2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eymeni uyuttum şimdi kalkıp evi toplayayım, sonra belki alışverişe çıkarım bugün. hava güzel, Doruk paşanın hediyesini almak istiyorum inş. bi mani olmasa bugün. öptüm kızlar

dinlemiyorki beni doldurmuslar yine sabaha kadar hiçuyumadım ve tahammül gücümkalmadı artık bu insanlara

Canım doğum gününe daha var nasılolsa, şimdiden tartışma ve kouyu kapatmış gibi yap, sakin kafayla sinsi bir plan yap onlara karşı bence..

Sağol Meralim, tadilat bitmek üzere 1-2 saate gider ustalar, bende İklimimin yanına gidecem inşallah, annem çok hastaymış, gideyim de İklime bakayım biraz, kadın bunalmıştır tabii, 10.ayımızı kutlamışsın, teşekkürler, bütün bebiklerimize maşallah, iyi büyüdüler hakkaten, Doruk Paşa ya hediye seçmeye gidecekmişsin, hava güzel bence de bu fırsatı değerlendir, öptüm çok..

oh kızımla gittik bi güzel yonadık korktuğum gibi olmadı yükses müzikten önce bi irkilde sonra alıştı sallanmaya ellerini çırpmaya parmaklarını şıklatmaya çalıştı:)) kucağıma aldığımda gitmek için. ııı die ittirdi kendini. pistte dolandı durdu çok sevindim böyle olmasına .tabi öğle uykumuz arada kaynadı tam gözleri dalıyor kapanıyor şarkı değiştimi açıyor gözlerini:) şimdi ananesi nniyle ayağında uyumtya çalışıyor ama olanca şebekliğiyle direniyor:) nası uyuyacak bakalım. gezdirmem lazım kucağımda emerek uyumadığı zman öyle yağıyorum cunku ama gezdircek halim yok. ayrıca zor oldu günden güne agırlaşıyoarlar artık.
herkes gene kocayı ewini bulmuş çekilmiş kenara gitmiş:)

selamlar..
cerene kırlangıç balığı çorbası yaptım dün gece süper oldu elime sağlık we çok faydalı kızlar isteyene tarif werebilirim tabi bugün kimselergörmez ama olsun

neden o hakediyo anlamadım!!! o mu 9ay taşımış o mu doğurmuş?? sakin ol sinire kapılıp hata yapma eşinle güzelce konuş bu onun ilk doğum günü we kendi ewinde kutlanmalı.. babannesi gelsin çok istyorsa, onu çağırmayan yokki anlamadım yani ne oluyor onun ewinde neden kutlanıyor özellikle!
sıkma canını eşin anlar umarım hatasını

bırakmıyorum artık zaten.anlamıstır kayınvalıdemde.korkuyor o da zaten.

:))) kalktım evı sıldım supurdum fırını falan temızledım yemek yaptım anca sımdı oturdum.kocaman askım ıse gıtmedı.o da etrafımda yardım edeyım dıye dolandı durdu.
Fena hastayım hala.
Duramıyorum kı meral.sınır basıyor.

Ege43 adını unuttum kusuruma bakma lutfen.
Ne munasebet ne demek babaannesınde kutlama yapmak.sen sakınlıgını koru ve kocana tatlı bır dılle anlat ne olacagını.

nere gittiğinide yazsaydında çatlatmasaydın:)))))

sabahtan beri Alp canıma okuyor resmen.bir huysuz bir mızmız sürekli mıyıldıyor.dün gecede kaçkez uyandı yine Allah bilirneyi var şim di bu çocuğun.altan iki dişi var başka yok,üst dişler desem belirgin bişey yok.offf gözlerim ışınlarla vücudunu tarayabilse keşke.anlamamak çok kötü.

:)) nişana gittik canım.annemlerin komşusunun nişanı wardıda orda oynadı handendi:)
hasreeet e hadi artık git şu doktora cinsiyetini merak ediyoruz topkcek ne meraksız şeymişsin ya:)
çok merak ediorum aslında ama işte........... neyseeee
bu çarşamba kısmetse gidiorum bebeeem..

dötünü ısır o şerfsizin:))) azmanlıkta sınır tanımıyor yani:)) kız wersene akşam yatmadan 1 sat önce falan 1 kaşık sipraktin walla werdiğim zamn cery güzel uyuyo bugün wermedik bakalım nolacak uyudu 11de bnde yatyorum şuan.. çok yorunum yeni hawadislerim war anlatıyorum bak

dükkanı bizim kamyon şöförü abimiz alacaktı dedim ya sizde ekmek yiyin demiş ortak olalım.. benim kız bakar dükkana, oğlumda çalışır sizde haftada 1 falan uğrayın hesaplara bakın falan demiş.. bugün dükkanda buldular çarşıya yakın we 400liraya çok ucuzzz.. yanındaki dükkanıda 300e falan tututp büyük yapacklar.. ewde bakmaya dewam edioruz, ben bahçeli bir ew buldum emlakçıyı aradım ama bana peşin peşin ew sahibinin üstkatta oturduğunu we sorunlu bi kadın olduunu söyledi, erkek sinek sokmazmış falan tek kadın istyormuş ewe.. manyakmıdır nedir!! hiç gelemem öyle şeylere
neyse bi kaçtane beğendim cengizde bakıyor dewamlı inşallah 15güne çıkacağız

İyi geceler canlar..

Ya işte aynı Alp gibi Ensar da bütün gün mıyıldadı ya.. Devamlı mıy mıy mıyy.. Hiç bişey yapmak.. yemek.. uyumak istemiyor..
Daha önce de çok grip oldu ama hiç böyle yapmamıştı :26:

Hasretçim o sipraktin ne şurubu ki öyle? Dr mu verdi?
Ben prospektüsüne baktım netten, çok alakasız şeyler yazıyor??

canım aslında bir tür alerji şurubu.. ama kadir tuğcu hemen hemen tüm hastalarına bnu öneriyor hem uyku yapıyor hem iştah açıyor ben bi sakıncasını görmedim.. annem banada weriormuş çocukken

üfff in cin top atıyor valla.
hasret ortak iş zor be anam bence iyi düşünün senin herif birde eserekli anlaşabilecekmi adamla.
----ayşegül kızımda benim ev küçük olunca ilk doğum gününü annemlerde yaptık herkesi çağırdık ama doğanda kendi evimde yapıcam kimseyide çağırmayı düşnmüyorum çünkü eşimin ailesinin haketmedikleri bir doğumgününde olmalarını istemiyorum.sende eşin ısrar ederse kendi evinde yap hekesi çağır bikaç saat dayanıver artıkın zor ama kader neyapcen .

Selammm
bugun 11 30 a kadar uyudum ama gece kac defa kalktım bılmıyorum.ablam gelıp aldı oglusu sabah emzırmeye getırdı.sımdıde oturuyorum ama bırazdan kalkıp ust katı temızleyecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…