2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgıcım doğum günün kutlu olsun mutlu olun inşallah jhep rabbim sizi alpinize alpi size bağışlasın herşey gönlünce olsun inşlallah iyi doğdun iyiki varsın

CANİKOMM,
gel gel de goruselım, zaten moralin bozuk sana bi terapi yapalım..
sende benim oglusumun agrılanı gider, bende doguhan pasayı yıyıp yıyıp bıtıreyımm..
ozledim kız seniii

çok güldüm süper yaa :) biz bütün kadınlar aynıyız dimi ? :)

ben eşime böyle şeyler sorunca sizin aklınız nasıl çalışıyor ben hiç çözemiyorum diyor )::)

olmayan şeyler hakkında düşünür soru sorar aldığım cevapları beğenmeyip kavga eder sonra küsüp ortada olamyan bi durumu doğurdum gibi özür diletirim adamcağıza yani :)

Yazgış ben eksik kalmayayım, ben de burdan bi kez daha kutluyorum doğum gününü tatlım, nice yaşalara kuduruk Alp,eşin ve müstakbel gelinimle

Yapma beee, kim yapmış ki sana? Görümcen mi Büyü diye bişi vardır zaten, bu dinen de jkabul edilmiş bi gerçektir. ancak yapılması çok ciddi bi günahtır. İyilik için dahi olsa, hele ki kötülük için yapanların yatacak yeri yoktur herhalde. Benim de ablamın başına geldi aynı durum, kıskanç eltisi yüzünden. neler bulmadı ki o da evinde, 1 sene boyunca çok zor günler geçirdi, eşiyle boşanma noktasına geldiler ama hamdolsun geçti bitti

Diş konusuna gelince kendimden ziyade onun için korkuyorum, acı çekecek yavrum( Bi de şimdi iki lokma yiyosa o zaman hiç yemeyecek yine kabus başlayacak:18: ay inşallah zorlanmadan çıkarıverir

macılar,
ben 72 kılo olmusum oglusum 11 kılo.
ben verıyorum o alıyor heral :)))

İkinize de maşallah Benim tartının pili bitmiş ve bu durum sanırım işime geliyor:18:

mrb kızlar nasılsınız sonunda gelebildim uzun zamandan sonra artık evimdeyim kocişim geldi çok şükür sizde ne var ne yok

Hoşgeldin Haççe, gözünaydın cnm

slm millet nasılsınız biz güsel bir haftasonu geçirdik kızçem şimdi uyuyor ben de biraz fırsattan bakim dedim

Slm cnm, hoşgeldin

Bugün yine sana katılma günümdeyim zannımca :13:

:13:

Yazgııı doğumgünün müüüü, nice mutlu yıllara sevdiklerinle,Allah herşeyi gönlüne göre versin arkadaşım :124::129:

teşekkür ederim aylin cim:103:,evet,ben bugün doğumgünü çocuğuyum:124:.
ama yanlız değilim,çünkü eşiminde doğumgünü bugün

çok teşekkür ederim canım.
tüm dileklerin çok güzel ama sonuncusu birbaşka güzel:78:

yazgıcım doğum günün kutlu olsun mutlu olun inşallah jhep rabbim sizi alpinize alpi size bağışlasın herşey gönlünce olsun inşlallah iyi doğdun iyiki varsın

çok teşekkür ederim nehir cim.

ya varya süpersin beni anlattın sanki öldüm gülmekten ve hala gülüyorumben de eşime bişey sorar cevabı beğenmediğim zaman tekrar sorarım eee hayatım biraz önce verdim ya cevabını der ben de aman sana da hiçbişi sorulmuyor der eşimde ya karıcım ne istiyon benden ya sorun verdim cevabı istediğin fikrim değil miydi ben de fikrimi söledim der ben de nazlara sitemlere ve küsmelere başlarım yaw var ya hakikaten siz kadınlar bi alemsiniz der
hoşunuza gidene eyvallah gştmeye aman s. et oh ne ala memleket derbu arada eşimle her zaman iki arkadaş gibi sohbet etmişiszdir ama dün gece ben biraz duygusallaştım ve eşim abana hiç olmadığı kadar daha derine inip gerçekten benim bir dostummuş gibi yaklaştı hem şok oldum hem de çok mutlu oldum

Öznur seni gaza getireyim mi??? ben 65 kiloyum :118:

ben de seni gaza getireyim mi en son 55 kg dım şimdi 54 rahat olmuşumdur
geçen gün arkadaşlarla toplandık karılı çocuklu kocalı bizim bayanlar bana jkocalarının yanında sen naptın da böle zayıfladın dediler ben de özle bişi yapmıyorum çok yemek yiyen biri değilim dedim kocalarıda gördünüz mü tombalaklar homini gırtlak yiyin siz daha dediler hepimiz koptk gülmekten

Nice yıllara yazgı. Kuduruk kuzunla çok güzel günlerin olsun inşallah.

Yazgış ben eksik kalmayayım, ben de burdan bi kez daha kutluyorum doğum gününü tatlım, nice yaşalara kuduruk Alp,eşin ve müstakbel gelinimle

yazgı canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara ailenle beraber AYFER canım hayırlı olsun en doğru karar sizin

canım doğum günün kutlu olsun mevlam seni çok sevenlerinle birlikte sana uzun bir ömür nasip etsin

çok teşekkür ederim canlar,iyiki varsınız

bu doğumgünüm çok farklı.kimsenin asla veremeyeceği güzellikte,değerde bir hediye aldım ben bu sene.oğlumu verdi rabbim bana,şükürler olsun.bu doğumgünümde anneyim ben,oğluma sahibim.o benim en büyük ve en kıymetli hediyem.

Allahım aşağıda kapıcı dairesinin zili özellikle belirtilmiş olmasına rağmen neden gelen tüm su,elektrik,doğalgaz bilmemne görevlileri hep benim zilime basar 10dk uyudu uyandırdılar çocuğu yine:95:

Son düzenleme:
Dün gecenin uykusuzluğu öğle yemeğinden sonra çok fena vurdu, gözlerim kapanıyor. Zaten yemekleri de yapamamışlar , yiyemedim... Bi nemrutum ki bugün, anlatamam, acil birileriyle buluşup pozitif enerfi toplamam lazım...
Kim buluşacak benimle?

54 kilosun da boyun kaç anacım ben 178 boya 65 kiloyum ya şaka bi yana aranızda göbeği düzleşen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…