- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.541
kıskançlıktan çatlayan smılenası bindirdiler yaw bizi 3 yaşından küçükler 18 yaşını geçmiş bir büyüğü kucağında binsin diye kandırdılarmı rezil oldum zaten sıgamadım vagona kocaman totom ve uzun bacaklarımla 3 kişilik yer kapladım
[
Bir de gece uyanınca niye ben olmadan durmuyor bu çocuk, bu konuda bi akıl verin bana ?
canım bunları yazıyorsun ama doktorum hap kullanmamı istemedi ilk 8 ay ... Eşimde p.... Asla kullanmaz mecburduk yani
canlarımmmm gunaydınn,
öyle kotuyum ki anlatamam Demir coook kötü olduu, oğlum diş ağrısından uyuyamıyor bile, sanki ust damagında iki tane mercimek tanesi var, bir de bembeyaz dişler gözukuyor fakt bir türlü damagı yaramadı...
her gun 20:30, 21:00 de uyuyan cocugum gece 1 lere kadar ayakta uyuması mumkun degıl, uyutuyorum yarım saat gecmeden uyanıyor...
napıcam bılmıyorum...
jel suruyorum surdurmuyor, cok acıyor heralde cıglık cıglıga bagırıyor, dun fıtıl yaptım agrısını alsın dıye o da etkı etmedı
sipraktin falan mı versem dedım, hani hasret veriyor ya, uyku yapıyormus belki mayıstırır , ne dersiniz yaaa :26:
kusura bakmayın hatır soramadım, moralım cok bozuk cunku kızlar
günaydın anneler;
Moralim çok bozuk tek kelime ile şuan doktordan geliyorum 6 haftalık hamileyim ve sanırım aldırcam:Eşim ile çok ciddi şekilde konuştuk ama elimden gelen bu maalesef...nE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUM ŞUAN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ
canım bunları yazıyorsun ama doktorum hap kullanmamı istemedi ilk 8 ay ... Eşimde p.... Asla kullanmaz mecburduk yani
canım her şerde bi hayır vardır,ben hamile olsam doğururdum çünkü bebek aldırmak dini açıdan ve manevi açıdan çok kötü bir durum. hilal kuzumu düşün ondan bitane daha olcak aslında çok güzel bişey birlikte büyürler ama,çalışan annelerin bebek yaparken ikikez düşünmesi lazım seni çok iyi anlıyorum inşallah eşinle en doğru kararı verirsiniz,ve hepiniz için en hayınlısı olurgünaydın anneler;
Moralim çok bozuk tek kelime ile şuan doktordan geliyorum 6 haftalık hamileyim ve sanırım aldırcam:Eşim ile çok ciddi şekilde konuştuk ama elimden gelen bu maalesef...nE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUM ŞUAN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ
kaynana büyümü yaptırmış acaba tövbe tövbeGeliyorum asıl bombaya, sıkı durun..
Dün evi temizlerken, buzdolabını çektim, altını ve arkasını sileyim diye, birde ne göreyim, yerde 2 damla ama özenle damlatılmış gibi duran bir madde, önce bişey damladı sandım, sonra inceledim, ne olduğunu çözemedim, mumu damlatırsınız da donar ya, öyle bişey ama yapış yapış ve pekmez gibi koyu renk bişey, sonra düşündüm düşündüm, aklıma kötü kötü şeyler geldi, en son işe başlamdan önce silmiştim ben orayı ve öyle bir leke yoktu, ayrıca pekmez yada reçel bile olsa taa buzdolabının altında arkasına doğru bir yerde olması mümkün değil... Özellikle damlatılmış resmen, dökülmüş demiyorum bakın... Buzdolabının altını inceledim, acaba ordan yağ gibi bişey mi damladı diye ama yok, altı kapalı ve dümdüz bişey, damlayacak bir yeri yok..
Ve temizlikçi kadınla hiç başbaşa kalamadım nerdeyse, kaynanam sürekli yanımızdaydı, yardım etmediği gibi orayı burayı inceledi sürekli, bana da laf çaktı, 15 günde bir mutfak dolaplarını silecekmişim, bende dedim ki ''kadını neden çağırdık ki o zaman, seninle ikimiz temizleseydik'' ''yada 15 günde bir gel beraber temzileyelim'', çok bozuldu hahaahah... Yatak odamdan çıkmadı kadın, temizlikçinin iyi yaptığından emin olmak için yanında duruyorum diye de bahane türetti kendi çapında, ve yatağımın üzerine de camsil dökmüş, kocaman leke var, sessizce de çekip gitmiş, kaynanan döktü dedi kadın bana da, ben yorum yapamadım bu yaşadıklarıma kafam karıştı, tedirgin oldum, huzursuzum açıkçası, yorumu size bırakıyorum..
Arkadaşlar bu doğru bi korunma yöntemi değildir, daha önce de söylemiştim bunu. Evet boşalma öncesi gelen sıvı dahi hamile kalınmasına neden olabilir. Aman nolur dikkat edelim, böyle bi durumla karşılaşmak diğer korunma yöntemlerini kullanmaktan daha zor değil mi?? Böyle korunan ve asla şu an bebek istemeyen bayanlara sözüm, lütfen dikkat
bilmiyorum canım korunmamızı anlatmıştım dışa boşalıyordu eşim doktorum bir meni sıvısından bile olur boşalma şart değil dedi.heleki kadın hormonları bu kadar hızlı çalışırken dedi..akşam konuşacağız ama telefonlaştığımızda aldırma taraftarı olduğunu anladım.
hande canım geçmiş olsun haftasonu bizimkide öyleydi sonunda iki diş birden patladı ama hala huzursuz,yeşil soğanı denedinmi hiç,sap kısmıyla dişlerini kaşımak hep o bölgeyi uyuşturuyo hemde dişin çıkmasını kolaylaştırıyo, ben bikere denedim alt dişte işe yarılo bu hafta burda yeşil soğan bulamadığım için ben deneyemedim,ama bebişin ağzı biriki saat soğan kokuyo haberin olsun
günaydın anneler;
Handecim geçmiş olsun cnm, inşallah çabuk çıkarır dişleri. Cnm ben olsam sipraktin vermezdim, çok yan etkileri var, prospektüsü okuyunca hemen vazgeçmiştim ben vermekten. Ama Hasret veriyor cery ye ara ara
Bize 9 aydan büyükler binebiliyor dediler ayrıca tırtıl çok küçük bişey benim sığabilmem imkansızdı
Aynı durum bizde de var eşime kızıyordum bi çocuğu uyutamıyorsun diye o da ısrarla bende uyumuyor diyordu, geçen gün ben duştaydım uyanmuş eşim uğraşmış uğraşmış ama bizimki cin gibi olmuş ben aldım kucağıma daha pışpış derken kapadı gözlerini
yanlış anlama cnm, niyetim asla suçlamak değil. böyle korunan diğer arkadaşlara sözüm, sizin başınıza gelmiş bile artık. ama oldu ki bu bebeği aldırdın, aynı şekilde korunmaya devam etmiceksin herhalde. Sevse de sevmese de kullanacak eşin, ya da sen spiral taktıracaksın. sonuçta bu o kadar basit bi durum değil, ciddi bi sorumluluk
Günaydınlar herkese...
Handecim yaaklasık 1ay önce benim oglumda da aynı durum vardı. Köpek dişlerinin oldugu yer mosmordu geceleri çığlık çığlığa uyanıyordu. Bir eczacı arkadasım Devit-3 d vitamininin ampulu var onu al diş etlerine günde üç kez sür dedi. Sürdüğümün 2. günü dişleri patladı ve rahatladı yavrum. Sende doktoruna bir sor kullan istersen, ben cok faydasını gördüm. arada calpol veriyordum bende, ama bizim doktorumuz anti-ilaç yanlısı oldugu için cok kızdı. Bunlar dogal seyler, vücutta güçleniyor bu bebek bu sıkıntıları yasadıkca cok cok acı cektiğini hissetmedikçe agrı kesici kullanma dedi bana. Bende cok aglamadıgı surece calpol vb. agrı kesici vermedim.
Ayfer hakkında hayırlısı olsun cok zor bir karar Allah yardımcın olsun.
GÜNAYDIN herkese:80:.
AYFER cim okuyunca çok şaşırdım ve nediyeceğimi bilmiyorum.iyi düşünün,ölçün,tartın canım.ani kararlar vermeyin,çok hassas ve önem gerektiren bir konu.Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Yasemin düşündüğün şey olduğunu sanmıyorum,öyle olsa kapıya ya da kapı eşiğine sürülür.Üzerinden geçmek gerek tutması için
sagol meralimmm,
eymen pasam nasıl?
Bizim doktor da öyle diyor işte, ben de o yüzden vermiyorum, sadece 2 defa Calpol verdim, oda elim titreyerek...
Günaydınlar herkese...
Handecim yaaklasık 1ay önce benim oglumda da aynı durum vardı. Köpek dişlerinin oldugu yer mosmordu geceleri çığlık çığlığa uyanıyordu. Bir eczacı arkadasım Devit-3 d vitamininin ampulu var onu al diş etlerine günde üç kez sür dedi. Sürdüğümün 2. günü dişleri patladı ve rahatladı yavrum. Sende doktoruna bir sor kullan istersen, ben cok faydasını gördüm. arada calpol veriyordum bende, ama bizim doktorumuz anti-ilaç yanlısı oldugu için cok kızdı. Bunlar dogal seyler, vücutta güçleniyor bu bebek bu sıkıntıları yasadıkca cok cok acı cektiğini hissetmedikçe agrı kesici kullanma dedi bana. Bende cok aglamadıgı surece calpol vb. agrı kesici vermedim.
Ayfer hakkında hayırlısı olsun cok zor bir karar Allah yardımcın olsun.
GÜNAYDIN herkese:80:.
AYFER cim okuyunca çok şaşırdım ve nediyeceğimi bilmiyorum.iyi düşünün,ölçün,tartın canım.ani kararlar vermeyin,çok hassas ve önem gerektiren bir konu.Allah hakkınızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?