- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.461
dinlemiyorki beni doldurmuslar yine sabaha kadar hiçuyumadım ve tahammül gücümkalmadı artık bu insanlara
Günaydın Yasemincim, evde tadşlat var sanırım kolay gelsin arkadaşım. İklimin 10. ayı da hayırlı olsun nice yaşlarını gör inşallah cnm
Öznur, cnm benim seni çok iyi anlıyorum. bende de var benzer hastalıklar çünkü, herşey hep yerli yerinde olsun isterim, dağınıklığa hiç tahammülüm yoktur. şöyle söyleyeyim, birinin makinemi boşaltıp yerleştirmesini dahi istemem çünkü herşeyin yeri bellidir. kupa bardakların bile hangisinin hangi askıya konacağı bellidir, biri yerlerini değiştirse hemen gözüme batar geri değiştiririm. ama biraz yenmeyi öğrendim artık bu huyumu cnm, özellikle evde misafir varsa, dağılacak yapacak bişi yok, sonra nasılsa toplarım diye telkin ediyorum kendimi. İnan Furkana raht bi çocukluk bile yaşatmadım bu durumdan dolayı ama Eymen de daha rahat olmaya kararlıyım. hatta öyleyim. Zavallı Furkanımın zamanında da daha relaks olsaydım keşke diyorum şimdi
Ege43 arkadsaşım bence Yasemin çok güzel söylemiş. İnatlaşma yerine bu yolu denesen çok daha iyi olur bence de cnm
neden o hakediyo anlamadım!!! o mu 9ay taşımış o mu doğurmuş?? sakin ol sinire kapılıp hata yapma eşinle güzelce konuş bu onun ilk doğum günü we kendi ewinde kutlanmalı.. babannesi gelsin çok istyorsa, onu çağırmayan yokki anlamadım yani ne oluyor onun ewinde neden kutlanıyor özellikle!kızlar ben cok kötüyüm eşimle tartıstım ..dün bi arkadasın kızının ilk d.gününe gttim eve gelince ben de egenin d.gnünde sunu istiyorumfalan dedim.demesinmi egen,n d.günü annemdekutlanacak en cok o hakediyo !!!!!!!!!!! tabi ben cıldırdımnormal olarak onun ailesini bnimseyememişim ben ..vs vs ..şimdi konusmuyoruz asla bölebişeye izin vermem ve bıktımhayatımızdaki herseye karısmalarından
hay allah yaa, doğru diyorsun evde çocuk var, mikroplara karşı dikkatli olmak lazım ama önüne geçemiyorsan ne yapacaksın, kendini hırpalama fazla, sen çocuk konusunda dikkat et gerisini boşver, bırak çorapları leş gibi olsun, değiştirirsin, sinirlenme, ama kayınvalidenin uyuyakalmasına çok şaşırdım, ona çocuk emanet edilmez, o konuda da dikkat etmen lazım..
günaydın yasemincim, evde tadşlat var sanırım kolay gelsin arkadaşım. Iklimin 10. Ayı da hayırlı olsun nice yaşlarını gör inşallah cnm
öznur, cnm benim seni çok iyi anlıyorum. Bende de var benzer hastalıklar çünkü, herşey hep yerli yerinde olsun isterim, dağınıklığa hiç tahammülüm yoktur. şöyle söyleyeyim, birinin makinemi boşaltıp yerleştirmesini dahi istemem çünkü herşeyin yeri bellidir. Kupa bardakların bile hangisinin hangi askıya konacağı bellidir, biri yerlerini değiştirse hemen gözüme batar geri değiştiririm. Ama biraz yenmeyi öğrendim artık bu huyumu cnm, özellikle evde misafir varsa, dağılacak yapacak bişi yok, sonra nasılsa toplarım diye telkin ediyorum kendimi. Inan furkana raht bi çocukluk bile yaşatmadım bu durumdan dolayı ama eymen de daha rahat olmaya kararlıyım. Hatta öyleyim. Zavallı furkanımın zamanında da daha relaks olsaydım keşke diyorum şimdi
ege43 arkadsaşım bence yasemin çok güzel söylemiş. Inatlaşma yerine bu yolu denesen çok daha iyi olur bence de cnm
nere gittiğinide yazsaydında çatlatmasaydın:)))))oh kızımla gittik bi güzel yonadık korktuğum gibi olmadı yükses müzikten önce bi irkilde sonra alıştı sallanmaya ellerini çırpmaya parmaklarını şıklatmaya çalıştı:)) kucağıma aldığımda gitmek için. ııı die ittirdi kendini. Pistte dolandı durdu çok sevindim böyle olmasına .tabi öğle uykumuz arada kaynadı tam gözleri dalıyor kapanıyor şarkı değiştimi açıyor gözlerini:) şimdi ananesi nniyle ayağında uyumtya çalışıyor ama olanca şebekliğiyle direniyor:) nası uyuyacak bakalım. Gezdirmem lazım kucağımda emerek uyumadığı zman öyle yağıyorum cunku ama gezdircek halim yok. Ayrıca zor oldu günden güne agırlaşıyoarlar artık.
Herkes gene kocayı ewini bulmuş çekilmiş kenara gitmiş:)
nere gittiğinide yazsaydında çatlatmasaydın:)))))
çok merak ediorum aslında ama işte........... neyseeee:)) nişana gittik canım.annemlerin komşusunun nişanı wardıda orda oynadı handendi:)
hasreeet e hadi artık git şu doktora cinsiyetini merak ediyoruz topkcek ne meraksız şeymişsin ya:)
dötünü ısır o şerfsizin:))) azmanlıkta sınır tanımıyor yani:)) kız wersene akşam yatmadan 1 sat önce falan 1 kaşık sipraktin walla werdiğim zamn cery güzel uyuyo bugün wermedik bakalım nolacak uyudu 11de bnde yatyorum şuan.. çok yorunum yeni hawadislerim war anlatıyorum baksabahtan beri Alp canıma okuyor resmen.bir huysuz bir mızmız sürekli mıyıldıyor.dün gecede kaçkez uyandı yine Allah bilirneyi var şim di bu çocuğun.altan iki dişi var başka yok,üst dişler desem belirgin bişey yok.offf gözlerim ışınlarla vücudunu tarayabilse keşke .anlamamak çok kötü.
canım aslında bir tür alerji şurubu.. ama kadir tuğcu hemen hemen tüm hastalarına bnu öneriyor hem uyku yapıyor hem iştah açıyor ben bi sakıncasını görmedim.. annem banada weriormuş çocukkenİyi geceler canlar..
Ya işte aynı Alp gibi Ensar da bütün gün mıyıldadı ya.. Devamlı mıy mıy mıyy.. Hiç bişey yapmak.. yemek.. uyumak istemiyor..
Daha önce de çok grip oldu ama hiç böyle yapmamıştı :26:
Hasretçim o sipraktin ne şurubu ki öyle? Dr mu verdi?
Ben prospektüsüne baktım netten, çok alakasız şeyler yazıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?