- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.581
hande bu hafta senol ısvıcre ye gıdecek.bende ablama gececegım canım.senolun bılgılerı bellı olsunda bısde bı bulusma ayarlayalım senınle. memırı bı ısırayım mıncıklayayım hıccc bıseyı kalmaz askımın.
kız ayfer hamile misin bu ne güsel bir haber ben olsam aldırmazdım
daha dün gece eşime eğer kazara hamile kalsam napardın diye sordum
napıcam aldırtmam tabiki Allahın izniyle doğururdun dedi
peki ya diyelimki üçüz bebek var içimde o zaman napardın hepsini doğur derdim dedi:)))
aşkım çok teşekkür ederim.evet,bugün benim doğum günüm,büyüdüm.
ve çok duygusalım bugün.sürekli gözlerim doluyor.
Nice yıllara yazgı. Kuduruk kuzunla çok güzel günlerin olsun inşallah.
Benim 2 senem büyü bozdurmak için hacı hoca peşlerinde geçti ordan biliyorum, evliliğimin bitme sebebidir,annem bana sakın üniversite bitirdim deme millete diye kızıyordu,sonra dedi ki büyü diye bişey gerçekten varmış. Ohooo başımdan geçenleri anlatsam burdan köye yol olur
Korkma herkesin aynı olmuyor ayrıca sen eymen in zulümlerine alışıksın daha ne yapabilir ki
macılar,
ben 72 kılo olmusum oglusum 11 kılo.
ben verıyorum o alıyor heral :)))
mrb kızlar nasılsınız sonunda gelebildim uzun zamandan sonra artık evimdeyim kocişim geldi çok şükür sizde ne var ne yok
slm millet nasılsınız biz güsel bir haftasonu geçirdik kızçem şimdi uyuyor ben de biraz fırsattan bakim dedim
Bugün yine sana katılma günümdeyim zannımca :13:
hemde ne kas şekerim.pazularım var artık benim
Hoşgeldin Haççe, gözünaydın cnm
hoşbulduk canım tşk ederim ayy rabbim bidaha ayırmasın bizi çok zor oldu sizde ne var ne yok geçmişten kız bana özet çeksene azcık
Yazgııı doğumgünün müüüü, nice mutlu yıllara sevdiklerinle,Allah herşeyi gönlüne göre versin arkadaşım :124::129:
Offf, yine gitti benim alıntılar...
Yazgım, ben de sen söyleyince fark ettim, alıntı yapıp yazmayı unutmuşum, doğum gününü bir de buradan kutlayacaktım... Doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünce olsun, yeni yaşında kuduruk Alp bol bol uyusun :)
Başka ne yazacaktım hatırlamıyorum, bi yemek yiyip geleyim.
yazgıcım doğum günün kutlu olsun mutlu olun inşallah jhep rabbim sizi alpinize alpi size bağışlasın herşey gönlünce olsun inşlallah iyi doğdun iyiki varsın
Öznur seni gaza getireyim mi??? ben 65 kiloyum :118:
Nice yıllara yazgı. Kuduruk kuzunla çok güzel günlerin olsun inşallah.
Yazgış ben eksik kalmayayım, ben de burdan bi kez daha kutluyorum doğum gününü tatlım, nice yaşalara kuduruk Alp,eşin ve müstakbel gelinimle
yazgı canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara ailenle beraber AYFER canım hayırlı olsun en doğru karar sizin
canım doğum günün kutlu olsun mevlam seni çok sevenlerinle birlikte sana uzun bir ömür nasip etsin
ben de seni gaza getireyim mi en son 55 kg dım şimdi 54 rahat olmuşumdur
geçen gün arkadaşlarla toplandık karılı çocuklu kocalı bizim bayanlar bana jkocalarının yanında sen naptın da böle zayıfladın dediler ben de özle bişi yapmıyorum çok yemek yiyen biri değilim dedim kocalarıda gördünüz mü tombalaklar homini gırtlak yiyin siz daha dediler hepimiz koptk gülmekten
54 kilosun da boyun kaç anacımben 178 boya 65 kiloyum ya şaka bi yana aranızda göbeği düzleşen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?