2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yakın olsak hemen parmak kaldırırdım:)) ama malesef ki çoook uzağız Öznur da senle buluşmuyo işte, gidip Hande ile buluşacakmışş

Sabahları ilk uyandığımda dümdüz, kahvaltıdan sonra hafif bombeli, öğle yemeğinden sonra biraz şişik, akşam yemeğinden sonra 4 aylık :44:

Sabahları ilk uyandığımda bombeli,kahvaltı sonrası biraz şişik, öğle yemeğinden sonra 4 aylık, akşam yemeğinden sonra ise 9 aylık:)) şaka tabiii hiç te öyle değil sakın beni şiko falan sanmayın:76:

Yakın olsak hemen parmak kaldırırdım:)) ama malesef ki çoook uzağız Öznur da senle buluşmuyo işte, gidip Hande ile buluşacakmışş

Sorma, uzağız cidden, ama yapacaz artık bi güzellik, bu hafta hava da iyi olacakmış, hediyeleşek mi?

Öznur'a artık teklif bile etmiyorum, bıraktım onun peşini...

Burcu geçen hafta pedagogun anlattıklarını yazmıstın ya oyuncak konusunda birşey söyledi mi?
Ben tam bir oyuncak canavarıyım, avm gittiğimizde eşim zor cıkarıyor beni oyuncakcılardan. Dünyanın bütün oyuncakları oglumun olsun istiyorum, internet sitelerindeki indirimleri takip ediyorum sürekli (jokerde yaramaz toplar 49,90 bu arada,almak isteyenlerin haberi olsun:) . Ev oyuncak kaynıyor yine de doyamıyorum, yanlış yapıyorum sanırım.Sizde de varmı böyle bir durum, ben mi abartıyorum yoksa?

Evet Pınarcım abartıyorsun e oynuyor mu bari oğluşun?

evet abartıyorsun ama korkma tek değilsin arkandan geliyorum, her yeni oyuncak onun beyin gelişimine birşey katacak diye düşünüp bir de seviniyorum (evet manyağım kabul ediyorum)

Oynuyor kendi kendine cok güzel zaman geçiriyor. Oynamasa durulurum belki ama bakıyorum ne alsam sevinip oynamaya baslıyor, hemen yenisini alıp yine o sevincini gormek geliyor içimden.
Taktiğimde şu, oyuncakcıya girdigimizde eger bir oyuncagı gozume kestirirsem hemen barısın kucagına veriyorum bak annecim ne güzelmiş diyorum. O da seviniyor hemen, babası ama cok oyuncagı var almayalım diyip elinden alınca aglamaya baslıyor barıs, sonuc olarak oyuncagı alıp cıkıyoruz:)

Görmesek neyse

Ben de çok istiyorum bol bol almayı, ama biraz duruşa geçtim.
Pedagog dedi ki, oyuncaklar mekanik şeylerden çok el becerisini geliştirmeye yönelik olsun, üstü üste konulan halkalar, iç içe geçen küpler gibi... Birlikte ya da çocuğu bırakıp dışarı çıktığınız her sefer, elinizde oyuncakla dönmeyin, buna alıştırmayın, aksi halde hep bu beklenti içinde olur ve bir süre sonra avm'lerde yerlere yatıp tutturan bir çocuğunuz olur. Çok oyuncağı varsa, hepsini birden önüne sermeyin, dönüşümlü olarak verin, böylelikle hep aynı oyuncaklarla oynuyor hissini yaratmamış olursunuz. Aklıma gelenler bunlar Pınar...

olabülür şekerim. haftasonu için mi diyosun?

Hafta içi olabilse süper olur aslında... Uyar mı ki sana, belki kaçabilirim bi gün...
Ama söz veremem, yarın falan daha net söyleyebilirim.

Benim oğlum oynuyor ama az... 5-10 dk...

ayyy ne alemsin ben de bazen takt
k uyguluyorum kız huysuzlandığında babası kıza hava aldırmka lazım sıkıldı evde çıklalım dışarıya dedğimde çıkıyoruz

Hımm ben kendi elimle bir canavar yaratıyorum demekki, eşime oyuncagı almaya ikna etmek için barısın aglamasını kullanıyordum ama dogru ileride sorun yaratabilir bu durum. Söylediğin tarzda oyuncaklar alıyorum genelde. 3 aydır küplerle oynatıyorum mesela. Önceleri sadece birbirine vurup ses cıkarıyordu, simdilerde küçük küpleri büyüklerin içine koymaya başladı. Deli gibi seviniyorum bir görseniz halimi, eve kim gelse küplerini çıkarıp iç içe koydurusunu seyrettiriyorum millete, delimiyim neyim sanki çok önemli birşey icat etti:)

Barıs bayagı bir oynuyor kendi kendine (1 saate yakın), ondan birazda hevesim.

Son düzenleme:
kız meral sen cumartesi alısverıse cıkacaktın, cıktın mı

sorma Handecim çıktım çıkmasına da hiçbişi alamadan geri döndüm. cevahire çıktım oğluşlarla, Eymen hiç durmadı, hep kucağımdaydı. Bişeye de bakamadım adam gibi, pazar koca kişisiyle çıkarım deyip geri döndüm ama pazar da çıkamadık:26:

Hafta içi olabilse süper olur aslında... Uyar mı ki sana, belki kaçabilirim bi gün...
Ama söz veremem, yarın falan daha net söyleyebilirim.

iyi madem öyle bi durum olabilirse güzel olur, konuşuruz o halde senin duruma göre

maşallah o zaman barışa, Eymen efendi 5dk oynamaz oyuncaklarla

kızlar anadolu yakasında yuzme kursu arıyorum.bılen duyan var mı ?

Nasıl gidicen ki? Doğuhana annen mi bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…