2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet abartıyorsun ama korkma tek değilsin arkandan geliyorum, her yeni oyuncak onun beyin gelişimine birşey katacak diye düşünüp bir de seviniyorum (evet manyağım kabul ediyorum)

Aynen, ben de çok seviniyorum yeni oyuncaklara verdiği tepkiye... Ama pedagoga bakılırsa, yöntem çok fena :)

Ben de halkalardan almıştım, hepsini yerine takabiliyor artık, her gelene gösteriyorum, hatta kameraya çektim, Allah'tan etraftakiler daha önceden biliyorlardı normal olmadığımı

Eğer modunu yakalarsam, Doruk da oynuyor, bir sepet oyuncağı döküyorum önüne, onu alıyor yuvarlıyor, önürünü alıyor vuruyor derken oyalanıyor ama her zaman değil...

cunkum bende sadece gobek ve bacak yagları kaldı.bugun pilatese basladım.kondısyon bısıkletımı actım.bırde yuzme kursu arıyorum gıtmek ıcın.

Pilatesi evde mi yapacaksın?eğer hiç ders almadan evde yaparsan başarılı olamayabilirsin çünkü hareketi aynen yaptığını sansan bile yanlış yapıyorsun ve kaslarını çalıştıramıyorsun, ben 3. de öğrenmiştim doğru kası çalıştırmayı onda da hoca bıraktı,aman ne üzüldüm

Pişşşt hangi halkalar hangi küpler,linklerini gönderin bakayım ben de alayım
Kurabiye kavanozunu kiraladım,bilenler vardır 6 tane farklı şekil var onların olduğu deliklerden içine atıyorsun,kareyse karenin içinden yıldızsa yıldızın neyse ben çocuğa direk bunu öğretmeye çalışıyodum sonra baktım ki çocuk daha üstünden içine direk atmayı zor beceriyor ben neşeli yürütecinin yürüme bölümüne getiriyorum çocuğu o oturup müzik bölümüyle ilgileniyor,bıraktım önüne oyuncakları al dedim istediğin gibi oyna

Aylin hani sen yemek üzerine bi site açmayı düşünüyomuşsun ya, kim yapacak yemekleri?

Bikaç kadın var tanıdık güzel yemek yapan onlara yaptırmayı düşünüyoruz, ama sabahtan yemek yapmak falan değil, mesela sen sabahtan sipariş veriyosun akşama 4 kişilik fasülye pilav bilmemne,sadece siparişe göre o kadar yemek yapıalcak ve akşam teslim edilecek

Yemeğimi yedim, birazda dışarıda hava aldım, geldim..
Bugünkü yemekleri beğenmedim, aç kaldım..
Oyuncak hastalığı bende de var, bu sıralar kendimi frenliyorum, ama ne zamana kadar frenlerim bilmiyorum, İklim de çok uzun süre oynamıyor malesef ve çabuk sıkılıyor..
''Eğitici oyuncaklar almak taraftarıyım, boş boş bebeklerle oynamasını istemiyorum kızımın v.s.'' diye sürekli çevremdekilere de duyuru yapıyorum ki, saçma sapan oyuncak almasınlar diye..
Kayınvalidem cuma günü bana bir oyuncak bebek gösterdi, İklime almış, İklim bununla ilgilenmez, bebekler ilgisini çekmiyor dedim, ama bu ilahi ve dua okuyan Elif bebek dedi, uygulamalı olarakta gösterdi, sübhaneke okumayı ve ilahi söylemeyi öğrenecekmiş İklim o bebek sayesinde, üstüne birde sen eğitici oyuncak diyorsun ya, al bu da eğitici işte dedi, tamam iyi hoş ama zekası da gelişecek mi dua okumayı öğrenince merak ediyorum, kadındaki anlayışa bak, bebeği her yere yanında taşıyacakmış İklim birde, olur İklime söylerim görünce dedim :))))

Agzımdan aldın lafı, tamda sana kurabiye kavanozuyla oynuyor mu Kerem, güzel bir oyuncak mı diye soracaktım. Zira bu aralar kafayı ona taktım. Sanırım daha erken bizimkiler için.

Küpleri ve varilleri siddetle öneriyorum. O kadar oyuncagı var, en cok bunları seviyor, en ucuz oyuncakları da bunlar:)

Hepsiburada.com : Playskool Renkli Küpler | Anne / Bebek / Çocuk

Playskool Renkli Variller - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

yazgı doğum günün kutlu olsun
kızlar annemin bel fıtığı vardı kovayı kaldırırken beli tutulmuş,hapı yuttum:18:

Son düzenleme:
en güzel mart anneleri merhabalar ) cokkkk feci gecen h.sonunun ardından büroma geldim.. gercekten yemeden içmeden kesildim artık başedemiyorum ben bu insanlarla cocugumun üstünde kalakaldılar.. hepsinden iyce soğudum ..onlar yüzünden kacıncı kavgamızı yaptık .. ben onun ailesini benimseyememişim sevmiyomusum kendileri yaptılar bunu evet artık sevmiyorum. sevmek zorundaymısım kesinlikle deilim

maşallah o zaman barışa, Eymen efendi 5dk oynamaz oyuncaklarla

Nasıl gidicen ki? Doğuhana annen mi bakacak?

valla sekerım 2 hala 1 teyze 1 babaanne 1 anneanne var.sevmek kolay bakacaklarda elbette.

canım o ka yıl spor yaptık bea bılıom ben hatta su an yapamadıklarımı gorunce kucuk dılımı yutasım geleyyo.malesef evde yapmak zorundayım.hepsı ıcın dısarı cıkamam.

evet kurabiye kavabozu için çok erkenmiş almayın,en azından içindekileri dökmeyi müziğini dinlemeyi seviyor,bakıcısına da anlattım üstünden içine atmayı gösterecek sadece.Varilleri ve halkaları beğendim sonraki ay onları alayım.
Herkese tavsiye edeceğim oyuncak aktivite masası,Kerem 2 aydır sıkılmadan onunla oynuyor ve ona tutunup rahatça ayağa kalkıyor,hem sayılar hem harfler hem kelimeler hem müzik,çok iyi yapmışlar

Yaa beni oyuncak sitelerine sokmayın :18:

Şu nasıl ?
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=2697

Görmemiştim bunu bak bu da güzelmiş. Gerçi bu tarzda yaramaz toplarımız var ama olsun. Bir arastırayım bunu da:) Başka oyuncak tavsiyesi olan var mı? Herkes soruyor doğum gününe ne alaım diye, herkese giyecek istemiyorum oyuncak alın diyorum onlarda sen söyle biz alalım diyorlar. Varsa süper bir oyuncak sunu alsınlar diyen, hemen bana haber versinnn...

Ayy çok özür dileyerek, Aylin'in deyimiyle salon kadını çizgimden kayacam ve gerizekalı diyecem kendisine... Gerizekalı :84:

açılmıyor bu, halkaları çok beğendim 1 ay geçsin şu oyuncakları göndereyim bunu alayım,yalnız açıklamasına çok güldüm,en üst halkaya güzeller güzeli ördek oturmuştur yazıyor

Ben de güldüm ona
Güzel bir oyuncak sahiden, hem ucuz, hem hafif hem de eğitici...

yazgı doğum günün kutlu olsun
kızlar annemin bel fıtığı vardı kovayı kaldırırken beli tutulmuş,hapı yuttum:18:

Mert'i kaldırırken desen kızmayacam da, kovayla ne işi varmış, evi temizliyormuş di mi? Niye böyle bunlar yaw :95: Çok geçmiş olsun, bakıcı ne zaman başlayacaktı?

O saydıklarını da yapıyor ilaveten... Bir de sinirlenince, yaptıklarını bozup fırlatı atması var ki bi hışımla, aynı anası

Kesinlikle sevmek zorunda değilsin, çocuğuna yapışmalarına izin vermek zorunda da değilsin, herkes kendi çocuğundan alsın hevesini...
Sen saygısızlık edip haklıyken haksız duruma düşme, o yeter...

Aylin, aktvite masasını hangi marka almıştın?

Hangi markanın aktivite masası canım senin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…