2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esincim , teşekkürler, Cemy nin çorbasına hayran kaldım, epeyde içmiş, maşallah, hafta sonu tamamen iyi olacak inşallah annesi, senin varlığın ona yeter zaten..

Pınarcım, birbirimize güç vermek için varız zaten arkadaşım, oturup akşama kadar geyik yapsaydık bu topikte olmazdık sanırım, aynı zamanda bilgi alışverişi ve dert dinleme, sevinç paylaşımı da yapacaz elbette, Eymen kuzusu iyileşsin de bi kutlama yapalım burda :))

Gamzecim, aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, Ankara nın da havası kışın çok pis olur, havada bir sürü mikrop serbest dolaşıyor, hangi birinden koruyacaz ve nasıl, üstelik gözle görülmüyor bu mikroplar, yinede önlem alıyoruz işte, gerisi Allah a kalmış, bazen mikroba da ihtiyaçları var, birde bu açıdan düşünelim, şimdiden bağışıklık kazansınlar ileride belki daha az hastalanırlar.. :))

ya benimki normaldede iştahsız ama saat 4,30 da meyve suyu verdim 100 cc içti bu arada çorba pişti ve tek seferde 290 cc içti biberonla verdim kaşıkla uğraştırmadım içine mısır ekmeği atıp blenderdan geçirdim hatta önce içmez die 200 hazırladım baktım içiyo gidip bi koşu 100 daha yaptım 90 içti ondanda sonra 9 a kadar bişi yemedi zorladım biraz almadı 9 adoğru 60 cc elma kabuğu ıhlamur tarçın verdim bide yatmadan mama aldı hastalık yaradı

Evet evet çok komiktir çoookk

Aynen Ensar da sade ıhlamuru içmedi, ya neden aklıma gelmediyse.. Ben de en iyisi kalvaltısına karıştırayım..
Çok teşekkürler gülsancıımmm

Ya bu arada oğlum tavada yumurtaya bayılıyor, hastayken sadece onu yedirebiliyorum, sizinkiler de seviyor mu merak ettim?

ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo

Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(

Esinciğim yakışıklı erkeke geçmiş olsun..maşallah ne güzel yiyor kuvvetleniyor

Eymen hasta olunca ağzını hiç açmıyor sadece beni emiyor

Yaseminciğim sağ olasın kutlarız inşallah... İklim bebeğinde tahilleri temiz çıkmış ne güzel
her zaman iyi olsunlar inşallah...

Aylin incierinize maşallah
Sorunsuz çıkarmanıza da kocaman bir maşallah
Eymen de sekizinci dişini bir çıkaramadı onun huysuzluğu da mevcut kendisinde yok yok yani
:26:

tavada yumurtamı hiç denemedim:26: yarın deneyim bi ama ben ağır olmasın diye yemeklerine yağı sonradan katıyorum, tavada önce yağı koyuyoz mecburen karasız kaldım ama deniycem bende

maaşallah cembeye,elma kabuğu ıhlamur ve tarçını kaynatıp suyunumu verdin yoksa kaynatıp blendırdanmı geçirdin esin bende deniycem:44:
ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo

mert bey biberonu ağzına bile almıyo ağlıyo vermeye çalışınca bardakla içerse azcık içer maalesef
ben oğluşuma kaçıyom öğleden sonra görüşürüz inşallah

Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(

canım şööyle bi güzel oku üfle biraz sakinleşir belki:26: inşallah altından bişe çıkmaz canım.

Tekrar geçmiş olsun,bende bir tanesini genişlettim ama hiç sevmedi püre gibi şeyleri içmeyi o yüzden attım onu, içtiği çorbayı ben içemem valla helal olsun işin ilginci 2 oldu bu, senin çocuğunun iştahı hastayken açılıyor :26:
Bugün bizim öğle menümüzde kıymalı tarhana çorbası geçen kendime taze fasülye pişirdim sevmedi paşa, bu akşamda bi tavuk suyu çorba yapayım bu havada iyi gider

ben daha denemedim ama pazar günü denemeyi düşünüyorum bizimle pazar kahvaltısı yapsın

Esincim, Burcu hasta, dün öğleden önce iş yerinden izin alıp eve gitti, muhtemelen bugünde evde, dinleniyor..
hmm üzüldüm bak geçmiş olsun burcuya bende şifayı kapıyor gibiyim
saol bebem sana da kolay gelsin sizdede diş geliyo heralde hade şimdiden hayırlı olsun

saol cnm evet aynı çorabayı öğlen içinde hazırladım bide elma kompostosu yaptım yine içer umarım

canım sadece suyunu verdim kabuk tarçın elma kabuğu ve ıhlamur kaynattım kaşığın ucuyla da pekmez attım

Duramadım tabi size bir bakmadan.
Şimdilik sadece ilk sayfayı okuyabildim, hasta bebelerimiz varmış, çok üzüldüm.
Eymen'e, Cemy'e, Selin'e, Ensar'a çok geçmiş olsun, bir an öce iyileşsinler inşallah... Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...
Alıntılardan anladığım kadarıyla İkli'in idrar tahlilleri temiz çıkmış, gözün aydın Yasemincim...

Ben dün çok kötüdüm, iş dönüşü kendimi acile götürdüm, ateşim 39'du ve ayakta duramıyordum. Yüksek ateş hipertiroid semptomlarını tetiklermiş, kalbim 120 atıyordu, tansiyonum 160-120. Serum falan taktılar, baktım iş uzun, eşimi çağırdım, bir saatten fazla hastanedeydik, sonra hiç eve çıkmadan annemin evine girip yattım, eşim de yalnız bırakmadı sağolsun. Eve çıktık sonra ama dermanım yok, Doruk'u kucağıma bile alamadım, o da anlam veremedi, bütün gece mızmızlandı durdu. İlaç, bitki çayı falan derken bugüne toparladım ama annem kıyameti koparmak suretiyle işe yollamadı, yine onda yatıyorum, o da yukarda Doruk'a bakıyor.

saol canım evet hastayken iştahı açılıyo hakikaten yoksa tüm gün yedirme yemez aramaz benim çok işime yaradı genişletmek gerçi benimki emzik de seviyo kerem sevmiyo diye hatırlıyorum ben çıkıp oğluşa kilotlu çorap ve sweetshirt alıcam öğleden sonra grşrz

Aylincim, Keremito üç diş birden patlatmış, hayırlı olsun, maaşallah kuzucuğa, hiç de huysuzluk yapmadı. Ayrıca geçmiş olsun, yine hiç biri sana denk gelmemiş :)

8 tane taytı var diyosun niye külotlu çorap alıcan allahın iskenderununda,otur oturduğun yere
kerem doğduğundan beri emzik alıyor ama çiğnemeyi seviyor o yüzden çorbaları falan bol ekmekli seviyor,bazen hazır meyve pürelerinden verdiğimde ilk 2 sefer böööğ yapıyo

sağ ol canım
sana da çok geçmiş olsun yat dinlen keyfine bak
tez zamanda iyileş Doruk paşanında yüzü gülsün inşallah...

ahh ahh öyle bir şey olsa ben de yatarım 2 gün ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…