- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.641
Görmemiştim bunu bak bu da güzelmiş. Gerçi bu tarzda yaramaz toplarımız var ama olsun. Bir arastırayım bunu da:) Başka oyuncak tavsiyesi olan var mı? Herkes soruyor doğum gününe ne alaım diye, herkese giyecek istemiyorum oyuncak alın diyorum onlarda sen söyle biz alalım diyorlar. Varsa süper bir oyuncak sunu alsınlar diyen, hemen bana haber versinnn...
Alp in halkalarıda bundan.ama kendisi bu oyuncağı amacı dahilinde kullanmıyor.o yeşil gövdeyi alıp sallıyor beyzbol sopası gibi.halkaları fırlatıyor,sallıyor,ısırıyor.şu ana dek sadece birkez gövdete geçirdi halka,oda iki tane.
Yaramaz topları sevmedi Doruk, henüz işlevini anlamadı sanırım, ben de bir ay sonra falan yeniden çıkarırım diye kaldırdım... Evet, aynı tarz bişi almaya gerek yok...
en güzel mart anneleri merhabalar) cokkkk feci gecen h.sonunun ardından büroma geldim.. gercekten yemeden içmeden kesildim artık başedemiyorum ben bu insanlarla cocugumun üstünde kalakaldılar.. hepsinden iyce soğudum ..onlar yüzünden kacıncı kavgamızı yaptık .. ben onun ailesini benimseyememişim sevmiyomusum kendileri yaptılar bunu evet artık sevmiyorum. sevmek zorundaymısım kesinlikle deilim
Çok iyimiş, bi doktora sorayım ben bunu..canım aslında bir tür alerji şurubu.. ama kadir tuğcu hemen hemen tüm hastalarına bnu öneriyor hem uyku yapıyor hem iştah açıyor ben bi sakıncasını görmedim.. annem banada weriormuş çocukken
:26:bilmiyorum canım korunmamızı anlatmıştım dışa boşalıyordu eşim doktorum bir meni sıvısından bile olur boşalma şart değil dedi.heleki kadın hormonları bu kadar hızlı çalışırken dedi..akşam konuşacağız ama telefonlaştığımızda aldırma taraftarı olduğunu anladım.
Ayşegül, hiç işini bilmiyorsun arkadaşım. Yemeden içmeden kesilip kendine zarar verirsin ancak, aynı yollardan bende geçtim, ben ne kadar nefrette etsem asla belli etmiyorum, beni kırıp üzseler bile bozulduğumu hiç belli etmem, ne eşime ne de kaynanamlara, hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum, eşime kaynanamı hiç şikayet etmem, özellikle eşimin ve kaynanmın aynı anda beraber bulundukları ortamda şen kahkalar atıp, mutlu davranırım, kaynanama iyi davranırım, numara yapacaksın kısacası..
Geçen sene tartışıp, bağırıp çağırıyordum, ağlayıp zırlıyordum, kaynanam bi mutlu oluyordu ki, bu sene bu taktiği uyguluyorum, kaynanama cevap vermiyorum hiç, kendi kendine konuşuyor, benden cevap alamayınca çatlıyor kadın, eşime şikayet ettikleri zaman eşim sadece onlara inanır beni hiç dinlemezdi bile, şimdi beni de dinliyor ve ''bana hiç öyle gelmiyor, ben senin davranışlarından memnunum, onlar neden böyle söyledi anlamadım, heralde yanlış anlaşıldı v.s.'' diyor, gerisini sen düşün artık, bunun sonraki yılları da var, eşim zamanla sadece bana inanacak ve onları dinlemeyecek bile, sabır biraz, herşey aynı anda olmuyor, kendi içlerinde çelişmeye başladılar şimdi benimkiler mesela, kafaları karışacak yakında, sana hafta sonuda dedim, gerekirse sinsi olacaksın, yüzlerine gül arkalarından iş çevir..
burcu mert yaramaz toplarla 10 gündür oynamaya başladı,daha öncede babasıyla ben oynuyodukçalıştırma koluna basıp çalıştırıyo top çıkan yere elini koyuyo ve es kaza top çıkarsa alıp ısırıyo,bide yan yatırıp öyle çalıştırıyo toplar fırlayıp gidince kahkahayı basıyo bizimki bebek çıngıraklarına yeni yeni heves ediyo çokmu geriden geliyo acaba vurunca ses çıkaran herşeyi sallıyo ve zevkle oynuyo.
anneme gelince; ne yaptığını sormadım sorarsam sinirlenecem çünkü,ben sana demiştim demek istemiyorum. bakıcı perşembe günü başladı annemle birlikte bakıyolar,iyiki alışsın ona diye erken başlatmışım meleğidevlet hastanesinde tanıdık arıyorum şuan burda tek bir hastane var ondada sıra kalmamıştır tabee
Ayşegül, hiç işini bilmiyorsun arkadaşım. Yemeden içmeden kesilip kendine zarar verirsin ancak, aynı yollardan bende geçtim, ben ne kadar nefrette etsem asla belli etmiyorum, beni kırıp üzseler bile bozulduğumu hiç belli etmem, ne eşime ne de kaynanamlara, hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum, eşime kaynanamı hiç şikayet etmem, özellikle eşimin ve kaynanmın aynı anda beraber bulundukları ortamda şen kahkalar atıp, mutlu davranırım, kaynanama iyi davranırım, numara yapacaksın kısacası..
Geçen sene tartışıp, bağırıp çağırıyordum, ağlayıp zırlıyordum, kaynanam bi mutlu oluyordu ki, bu sene bu taktiği uyguluyorum, kaynanama cevap vermiyorum hiç, kendi kendine konuşuyor, benden cevap alamayınca çatlıyor kadın, eşime şikayet ettikleri zaman eşim sadece onlara inanır beni hiç dinlemezdi bile, şimdi beni de dinliyor ve ''bana hiç öyle gelmiyor, ben senin davranışlarından memnunum, onlar neden böyle söyledi anlamadım, heralde yanlış anlaşıldı v.s.'' diyor, gerisini sen düşün artık, bunun sonraki yılları da var, eşim zamanla sadece bana inanacak ve onları dinlemeyecek bile, sabır biraz, herşey aynı anda olmuyor, kendi içlerinde çelişmeye başladılar şimdi benimkiler mesela, kafaları karışacak yakında, sana hafta sonuda dedim, gerekirse sinsi olacaksın, yüzlerine gül arkalarından iş çevir..
Ayy çok özür dileyerek, Aylin'in deyimiyle salon kadını çizgimden kayacam ve gerizekalı diyecem kendisine... Gerizekalı :84:[/COLOR][/B]
Burcu,ne desen haklısın, ben diyecek bişey bulamayıp sadece gülüyorum artık kendisine, eminim İklim o bebeğin icabına bakacaktır.. Birde şimdi vereyecem bebeği dedi kadın yaa, doğum gününe kadar saklayıp o gün verecek bence, çünkü özel günler dışında hediyeleşme gibi bir huyları yoktur onların..
Bu arada doğum günü demişken aklıma geldi, ben İklimin doğum gününde, İklimin resimlerinde n oluşturduğum bir takvim yaptırıp gelenlere hediye edecem hatıra olsun diye, nasıl sizce, iyi fikir mi..?
Burcu,ne desen haklısın, ben diyecek bişey bulamayıp sadece gülüyorum artık kendisine, eminim İklim o bebeğin icabına bakacaktır.. Birde şimdi vereyecem bebeği dedi kadın yaa, doğum gününe kadar saklayıp o gün verecek bence, çünkü özel günler dışında hediyeleşme gibi bir huyları yoktur onların..
Bu arada doğum günü demişken aklıma geldi, ben İklimin doğum gününde, İklimin resimlerinde n oluşturduğum bir takvim yaptırıp gelenlere hediye edecem hatıra olsun diye, nasıl sizce, iyi fikir mi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?