2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylın masallah kerem"e.o kadar dısı bı arada patlatıpp gıkı cıkkmadı anladıgım kadarıyla.

eli ağzındaydı salyası yerlere damlıyordu ama genel olarak sorunsuz oldu,

Forumda muhattap olmadıgım kısılerınn ısmını yazıyorum.hepkaravana,sımenay,sınpac.
Dıkkat ettımde bu uclu baayeeenlerle hıc konusmuyoruz.neden he neden ??

Ohoo çok uzak kalmışsın ya da hafızan uçmuş, topicin en hareketli en çok konuşan 2 bayanını yazmışsın, hepkaravana:esin simenay:yasemin, sinpac da eskiden sık girerdi ama şimdi tekrar yeni yeni giriyor.

Canım sağ ol ben herşeyi yiyorum da
oğlum malum iştahsızlığıyla illallah ettiren cinsten ben yiyeyim sütümden geçsin inşallah...

Dün bende oldum bi dahaki ay secereyi birlikte tutarız
Hadi gözün aydın İklim in iyi olmasına sevindim,kız çocuklarının en büyük derdi İYE

HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BİZİM BAŞIMIZA.....iklim kuzum için de çok sevindim canım.....

Teşekkür ederiz teyzeleri...

Merhaba canlar
Eymeni dün göz doktoruna götürdüm göz nezlesi Olmuş dedi
bir damla ve krem yazdı
akşam üzeri gözünü açamaz hale geldi yavrum

ve gece yine ateşi 39 oldu
...

Geçmiş olsun Eymenimize, bende çok üzülüyorum Eymenin durumuna, inşallah en kısa zamanda toparlayacak annesi, dualarım sizinle..

Forumda muhattap olmadıgım kısılerınn ısmını yazıyorum.hepkaravana,sımenay,sınpac.
Dıkkat ettımde bu uclu baayeeenlerle hıc konusmuyoruz.neden he neden ??

Öznurcum, muhattap olmadığım ne demek, şu sıralar denk gelip birbirimize yazmamış olabiliriz ama karşılıklı cevap verip yazıştığımız çok oldu, nerden çıkardın şimdi bunu, geçmişe bakarsan görürsün sana verdiğim cevapları...

Esincim, dün öğleden sonra ne zaman cevap yazmaya çalışsam site bakıma girdi, Cemy hastaymış, geçmiş olsun kuzuya, bir an evvel iyileşir umarım, ayaklarını sıcak tutmaya çalış, ayaklardan çok alıyorlar çünkü, gaz oluyor sonra çocuklarda..

Merhabalar güzel arkadaşlarım..

Bakıyorum da bebiklerimizin çoğu hasta Hepicinize geçmiş olsun..

Biz de hastayız ana-oğul :2:
Ya nasıl hasta oluyorlar anlamıyorum yaa.. 1 hafta iyiyse 2 hafta kötü 3. antibiyotik alışı oğlumun, ama mecbur alması gerekli..
Bir de pipisinin etrafı çok değişik şekilde aşırı pişik oldu, canı çok yanıyor.. Onun içinde bizim mantar için kullandığımız "travazol" varya onu verdi??

canım yaa çok geçmiş olsun üzülme geçer inşallah,bebek daha bunlar bağışıklıkları çok zayıf Allah dermansız dert vermesin

Çok geçmiş olsun, şu sıralar bebiklerin çoğu hasta evet, kış geldi ya birde, onun da etkisi var artık.. Oğluşun en kısa zamanda iyileşir inşallah, Rabbim çaresiz dert vermesin, tüm bebiklerimiz iyi olsun, kimse hasta olmasın..

serapsenem adlı arkadaşım sende polis eşiymişsin galiba bide 9 aylık bebeğin varmış kendini tanıtsana bize

selam hatunlar elektrik gidip durdu yazamadım bi türlü soran herkese teşekkürler cemy daha iyi bugün dün tavuk suyuna sebze çorbası havuç portakal elma suyu elma kabuğu tarçın ıhlamur verdim hepsini de yuttu afiyetle itiraf ediyorum çorbaya içsin diye çok azıcık tuz attım 290 cc içtibende inanamadım antibiyotiğe de başladık gece sık uyandı salladım uyudu hala kötü öksürüyor hafta sonu ben onu besiye çekerim pazartesiye bişeyciği kalmaz
AYLİN hayırlı olsun süper olmuş 3 diş birden al sana keremden yeni yıl hediyesi
İKLİMİN tahliller temiz çıkmış çok sevindim geçmişler olsun

geçmiş olsun Gamzeciğim
paşa pişik oldu demek evin sıcaksa bolca açık gezdir hava alsın yanmasın yavrucak
Allah şifalar versin...

yaseminciğim ve gülşan teşekkür ederim sizin varlığınız bana güç veriyor

canım yaa çok geçmiş olsun üzülme geçer inşallah,bebek daha bunlar bağışıklıkları çok zayıf Allah dermansız dert vermesin
Amin inş. aminn..
Çok sağolasın tatlım, tez zamanda geçer inş.
Zira şuan ayağımda sallıyorum, devamlı uyanıyor hastalığından, bronşları çok doluymuş.
İnşaallah Yasemincim, teşekkürler arkadaşım.
Babası devamlı hastalanmasının nedeninin (anti-İstanbullu olarak) İstanbul un pis havasından kaynaklandığını düşünmeye başladı
Var mıdır bir alakası acaba??

Dimplehawk canım aslan oğluşuna çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere canım......
Esin cemmy 'e de geçmiş olsun balım umarım en kısa zamanda iyileşir....

Maşaallah yavruna, bunların hepsini nasıl yedirdin, hayret ettimm :44:
Hasta olunca çok iştahsız oluyorlar ya normalde??
Sağolasın Pınarcım, evet çok fena
Ev sıcak ama yine de hasta olduğu için çok açık tutamıyorum malesef.

mert bronşit olduğundan buyana tekrarlamasın diye 3günde bir kahvaltısını adaçayı ile ıslatıyorum,diğer günler ıhlamurla ıslatıyorum ,canım sende dene istersen bronşlara etkisi iyi oluyo,zira bizimki sade versem ıhlamur falan içmiyo. havanın etkisi olur ama hep sokakta olması lazım bebişin bu soğukta dışarı çıkamaz herhalde bebiş, eşinde çok komikmiş aynı benimki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…