- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.221
Aylın masallah kerem"e.o kadar dısı bı arada patlatıpp gıkı cıkkmadı anladıgım kadarıyla.
Forumda muhattap olmadıgım kısılerınn ısmını yazıyorum.hepkaravana,sımenay,sınpac.
Dıkkat ettımde bu uclu baayeeenlerle hıc konusmuyoruz.neden he neden ??
Pınar canım yarın musaıt olursan kapıdan bı sana ugrayıp asurenı verıp karnemızı almak ıstıyorum.musaıtmısın canım?
pınar bağışıklığı artıran yiyeceklerle ilgili bi araştırma yaptım seninlede paylaşmak istiyorum,bebişe yediremezsende emiyosa sen ye ve bol bol emzir canım:
her yemeğe bir diş sarımsak ve mutlaka soğan antibiyotik yerine geçer ve virüslere karşı direnci artırır.
brokoli karnıbahar,lahana bürüksel lahanası c vitamini ve kalsiyum içerir ve serbes radikallere karşı direnci artırır. bürüksel lahanası günlük c vitamininin %100 ünü karşılıyomuş. ve bu sebzeler kanseride önlüyo domatesle pişirmek daha faydalıymış
meyve bol tüketilmeli bir kivi bir kasa portakala eşit c vitamini iceriyor,
yeşil sebzeler ıspanak gibi folik asit içeriyo
et ve özellikle balık tüketmek gerek ama ızgara balık daha çok direnci artırıyomuş
mantar da hastalıklara karşı direnci artırıyor
zencefil ve zerdaçal enfeksiyonlara karşı direnci artırıyomuş
elma ve armutun antioksidan etkisi fazlaymış
bide bol su için diyolar
kış aylarında nohut kuru fasulye gibi bakliyatlarda bağışıklığı artırıyomuş
şimdilik bunları bulabildim bu akşam bürüksel lahanası yapıyım bari bol sarımsak soğan ve domatesle
haa bide en önemlisi havuç gözü güçlendiriyo enfeksiyonlara karşı koruyo
Dün bende oldum bi dahaki ay secereyi birlikte tutarız
Hadi gözün aydın İklim in iyi olmasına sevindim,kız çocuklarının en büyük derdi İYE
Günaydın kızlar,
Aylin 8.patlamamış mıydı sabah?
Yasemincim İklimin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm
Gülşancım biz de zor bi gece geçirdik yine
Burcu hasta anlaşılan, gelmemiş:94:
HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BİZİM BAŞIMIZA.....iklim kuzum için de çok sevindim canım.....
Merhaba canlar
Eymeni dün göz doktoruna götürdüm göz nezlesi Olmuş dedi
bir damla ve krem yazdı
akşam üzeri gözünü açamaz hale geldi yavrum
ve gece yine ateşi 39 oldu...
Forumda muhattap olmadıgım kısılerınn ısmını yazıyorum.hepkaravana,sımenay,sınpac.
Dıkkat ettımde bu uclu baayeeenlerle hıc konusmuyoruz.neden he neden ??
Canım sağ ol ben herşeyi yiyorum da
oğlum malum iştahsızlığıyla illallah ettiren cinsten ben yiyeyim sütümden geçsin inşallah...
Ohoo çok uzak kalmışsın ya da hafızan uçmuş, topicin en hareketli en çok konuşan 2 bayanını yazmışsın, hepkaravana:esin simenay:yasemin, sinpac da eskiden sık girerdi ama şimdi tekrar yeni yeni giriyor.
canım yaa çok geçmiş olsun üzülme geçer inşallah,bebek daha bunlar bağışıklıkları çok zayıf Allah dermansız dert vermesinMerhabalar güzel arkadaşlarım..
Bakıyorum da bebiklerimizin çoğu hastaHepicinize geçmiş olsun..
Biz de hastayız ana-oğul :2:
Ya nasıl hasta oluyorlar anlamıyorum yaa.. 1 hafta iyiyse 2 hafta kötü3. antibiyotik alışı oğlumun, ama mecbur alması gerekli..
Bir de pipisinin etrafı çok değişik şekilde aşırı pişik oldu, canı çok yanıyor.. Onun içinde bizim mantar için kullandığımız "travazol" varya onu verdi??
Merhabalar güzel arkadaşlarım..
Ya nasıl hasta oluyorlar anlamıyorum yaa.. 1 hafta iyiyse 2 hafta kötü3. antibiyotik alışı oğlumun, ama mecbur alması gerekli..
Bir de pipisinin etrafı çok değişik şekilde aşırı pişik oldu, canı çok yanıyor.. Onun içinde bizim mantar için kullandığımız "travazol" varya onu verdi??
Merhabalar güzel arkadaşlarım..
Amin inş. aminn..canım yaa çok geçmiş olsun üzülme geçer inşallah,bebek daha bunlar bağışıklıkları çok zayıf Allah dermansız dert vermesin
İnşaallah Yasemincim, teşekkürler arkadaşım.Çok geçmiş olsun, şu sıralar bebiklerin çoğu hasta evet, kış geldi ya birde, onun da etkisi var artık.. Oğluşun en kısa zamanda iyileşir inşallah, Rabbim çaresiz dert vermesin, tüm bebiklerimiz iyi olsun, kimse hasta olmasın..
Maşaallah yavruna, bunların hepsini nasıl yedirdin, hayret ettimm :44:selam hatunlar elektrik gidip durdu yazamadım bi türlü soran herkese teşekkürler cemy daha iyi bugün dün tavuk suyuna sebze çorbası havuç portakal elma suyu elma kabuğu tarçın ıhlamur verdim hepsini de yuttu afiyetle itiraf ediyorum çorbaya içsin diye çok azıcık tuz attım 290 cc içtibende inanamadım antibiyotiğe de başladık gece sık uyandı salladım uyudu hala kötü öksürüyor hafta sonu ben onu besiye çekerim pazartesiye bişeyciği kalmaz
AYLİN hayırlı olsun süper olmuş 3 diş birden al sana keremden yeni yıl hediyesi
İKLİMİN tahliller temiz çıkmış çok sevindim geçmişler olsun
Sağolasın Pınarcım, evet çok fenageçmiş olsun Gamzeciğim
paşa pişik oldu demek evin sıcaksa bolca açık gezdir hava alsın yanmasın yavrucak
Allah şifalar versin...
yaseminciğim ve gülşan teşekkür ederim sizin varlığınız bana güç veriyor
Dimplehawk canım aslan oğluşuna çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere canım......
Esin cemmy 'e de geçmiş olsun balım umarım en kısa zamanda iyileşir....
mert bronşit olduğundan buyana tekrarlamasın diye 3günde bir kahvaltısını adaçayı ile ıslatıyorum,diğer günler ıhlamurla ıslatıyorum ,canım sende dene istersen bronşlara etkisi iyi oluyo,zira bizimki sade versem ıhlamur falan içmiyo. havanın etkisi olur ama hep sokakta olması lazım bebişin
Amin inş. aminn..
Çok sağolasın tatlım, tez zamanda geçer inş.
Zira şuan ayağımda sallıyorum, devamlı uyanıyor hastalığından, bronşları çok doluymuş.
İnşaallah Yasemincim, teşekkürler arkadaşım.
Babası devamlı hastalanmasının nedeninin (anti-İstanbullu olarak) İstanbul un pis havasından kaynaklandığını düşünmeye başladı
Var mıdır bir alakası acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?