınn ısmını yazıyorum.hepkaravana,sımenay,sınpac.
Dıkkat ettımde bu uclu baayeeenlerle hıc konusmuyoruz.neden he neden ??

pınar bağışıklığı artıran yiyeceklerle ilgili bi araştırma yaptım seninlede paylaşmak istiyorum,bebişe yediremezsende emiyosa sen ye ve bol bol emzir canım:
her yemeğe bir diş sarımsak ve mutlaka soğan antibiyotik yerine geçer ve virüslere karşı direnci artırır.
brokoli karnıbahar,lahana bürüksel lahanası c vitamini ve kalsiyum içerir ve serbes radikallere karşı direnci artırır. bürüksel lahanası günlük c vitamininin %100 ünü karşılıyomuş. ve bu sebzeler kanseride önlüyo domatesle pişirmek daha faydalıymış
meyve bol tüketilmeli bir kivi bir kasa portakala eşit c vitamini iceriyor,
yeşil sebzeler ıspanak gibi folik asit içeriyo
et ve özellikle balık tüketmek gerek ama ızgara balık daha çok direnci artırıyomuş
mantar da hastalıklara karşı direnci artırıyor
zencefil ve zerdaçal enfeksiyonlara karşı direnci artırıyomuş
elma ve armutun antioksidan etkisi fazlaymış
bide bol su için diyolar
kış aylarında nohut kuru fasulye gibi bakliyatlarda bağışıklığı artırıyomuş
şimdilik bunları bulabildim bu akşam bürüksel lahanası yapıyım bari bol sarımsak soğan ve domatesle
haa bide en önemlisi havuç gözü güçlendiriyo enfeksiyonlara karşı koruyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…