- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.481
Isyan bayragı yavas yavas gondere cıkıyor.
Su evın halıne bak ya cıldıracagım.yerde portal kabugu bıle var.nasıl sınırlı oldugumu ıfade edecek bır smıley bıle yok.nasıl anlatayım sınırımı nasıl ıfade edeyım bılmıyorum.ev ev degılkı.geceden mutfagı topluyorum kuruluyorum duzenlıyorum anasını satayım sabah bardaklar copler hopppp heryerde.makıne bos ama.ıcerıde ayakkabı cıkarılıyor ve ayakkabılıık yerıne gırıse koseye bırakılıyor.salonda masanın ustunde bı suru ıvır zıvır.portmanto tıka basa.yatak darmadagın.terlıkler her yerde.ulan bunlar ayaga gıymek ıcın.cekırdek kabukları yerde.yazdıkca dahada cok sısecegım.ben zaten obsesıfım ıyıce tetıklıyor boyle seyler benı.ben bı psıkologa gıdeyım bu boyle olmayacak.
kızlar ben cok kötüyüm eşimle tartıstım ..dün bi arkadasın kızının ilk d.gününe gttim eve gelince ben de egenin d.gnünde sunu istiyorumfalan dedim.demesinmi egen,n d.günü annemdekutlanacak en cok o hakediyo !!!!!!!!!!! tabi ben cıldırdımnormal olarak onun ailesini bnimseyememişim ben ..vs vs ..şimdi konusmuyoruz asla bölebişeye izin vermem ve bıktımhayatımızdaki herseye karısmalarından
yok kız adamı bir görsen cengiz çok sewio baba diyo adama.. melek gibi nur yüzlü iyi kalpli biri, namazında niyazında..( tabi bizim ki dengesiz o ayrı) kızı telefonlara bakacak oğlu dükkana kendi kamyonla suya gidip gelecek.. bizde kara ortak olacağız her ay 2000lira gelse bana yeter.. diğer dükkanda yawaş yawaş oturmaya başladı ordan gelelede krediyi borçları falan rahat rahat öder.. üsküdarda ki ewide kiraya weriyoruz, e zabıtadand maaş alıyo allaha şükür rahat rahat geçinirizüfff in cin top atıyor valla.
hasret ortak iş zor be anam bence iyi düşünün senin herif birde eserekli anlaşabilecekmi adamla.
----ayşegül kızımda benim ev küçük olunca ilk doğum gününü annemlerde yaptık herkesi çağırdık ama doğanda kendi evimde yapıcam kimseyide çağırmayı düşnmüyorum çünkü eşimin ailesinin haketmedikleri bir doğumgününde olmalarını istemiyorum.sende eşin ısrar ederse kendi evinde yap hekesi çağır bikaç saat dayanıver artıkın zor ama kader neyapcen .
ohh ohh aldın we postalıosunselam millet
bir haftadır doğru düzgün uğrayamadım, deniz nefes aldırmadı bu afta ben ne zaman bilgisayarın başına otursam yanıma dikildi ve itinayla bilgisayarımın tuşlarını söktü
hasret gelişmelere sevindim umarım bir an önce her şey düzelir, ben dün çıkıp cerynin hediyesini aldım inşallah yarın postalıyorum
yine hastalar varmış geçmiş olsun herkese
şu doğum gününü kaynanada kutlama meselesi bombası olmuş hafta sonunun ben de fena kızdım kim doğurmuş o çocuğu da en çok kaynana hakediyormuş doğum günü kutlamayı, evet bu işi çözmek için sinsi ilerlemek lazım ani patlama işi zora sokacaktır
denizin ilk üst dişi nihayet patladı ikincisi yolda
hasret gelişmere çok sevindim Allah gönlüne göre veriyo bakdükkanı bizim kamyon şöförü abimiz alacaktı dedim ya sizde ekmek yiyin demiş ortak olalım.. benim kız bakar dükkana, oğlumda çalışır sizde haftada 1 falan uğrayın hesaplara bakın falan demiş.. bugün dükkanda buldular çarşıya yakın we 400liraya çok ucuzzz.. yanındaki dükkanıda 300e falan tututp büyük yapacklar.. ewde bakmaya dewam edioruz, ben bahçeli bir ew buldum emlakçıyı aradım ama bana peşin peşin ew sahibinin üstkatta oturduğunu we sorunlu bi kadın olduunu söyledi, erkek sinek sokmazmış falan tek kadın istyormuş ewe.. manyakmıdır nedir!! hiç gelemem öyle şeylere
neyse bi kaçtane beğendim cengizde bakıyor dewamlı inşallah 15güne çıkacağız
günaydın canımgünaydın ,,
uykusuz bi gecenin ardından burdayım ,,, selin uyumadı ,,, sürekli emdi sanırım diş sorun oluyor belkide enfeksiyon rahatsız ediyor ,,,
eşim hazırlıklara başladı yakın bir arkadaşı ile ortak olacaklar , 4 tane inernet sitesi açıyor biri oyuncak kiralama diğeri oyuncak satış diğeri bir forum sitesi ilerler ise tüm tanıtımlar için forum sitesi kullanılacak bu 3 iş benim isteklerimle olan işler ben yönlendireceğim ,
asıl iş hani tüm şirketlerin internet sitesi olma zorunluluğu var ve belli başlı mali bilgilerin yayınlanma durumu felan onlara yönelik bir çalışma
sonra arkadaşının annesi anaokulu öğretmeni imiş ve bir anaokulu açmayı istiyormuş ismail bu konuda ona ortak olmamızı istiyor buda 2011 in planlarından bakalım hangileri hangi aşamaları bulacak kısmet ,,,
günaydıııın
hasret gelişmere çok sevindim Allah gönlüne göre veriyo bakbide bebişin cinsiyetini öğrensen inşallah sağlıklı bir erkektir
günaydın canımyeni işler hayırlı olur inşallah,tutarda inşallah sende evinde selinime bakarsın çalışmazsın belki selin gelinim niye öyle yapmış annesi acaba yenibir dişmi çıkacak:26: mertte haftasonunu bize zindan etti ama üstten iki dişi patladı meme emmiyo yine tabi iki gündür ağzına zorla verincede ısırıyo yaramaz bu güne kadar iteleye iteleye zor emzirdim bazen bir hafta sadece sağarak verdim niye sevmiyo bu çocuk emmeyi bilmiyorum,biberon alsa hiç umrumda değil artık bıktım çünkü emecek-emmeyecek stresinden:26: ayrıca gıcık mert bütün haftasonu babam babam diyerek babasının dötünden ayrılmadı çok kıskandım
Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,
Öncelikle iyileştiğimi bildirmek isterim. Ama bu esnada kocamı hasta ettim, sabah ben çıkarken Doruk'un da burnu akıyordu, umarım ona bulaşmamıştır.
Artık 4 dişliyiz, o minnak dişleri birbirine sürtüp ses çıkarıyor bir de, güldürüyor beni. İştahı biraz açıldı ama uykusuzluk devam dün gece hiç uyumadı nerdeyse, uyandı, ağladı, emdi, daldı, yine ağlayarak uyandı, bir sıkıntısı yoktur umarım.
Geçmişe baktım hızlıca, herkes iyi gibi, Fatma'ya mail attım, Selin'i merak ettim ama görmedi herhalde, ee nasıl güzel kızım?
:) hayret halbuki erkek çocukları anneye düşkün olur :) selin maluk enfeksiyonu var önce iyileşmesi gerek ,, bu arada babası selini evlendirirken tüm hastane masraflarını damattan tahsil edip emekliye ayrılmayı düşünüyor o evlenirken tahsil ettiğim para beni ölene kadar bakar diyor :) ona göre yapın planlarınızı :)
canım son mailinide aldım ama cevap atarken selinin sabotajına maruz kaldım :) ya tuş takımını bozdu klavyesi iptal çalışmıyor eşime de söylemedim daha :) kendisi fark etsin :)
iyileşmene çok sevindim canım ,, inşallah doruğa geçmemiştir ,, eşine de geçmiş olsun canım :)
Teşekkürler canım...
Eee hala bi cevap alamadım, anlatsana ne dedi doktor?
canım iyi olmana sevindim,inşallah doruğa bulaşmaz. canım mertinde iki dişi çıktı ama hala huysuz, demekki daha ağrısı geçmedi,belki dorukta ondan rahatsızdır.Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,
Öncelikle iyileştiğimi bildirmek isterim. Ama bu esnada kocamı hasta ettim, sabah ben çıkarken Doruk'un da burnu akıyordu, umarım ona bulaşmamıştır.
Artık 4 dişliyiz, o minnak dişleri birbirine sürtüp ses çıkarıyor bir de, güldürüyor beni. İştahı biraz açıldı ama uykusuzluk devam dün gece hiç uyumadı nerdeyse, uyandı, ağladı, emdi, daldı, yine ağlayarak uyandı, bir sıkıntısı yoktur umarım.
Geçmişe baktım hızlıca, herkes iyi gibi, Fatma'ya mail attım, Selin'i merak ettim ama görmedi herhalde, ee nasıl güzel kızım?
:) hayret halbuki erkek çocukları anneye düşkün olur :) selin maluk enfeksiyonu var önce iyileşmesi gerek ,, bu arada babası selini evlendirirken tüm hastane masraflarını damattan tahsil edip emekliye ayrılmayı düşünüyor o evlenirken tahsil ettiğim para beni ölene kadar bakar diyor :) ona göre yapın planlarınızı :)
canım son mailinide aldım ama cevap atarken selinin sabotajına maruz kaldım :) ya tuş takımını bozdu klavyesi iptal çalışmıyor eşime de söylemedim daha :) kendisi fark etsin :)
iyileşmene çok sevindim canım ,, inşallah doruğa geçmemiştir ,, eşine de geçmiş olsun canım :)
Günaydınnnn
Fatma zaten sen kızını bize vermiyordun zaten bizde almıyorduk böylece hastane masraflarından da yırtmış olduk
Yeni işler hayırlı uğurlu olsun,ben hala ne açayım diye düşünürken siz atağa bile geçtiniz tebrikler.
Buradaki ablayla temizlik ve yemek şirketi açsak mı diye düşündük internet üzerinden, şöyle ki buranın nüfusunun büyük bölümü fabrikalarda çalışıyor,internetten sipariş verecekler akşam mesela şu şu yemekleri istiorum diye,o gün o yemekler yapılacak ve evlere teslim edilecek. Ayrıca yine çalışan kadın çok olduğundan bikaç temizlikçi kadın ile anlaşılsa ve yine telefonla aranarak evlere kadınlar temizliğe gönderilse tutar gibi geldi bize :26:
Günaydın..
Şeyma ve Burcucum, yeni incileriniz hayırlı olsun, darısı bize olsun :))
Hasretcim, gelişmelere çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olur..
Fatma, kuracağınız siteelr süper, hayırlı olsun şimdiden, anaokulu açılırsa, tüm topiğin bebikleri sende olur zannımca :))
Gülşancım, Mert de huysuzlar kervanına katıldı desene.. Niye böyle bu çocuklar anlamıyorum, İklimde öyle, sürekli mız mız, gece uykuları zindan olmaya başladı yine..
Gelelim banaaa..
Cumartesi günü evde tadilat vardı ya, ystalar bir güzel evin içine ettiler haliyle, pazar günü de temizlik için kadın geldi, çok yorgunum, uykum var, ama asıl bombalarımı birazdan yazacam, bekleyin anacım..
canım iyi olmana sevindim,inşallah doruğa bulaşmaz. canım mertinde iki dişi çıktı ama hala huysuz, demekki daha ağrısı geçmedi,belki dorukta ondan rahatsızdır.
gülü seven dikenine katlanırmış,güzel gelinim iyi olsunda biz onun başlık parasını hazırlarız şimdiden
aylin kesinlikle tutar bu iş çünki bak ben biliyorsunuz işte cüzi bir ücretle çalışıyorum ve eve gelen kadını şirket aracılığı ile buluyorum çünki güvenmem gerek 3 kuruş fazla olsun ama güveneyim temizliğini beğenmediğimde muhatabım kadın değil şirket olsun diyorum ? yemek konusunu biraz daha farklı olur bence akşamdan değil bir haftalık yada aylık menüler ile çalışın derim ben ?
canım teşekkürler bu topiğin bebekleri anaokuluna gelir mi bilmem :) ama oyuncaklarını benden alacaklar kuzucuklarıma ben indirim yapacağım ,,, güvenle temzilenmiş oyuncaklar kiralayacağım :) birde belki artık sürekli bakımda olmayan kendi istediğimiz özellikleri uygulayabileceğimiz bir topiğimiz olabilir :)
günaydıııın
hasret gelişmere çok sevindim Allah gönlüne göre veriyo bakbide bebişin cinsiyetini öğrensen inşallah sağlıklı bir erkektir
günaydın canımyeni işler hayırlı olur inşallah,tutarda inşallah sende evinde selinime bakarsın çalışmazsın belki selin gelinim niye öyle yapmış annesi acaba yenibir dişmi çıkacak:26: mertte haftasonunu bize zindan etti ama üstten iki dişi patladı meme emmiyo yine tabi iki gündür ağzına zorla verincede ısırıyo yaramaz bu güne kadar iteleye iteleye zor emzirdim bazen bir hafta sadece sağarak verdim niye sevmiyo bu çocuk emmeyi bilmiyorum,biberon alsa hiç umrumda değil artık bıktım çünkü emecek-emmeyecek stresinden:26: ayrıca gıcık mert bütün haftasonu babam babam diyerek babasının dötünden ayrılmadı çok kıskandım
Günaydınnnn
Fatma zaten sen kızını bize vermiyordun zaten bizde almıyorduk böylece hastane masraflarından da yırtmış olduk
Yeni işler hayırlı uğurlu olsun,ben hala ne açayım diye düşünürken siz atağa bile geçtiniz tebrikler.
Buradaki ablayla temizlik ve yemek şirketi açsak mı diye düşündük internet üzerinden, şöyle ki buranın nüfusunun büyük bölümü fabrikalarda çalışıyor,internetten sipariş verecekler akşam mesela şu şu yemekleri istiorum diye,o gün o yemekler yapılacak ve evlere teslim edilecek. Ayrıca yine çalışan kadın çok olduğundan bikaç temizlikçi kadın ile anlaşılsa ve yine telefonla aranarak evlere kadınlar temizliğe gönderilse tutar gibi geldi bize :26:
Günaydın..
Şeyma ve Burcucum, yeni incileriniz hayırlı olsun, darısı bize olsun :))
Hasretcim, gelişmelere çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olur..
Fatma, kuracağınız siteelr süper, hayırlı olsun şimdiden, anaokulu açılırsa, tüm topiğin bebikleri sende olur zannımca :))
Gülşancım, Mert de huysuzlar kervanına katıldı desene.. Niye böyle bu çocuklar anlamıyorum, İklimde öyle, sürekli mız mız, gece uykuları zindan olmaya başladı yine..
Gelelim banaaa..
Cumartesi günü evde tadilat vardı ya, ystalar bir güzel evin içine ettiler haliyle, pazar günü de temizlik için kadın geldi, çok yorgunum, uykum var, ama asıl bombalarımı birazdan yazacam, bekleyin anacım..
canım tahlillere göre ebfeksiyon devam ediyor antibiyotikler etki etmemiş , şimdi yeni bir antibiyotik verdi 7 gün içecek ve tekrar gideceğiz inşallah bu kez bitecek , doktoru tamamen silinmeden olmaz diyor ve selin her ateşlendiğinde bu test mutlaka yapılacak gripte olsa bu testi yaptırın diyor önemli imiş ,, dua ediyorum bol bol mevlam kızıma sağlık versin inşallah bu şurupla düzelsin hastalığı bir daha geri gelmesin diye ,,
canım iyi olmana sevindim,inşallah doruğa bulaşmaz. canım mertinde iki dişi çıktı ama hala huysuz, demekki daha ağrısı geçmedi,belki dorukta ondan rahatsızdır.
gülü seven dikenine katlanırmış,güzel gelinim iyi olsunda biz onun başlık parasını hazırlarız şimdiden
fatma birazdan banlanacan senseni siteden atacaklar rakip forummu açacan sen:13:
Gülşan, yazmayı unutmuşum, Mert te diş çıkarmış, hayırlı olsun canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?