2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaramaz topları sevmedi Doruk, henüz işlevini anlamadı sanırım, ben de bir ay sonra falan yeniden çıkarırım diye kaldırdım... Evet, aynı tarz bişi almaya gerek yok...

bizimkide bunun bi benzeri ben zeynoya bütün oyuncakları dönüşümlü oalarak sıralya veriyorum ve daha güzel oyunuyor bugün mesela üçüncü oyuncağı ile ilgileniyor birlikte oynayabiliceklerimizi de öle yapıyorum hem sırayla vermek daha iyiymiş gelişimi için

Yaramaz topları sevmedi Doruk, henüz işlevini anlamadı sanırım, ben de bir ay sonra falan yeniden çıkarırım diye kaldırdım... Evet, aynı tarz bişi almaya gerek yok...

Barışta ilk başta sevmemişti. Gerçi ben 7 aylıkken koymustum çocugun önüne . Hergün çalıştırdım yanında. Önceleri sadece toplarıyla oynadı, aldı birbirine vurup ses cıkardı falan.Sonra topları içine atmaya başladı, şimdilerde kendisi çalıştırmaya çalışıyor ama gücü yetmiyor butona basmaya. ben çalıştırıyorum o içine atmaya çalışıyor topları. Hatta yaramaz toplar sayesinde küre şeklini öğrendi, top seklinde ne varsa içine atmaya çalışıyor oyuncagın.Kaldırma bence, En azından günde 5-10 dk beraber oynayın, toplarla oynasın müziğini dinlesin. Katettiği gelişimi görünce tarifi imkansız bir mutluluk yaşıyor insan,erteleme bence bunu.

Son düzenleme:
burcu mert yaramaz toplarla 10 gündür oynamaya başladı,daha öncede babasıyla ben oynuyoduk çalıştırma koluna basıp çalıştırıyo top çıkan yere elini koyuyo ve es kaza top çıkarsa alıp ısırıyo,bide yan yatırıp öyle çalıştırıyo toplar fırlayıp gidince kahkahayı basıyo bizimki bebek çıngıraklarına yeni yeni heves ediyo çokmu geriden geliyo acaba vurunca ses çıkaran herşeyi sallıyo ve zevkle oynuyo.
anneme gelince; ne yaptığını sormadım sorarsam sinirlenecem çünkü,ben sana demiştim demek istemiyorum. bakıcı perşembe günü başladı annemle birlikte bakıyolar,iyiki alışsın ona diye erken başlatmışım meleği devlet hastanesinde tanıdık arıyorum şuan burda tek bir hastane var ondada sıra kalmamıştır tabee

yaramz toplardan zeynonun da var ve çok seviyor birlikte oynuyoruz onunla ve çığlık çığlığa mutluluktan
yürüteçi hem araba olarak hem yüremeye yardımcı olarak kullanıyoruz üzerien oturttuğumuz zaman geri geri sürüyoreğitici ses çıkaran salyongozda hoşuna gidiyor ve çok basit ve ucuza bişi aldık kare kare iç içe geçen bir oyuncak var onunla inanılmaz oyalanıyor ve gelişimine çok yardımcı kavanozdan bizimden var ama her yerinden atılan o şimdilik uygun değil diye düşünüyorum netten de araştırdım kafasını karıştırmasın diye kaldırdım piyanosu var onuda kaldır netten bakıp zamanına göre veriyorum
kaynanam bugün yine bir sürü oyuncak getiriyormuş aradı biraz önce

Ayşegül, hiç işini bilmiyorsun arkadaşım. Yemeden içmeden kesilip kendine zarar verirsin ancak, aynı yollardan bende geçtim, ben ne kadar nefrette etsem asla belli etmiyorum, beni kırıp üzseler bile bozulduğumu hiç belli etmem, ne eşime ne de kaynanamlara, hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum, eşime kaynanamı hiç şikayet etmem, özellikle eşimin ve kaynanmın aynı anda beraber bulundukları ortamda şen kahkalar atıp, mutlu davranırım, kaynanama iyi davranırım, numara yapacaksın kısacası..
Geçen sene tartışıp, bağırıp çağırıyordum, ağlayıp zırlıyordum, kaynanam bi mutlu oluyordu ki, bu sene bu taktiği uyguluyorum, kaynanama cevap vermiyorum hiç, kendi kendine konuşuyor, benden cevap alamayınca çatlıyor kadın, eşime şikayet ettikleri zaman eşim sadece onlara inanır beni hiç dinlemezdi bile, şimdi beni de dinliyor ve ''bana hiç öyle gelmiyor, ben senin davranışlarından memnunum, onlar neden böyle söyledi anlamadım, heralde yanlış anlaşıldı v.s.'' diyor, gerisini sen düşün artık, bunun sonraki yılları da var, eşim zamanla sadece bana inanacak ve onları dinlemeyecek bile, sabır biraz, herşey aynı anda olmuyor, kendi içlerinde çelişmeye başladılar şimdi benimkiler mesela, kafaları karışacak yakında, sana hafta sonuda dedim, gerekirse sinsi olacaksın, yüzlerine gül arkalarından iş çevir..

eğitici köpek alanınız varmı ege bayılıyo o köpeğe , yaramaz topların toplarını tutmakla meşgul anlayamadı daha onu , ve ben kitap aldım egoşa sesli kitaplardan o da ilgisini cekti ...

Merhaba annecikler..

Ensar ın huysuzluğuna anlam veremiyorum yaa
Oturma odasını hiç sevmiyor çocuk, sıkılıyor devamlı mıy mıyy yaa..
Hastalıktan huy mu değiştirdi acaba, umarım böyle gitmez hep Canıma okuyorr :26:
Dişte yok hala, acaba onun belirtilerimi bu halleri..
canım aslında bir tür alerji şurubu.. ama kadir tuğcu hemen hemen tüm hastalarına bnu öneriyor hem uyku yapıyor hem iştah açıyor ben bi sakıncasını görmedim.. annem banada weriormuş çocukken
Çok iyimiş, bi doktora sorayım ben bunu..
Kocam çok pimpirikli ilaç konusunda, danışmadan almayalım
:26:
Hayırlısı olsun canım, ama bence imtihan ediliyorsun.. İyi düşün

taktik süper ve doğru olanı yapmışsın tatlım helal sana,ayşegülcüm sen de sakın kendini üzme eşine her zaman iyiymiş gibi görün masumiyetinle işini hallet kocana masummuş kimse hakkıında kjonuşmayan ama hala seninle uğraşanların olduğunu eşine göster ama sen değil o görsün ve seni savunsun

burcu mert yaramaz toplarla 10 gündür oynamaya başladı,daha öncede babasıyla ben oynuyoduk çalıştırma koluna basıp çalıştırıyo top çıkan yere elini koyuyo ve es kaza top çıkarsa alıp ısırıyo,bide yan yatırıp öyle çalıştırıyo toplar fırlayıp gidince kahkahayı basıyo bizimki bebek çıngıraklarına yeni yeni heves ediyo çokmu geriden geliyo acaba vurunca ses çıkaran herşeyi sallıyo ve zevkle oynuyo.
anneme gelince; ne yaptığını sormadım sorarsam sinirlenecem çünkü,ben sana demiştim demek istemiyorum. bakıcı perşembe günü başladı annemle birlikte bakıyolar,iyiki alışsın ona diye erken başlatmışım meleği devlet hastanesinde tanıdık arıyorum şuan burda tek bir hastane var ondada sıra kalmamıştır tabee

Barış çıngıraklarıyla da oynuyor hala, kaldırmadım ben,sesleri hoşuna gidiyor bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Annene geçmiş olsun canım.

canım bende kaynanama cvp vermiyorum kadın oglunu salıyo üstüme doldurup doldurup..

Ayy çok özür dileyerek, Aylin'in deyimiyle salon kadını çizgimden kayacam ve gerizekalı diyecem kendisine... Gerizekalı :84:[/COLOR][/B]

Burcu,ne desen haklısın, ben diyecek bişey bulamayıp sadece gülüyorum artık kendisine, eminim İklim o bebeğin icabına bakacaktır.. Birde şimdi vermeyecem bebeği dedi kadın yaa, doğum gününe kadar saklayıp o gün verecek bence, çünkü özel günler dışında hediyeleşme gibi bir huyları yoktur onların..

Bu arada doğum günü demişken aklıma geldi, ben İklimin doğum gününde, İklimin resimlerinden oluşturduğum bir takvim yaptırıp gelenlere hediye edecem hatıra olsun diye, nasıl sizce, iyi fikir mi..?

Son düzenleme:

Benim arkadaşım doğumgününde kızının kocaman posterini yaptırıp kapıya asmış altında da 1. doğumgünüme hoşgeldiniz yazıyordu :81:

Süppeeerrr Fikrini çalabilir miyim iznin olursa???

Bugün yine hiçbişi yemiyor:84: Bi gün yese ertesi gün yemiyr deli ediyor beni uffff. Dün 3 öğün güzel yemişti, sevindim ben de belki böyle gider diye ama bugün ne kahvaltı,ne çorba yemedi bi kaşık bile meyve denedim onu da almıyor, kafayı yiyorum yaa

Ayşegül, kaynananın kocanı doldurmasına fırsat vermeyecen işte, çözüm orda başlıyor, sen kocanı kendine çekmeye bak..

Bi sürü alıntı yapmıştım, yine gitti, kafayı yiyecem...

Yasemin, fikir muhteşem, esinlensem çok ayıp olur mu :78:

Gülşan, tekrar geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlar.

Pınar, yaramaz topları çıkarıyorum o zaman bu akşam, oynayalım kuşumla...

Başka da ne yazacaktım unuttum, kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…