- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.501
mert gece 12 ye kadar ağladı uyudu uyandı ağladı,ya dişi ağrıyodu ya gazı vardı ama sonra ağrı kesici verdim bi uyudu sabaha kadar deliksizGünaydın..
Şeyma ve Burcucum, yeni incileriniz hayırlı olsun, darısı bize olsun :))
Hasretcim, gelişmelere çok sevindim senin adına, inşallah herşey gönlünce olur..
Fatma, kuracağınız siteelr süper, hayırlı olsun şimdiden, anaokulu açılırsa, tüm topiğin bebikleri sende olur zannımca :))
Gülşancım, Mert de huysuzlar kervanına katıldı desene.. Niye böyle bu çocuklar anlamıyorum, İklimde öyle, sürekli mız mız, gece uykuları zindan olmaya başladı yine..
Gelelim banaaa..
Cumartesi günü evde tadilat vardı ya, ystalar bir güzel evin içine ettiler haliyle, pazar günü de temizlik için kadın geldi, çok yorgunum, uykum var, ama asıl bombalarımı birazdan yazacam, bekleyin anacım..
Günaydınnnn
Fatma zaten sen kızını bize vermiyordun zaten bizde almıyorduk böylece hastane masraflarından da yırtmış olduk
Yeni işler hayırlı uğurlu olsun,ben hala ne açayım diye düşünürken siz atağa bile geçtiniz tebrikler.
Buradaki ablayla temizlik ve yemek şirketi açsak mı diye düşündük internet üzerinden, şöyle ki buranın nüfusunun büyük bölümü fabrikalarda çalışıyor,internetten sipariş verecekler akşam mesela şu şu yemekleri istiorum diye,o gün o yemekler yapılacak ve evlere teslim edilecek. Ayrıca yine çalışan kadın çok olduğundan bikaç temizlikçi kadın ile anlaşılsa ve yine telefonla aranarak evlere kadınlar temizliğe gönderilse tutar gibi geldi bize :26:
aylin alamadım kızı diye sen hala çatla orda bak başlık parası bile hazırlanıyor selinin :):)
mert gece 12 ye kadar ağladı uyudu uyandı ağladı,ya dişi ağrıyodu ya gazı vardı ama sonra ağrı kesici verdim bi uyudu sabaha kadar deliksizönceki gün sabaha kadar oturduk diyebilirim 15 dak.bir kalktı dün gündüz dışarda parkta falan oynadı 2 saat, üşüdümü acaba diyorum:26: akşam yemeğindede balıklı kuru fasulye yedirdim gazmı yaptı acaba diyorum üşümede eklenince:44:
aylin burda öyle bi şey olsa ben hemen atlardım valla,hem yemek hem temizlik için, arıyorum ama bulamıyorum güvenilir temiz bir yemek şirketibence kesin tutar reklamını iyi yapmak lazım tabi
Cumartesi günü evdeki ustaları gönderir göndermez anneme gittik eşimle, annem rahatsızlanmış, dedem keza bunağın teki, İklimi de çok özlemiştik zaten, bizi görünce iyice kudurdu İklim, gece saat 12 de zor uyuttuk, dili de iyice çözülmüş, tatlı tatlı bir konuşuyor, birde en önemlisi, yürüyor benim kızım teyzeleriiii, çok cesur adımlar atıyor görseniz, yedim yedim zilliyi, totosunu ısırdım bir güzel..
Gülşan, Doruk'un dün akşamki halini tarif etmişsin resmen, 15 dk da bir kalktı, kendi de perişan oldu beni de perişan etti. Ateşine baktım, yoktu, ağrı kesici versem mi diye düşündüm, vermedim, şimdi seni okuyunca nasıl pişman oldum, boşuna mı eziyet ettim çocuğa yaa...
Cumartesi günü evdeki ustaları gönderir göndermez anneme gittik eşimle, annem rahatsızlanmış, dedem keza bunağın teki, İklimi de çok özlemiştik zaten, bizi görünce iyice kudurdu İklim, gece saat 12 de zor uyuttuk, dili de iyice çözülmüş, tatlı tatlı bir konuşuyor, birde en önemlisi, yürüyor benim kızım teyzeleriiii, çok cesur adımlar atıyor görseniz, yedim yedim zilliyi, totosunu ısırdım bir güzel..
mert gece 12 ye kadar ağladı uyudu uyandı ağladı,ya dişi ağrıyodu ya gazı vardı ama sonra ağrı kesici verdim bi uyudu sabaha kadar deliksizönceki gün sabaha kadar oturduk diyebilirim 15 dak.bir kalktı dün gündüz dışarda parkta falan oynadı 2 saat, üşüdümü acaba diyorum:26: akşam yemeğindede balıklı kuru fasulye yedirdim gazmı yaptı acaba diyorum üşümede eklenince:44:
aylin burda öyle bi şey olsa ben hemen atlardım valla,hem yemek hem temizlik için, arıyorum ama bulamıyorum güvenilir temiz bir yemek şirketibence kesin tutar reklamını iyi yapmak lazım tabi
burcu ben doğum yaptıktan 4 gün sonra geldi sütüm, mamayla başladı mert sonra sütüm geldi ama emmedi beyimiz. inat ettim sağdım verdim. (tabi buarada önce göbeği,sonra gözü enfeksiyon kaptı anne sütü önemli bebek için bizimkisi sıvı şeyler içmiyo mecburen mamasına katıyorum sütü yada devam mamasını.) 21. gün emmeye başladı sonra mamayı kestim,zaten mamayı içmedi sonra,ama hep emsemmi emmesemmi havasında beyfendi beni gıcık ediyo yani,iki gün emmez ben sağıp vermesem hemen hastalanır ben ondan korkuyorumGülşan, yeni dişleriniz hayırlı olsun arkadaşım, üstler çıkınca ısırmalar daha bi haşin oldu haliyle :) Boşver emdi emmedi stresini artık, koca adam oldular, emmezlerse emmesinler... Bilen bilir, ben fena halde takıntı yapmıştım bu konuyu ama geçti çok şükür, hatta şimdi kendiliğinden bıraksın istiyorum. Doruk da biberon almıyor, akşamdan akşama emiyor sadece, gün içinde anne sütü ya da devam sütü yok yani, aynı durumda sayılırız.
Bu arada Mert baba diye dolaşmış, Doruk da anne diye dolaştı, koalalar gibiydik bütün haftasonu, o yüzden pzt sendromu ikimizi de fena vurdu bugün :)
Güzel iş kanımca, pek masrafı da yok gibi görünüyor, denemekte fayda var.
Teşekkürler Yasemincim...
Allahım bu gece mızmızlığı deli ediyor beni, hiç sorma...
Evin tadilatı istediğin gibi olmuştur inşallah... İklim hala annende mi? Bombaları merakla bekliyorum :26:
Anladım canım, geçmiş olsun tekrar... İnşallah bu defaki antibiyotik etki eder de toparlar kuzucuk.
Evet patlamasına rağmen hala ağrı yapabilirmiş, içten içe büyüdüğü için, ya ondan huysuz ya da hasta olma sırası ona geldi. Bişey de içiremiyorum, kahvaltısına muhallebisine koyayım dedim, anlıyor tadındaki değişikliği, yemiyor muzur...
Gülşan, yazmayı unutmuşum, Mert te diş çıkarmış, hayırlı olsun canımcım..
Anacım Burcu'yla bizim gelinler daha doğmadı o yüzden hiç de çatlamıyorumbizim oğlanlardan genç çıtır gelinler alıcaz biz,senin kız benim oğlanla aynı gün doğdu napayım o gelini :76:hem zaten bak şimdiden masrafları size illallah getirdi oğlum ona mı çalışacak hahahahaha. ay kızmıyosun di mi şaka yapıyorum
Kerem in de 8. dişi patlamak üzeregüldüğü zaman nasıl tatlı görünüyor o dişleri, bağrıma sokasım geliyor hafta sonu 2 defa tırtıla bindirdik onu, hani şu tırtıl şeklinde olup tren gibi rayda giden alet var ya ona, gelen geçen Kerem e bakıyor,eliyle gösteriyor şuna bak diye çünkü etrafındakiler hep 1,5-2-3 yaşındaki çocuklar bu onların arasında minicik kalıyordu ağzında emzik etrafına bakıyor
Anacım Burcu'yla bizim gelinler daha doğmadı o yüzden hiç de çatlamıyorumbizim oğlanlardan genç çıtır gelinler alıcaz biz,senin kız benim oğlanla aynı gün doğdu napayım o gelini :76:hem zaten bak şimdiden masrafları size illallah getirdi oğlum ona mı çalışacak hahahahaha. ay kızmıyosun di mi şaka yapıyorum
Kerem in de 8. dişi patlamak üzeregüldüğü zaman nasıl tatlı görünüyor o dişleri, bağrıma sokasım geliyor hafta sonu 2 defa tırtıla bindirdik onu, hani şu tırtıl şeklinde olup tren gibi rayda giden alet var ya ona, gelen geçen Kerem e bakıyor,eliyle gösteriyor şuna bak diye çünkü etrafındakiler hep 1,5-2-3 yaşındaki çocuklar bu onların arasında minicik kalıyordu ağzında emzik etrafına bakıyor
OYYYY maşşallah ona, çocuklar yaşında yürür ama bizim mart bebeleri hakikaten kuduruk,hepimiz hamileyken şunu yiyelim şunu içelim diye örgütledik birbirimizi ortaya böyle erken konuşan yürüyen kuduran diş çıkaran bebeler çıktı
Ben de vermiyorum öyle durumlarda,diş jeli sürüyorum sadece
burcu ben doğum yaptıktan 4 gün sonra geldi sütüm, mamayla başladı mert sonra sütüm geldi ama emmedi beyimiz. inat ettim sağdım verdim. (tabi buarada önce göbeği,sonra gözü enfeksiyon kaptı anne sütü önemli bebek için bizimkisi sıvı şeyler içmiyo mecburen mamasına katıyorum sütü yada devam mamasını.) 21. gün emmeye başladı sonra mamayı kestim,zaten mamayı içmedi sonra,ama hep emsemmi emmesemmi havasında beyfendi beni gıcık ediyo yani,iki gün emmez ben sağıp vermesem hemen hastalanır ben ondan korkuyorum
bide erkek çocuk anneye ,kız çocuk babaya düşkün olur derler yalan vallatabi sizin için tutmuş bu söz sizinde dişiniz hayırlı olsun canım
sağol canım bombalarını bekliyoruz
günaydın herkese,
Hafta güzel haberlerle başlamış. Yeni incileri çıkan ve yürüyen kuzular, iş kuranlar . Hayırlı olsun kuzulara ve annelerine.
Kızlar Kayra üşüttü sanırım. Burnu tıkalı durumda nefes alamıyor kuzum. Gecede öksürük başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Nefes alması için neler yapabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Markafonide wenice var bugün
günaydın herkese,
Hafta güzel haberlerle başlamış. Yeni incileri çıkan ve yürüyen kuzular, iş kuranlar . Hayırlı olsun kuzulara ve annelerine.
Kızlar Kayra üşüttü sanırım. Burnu tıkalı durumda nefes alamıyor kuzum. Gecede öksürük başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Nefes alması için neler yapabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
valla burcu ben ilk zamanlar ağrı kesici konubunda karasızdım,4 ayrı dr danıştım hepside jel yerine calpol önerdi, yarım ölçek içir çok rahatsız olursa dedi bende öyle yapıyorum iyi geliyo. zaten jeli sürmeyi beceremiyorum, dağılmıyo bitürlü ve mert ben onu sürerken yutup gidiyoGülşan, Doruk'un dün akşamki halini tarif etmişsin resmen, 15 dk da bir kalktı, kendi de perişan oldu beni de perişan etti. Ateşine baktım, yoktu, ağrı kesici versem mi diye düşündüm, vermedim, şimdi seni okuyunca nasıl pişman oldum, boşuna mı eziyet ettim çocuğa yaa...
sana kolay gelsin canım her açıdan yanigünaydın kızlar nasılsınız
bizde dün alışveriş merkezinde baya gezdik metinin dünya umrunda değil gezerken
yalnız kızlar ben şu küçücük totoma kocaman avm bişey bulamadım ya çok büyük yada küçük geliyor
bu arada çarş kaynana kpeder geliyor temizlik yapmam lazım
yasemin ne güzel valla yürümüş iklim
metin biz bırakınca hop atıyor arkaya kendini ve gülüyor
oooo maşşalah ,,, süpermiş valla ,,, yasemin yaa nasıl ayrı kalabiliyorsun nasıl bırakıp gelebiliyrosun ):)) darısı bizim bıdıkların başına :)
gülşancım bu durumu devam ederse bi doktora götür bence belliki bişiler rahatsız ediyor bıdığı
Günaydın Seval, geçmiş olsun...
Burun tıkanıklığı için yatapına ya da yakasına 2-3 damla cold mix damlatabilir ve serum fizyolojik kullanabilirsin.
Dediklerinin hepsini yaptım Burcu ama hiç faydası olmadı. Daha doğrusu geçici oldu. Dr gitsem burun damlası verir mi acaba
hemen anlatıyorum burnuna serum fizyolojik damla damlatıyorsun bolca öyle damla damla değil,eve bi adet cold mix alıyosun yatırdığında yastığına ya da yataına ya da yakasına damlatıyosun burnunu açıyor onu bulamazsan ve evde vicks varsa çay kaşığının ucuyla 1 bardak sıcak suya koyup onu da kaloriferin üstüne koyuyorsun.Öksürük içinde ıhlamuru elma kabuğuyla kaynatıp içirmeyi dene içmezse kahvaltısına mamasına yoğurduna falan eklemeyi dene,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?