2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mert gece 12 ye kadar ağladı uyudu uyandı ağladı,ya dişi ağrıyodu ya gazı vardı ama sonra ağrı kesici verdim bi uyudu sabaha kadar deliksiz önceki gün sabaha kadar oturduk diyebilirim 15 dak.bir kalktı dün gündüz dışarda parkta falan oynadı 2 saat, üşüdümü acaba diyorum:26: akşam yemeğindede balıklı kuru fasulye yedirdim gazmı yaptı acaba diyorum üşümede eklenince:44:

aylin burda öyle bi şey olsa ben hemen atlardım valla,hem yemek hem temizlik için, arıyorum ama bulamıyorum güvenilir temiz bir yemek şirketi bence kesin tutar reklamını iyi yapmak lazım tabi

Cumartesi günü evdeki ustaları gönderir göndermez anneme gittik eşimle, annem rahatsızlanmış, dedem keza bunağın teki, İklimi de çok özlemiştik zaten, bizi görünce iyice kudurdu İklim, gece saat 12 de zor uyuttuk, dili de iyice çözülmüş, tatlı tatlı bir konuşuyor, birde en önemlisi, yürüyor benim kızım teyzeleriiii, çok cesur adımlar atıyor görseniz, yedim yedim zilliyi, totosunu ısırdım bir güzel..

aylin alamadım kızı diye sen hala çatla orda bak başlık parası bile hazırlanıyor selinin :):)

Anacım Burcu'yla bizim gelinler daha doğmadı o yüzden hiç de çatlamıyorum bizim oğlanlardan genç çıtır gelinler alıcaz biz,senin kız benim oğlanla aynı gün doğdu napayım o gelini :76:hem zaten bak şimdiden masrafları size illallah getirdi oğlum ona mı çalışacak hahahahaha. ay kızmıyosun di mi şaka yapıyorum
Kerem in de 8. dişi patlamak üzere güldüğü zaman nasıl tatlı görünüyor o dişleri, bağrıma sokasım geliyor hafta sonu 2 defa tırtıla bindirdik onu, hani şu tırtıl şeklinde olup tren gibi rayda giden alet var ya ona, gelen geçen Kerem e bakıyor,eliyle gösteriyor şuna bak diye çünkü etrafındakiler hep 1,5-2-3 yaşındaki çocuklar bu onların arasında minicik kalıyordu ağzında emzik etrafına bakıyor

Gülşan, Doruk'un dün akşamki halini tarif etmişsin resmen, 15 dk da bir kalktı, kendi de perişan oldu beni de perişan etti. Ateşine baktım, yoktu, ağrı kesici versem mi diye düşündüm, vermedim, şimdi seni okuyunca nasıl pişman oldum, boşuna mı eziyet ettim çocuğa yaa...

OYYYY maşşallah ona, çocuklar yaşında yürür ama bizim mart bebeleri hakikaten kuduruk,hepimiz hamileyken şunu yiyelim şunu içelim diye örgütledik birbirimizi ortaya böyle erken konuşan yürüyen kuduran diş çıkaran bebeler çıktı

Ben de vermiyorum öyle durumlarda,diş jeli sürüyorum sadece

günaydın kızlar nasılsınız
bizde dün alışveriş merkezinde baya gezdik metinin dünya umrunda değil gezerken
yalnız kızlar ben şu küçücük totoma kocaman avm bişey bulamadım ya çok büyük yada küçük geliyor
bu arada çarş kaynana kpeder geliyor temizlik yapmam lazım

yasemin ne güzel valla yürümüş iklim
metin biz bırakınca hop atıyor arkaya kendini ve gülüyor

oooo maşşalah ,,, süpermiş valla ,,, yasemin yaa nasıl ayrı kalabiliyorsun nasıl bırakıp gelebiliyrosun ):)) darısı bizim bıdıkların başına :)

gülşancım bu durumu devam ederse bi doktora götür bence belliki bişiler rahatsız ediyor bıdığı

burcu ben doğum yaptıktan 4 gün sonra geldi sütüm, mamayla başladı mert sonra sütüm geldi ama emmedi beyimiz. inat ettim sağdım verdim. (tabi buarada önce göbeği,sonra gözü enfeksiyon kaptı anne sütü önemli bebek için bizimkisi sıvı şeyler içmiyo mecburen mamasına katıyorum sütü yada devam mamasını.) 21. gün emmeye başladı sonra mamayı kestim,zaten mamayı içmedi sonra,ama hep emsemmi emmesemmi havasında beyfendi beni gıcık ediyo yani,iki gün emmez ben sağıp vermesem hemen hastalanır ben ondan korkuyorum
bide erkek çocuk anneye ,kız çocuk babaya düşkün olur derler yalan valla tabi sizin için tutmuş bu söz sizinde dişiniz hayırlı olsun canım
Gülşan, yazmayı unutmuşum, Mert te diş çıkarmış, hayırlı olsun canımcım..

sağol canım bombalarını bekliyoruz

Amanın yürüyor mu
Bekliyordum bu haberi, maaşallah benim akıllı kızıma, Allah nazardan korusun, hayatı boyunca böyle cesur, onu mutlu edecek adımlar atsın... Ahh Yasemin hatırlıyor musun, hamileyken sen et yemediğin için cadı yine sinirini bozardı da, o zaman şöyle sapasağlam bi kız doğurup onlara en güzel cevabı vereceksin derdim, oldu işte... Aman niye bu kadar duygulandım ki şimdi ben be

Aynen öyle, doğmadı benim gelinim, çıtır alacam oğluma diyorum, bi düşün yakamdan bea
Çok tatlı oluyorlar yeni dişlerle, ben de bütün hafta sonu yedim bitirdim, alt alta üst üsteydik...
Tırtıla mı bindi erkek adam, çok tatlı, sevdi mi bari? Biz de hava soğumadan önce atlı karıncaya binmiştik, mest oldu sıpa, oturduğu yerde zıplamaya başladı :) Bu arada soğuk değil miydi hava, ben bir türlü esaret edip çıkaramadım, 10 gündür evde zavallı çocuğum yaa...

günaydın herkese,
Hafta güzel haberlerle başlamış. Yeni incileri çıkan ve yürüyen kuzular, iş kuranlar . Hayırlı olsun kuzulara ve annelerine.
Kızlar Kayra üşüttü sanırım. Burnu tıkalı durumda nefes alamıyor kuzum. Gecede öksürük başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Nefes alması için neler yapabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

aylin keremi o haliyle hayl ettim ,, ayyy ısırasım geldi :) benim için gittiğinde kocaman bi ısırık al totosundan :) aşkım yaa )::)

bu arada tabiki kızmıyorum cnaım benim :) 3 gün giremedim hepinzi ayrı özledim kızarmıyım hiç böyle şeyleree ,,

bu arada bizde cuamrtesi akşam selini anneme bırakıp gittik kocamla çok güzel bi akşam geçiridik ,, ben selini bıraktım annemlerin apartmandan çıkıyorum eşim karşıladı kaça kadar izin aldın babandan diye sordu :) :) sevgililer gibiydik :)

Ben daha hiç diş jeli de sürmedim... Bu gece süreyim bari devam ederse...

Büyük mücadele vermişsin sen de... Benim de sütüm gelmedi ilk günler, mama verdik, süt artınca kestik, ama doruk tam bir meme hastası... Meme emicen mi oğlum diyorum, hemen gülüyor, yatak odasını işaret ediyor, yatağa oturtuyorum, kıkırdayarak bekliyor, sonra da emip emip bırakıp ağzını şapırdatıyor...

Günaydın Seval, geçmiş olsun...
Burun tıkanıklığı için yatapına ya da yakasına 2-3 damla cold mix damlatabilir ve serum fizyolojik kullanabilirsin.

Markafonide wenice var bugün

Beni alışverişe teşvik etme kadınnnn :13:
Bu arada tayt geldi, hemen yıkadım giydirdim, harika bişi oldu, durdum durdum yedim o bacakları popoyu

hemen anlatıyorum burnuna serum fizyolojik damla damlatıyorsun bolca öyle damla damla değil,eve bi adet cold mix alıyosun yatırdığında yastığına ya da yataına ya da yakasına damlatıyosun burnunu açıyor onu bulamazsan ve evde vicks varsa çay kaşığının ucuyla 1 bardak sıcak suya koyup onu da kaloriferin üstüne koyuyorsun.Öksürük içinde ıhlamuru elma kabuğuyla kaynatıp içirmeyi dene içmezse kahvaltısına mamasına yoğurduna falan eklemeyi dene,geçmiş olsun

maaşallah iklime

valla burcu ben ilk zamanlar ağrı kesici konubunda karasızdım,4 ayrı dr danıştım hepside jel yerine calpol önerdi, yarım ölçek içir çok rahatsız olursa dedi bende öyle yapıyorum iyi geliyo. zaten jeli sürmeyi beceremiyorum, dağılmıyo bitürlü ve mert ben onu sürerken yutup gidiyo dr o yüzden jel değil ağrı kesici ver dedi.

sana kolay gelsin canım her açıdan yani

beklemedeyim canım yarına kadar izlemede kalcam geçmezse bende düşünüyorum.

Günaydın Seval, geçmiş olsun...
Burun tıkanıklığı için yatapına ya da yakasına 2-3 damla cold mix damlatabilir ve serum fizyolojik kullanabilirsin.

Dediklerinin hepsini yaptım Burcu ama hiç faydası olmadı. Daha doğrusu geçici oldu. Dr gitsem burun damlası verir mi acaba

Tırtılda korkmadı ama ilk sefer bişey anlamadı sadece etrafına bakındı,ertesi gün tekrar bindirdik bu sefer gülüp ellerini ayaklarını oynattı bizde 2 sefer bindirdik hoşuna gitti diye :)
Hava geçen haftadan daha iyi,arkadaşlarım geldi İstanbul dan o yüzden dışarı çıktık,pazar sabahı da kahvaltıya gittik o yüzden yine çıktık,tabi ben Kerem in peşinde ya yedirmeye çalışıyorum ya dışarı çıkıyoruz diye giydirmeye çalışıyorum AVM ye gidiyoruz terlemesin diye yine soymaya çalışıyorum,arkadaşım diyor ki Aylin sen bitmişsin okeye dönüyorsun

Serum fizyolojikler zaten bebeklere verilen burun damlaları, ben ilk başımıza geldiğinde dru aradım getirelim mi diye getirilecek bişeyi yok ser.fiz.damlat bol bol dedi, şimdi de her başımıza geldiğinde bu anlattıkalrımı yapıyorum

Sağol Aylin. Aklıma gelmemişti şu vicksi hemen yapayım. Ihlamur ve elmada almam lazımm. Çok yaşa sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…