- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.621
evet abartıyorsun ama korkma tek değilsin arkandan geliyorum, her yeni oyuncak onun beyin gelişimine birşey katacak diye düşünüp bir de seviniyorum (evet manyağım kabul ediyorum)
Oynuyor kendi kendine cok güzel zaman geçiriyor. Oynamasa durulurum belki ama bakıyorum ne alsam sevinip oynamaya baslıyor, hemen yenisini alıp yine o sevincini gormek geliyor içimden.
Taktiğimde şu, oyuncakcıya girdigimizde eger bir oyuncagı gozume kestirirsem hemen barısın kucagına veriyorum bak annecim ne güzelmiş diyorum. O da seviniyor hemen, babası ama cok oyuncagı var almayalım diyip elinden alınca aglamaya baslıyor barıs, sonuc olarak oyuncagı alıp cıkıyoruz:)
Hımm ben kendi elimle bir canavar yaratıyorum demekki, eşime oyuncagı almaya ikna etmek için barısın aglamasını kullanıyordum ama dogru ileride sorun yaratabilir bu durum. Söylediğin tarzda oyuncaklar alıyorum genelde. 3 aydır küplerle oynatıyorum mesela. Önceleri sadece birbirine vurup ses cıkarıyordu, simdilerde küçük küpleri büyüklerin içine koymaya başladı. Deli gibi seviniyorum bir görseniz halimi, eve kim gelse küplerini çıkarıp iç içe koydurusunu seyrettiriyorum millete, delimiyim neyim sanki çok önemli birşey icat etti:)
Barı bayagı bir oynuyor kendi kendine, ondan birazda hevesim.
cunkum bende sadece gobek ve bacak yagları kaldı.bugun pilatese basladım.kondısyon bısıkletımı actım.bırde yuzme kursu arıyorum gıtmek ıcın.
54 kilosun da boyun kaç anacımben 178 boya 65 kiloyum ya şaka bi yana aranızda göbeği düzleşen var mı?
Aylin hani sen yemek üzerine bi site açmayı düşünüyomuşsun ya, kim yapacak yemekleri?
Pişşşt hangi halkalar hangi küpler,linklerini gönderin bakayım ben de alayım
Kurabiye kavanozunu kiraladım,bilenler vardır 6 tane farklı şekil var onların olduğu deliklerden içine atıyorsun,kareyse karenin içinden yıldızsa yıldızın neyse ben çocuğa direk bunu öğretmeye çalışıyodum sonra baktım ki çocuk daha üstünden içine direk atmayı zor beceriyorben neşeli yürütecinin yürüme bölümüne getiriyorum çocuğu o oturup müzik bölümüyle ilgileniyor,bıraktım önüne oyuncakları al dedim istediğin gibi oyna
Yaa beni oyuncak sitelerine sokmayın :18:
Şu nasıl ?
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=2697
maşallah o zaman barışa, Eymen efendi 5dk oynamaz oyuncaklarla
Nasıl gidicen ki? Doğuhana annen mi bakacak?
Pilatesi evde mi yapacaksın?eğer hiç ders almadan evde yaparsan başarılı olamayabilirsin çünkü hareketi aynen yaptığını sansan bile yanlış yapıyorsun ve kaslarını çalıştıramıyorsun, ben 3. de öğrenmiştim doğru kası çalıştırmayı onda da hoca bıraktı,aman ne üzüldüm
Yaa beni oyuncak sitelerine sokmayın :18:
Şu nasıl ?
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=2697
Yemeğimi yedim, birazda dışarıda hava aldım, geldim..
Bugünkü yemekleri beğenmedim, aç kaldım..
Oyuncak hastalığı bende de var, bu sıralar kendimi frenliyorum, ama ne zamana kadar frenlerim bilmiyorum, İklim de çok uzun süre oynamıyor malesef ve çabuk sıkılıyor..
''Eğitici oyuncaklar almak taraftarıyım, boş boş bebeklerle oynamasını istemiyorum kızımın v.s.'' diye sürekli çevremdekilere de duyuru yapıyorum ki, saçma sapan oyuncak almasınlar diye..
Kayınvalidem cuma günü bana bir oyuncak bebek gösterdi, İklime almış, İklim bununla ilgilenmez, bebekler ilgisini çekmiyor dedim, ama bu ilahi ve dua okuyan Elif bebek dedi, uygulamalı olarakta gösterdi, sübhaneke okumayı ve ilahi söylemeyi öğrenecekmiş İklim o bebek sayesinde, üstüne birde sen eğitici oyuncak diyorsun ya, al bu da eğitici işte dedi, tamam iyi hoş ama zekası da gelişecek mi dua okumayı öğrenince merak ediyorum, kadındaki anlayışa bak, bebeği her yere yanında taşıyacakmış İklim birde, olur İklime söylerim görünce dedim :))))
açılmıyor bu, halkaları çok beğendim 1 ay geçsin şu oyuncakları göndereyim bunu alayım,yalnız açıklamasına çok güldüm,en üst halkaya güzeller güzeli ördek oturmuştur yazıyor
yazgı doğum günün kutlu olsun
kızlar annemin bel fıtığı vardı kovayı kaldırırken beli tutulmuş,hapı yuttum:18:
Alp in halkalarıda bundan.ama kendisi bu oyuncağı amacı dahilinde kullanmıyor.o yeşil gövdeyi alıp sallıyor beyzbol sopası gibi.halkaları fırlatıyor,sallıyor,ısırıyor.şu ana dek sadece birkez gövdete geçirdi halka,oda iki tane.
en güzel mart anneleri merhabalar) cokkkk feci gecen h.sonunun ardından büroma geldim.. gercekten yemeden içmeden kesildim artık başedemiyorum ben bu insanlarla cocugumun üstünde kalakaldılar.. hepsinden iyce soğudum ..onlar yüzünden kacıncı kavgamızı yaptık .. ben onun ailesini benimseyememişim sevmiyomusum kendileri yaptılar bunu evet artık sevmiyorum. sevmek zorundaymısım kesinlikle deilim
evet kurabiye kavabozu için çok erkenmiş almayın,en azından içindekileri dökmeyi müziğini dinlemeyi seviyor,bakıcısına da anlattım üstünden içine atmayı gösterecek sadece.Varilleri ve halkaları beğendim sonraki ay onları alayım.
Herkese tavsiye edeceğim oyuncak aktivite masası,Kerem 2 aydır sıkılmadan onunla oynuyor ve ona tutunup rahatça ayağa kalkıyor,hem sayılar hem harfler hem kelimeler hem müzik,çok iyi yapmışlar
evet kurabiye kavabozu için çok erkenmiş almayın,en azından içindekileri dökmeyi müziğini dinlemeyi seviyor,bakıcısına da anlattım üstünden içine atmayı gösterecek sadece.Varilleri ve halkaları beğendim sonraki ay onları alayım.
Herkese tavsiye edeceğim oyuncak aktivite masası,Kerem 2 aydır sıkılmadan onunla oynuyor ve ona tutunup rahatça ayağa kalkıyor,hem sayılar hem harfler hem kelimeler hem müzik,çok iyi yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?