2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bize 9 aydan büyükler binebiliyor dediler ayrıca tırtıl çok küçük bişey benim sığabilmem imkansızdı

[
Bir de gece uyanınca niye ben olmadan durmuyor bu çocuk, bu konuda bi akıl verin bana ?

Aynı durum bizde de var eşime kızıyordum bi çocuğu uyutamıyorsun diye o da ısrarla bende uyumuyor diyordu, geçen gün ben duştaydım uyanmuş eşim uğraşmış uğraşmış ama bizimki cin gibi olmuş ben aldım kucağıma daha pışpış derken kapadı gözlerini

canım bunları yazıyorsun ama doktorum hap kullanmamı istemedi ilk 8 ay ... Eşimde p.... Asla kullanmaz mecburduk yani

yanlış anlama cnm, niyetim asla suçlamak değil. böyle korunan diğer arkadaşlara sözüm, sizin başınıza gelmiş bile artık. ama oldu ki bu bebeği aldırdın, aynı şekilde korunmaya devam etmiceksin herhalde. Sevse de sevmese de kullanacak eşin, ya da sen spiral taktıracaksın. sonuçta bu o kadar basit bi durum değil, ciddi bi sorumluluk

Handecim bence de Calpol vermeyi denemelisin, doktorlar onu öneriyor genelde, bir dene bakalım, huysuzluğunu alır ve rahat uyumasını sağlar hiç değilse..

Aaaaaa, çok şaşırdım Ayfer, ağlama arkadaşım yaa, zor bir karar ama en doğru kararı verecek olan sizsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun, eşin sana destek olacaktır ama korunma yönteminiz güvenilir değil onu söyleyim..

canım bunları yazıyorsun ama doktorum hap kullanmamı istemedi ilk 8 ay ... Eşimde p.... Asla kullanmaz mecburduk yani

Off, çok özel bir konuya, haddim olmayarak burnumu sokacağım için çok özür dilerim ama dayanamayağım. Asla prezervatif kullanmazsa, öööyle baksın beklesin o zaman, kendi zevki için sana bunu yaşaymaya hakkı var mı ya?

canım her şerde bi hayır vardır,ben hamile olsam doğururdum çünkü bebek aldırmak dini açıdan ve manevi açıdan çok kötü bir durum. hilal kuzumu düşün ondan bitane daha olcak aslında çok güzel bişey birlikte büyürler ama,çalışan annelerin bebek yaparken ikikez düşünmesi lazım seni çok iyi anlıyorum inşallah eşinle en doğru kararı verirsiniz,ve hepiniz için en hayınlısı olur
kaynana büyümü yaptırmış acaba tövbe tövbeen kısa zamanda evde bi mevlüt okut evimi kem gözlerden korumak için okutuyorum dersin kaynanayada Allah korusun yav yatağa camsili niye dökmüş kıskanç kadın

mesela ben abboooow hemen doğum kontrol yöntemleri önerin bana, ben ikinci çocuğu kısmetse 3 sene sonra istiyorum çünkü:26:

Yasemin evet benim de aklıma aynı şey geldi:26: belki fesat düşünüyoruz biraz ama neticede kaynanan o kapasitede bi kadın gibi duruyor. Böyle durumlarda ne yapılır hiç bilmem. Sizin evin anahtarı var mı ki kaynananda?

Günaydınlar herkese...

Handecim yaaklasık 1ay önce benim oglumda da aynı durum vardı. Köpek dişlerinin oldugu yer mosmordu geceleri çığlık çığlığa uyanıyordu. Bir eczacı arkadasım Devit-3 d vitamininin ampulu var onu al diş etlerine günde üç kez sür dedi. Sürdüğümün 2. günü dişleri patladı ve rahatladı yavrum. Sende doktoruna bir sor kullan istersen, ben cok faydasını gördüm. arada calpol veriyordum bende, ama bizim doktorumuz anti-ilaç yanlısı oldugu için cok kızdı. Bunlar dogal seyler, vücutta güçleniyor bu bebek bu sıkıntıları yasadıkca cok cok acı cektiğini hissetmedikçe agrı kesici kullanma dedi bana. Bende cok aglamadıgı surece calpol vb. agrı kesici vermedim.

Ayfer hakkında hayırlısı olsun cok zor bir karar Allah yardımcın olsun.

GÜNAYDIN herkese:80:.

AYFER cim okuyunca çok şaşırdım ve nediyeceğimi bilmiyorum.iyi düşünün,ölçün,tartın canım.ani kararlar vermeyin,çok hassas ve önem gerektiren bir konu.Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Handecim geçmiş olsun cnm, inşallah çabuk çıkarır dişleri. Cnm ben olsam sipraktin vermezdim, çok yan etkileri var, prospektüsü okuyunca hemen vazgeçmiştim ben vermekten. Ama Hasret veriyor cery ye ara ara

ahh canım beni,mm ,
nasıl oldu bu yaaa :26:
ne diyecegimi bilemiyorum, ama cok iyi dusun ayfercim, pisman olacagın bir karar verme lutfen...

canım taze sogan denedım ama koparıyor, bogazına kacacak dıye cokk korkuyorumm :44:

Offf şimdi gördüm ve canım sıkıldı,bizde aynı şekilde korunuyoruz, hapı tam bıraktım bu ay derken ani bir dönüş yapıyorum tekrar yan etkilerine rağmen.
Nasıl istiyorsan öyle yap Ayfer, manevi yanını düşün bence,maddi taraf iyi kötü oluyor bir şekilde.

Yasemin düşündüğün şey olduğunu sanmıyorum,öyle olsa kapıya ya da kapı eşiğine sürülür.Üzerinden geçmek gerek tutması için

Bi yandan da çok tatlı oluyorlar öyle ama yaa

Ben taktırmıcam valla spiral falan, taksın prezervatif, korkuyorum ben spiralden...

Bizim doktor da öyle diyor işte, ben de o yüzden vermiyorum, sadece 2 defa Calpol verdim, oda elim titreyerek...

Burcu, Gülşan, Meral, aynı şeyi düşünüyoruz evet ama ihtimal vermek istemiyorum, gerçi hiç belli olmaz böyle şeyler ama karşı komşusu bu tür şeylere meraklı ve komşusu sık sık evinde böyle şeyler bulduğunu anlatır, benim akıllı cadı da bana birkaç kez nerede nasıl yapılır yaptırılır böyle şeyler diye sormuştu, ağzımı aradı belki de..

Aylincim, nette araştırdım biraz, dediğin gibi yazıyor, ben inanmam böyle şeylere ama yine de tedirgin oldum işte, kayınvalide de anahtar yok diye biliyorum, benden habersiz yaptırdıysa kendine yedek bir tane bilemem, ama anahtara gerek yok zaten, rahat rahat girip çıkıyor evime, ben diğer odalarda iken ne yapmak istiyorsa yapabilir kolaylıkla.. ki mutfağımdan hiç çıkmaz, ne var bu mutfakta gel içeri geçelim dediğimde de, burası iyi, burda oturalım der hep.. dün ben mutfağı temzilerken de, ben yapayım mutfağı sen içerilere bak falan dedi bi ara, ben izin vermedim tabiki.. Kendi evini temizlemekten aciz, gelmiş benim mutfağımı temzilemeye çalışıyor, ne komik..

Yine de ben bu konuyu biraz araştıracam, o maddeyi labaratuvarda inceletmeyi bile düşünüyorum açıkçası..

Yasemin düşündüğün şey olduğunu sanmıyorum,öyle olsa kapıya ya da kapı eşiğine sürülür.Üzerinden geçmek gerek tutması için

Kız sen nerden biliyon bakiim evet ama şimdi hatırladım ben de kapı eşiğine sürülür derler hep Yasemincim, bak şimdi hepimiz zanda bulunduk çok ayıp bize:83:

ve şu sıra bizde aynı yöntemle korunuyoruz.mantıklı mı hayır değil,biliyorum.ve ben geçen ayın 13 ünde ilk adetimi oldum,bu ay hala olmadım:18:

bugün Alp i tarttırmaya götürebilirim,bilgilerinize.
ve Alp son 3 gündür resmen ağzıma ediyor:78:.hiç oturmuyor,hep hareket halinde ama ne hareket:122:ayakta durmak istiyor,eskaza tutmazsan kıyamet kopuyor.göğüslerim yara içinde.gözümün altında tırnak izlerini taşıyorum.sürekli mızıldıyor.zaten uykusu herzaman yoktu,ondan bahsetmiyorum bile:97:.

sagol meralimmm,
eymen pasam nasıl?

İyi cnm sağol. Bizim üst diş sıkıntısına girmemize daha bi 15 gün var sanırım. bakalım, siz anlattıkça ben acayip korkar oldum zaten bu mevzudan, Rabbim bebelere hiç sıkıntı vermesin, hiç hasta olmasınlar yaa. Dayanmak çok zor onların acı çekmesine cidden

ayfer canım uzulme ya lutfen bebısıde aldırma bıtanem.Yuce rabbım rızkını verır.
sonra cok pısman olursun.bırak esın ne dusunuyorsa dusunsun.kendı zevkı ıcın prezervatıf kullanmamayı bılıyor da bunu hesaplayamıyormu.

canım arastırıcam cook tesekkur ederımmm

yazgımm canım benımmmm
dogumm gununnn kutlu olsunnnnn bitanem benimmm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…