- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.261
Aylincim, Keremito üç diş birden patlatmış, hayırlı olsun, maaşallah kuzucuğa, hiç de huysuzluk yapmadı. Ayrıca geçmiş olsun, yine hiç biri sana denk gelmemiş :)
garip bir şekilde uyuyor eymen
ablam ateşi çıkarsa yine doktora götür dedi
ben pek götürmek istemiyorum
zaten gözü hasta hastanede çok oyalanıyoruz
mikroplu ortamlardan uzak dursun biraz diyorum ama
bu şekilde uyuması hayra alamet mi onu çözemedim
çünkü eymen gündüz ayağımda uyurdu sadece yarım saat kadar şimdi 1 saate yakın
ayağımdan indirdim kendi uyuyor
sağ ol canım
sana da çok geçmiş olsun yat dinlen keyfine bak
tez zamanda iyileş Doruk paşanında yüzü gülsün inşallah...
ahh ahh öyle bir şey olsa ben de yatarım 2 gün ama olmuyor
Sağol Pınarcım...
Yatılmıyor canım yaa, saat 10'da aşağı indim, bu saate kadar iki defa çıktım napıyorsunuz diye, ikincisinde annem kovaladı, git yat yarına kadar iyileşmezsen sana da bakmam çocuğuna da diye... Eskiden yorganı kafama çeker yatardım, şimdi aklım evde kalıyor, gözüme uyku girmiyor. Biraz sonra yine çıkacam mesela bişi bahane edip, korkarım bu sefer sopayla kovalayacak...
Aaa, bak aklıma ne geldi, ben iyileşince bi cumartesi gel bize, sen yat arkada, bia Eymen'e bakarız, olmaz mı ki??
Benim artık ilk görme gibi bir hevesim de kalmadı ki, o ilk dişlerde oluyor,20 liklere kadar ilk gören olamayacağım herhaldeo zaman da anne 20 lik dişlerim çıktı diyecek iyi oğlum aferin deyip geçeceğim gerçi bi ihtimal sabaha 8. de çıkar dedim ama bu saat oldu hala çıkmamış benden bikaç ay diş haberi beklemeyin artık.
Dün Selin in videosunu izledim face te, bayıldım güleryüzlü bızdığa, annesine saklanıp ceee yapıyor, bir de artık o da tutunmadan ayakta duruyor :86:
garip bir şekilde uyuyor eymen
ablam ateşi çıkarsa yine doktora götür dedi
ben pek götürmek istemiyorum
zaten gözü hasta hastanede çok oyalanıyoruz
mikroplu ortamlardan uzak dursun biraz diyorum ama
bu şekilde uyuması hayra alamet mi onu çözemedim
çünkü eymen gündüz ayağımda uyurdu sadece yarım saat kadar şimdi 1 saate yakın
ayağımdan indirdim kendi uyuyor
Tamam Aylinciğim seni dinleyeceğim ama ben hiç gündüz uyuyamam size takılıyorum :44:
tabii meraktasın sen şimdi durabilir misin :)
Ben yatma işini yazdığın ''
Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...''
bu kısım için söylemiştim.
Burcum sağ olasın ben gündüzleri uyuyamam öyle kötü bir huyum var !
Gelişiriz inşallah hele hep beraber bir iyileşek...
eli ağzındaydı salyası yerlere damlıyordu ama genel olarak sorunsuz oldu,
Ohoo çok uzak kalmışsın ya da hafızan uçmuş, topicin en hareketli en çok konuşan 2 bayanını yazmışsın, hepkaravana:esin simenay:yasemin, sinpac da eskiden sık girerdi ama şimdi tekrar yeni yeni giriyor.
sağ ol canım evdeyim buyur gel
Doğuhansız geleceksen bir kahve içmeden salmam
Teşekkür ederiz teyzeleri...
Geçmiş olsun Eymenimize, bende çok üzülüyorum Eymenin durumuna, inşallah en kısa zamanda toparlayacak annesi, dualarım sizinle..
Öznurcum, muhattap olmadığım ne demek, şu sıralar denk gelip birbirimize yazmamış olabiliriz ama karşılıklı cevap verip yazıştığımız çok oldu, nerden çıkardın şimdi bunu, geçmişe bakarsan görürsün sana verdiğim cevapları...
Belki de :)Gamzecim, aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, Ankara nın da havası kışın çok pis olur, havada bir sürü mikrop serbest dolaşıyor, hangi birinden koruyacaz ve nasıl, üstelik gözle görülmüyor bu mikroplar, yinede önlem alıyoruz işte, gerisi Allah a kalmış, bazen mikroba da ihtiyaçları var, birde bu açıdan düşünelim, şimdiden bağışıklık kazansınlar ileride belki daha az hastalanırlar.. :))
Hakkaten öyle olmuşş, maşaallah yaniiya benimki normaldede iştahsız ama saat 4,30 da meyve suyu verdim 100 cc içti bu arada çorba pişti ve tek seferde 290 cc içti biberonla verdim kaşıkla uğraştırmadım içine mısır ekmeği atıp blenderdan geçirdim hatta önce içmez die 200 hazırladım baktım içiyo gidip bi koşu 100 daha yaptım 90 içti ondanda sonra 9 a kadar bişi yemedi zorladım biraz almadı 9 adoğru 60 cc elma kabuğu ıhlamur tarçın verdim bide yatmadan mama aldıhastalık yaradı
Ben de onu soracaktım, ben de açayım o zaman, bakalım içecek mi?ha bu arada ben bööle durumlar için bir biberon emziğinin ağzını genişlettim katı şeyleri hastayken ondan veriyorum rahat alıyo
Pınar,Gamze,Esin bebişlerinize geçmiş olsaun canlar. Eymen de geceden beri aşırı huysuz, onda da bişi çıkacak korkarım:18: onunla ilgilenmekten yazamıyorum. sürekli ağlıyor(
Ben sadece tuzu sonradan katıyorum :26:tavada yumurtamı hiç denemedim:26: yarın deneyim bi ama ben ağır olmasın diye yemeklerine yağı sonradan katıyorum, tavada önce yağı koyuyoz mecburen karasız kaldım ama deniycem bende
Çok teşekkürler Burcucum.Duramadım tabi size bir bakmadan.
Şimdilik sadece ilk sayfayı okuyabildim, hasta bebelerimiz varmış, çok üzüldüm.
Eymen'e, Cemy'e, Selin'e, Ensar'a çok geçmiş olsun, bir an öce iyileşsinler inşallah... Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...
Alıntılardan anladığım kadarıyla İkli'in idrar tahlilleri temiz çıkmış, gözün aydın Yasemincim...
Ben dün çok kötüdüm, iş dönüşü kendimi acile götürdüm, ateşim 39'du ve ayakta duramıyordum. Yüksek ateş hipertiroid semptomlarını tetiklermiş, kalbim 120 atıyordu, tansiyonum 160-120. Serum falan taktılar, baktım iş uzun, eşimi çağırdım, bir saatten fazla hastanedeydik, sonra hiç eve çıkmadan annemin evine girip yattım, eşim de yalnız bırakmadı sağolsun. Eve çıktık sonra ama dermanım yok, Doruk'u kucağıma bile alamadım, o da anlam veremedi, bütün gece mızmızlandı durdu. İlaç, bitki çayı falan derken bugüne toparladım ama annem kıyameti koparmak suretiyle işe yollamadı, yine onda yatıyorum, o da yukarda Doruk'a bakıyor.
Pınarcım uyumassı iyidir, kaç gündür helak oldu yavrucak, şimdi dinleniyor azıcık
Bizdekinin diş durumu olduğunu hiç sanmıyorum kızlar çünkü ne bi kızarıklık ne beyazlama ne şişme hiçbişi yok. mızmızlık had safhada ama
Burcu tekrar geçmiş olsun cnm, tansiyonun çok yükseliyor yaa:26: annen doğru diyor, yat dinlen. inip çıkma ikidebir
Duramadım tabi size bir bakmadan.
Şimdilik sadece ilk sayfayı okuyabildim, hasta bebelerimiz varmış, çok üzüldüm.
Eymen'e, Cemy'e, Selin'e, Ensar'a çok geçmiş olsun, bir an öce iyileşsinler inşallah... Onlar iyi olsun, ben onlarn yerine iki gün fazladan yatarım valla, nolacak ki...
Alıntılardan anladığım kadarıyla İkli'in idrar tahlilleri temiz çıkmış, gözün aydın Yasemincim...
Ben dün çok kötüdüm, iş dönüşü kendimi acile götürdüm, ateşim 39'du ve ayakta duramıyordum. Yüksek ateş hipertiroid semptomlarını tetiklermiş, kalbim 120 atıyordu, tansiyonum 160-120. Serum falan taktılar, baktım iş uzun, eşimi çağırdım, bir saatten fazla hastanedeydik, sonra hiç eve çıkmadan annemin evine girip yattım, eşim de yalnız bırakmadı sağolsun. Eve çıktık sonra ama dermanım yok, Doruk'u kucağıma bile alamadım, o da anlam veremedi, bütün gece mızmızlandı durdu. İlaç, bitki çayı falan derken bugüne toparladım ama annem kıyameti koparmak suretiyle işe yollamadı, yine onda yatıyorum, o da yukarda Doruk'a bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?