2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin evin böyle yolgeçen hanı gibi oldukça hafta sonlaı giren çıkan belli olmadıkça tabiki toplanmaz, bana dün temizliğe kadın geldi akşam da 5 arkadaş geldi yatıya, ev rezil gibi

neyi haketmiş senin kaynanan orda takılı kaldım,uyuz kadın senin suratına bakmıyor yardım etmiyor görümcen desen ona keza, bu konuda sen yasemini dinle,aynı dertleri o da yaşıyor sana o yardım eder

yok kız adamı bir görsen cengiz çok sewio baba diyo adama.. melek gibi nur yüzlü iyi kalpli biri, namazında niyazında..( tabi bizim ki dengesiz o ayrı) kızı telefonlara bakacak oğlu dükkana kendi kamyonla suya gidip gelecek.. bizde kara ortak olacağız her ay 2000lira gelse bana yeter.. diğer dükkanda yawaş yawaş oturmaya başladı ordan gelelede krediyi borçları falan rahat rahat öder.. üsküdarda ki ewide kiraya weriyoruz, e zabıtadand maaş alıyo allaha şükür rahat rahat geçiniriz

selam millet
bir haftadır doğru düzgün uğrayamadım, deniz nefes aldırmadı bu afta ben ne zaman bilgisayarın başına otursam yanıma dikildi ve itinayla bilgisayarımın tuşlarını söktü
hasret gelişmelere sevindim umarım bir an önce her şey düzelir, ben dün çıkıp cerynin hediyesini aldım inşallah yarın postalıyorum
yine hastalar varmış geçmiş olsun herkese
şu doğum gününü kaynanada kutlama meselesi bombası olmuş hafta sonunun ben de fena kızdım kim doğurmuş o çocuğu da en çok kaynana hakediyormuş doğum günü kutlamayı, evet bu işi çözmek için sinsi ilerlemek lazım ani patlama işi zora sokacaktır
denizin ilk üst dişi nihayet patladı ikincisi yolda

ohh ohh aldın we postalıosun bn çarşamba hasteneye gittiğimde alacağım ancak ogün dışarıçıkmayı planlıyorum çünkü
bu defa kurtuluyorum canım allah izin werirse.. zaten ne zamndır rahatım o en sonki kawgamızdan sonra (ewi terkedecektim hani wazgeçtim son şans falan dedik) cengiz baya ilerleme kaydetti en azından 3,4e kadar dükkanda duruyor artık, bazen merti falan çağırıyor o dükkana bakıyor ben hep ewde oluyorum.. cery uyursa onla uyuyorum dinlenebiliorum en azından uyuduğunda

günaydın ,,

uykusuz bi gecenin ardından burdayım ,,, selin uyumadı ,,, sürekli emdi sanırım diş sorun oluyor belkide enfeksiyon rahatsız ediyor ,,,

eşim hazırlıklara başladı yakın bir arkadaşı ile ortak olacaklar , 4 tane inernet sitesi açıyor biri oyuncak kiralama diğeri oyuncak satış diğeri bir forum sitesi ilerler ise tüm tanıtımlar için forum sitesi kullanılacak bu 3 iş benim isteklerimle olan işler ben yönlendireceğim ,

asıl iş hani tüm şirketlerin internet sitesi olma zorunluluğu var ve belli başlı mali bilgilerin yayınlanma durumu felan onlara yönelik bir çalışma

sonra arkadaşının annesi anaokulu öğretmeni imiş ve bir anaokulu açmayı istiyormuş ismail bu konuda ona ortak olmamızı istiyor buda 2011 in planlarından bakalım hangileri hangi aşamaları bulacak kısmet ,,,

Son düzenleme:
günaydıııın

hasret gelişmere çok sevindim Allah gönlüne göre veriyo bak bide bebişin cinsiyetini öğrensen inşallah sağlıklı bir erkektir

günaydın canım yeni işler hayırlı olur inşallah,tutarda inşallah sende evinde selinime bakarsın çalışmazsın belki selin gelinim niye öyle yapmış annesi acaba yenibir dişmi çıkacak:26: mertte haftasonunu bize zindan etti ama üstten iki dişi patladı meme emmiyo yine tabi iki gündür ağzına zorla verincede ısırıyo yaramaz bu güne kadar iteleye iteleye zor emzirdim bazen bir hafta sadece sağarak verdim niye sevmiyo bu çocuk emmeyi bilmiyorum,biberon alsa hiç umrumda değil artık bıktım çünkü emecek-emmeyecek stresinden:26: ayrıca gıcık mert bütün haftasonu babam babam diyerek babasının dötünden ayrılmadı çok kıskandım

Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,
Öncelikle iyileştiğimi bildirmek isterim. Ama bu esnada kocamı hasta ettim, sabah ben çıkarken Doruk'un da burnu akıyordu, umarım ona bulaşmamıştır.
Artık 4 dişliyiz, o minnak dişleri birbirine sürtüp ses çıkarıyor bir de, güldürüyor beni. İştahı biraz açıldı ama uykusuzluk devam dün gece hiç uyumadı nerdeyse, uyandı, ağladı, emdi, daldı, yine ağlayarak uyandı, bir sıkıntısı yoktur umarım.
Geçmişe baktım hızlıca, herkes iyi gibi, Fatma'ya mail attım, Selin'i merak ettim ama görmedi herhalde, ee nasıl güzel kızım?

:) hayret halbuki erkek çocukları anneye düşkün olur :) selin maluk enfeksiyonu var önce iyileşmesi gerek ,, bu arada babası selini evlendirirken tüm hastane masraflarını damattan tahsil edip emekliye ayrılmayı düşünüyor o evlenirken tahsil ettiğim para beni ölene kadar bakar diyor :) ona göre yapın planlarınızı :)

canım son mailinide aldım ama cevap atarken selinin sabotajına maruz kaldım :) ya tuş takımını bozdu klavyesi iptal çalışmıyor eşime de söylemedim daha :) kendisi fark etsin :)

iyileşmene çok sevindim canım ,, inşallah doruğa geçmemiştir ,, eşine de geçmiş olsun canım :)

Teşekkürler canım...
Eee hala bi cevap alamadım, anlatsana ne dedi doktor?

Günaydın..
Şeyma ve Burcucum, yeni incileriniz hayırlı olsun, darısı bize olsun :))

Hasretcim, gelişmelere çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olur..

Fatma, kuracağınız siteelr süper, hayırlı olsun şimdiden, anaokulu açılırsa, tüm topiğin bebikleri sende olur zannımca :))

Gülşancım, Mert de huysuzlar kervanına katıldı desene.. Niye böyle bu çocuklar anlamıyorum, İklimde öyle, sürekli mız mız, gece uykuları zindan olmaya başladı yine..

Gelelim banaaa..
Cumartesi günü evde tadilat vardı ya, ystalar bir güzel evin içine ettiler haliyle, pazar günü de temizlik için kadın geldi, çok yorgunum, uykum var, ama asıl bombalarımı birazdan yazacam, bekleyin anacım..

Günaydınnnn
Fatma zaten sen kızını bize vermiyordun zaten bizde almıyorduk böylece hastane masraflarından da yırtmış olduk
Yeni işler hayırlı uğurlu olsun,ben hala ne açayım diye düşünürken siz atağa bile geçtiniz tebrikler.
Buradaki ablayla temizlik ve yemek şirketi açsak mı diye düşündük internet üzerinden, şöyle ki buranın nüfusunun büyük bölümü fabrikalarda çalışıyor,internetten sipariş verecekler akşam mesela şu şu yemekleri istiorum diye,o gün o yemekler yapılacak ve evlere teslim edilecek. Ayrıca yine çalışan kadın çok olduğundan bikaç temizlikçi kadın ile anlaşılsa ve yine telefonla aranarak evlere kadınlar temizliğe gönderilse tutar gibi geldi bize :26:

Teşekkürler canım...
Eee hala bi cevap alamadım, anlatsana ne dedi doktor?

canım tahlillere göre ebfeksiyon devam ediyor antibiyotikler etki etmemiş , şimdi yeni bir antibiyotik verdi 7 gün içecek ve tekrar gideceğiz inşallah bu kez bitecek , doktoru tamamen silinmeden olmaz diyor ve selin her ateşlendiğinde bu test mutlaka yapılacak gripte olsa bu testi yaptırın diyor önemli imiş ,, dua ediyorum bol bol mevlam kızıma sağlık versin inşallah bu şurupla düzelsin hastalığı bir daha geri gelmesin diye ,,

canım iyi olmana sevindim,inşallah doruğa bulaşmaz. canım mertinde iki dişi çıktı ama hala huysuz, demekki daha ağrısı geçmedi,belki dorukta ondan rahatsızdır.

gülü seven dikenine katlanırmış,güzel gelinim iyi olsunda biz onun başlık parasını hazırlarız şimdiden

aylin kesinlikle tutar bu iş çünki bak ben biliyorsunuz işte cüzi bir ücretle çalışıyorum ve eve gelen kadını şirket aracılığı ile buluyorum çünki güvenmem gerek 3 kuruş fazla olsun ama güveneyim temizliğini beğenmediğimde muhatabım kadın değil şirket olsun diyorum ? yemek konusunu biraz daha farklı olur bence akşamdan değil bir haftalık yada aylık menüler ile çalışın derim ben ?

canım teşekkürler bu topiğin bebekleri anaokuluna gelir mi bilmem :) ama oyuncaklarını benden alacaklar kuzucuklarıma ben indirim yapacağım ,,, güvenle temzilenmiş oyuncaklar kiralayacağım :) birde belki artık sürekli bakımda olmayan kendi istediğimiz özellikleri uygulayabileceğimiz bir topiğimiz olabilir :)

Son düzenleme:

aylin alamadım kızı diye sen hala çatla orda bak başlık parası bile hazırlanıyor selinin :):)

fatma birazdan banlanacan sen seni siteden atacaklar rakip forummu açacan sen:13:

Gülşan, yeni dişleriniz hayırlı olsun arkadaşım, üstler çıkınca ısırmalar daha bi haşin oldu haliyle :) Boşver emdi emmedi stresini artık, koca adam oldular, emmezlerse emmesinler... Bilen bilir, ben fena halde takıntı yapmıştım bu konuyu ama geçti çok şükür, hatta şimdi kendiliğinden bıraksın istiyorum. Doruk da biberon almıyor, akşamdan akşama emiyor sadece, gün içinde anne sütü ya da devam sütü yok yani, aynı durumda sayılırız.
Bu arada Mert baba diye dolaşmış, Doruk da anne diye dolaştı, koalalar gibiydik bütün haftasonu, o yüzden pzt sendromu ikimizi de fena vurdu bugün :)

Güzel iş kanımca, pek masrafı da yok gibi görünüyor, denemekte fayda var.

Teşekkürler Yasemincim...
Allahım bu gece mızmızlığı deli ediyor beni, hiç sorma...
Evin tadilatı istediğin gibi olmuştur inşallah... İklim hala annende mi? Bombaları merakla bekliyorum :26:

Anladım canım, geçmiş olsun tekrar... İnşallah bu defaki antibiyotik etki eder de toparlar kuzucuk.

Evet patlamasına rağmen hala ağrı yapabilirmiş, içten içe büyüdüğü için, ya ondan huysuz ya da hasta olma sırası ona geldi. Bişey de içiremiyorum, kahvaltısına muhallebisine koyayım dedim, anlıyor tadındaki değişikliği, yemiyor muzur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…