2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım aylin anlatmış ne söylemek lazımsa ama ek olarak terletme. bide biraz riskli ama ben mertin burnu çok tıkalı olunca banyo yaptırıyorum sıcacık burnu hemen açılıyo tabi evin sıcaksa yap derim,yoksa dahada kötü olmasın. ıhlamurura ek olarak ben adaçayıda veriyorum mamasına karıştır içine bolca pekmez koy tadını anlamıyo o zaman.

ne güzellll

mücadelem büyük ama bi işe yaradımı hayır çok imreniyorum memeye düşkün bebelere

mertte bayılmıştı trene çok heyecanlanıyolar dimi etrafı seyrediyolar. bizimki 2.kez binişinde kucağımda uyuya kalmıştı

Biz tek başına bindirdik

kıskançlıktan çatlayan smıle nası bindirdiler yaw bizi 3 yaşından küçükler 18 yaşını geçmiş bir büyüğü kucağında binsin diye kandırdılarmı rezil oldum zaten sıgamadım vagona kocaman totom ve uzun bacaklarımla 3 kişilik yer kapladım

Anacım ben ne jel sürüyorum, ne ilaç veriyorum, vücut kendi başına atlatsın kuvvetlensin diye işkence ediyorum çocuğuma, bu kafayla gidersem daha çook uykusuz kalırım ben, o d çook acı çeker daha...

Çarşambadan itibaren yumuşayacakmış hava, ben de o zaman çıkarırım artık.
Dün akşam babam uğradı yine, benim kuzu pek şirindi, 5 saat kadar oturdu. Az önce de telefon etti, valla Burcu işin çok zor, bir dk durmadın, tempon dayanılır gibi değil, ben yoruldum seni seyrederken dedi... Öyle yani :)

Bu Doruk gurme falan mı acaba, pekmezi basıyorum ama yine anlıyo değişik bi tat olduğunu yaw
Düşkün düşkün olmasına da, zamanı gelince nasıl bıraktıracam bilmiyorum. Kaldı ki, ocak ayındaki tiroid tahlillerim bozuk çıkarsa, bıraktırmam gerekebilir, o zaman zıştık demektir... Bir de gece uyanınca niye ben olmadan durmuyor bu çocuk, bu konuda bi akıl verin bana ?

Selamlar ve de saygılar güzel bayanlar
Bir haftabaşı daha, ne çabuk geçiyor şu haftalar yahu. Topik kalabalıkmışş bu saatte

canlarımmmm gunaydınn,
öyle kotuyum ki anlatamam Demir coook kötü olduu, oğlum diş ağrısından uyuyamıyor bile, sanki ust damagında iki tane mercimek tanesi var, bir de bembeyaz dişler gözukuyor fakt bir türlü damagı yaramadı...
her gun 20:30, 21:00 de uyuyan cocugum gece 1 lere kadar ayakta uyuması mumkun degıl, uyutuyorum yarım saat gecmeden uyanıyor...
napıcam bılmıyorum...
jel suruyorum surdurmuyor, cok acıyor heralde cıglık cıglıga bagırıyor, dun fıtıl yaptım agrısını alsın dıye o da etkı etmedı
sipraktin falan mı versem dedım, hani hasret veriyor ya, uyku yapıyormus belki mayıstırır , ne dersiniz yaaa :26:
kusura bakmayın hatır soramadım, moralım cok bozuk cunku kızlar

benimki bana düşkün olmadığı halde ben olmayınca en fazla 1-2 saat idare ediyolar merti sonra cıngarı koparıyo tekrar mecbur ben gidiyom yanına emziriyom yada pışpışlıyom, kelin ilacı olsa hesabı yardımcı olamıycam canım sana inşallah tahlillerin iyi çıkar o zaman sana dua edelim canım

Bir haftabaşı daha, ne çabuk geçiyor şu haftalar yahu. Topik kalabalıkmışş bu saatte

sen geldin herkes dağıldı

Saygılar bizden :)
Hafta içleri hiç de çabuk geçmiyor, ama hafta sonları çok çabuk geçiyor maalesef...

Handecim, geçen haftaki halimizi anlatıyorsun resmen, ki hala tam olarak geçmiş değil... Hiç bir şey yemedi, hiç uyumadı, uykusuzluğu devam ediyor, pişik oldu, huysuzlandı, mahvetti beni. Dişler patladı ama rahatlamadı henüz. Calpol vermeyi denedin mi, bir çok doktor öneriyor...

Uyanıkken hiç sorun yok, bensiz duruyor, hatta annem yanındaysa aklına bile gelmiyorum. Ama gece uykusu araları bir kabus, dün akşam duştan nasıl fırladığımı bilmiyorum, bi de babasını ittiriyor, sen git annem gelsin diye...
İnşallah Gülşancım, sağol...

günaydın anneler;
Moralim çok bozuk tek kelime ile şuan doktordan geliyorum 6 haftalık hamileyim ve sanırım aldırcam:Eşim ile çok ciddi şekilde konuştuk ama elimden gelen bu maalesef...nE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUM ŞUAN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ

sagol burcucummm
evet gulsan dan duydum sımdı, calpol de denicem, bi de su sipraktini alayım bakalım nasıl olcak off ne zor oldu yaa, hatırlarsanız 2 aydır su ust dıslerı cıkarabılmek ıcın helak oldu cocugum yaaa

Offffff
Nasıl oldu Ayfercim, siz korunmuyor muydunuz yaaa ?
Çok şaşırdım, ben de ne diyeceğimi bilemedim şimdi, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, iyi düşünün, sonradan pişman olacağınız bir karar vermeyin...

Geliyorum asıl bombaya, sıkı durun..
Dün evi temizlerken, buzdolabını çektim, altını ve arkasını sileyim diye, birde ne göreyim, yerde 2 damla ama özenle damlatılmış gibi duran bir madde, önce bişey damladı sandım, sonra inceledim, ne olduğunu çözemedim, mumu damlatırsınız da donar ya, öyle bişey ama yapış yapış ve pekmez gibi koyu renk bişey, sonra düşündüm düşündüm, aklıma kötü kötü şeyler geldi, en son işe başlamdan önce silmiştim ben orayı ve öyle bir leke yoktu, ayrıca pekmez yada reçel bile olsa taa buzdolabının altında arkasına doğru bir yerde olması mümkün değil... Özellikle damlatılmış resmen, dökülmüş demiyorum bakın... Buzdolabının altını inceledim, acaba ordan yağ gibi bişey mi damladı diye ama yok, altı kapalı ve dümdüz bişey, damlayacak bir yeri yok..
Ve temizlikçi kadınla hiç başbaşa kalamadım nerdeyse, kaynanam sürekli yanımızdaydı, yardım etmediği gibi orayı burayı inceledi sürekli, bana da laf çaktı, 15 günde bir mutfak dolaplarını silecekmişim, bende dedim ki ''kadını neden çağırdık ki o zaman, seninle ikimiz temizleseydik'' ''yada 15 günde bir gel beraber temzileyelim'', çok bozuldu hahaahah... Yatak odamdan çıkmadı kadın, temizlikçinin iyi yaptığından emin olmak için yanında duruyorum diye de bahane türetti kendi çapında, ve yatağımın üzerine de camsil dökmüş, kocaman leke var, sessizce de çekip gitmiş, kaynanan döktü dedi kadın bana da, ben yorum yapamadım bu yaşadıklarıma kafam karıştı, tedirgin oldum, huzursuzum açıkçası, yorumu size bırakıyorum..

bilmiyorum canım korunmamızı anlatmıştım dışa boşalıyordu eşim doktorum bir meni sıvısından bile olur boşalma şart değil dedi.heleki kadın hormonları bu kadar hızlı çalışırken dedi..akşam konuşacağız ama telefonlaştığımızda aldırma taraftarı olduğunu anladım.

ya geçmişi okudum ama bunu okuyunca tek kelime kalmadı aklımda şimdi:26: İnsan ne diyeceğini bilemiyor böyle bir durumda. İyi düşünmeni tavsiye edebilirim ancak Ayfercim, pişman olacağın bi karar verme,acele etme. artısını eksisini düşünün her iki durumun da. Allah hayırlı kapılar açsın cnm

hande canım geçmiş olsun haftasonu bizimkide öyleydi sonunda iki diş birden patladı ama hala huzursuz,yeşil soğanı denedinmi hiç,sap kısmıyla dişlerini kaşımak hep o bölgeyi uyuşturuyo hemde dişin çıkmasını kolaylaştırıyo, ben bikere denedim alt dişte işe yarılo bu hafta burda yeşil soğan bulamadığım için ben deneyemedim,ama bebişin ağzı biriki saat soğan kokuyo haberin olsun

SEN Mİ BEN Mİ ŞUAN SADECE hİLAL KUZUMU DÜŞÜNÜYORUM ....MADDİ MANEVİ ALTINDAN KALKARMIYIZ ONU DA BİLMİYORUM....

Arkadaşlar bu doğru bi korunma yöntemi değildir, daha önce de söylemiştim bunu. Evet boşalma öncesi gelen sıvı dahi hamile kalınmasına neden olabilir. Aman nolur dikkat edelim, böyle bi durumla karşılaşmak diğer korunma yöntemlerini kullanmaktan daha zor değil mi?? Böyle korunan ve asla şu an bebek istemeyen bayanlara sözüm, lütfen dikkat

canım bunları yazıyorsun ama doktorum hap kullanmamı istemedi ilk 8 ay ... Eşimde p.... Asla kullanmaz mecburduk yani

Sanırım benim aklıma da aynı şey geldi...
Var mıdır öyle taraklarda bezi, yapar mı?

Ayfer, sen ne istiyorsun, önce buna karar vermelisin, sonuçta bebeği aldırmanın özellikle de anne olmuş bir kadın üzerindeki etkisi, erkek üzerindekinden çok farklı, iyi düşün ve eşinin karşısına kendi kararını vermiş olarak çık arkadaşım...

Ben de denedim yeşil soğan, sadece bir defa açtı ağzını, sonra sımsıkı kapattı, her görüşünde de aynı tepkiyi verdi, yani sonuç alınamadı :)

Katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…