2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

garip bir şekilde uyuyor eymen
ablam ateşi çıkarsa yine doktora götür dedi
ben pek götürmek istemiyorum
zaten gözü hasta hastanede çok oyalanıyoruz
mikroplu ortamlardan uzak dursun biraz diyorum ama

bu şekilde uyuması hayra alamet mi onu çözemedim
çünkü eymen gündüz ayağımda uyurdu sadece yarım saat kadar şimdi 1 saate yakın
ayağımdan indirdim kendi uyuyor

Aylincim, Keremito üç diş birden patlatmış, hayırlı olsun, maaşallah kuzucuğa, hiç de huysuzluk yapmadı. Ayrıca geçmiş olsun, yine hiç biri sana denk gelmemiş :)

Benim artık ilk görme gibi bir hevesim de kalmadı ki, o ilk dişlerde oluyor,20 liklere kadar ilk gören olamayacağım herhalde o zaman da anne 20 lik dişlerim çıktı diyecek iyi oğlum aferin deyip geçeceğim gerçi bi ihtimal sabaha 8. de çıkar dedim ama bu saat oldu hala çıkmamış benden bikaç ay diş haberi beklemeyin artık.
Dün Selin in videosunu izledim face te, bayıldım güleryüzlü bızdığa, annesine saklanıp ceee yapıyor, bir de artık o da tutunmadan ayakta duruyor :86:

Çocuk hasta Pınar ondan uyuyordur halsiz kaldı yavrucak kaç gündür,belki ilaçlar da uyutmuş olabilir, ateşine bak yoksa dokunma uyusun,hatta yat yanına sen de uyu dinlen biraz

Ben yemeğe gidiyorum canlarım.. Geldiğimde site ve sizler burda olursunzu umarım, sitenin bakıma girmesinden ve yavaşlığından gına geldi artık..

sağ ol canım
sana da çok geçmiş olsun yat dinlen keyfine bak
tez zamanda iyileş Doruk paşanında yüzü gülsün inşallah...

ahh ahh öyle bir şey olsa ben de yatarım 2 gün ama olmuyor

Sağol Pınarcım...
Yatılmıyor canım yaa, saat 10'da aşağı indim, bu saate kadar iki defa çıktım napıyorsunuz diye, ikincisinde annem kovaladı, git yat yarına kadar iyileşmezsen sana da bakmam çocuğuna da diye... Eskiden yorganı kafama çeker yatardım, şimdi aklım evde kalıyor, gözüme uyku girmiyor. Biraz sonra yine çıkacam mesela bişi bahane edip, korkarım bu sefer sopayla kovalayacak...
Aaa, bak aklıma ne geldi, ben iyileşince bi cumartesi gel bize, sen yat arkada, bia Eymen'e bakarız, olmaz mı ki??

Tamam Aylinciğim seni dinleyeceğim ama ben hiç gündüz uyuyamam size takılıyorum :44:

tabii meraktasın sen şimdi durabilir misin :)
Ben yatma işini yazdığın ''
Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...''
bu kısım için söylemiştim.
Burcum sağ olasın ben gündüzleri uyuyamam öyle kötü bir huyum var !
Gelişiriz inşallah hele hep beraber bir iyileşek...

Son düzenleme:

20'likler çıkınca yaparız bi buğday bea
Hayırlı olsun tekrar, kıtır kıtır ısırsın annesini yeni minik dişleriyle

Selin'in videolarını ben de sabah izledim, çok tatlı, çok güleryüzlü, annesi de öyle zaten :)
Kerem'in yeni fotolarını da nihayet görebildim, ta erkek olmuş paşa :)

Ateş düşürücüden uyuyor olabilir mi?

Ateşim var, geç anlıyom napiimm
Valla her zaman derim, onlar hasta olmasın, biz onların ki katı olalım, ben razıyım...

Off duramıyorum şte bu kadar yakınımda olunca, gidip koklamak istiyorum ama bulaşmasın diye sokulamıyorum da... Ne fena...

Pınarcım uyumassı iyidir, kaç gündür helak oldu yavrucak, şimdi dinleniyor azıcık

Bizdekinin diş durumu olduğunu hiç sanmıyorum kızlar çünkü ne bi kızarıklık ne beyazlama ne şişme hiçbişi yok. mızmızlık had safhada ama

Burcu tekrar geçmiş olsun cnm, tansiyonun çok yükseliyor yaa:26: annen doğru diyor, yat dinlen. inip çıkma ikidebir

canım bılıyorumda bız konusmuyoruz o yuzden dedım

sağ ol canım evdeyim buyur gel

Doğuhansız geleceksen bir kahve içmeden salmam

nayır nayır.canım ben hem oksuruyorum hem hapsırıyorum.atesım bı cıkıyor bı usuyorum.az oncede gozum yasarmaya basladı.ıcerı gıremem tum mıkroplarım dagılır eve.kısacası ben hastayım, sesımde travestı gıbı cıkıyor

anacım ben neden hatırlamıyorum ya :18: b12 lazım nerdeeeeeee

Belki de :)
Hakkaten öyle olmuşş, maşaallah yanii
ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo
Ben de onu soracaktım, ben de açayım o zaman, bakalım içecek mi?
Aç kaldı yavrum ya, ememiyor da.. burnu tıkalı ...
Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(
Çok sağol arkadaşım, size de Allah kolaylık versin
tavada yumurtamı hiç denemedim:26: yarın deneyim bi ama ben ağır olmasın diye yemeklerine yağı sonradan katıyorum, tavada önce yağı koyuyoz mecburen karasız kaldım ama deniycem bende
Ben sadece tuzu sonradan katıyorum :26:
Çok teşekkürler Burcucum.
Allah sana da acil şifalar versin canım, bugünü iyi değerlendir bence..

Allah allah, noldu ki birdenbire... Yine İYE ile ilgili bi durum olmasın da... Hadi hayırlısı...

Meralcim tiroid yükseltiyor tansiyonumu, yüksek ateş de tiroidi tetikliyormuş,yoksa normalde hep düşük olur benim tansiyonum, Dün doktor nabzınız 120 atıyor deyince çok şaşırdım ama ben hiç çarpıntı hissetmiyorum dedim, vücut alışıyor maalesef yüksek tansion ve yüksek nabza, fark etmiyorsunuz, ama bu daha tehlikeli dedi... Acayip bişi işte, kocam bey de duydu ya bunları, şimdi ilaçları burnumdan sokuyor resmen ilaçları :84:

okurken sayfalar karıştı alıntı yapmak için dönmeye üşendim.aklımdakileri yazayım atladığım olursa alınmasın:)
GULSAN cım dediğin GİBİcıka r UMARIM..sağolasın..
dimplehawk cım gecmişolsun
bosnacımm sana da gecmiş olsun yat dinlen fırsat bu fırsat..oğlusunu das rahat rahta kucakla iyileş de cabucxA..
OĞLUMLA YAZIYOZ dalıyor resmennpc ye

Facebook'a Hoş Geldin

arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çalıştığım için nasılsınız ?
benim kızım ishal ve kusuyo dün gece 1 saat bile uyumadan işe geldim .
sizin bebişler nasıl dişlerinden dedik ama böyle olmayacak dra gidicez herhalde mecburen
arkadaşlar bebişime helinime en sevimli bebek yarışmasında destek olurmusunuz tek yapmanız gereken yarışmaya katılıp katılı tıklayıp 3 . sayfadan zeynep helin zor'un resmini beğenmek :)

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Burcu eşin hiç te haksız sayılmazmış cnm, düzenli iç şu ilaçları. ben de korkuyorum iye den inş. değildir. huysuzluğu dvm ederse yarın götürürüm, normalde pazartesi zaten 9. ay kontrolümüz var

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yat dinlen doruğada bulaştırma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…