- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.241
Allah razı olsun canımDimplehawk canım aslan oğluşuna çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizlere canım......
Esin cemmy 'e de geçmiş olsun balım umarım en kısa zamanda iyileşir....
Maşaallah yavruna, bunların hepsini nasıl yedirdin, hayret ettimm :44:
Hasta olunca çok iştahsız oluyorlar ya normalde??
Sağolasın Pınarcım, evet çok fena
Ev sıcak ama yine de hasta olduğu için çok açık tutamıyorum malesef.
mert bronşit olduğundan buyana tekrarlamasın diye 3günde bir kahvaltısını adaçayı ile ıslatıyorum,diğer günler ıhlamurla ıslatıyorum ,canım sende dene istersen bronşlara etkisi iyi oluyo,zira bizimki sade versem ıhlamur falan içmiyo. havanın etkisi olur ama hep sokakta olması lazım bebişinbu soğukta dışarı çıkamaz herhalde bebiş, eşinde çok komikmiş aynı benimki gibi
tavada yumurtamı hiç denemedim:26: yarın deneyim bi ama ben ağır olmasın diye yemeklerine yağı sonradan katıyorum, tavada önce yağı koyuyoz mecburen karasız kaldım ama deniycem bende
Evet evet çok komiktir çoookk
Aynen Ensar da sade ıhlamuru içmedi, ya neden aklıma gelmediyse.. Ben de en iyisi kalvaltısına karıştırayım..
Çok teşekkürler gülsancıımmm
Ya bu arada oğlum tavada yumurtaya bayılıyor, hastayken sadece onu yedirebiliyorum, sizinkiler de seviyor mu merak ettim?
ya benimki normaldede iştahsız ama saat 4,30 da meyve suyu verdim 100 cc içti bu arada çorba pişti ve tek seferde 290 cc içti biberonla verdim kaşıkla uğraştırmadım içine mısır ekmeği atıp blenderdan geçirdim hatta önce içmez die 200 hazırladım baktım içiyo gidip bi koşu 100 daha yaptım 90 içti ondanda sonra 9 a kadar bişi yemedi zorladım biraz almadı 9 adoğru 60 cc elma kabuğu ıhlamur tarçın verdim bide yatmadan mama aldıhastalık yaradı
ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo
Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(
Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(
ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo
ben daha denemedim ama pazar günü denemeyi düşünüyorum bizimle pazar kahvaltısı yapsın
Evet evet çok komiktir çoookk
Aynen Ensar da sade ıhlamuru içmedi, ya neden aklıma gelmediyse.. Ben de en iyisi kalvaltısına karıştırayım..
Çok teşekkürler gülsancıımmm
Ya bu arada oğlum tavada yumurtaya bayılıyor, hastayken sadece onu yedirebiliyorum, sizinkiler de seviyor mu merak ettim?
hmm üzüldüm bak geçmiş olsun burcuya bende şifayı kapıyor gibiyimEsincim, Burcu hasta, dün öğleden önce iş yerinden izin alıp eve gitti, muhtemelen bugünde evde, dinleniyor..
saol bebem sana da kolay gelsin sizdede diş geliyo heralde hade şimdiden hayırlı olsunPınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(
saol cnm evet aynı çorabayı öğlen içinde hazırladım bide elma kompostosu yaptım yine içer umarımEsinciğim yakışıklı erkeke geçmiş olsun..maşallah ne güzel yiyor kuvvetleniyor
Eymen hasta olunca ağzını hiç açmıyor sadece beni emiyor
Yaseminciğim sağ olasın kutlarız inşallah... İklim bebeğinde tahilleri temiz çıkmış ne güzel
her zaman iyi olsunlar inşallah...
Aylin incierinize maşallah
Sorunsuz çıkarmanıza da kocaman bir maşallah
Eymen de sekizinci dişini bir çıkaramadı onun huysuzluğu da mevcut kendisinde yok yok yani :26:
tavada yumurtamı hiç denemedim:26: yarın deneyim bi ama ben ağır olmasın diye yemeklerine yağı sonradan katıyorum, tavada önce yağı koyuyoz mecburen karasız kaldım ama deniycem bende
maaşallah cembeye,elma kabuğu ıhlamur ve tarçını kaynatıp suyunumu verdin yoksa kaynatıp blendırdanmı geçirdin esin bende deniycem:44:
mert bey biberonu ağzına bile almıyo ağlıyo vermeye çalışınca bardakla içerse azcık içer maalesef
ben oğluşuma kaçıyom öğleden sonra görüşürüz inşallah
Tekrar geçmiş olsun,bende bir tanesini genişlettim ama hiç sevmedi püre gibi şeyleri içmeyi o yüzden attım onu, içtiği çorbayı ben içemem valla helal olsun işin ilginci 2 oldu bu, senin çocuğunun iştahı hastayken açılıyor :26:
Bugün bizim öğle menümüzde kıymalı tarhana çorbasıgeçen kendime taze fasülye pişirdim sevmedi paşa, bu akşamda bi tavuk suyu çorba yapayım bu havada iyi gider
saol canım evet hastayken iştahı açılıyo hakikaten yoksa tüm gün yedirme yemez aramaz benim çok işime yaradı genişletmek gerçi benimki emzik de seviyo kerem sevmiyo diye hatırlıyorum ben çıkıp oğluşa kilotlu çorap ve sweetshirt alıcam öğleden sonra grşrz
Duramadım tabi size bir bakmadan.
Şimdilik sadece ilk sayfayı okuyabildim, hasta bebelerimiz varmış, çok üzüldüm.
Eymen'e, Cemy'e, Selin'e, Ensar'a çok geçmiş olsun, bir an öce iyileşsinler inşallah... Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...
Alıntılardan anladığım kadarıyla İkli'in idrar tahlilleri temiz çıkmış, gözün aydın Yasemincim...
Ben dün çok kötüdüm, iş dönüşü kendimi acile götürdüm, ateşim 39'du ve ayakta duramıyordum. Yüksek ateş hipertiroid semptomlarını tetiklermiş, kalbim 120 atıyordu, tansiyonum 160-120. Serum falan taktılar, baktım iş uzun, eşimi çağırdım, bir saatten fazla hastanedeydik, sonra hiç eve çıkmadan annemin evine girip yattım, eşim de yalnız bırakmadı sağolsun. Eve çıktık sonra ama dermanım yok, Doruk'u kucağıma bile alamadım, o da anlam veremedi, bütün gece mızmızlandı durdu. İlaç, bitki çayı falan derken bugüne toparladım ama annem kıyameti koparmak suretiyle işe yollamadı, yine onda yatıyorum, o da yukarda Doruk'a bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?