2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar şuan ne diyeceğimi bilmiyorum içimde 2.ci bir melek hissi varken Rabbim bu mübarek günde de sabrını da verir ilk etapta ...5 YILIMIZA girdik ve buzamana kadar hep böyle korunuyorduk ...Hilal benim mucizem doktorum aşılamaya karar verdiğimiz ay zamanında Hilal'e hamile kaldığımı öğrendim benim mucizemdi Hilal ....Olmayınca olmuyor ....Rabbim beni sınadı...Eşimde hem sevindi hem üzüldü sadece düşündüğümüz Hilal onun büyüme zamanında ben tekrardan ne yapabilirim diye düşünüyorum.Akşama konuşacağız ama neolur bilmiyorum hala kararsızım....

İlkinden sonra biraz gecikme olabiliyor Yazgıcım ama lütfen dikkat edin yaa, Eşin kondom kullansın, böyle kuorunmayın
Alp paşayı yerim ben,işin ne annesi hoplat zıplat işte

hande bu hafta senol ısvıcre ye gıdecek.bende ablama gececegım canım.senolun bılgılerı bellı olsunda bısde bı bulusma ayarlayalım senınle. memırı bı ısırayım mıncıklayayım hıccc bıseyı kalmaz askımın.

Anlattıkların biraz şüphe çekici , günahı boynuna diyelim...

Sen kuduruk Alp'le akıllanmadın demek ki, devam edin bu korunma yöntemine, duble kuduruk olurlarsa belki akıllanırsın

Buna da katılıyorum. Burnu bile aksa içim yanıyor, Allahım hepsini korusun...

yasemin benim komşuma yaptırmıştı kaynanası domuz yağını tül perdeye sürmüştü kadin,ayrıca ablama da yapmışlardı tuvaletten muska çıkmıştı,illaki kapı ağzı olmayabilir yine birinden duymuştum sabunu göle atmışlar tabi büyülü sabun... ay ne cahilce şeyler bu konuları konuşmak bile çok saçma geliyo ama yapanlar var maalesef ben öğle arasına çıkıyorum

Kız sen nerden biliyon bakiim evet ama şimdi hatırladım ben de kapı eşiğine sürülür derler hep Yasemincim, bak şimdi hepimiz zanda bulunduk çok ayıp bize:83:

Benim 2 senem büyü bozdurmak için hacı hoca peşlerinde geçti ordan biliyorum, evliliğimin bitme sebebidir,annem bana sakın üniversite bitirdim deme millete diye kızıyordu,sonra dedi ki büyü diye bişey gerçekten varmış. Ohooo başımdan geçenleri anlatsam burdan köye yol olur

Korkma herkesin aynı olmuyor ayrıca sen eymen in zulümlerine alışıksın daha ne yapabilir ki

geçmişi okuyamadan anladım durmu ki sana kocamamaaannn bir hayırlı olsun diliyorum ,,, ben hiç bir zaman aldırma taraftarı olamam canım çok üzgünüm ,, hilal nasıl bir mucize ise buda öyle ,, bundan sonra daha dikkatli olursunuz :) canım mevlam hayırlı ve doğru karar verip içinize sine sine mutlulukla bu bebeği doğurmayı nasip etsin size ,,, bak hasret bile doğuma karar verdi ve neler değişiyor hayatında ki inşallah mevlam oanda yardımcı olacak ,,

Ben yemeğe gidiyorum bacılarım..
Ayfercim, sakin ol, kendini yıpratma, herşey olacağına varır eninde sonunda, önünde çok fazla seçenek yok, birinden birini uygulayacaksın, yalnız eşine çok kızdım, doğumdan sonra hormonlar farklı çalışıyor, olmaz denen şeyler olabiliyor, lütfen kendimizi riske atmayalım arkadaşlar, eşlerimiz korunmak istemiyorsa sonuçlarına da katlanmak zorundalar..

Offf, yine gitti benim alıntılar...

Yazgım, ben de sen söyleyince fark ettim, alıntı yapıp yazmayı unutmuşum, doğum gününü bir de buradan kutlayacaktım... Doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünce olsun, yeni yaşında kuduruk Alp bol bol uyusun :)

Başka ne yazacaktım hatırlamıyorum, bi yemek yiyip geleyim.

Cnm düşünsene ikiz,üçüz bebek bile bakanlar var, bence Hilal için kötü değil aksine iyi bi durum olur. Evde yaşı ona yakın, oyunlar oynayabileceği bi kardeşi olacak. Bi yandan çok yorum yapmayayım diyorum ama bi yandan da kendimi tutamıyorum bu konuda. Hakkınızda hayırlısı cnm, ama düşünsene önceden ne kadar beklemişsin bi bebeği kucaklamayı, Rabbim size Hilali vermiş. Şimdi bi ikinci hediye geliyor o da Hilal gibi bi parçanız. Bu konudaki son yorumum,inşallah seni kırmamışımdır

büyü bozmak nasıl oluyor peki ?

benim görümcem anlaşamadığı süper cimri takıntılı hasta kocasına büyü yaptırıp sakinleştirdi yani bu tarakalrda bezi var ayrın öbür gün bizede yapar mı cahillik acep ?

çok kıskanır bizim muhabbetlerimizi bıcır bıcır hallerimizi ?

kız ayfer hamile misin bu ne güsel bir haber ben olsam aldırmazdım
daha dün gece eşime eğer kazara hamile kalsam napardın diye sordum
napıcam aldırtmam tabiki Allahın izniyle doğururdun dedi
peki ya diyelimki üçüz bebek var içimde o zaman napardın hepsini doğur derdim dedi:)))

Bugün yine sana katılma günümdeyim zannımca :13:

canım arastırıcam cook tesekkur ederımmm

yazgımm canım benımmmm
dogumm gununnn kutlu olsunnnnn bitanem benimmm :81:

aşkım çok teşekkür ederim.evet,bugün benim doğum günüm,büyüdüm.
ve çok duygusalım bugün.sürekli gözlerim doluyor.

İlkinden sonra biraz gecikme olabiliyor Yazgıcım ama lütfen dikkat edin yaa, Eşin kondom kullansın, böyle kuorunmayın
Alp paşayı yerim ben,işin ne annesi hoplat zıplat işte

evet canım bir çaresine bakmam lazım zaten.bende ilk kez olsuktan sonra olur düzensizlik diye biliyorum.ama yinede tedirginim yani.valla kollarımda derman kalmadı meral im ya.adamın duru durağı yok ki hiç

Sen kuduruk Alp'le akıllanmadın demek ki, devam edin bu korunma yöntemine, duble kuduruk olurlarsa belki akıllanırsın

deme öyle,deme deme
biliyorum yanlış bir yöntem.hata olduğunuda kabul ediyorum:78:.ama bakacağım icabına.

kesın kolları kas yapmıstı yazgının.benım kol kaslarım ayan beyan gorunuyor :)))

hemde ne kas şekerim.pazularım var artık benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…