- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.561
ve şu sıra bizde aynı yöntemle korunuyoruz.mantıklı mı hayır değil,biliyorum.ve ben geçen ayın 13 ünde ilk adetimi oldum,bu ay hala olmadım:18:
bugün Alp i tarttırmaya götürebilirim,bilgilerinize.
ve Alp son 3 gündür resmen ağzıma ediyor:78:.hiç oturmuyor,hep hareket halinde ama ne hareket:122:ayakta durmak istiyor,eskaza tutmazsan kıyamet kopuyor.göğüslerim yara içinde.gözümün altında tırnak izlerini taşıyorum.sürekli mızıldıyor.zaten uykusu herzaman yoktu,ondan bahsetmiyorum bile:97:.
Burcu, Gülşan, Meral, aynı şeyi düşünüyoruz evet ama ihtimal vermek istemiyorum, gerçi hiç belli olmaz böyle şeyler ama karşı komşusu bu tür şeylere meraklı ve komşusu sık sık evinde böyle şeyler bulduğunu anlatır, benim akıllı cadı da bana birkaç kez nerede nasıl yapılır yaptırılır böyle şeyler diye sormuştu, ağzımı aradı belki de..
Aylincim, nette araştırdım biraz, dediğin gibi yazıyor, ben inanmam böyle şeylere ama yine de tedirgin oldum işte, kayınvalide de anahtar yok diye biliyorum, benden habersiz yaptırdıysa kendine yedek bir tane bilemem, ama anahtara gerek yok zaten, rahat rahat girip çıkıyor evime, ben diğer odalarda iken ne yapmak istiyorsa yapabilir kolaylıkla.. ki mutfağımdan hiç çıkmaz, ne var bu mutfakta gel içeri geçelim dediğimde de, burası iyi, burda oturalım der hep.. dün ben mutfağı temzilerken de, ben yapayım mutfağı sen içerilere bak falan dedi bi ara, ben izin vermedim tabiki.. Kendi evini temizlemekten aciz, gelmiş benim mutfağımı temzilemeye çalışıyor, ne komik..
Yine de ben bu konuyu biraz araştıracam, o maddeyi labaratuvarda inceletmeyi bile düşünüyorum açıkçası..
ve şu sıra bizde aynı yöntemle korunuyoruz.mantıklı mı hayır değil,biliyorum.ve ben geçen ayın 13 ünde ilk adetimi oldum,bu ay hala olmadım:18:
bugün Alp i tarttırmaya götürebilirim,bilgilerinize.
ve Alp son 3 gündür resmen ağzıma ediyor:78:.hiç oturmuyor,hep hareket halinde ama ne hareket:122:ayakta durmak istiyor,eskaza tutmazsan kıyamet kopuyor.göğüslerim yara içinde.gözümün altında tırnak izlerini taşıyorum.sürekli mızıldıyor.zaten uykusu herzaman yoktu,ondan bahsetmiyorum bile:97:.
İyi cnm sağol. Bizim üst diş sıkıntısına girmemize daha bi 15 gün var sanırım. bakalım, siz anlattıkça ben acayip korkar oldum zaten bu mevzudan, Rabbim bebelere hiç sıkıntı vermesin, hiç hasta olmasınlar yaa. Dayanmak çok zor onların acı çekmesine cidden
İlkinden sonra biraz gecikme olabiliyor Yazgıcım ama lütfen dikkat edin yaa, Eşin kondom kullansın, böyle kuorunmayın
Alp paşayı yerim ben,işin ne annesi hoplat zıplat işte
Kız sen nerden biliyon bakiimevet ama şimdi hatırladım ben de kapı eşiğine sürülür derler hep Yasemincim, bak şimdi hepimiz zanda bulunduk çok ayıp bize:83:
İyi cnm sağol. Bizim üst diş sıkıntısına girmemize daha bi 15 gün var sanırım. bakalım, siz anlattıkça ben acayip korkar oldum zaten bu mevzudan, Rabbim bebelere hiç sıkıntı vermesin, hiç hasta olmasınlar yaa. Dayanmak çok zor onların acı çekmesine cidden
Sağolun kızlar şuan ne diyeceğimi bilmiyorum içimde 2.ci bir melek hissi varken Rabbim bu mübarek günde de sabrını da verir ilk etapta ...5 YILIMIZA girdik ve buzamana kadar hep böyle korunuyorduk ...Hilal benim mucizem doktorum aşılamaya karar verdiğimiz ay zamanında Hilal'e hamile kaldığımı öğrendim benim mucizemdi Hilal ....Olmayınca olmuyor ....Rabbim beni sınadı...Eşimde hem sevindi hem üzüldü sadece düşündüğümüz Hilal onun büyüme zamanında ben tekrardan ne yapabilirim diye düşünüyorum.Akşama konuşacağız ama neolur bilmiyorum hala kararsızım....
geçmişi okuyamadan anladım durmu ki sana kocamamaaannn bir hayırlı olsun diliyorum ,,, ben hiç bir zaman aldırma taraftarı olamam canım çok üzgünüm ,, hilal nasıl bir mucize ise buda öyle ,, bundan sonra daha dikkatli olursunuz :) canım mevlam hayırlı ve doğru karar verip içinize sine sine mutlulukla bu bebeği doğurmayı nasip etsin size ,,, bak hasret bile doğuma karar verdi ve neler değişiyor hayatında ki inşallah mevlam oanda yardımcı olacak ,,
Sağolun kızlar şuan ne diyeceğimi bilmiyorum içimde 2.ci bir melek hissi varken Rabbim bu mübarek günde de sabrını da verir ilk etapta ...5 YILIMIZA girdik ve buzamana kadar hep böyle korunuyorduk ...Hilal benim mucizem doktorum aşılamaya karar verdiğimiz ay zamanında Hilal'e hamile kaldığımı öğrendim benim mucizemdi Hilal ....Olmayınca olmuyor ....Rabbim beni sınadı...Eşimde hem sevindi hem üzüldü sadece düşündüğümüz Hilal onun büyüme zamanında ben tekrardan ne yapabilirim diye düşünüyorum.Akşama konuşacağız ama neolur bilmiyorum hala kararsızım....
Cnm düşünsene ikiz,üçüz bebek bile bakanlar var, bence Hilal için kötü değil aksine iyi bi durum olur. Evde yaşı ona yakın, oyunlar oynayabileceği bi kardeşi olacak. Bi yandan çok yorum yapmayayım diyorum ama bi yandan da kendimi tutamıyorum bu konuda. Hakkınızda hayırlısı cnm, ama düşünsene önceden ne kadar beklemişsin bi bebeği kucaklamayı, Rabbim size Hilali vermiş. Şimdi bi ikinci hediye geliyor o da Hilal gibi bi parçanız. Bu konudaki son yorumum,inşallah seni kırmamışımdır
canım arastırıcam cook tesekkur ederımmm
yazgımm canım benımmmm
dogumm gununnn kutlu olsunnnnn bitanem benimmm:81:
İlkinden sonra biraz gecikme olabiliyor Yazgıcım ama lütfen dikkat edin yaa, Eşin kondom kullansın, böyle kuorunmayın
Alp paşayı yerim ben,işin ne annesi hoplat zıplat işte
Sen kuduruk Alp'le akıllanmadın demek ki, devam edin bu korunma yöntemine, duble kuduruk olurlarsa belki akıllanırsın
kesın kolları kas yapmıstı yazgının.benım kol kaslarım ayan beyan gorunuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?