2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yasemin arkadasımız da beni ağlattı .. yılbaşı hediyemizi göndermiş cok sevimli bi mont oglum için.. bi de mektup yazmıs oğluma mektubu okuyunca agladım işte ) yasemin cokkk tşk ediyorum tekrar sana iyki varsınız hepiniz )

Sevdiği hiç mi birşey yok, onunla karıştırıp versen . Barışta diş çıkarma döneminde çok iştahsızdı, çorba ve muhallebisini yemiyordu; yogurdu seviyor diye kasıgın ucunu yogurda batırıyordum, dudagına ilk olarak yogurt değdiği için acıyordu agzını tıkıyordum bende agzına. Muhallebiyi bile yogurtla yedi. Birde emzik emiyorsa emzigi verir gibi yapıp agzını actırıp tıkıyorum yemediginde. Burcunun pedagogunun yapma dediği ne varsa yapıyormusum bende yaw,özellikle yemek ve oyuncak konusunda, cok yanlış bir anneyim

şahane bi fikirmiş Yasemincim, çok güzel olur

Yok cnm Eymen efendinin sevdiği hiçbişey yok, hatta emzik biler sevmiyor ki onunla kandırayım( ama bişeyle kandırsam da zaten 3. kez de anlıyor artık açmıyor ağzını

Seni çok iyi anlıyorum, yememes kadar sinir bozucu bir şey yok, Allah kolaylık versin...

Pedagoga çok iyi bi para verdim ben, gel gör ki özellikle yemek konusunda yapma dediği herşeyi yapıyorum şu an, çöpe attım resmen parayı :) animasyonu bırak, yerde oyun oynarken yedirmeyi bile denedim, çünkü o kadar iştahsızdı ki, bir kaşık fazla yemesini bile kar biliyorum valla...

Benim arkadaşım doğumgününde kızının kocaman posterini yaptırıp kapıya asmış altında da 1. doğumgünüme hoşgeldiniz yazıyordu :81:

Aylincim parti bazında bir doğumgünü düşünmüyorum, kaynanamı sevindirmek istemiyorum da diyebiliriz, bıraksam kadın tüm sülalesini evime doldurup çalgı ve çengi eşliğinde kına gecesi yapar gibi eğlence düzenleyecek, daha mütevazi ve çok yakın kişileri (aileden) çağıracam, kısmetse bakalım..

Süppeeerrr Fikrini çalabilir miyim iznin olursa???

Fikir çalmak serbest, aklımda başka şeylerde var, paylaşırım sizinle de..

Meralim sakin ol, bizim bebelerimiz bi alem biliyorsun, bir günleri diğer günlerine uymuyor malesef..

Meral hep bahsettiğim arkadaşımın 3 yaşındaki kızı da aynı eymen gibiydi ve seni üzmek istemem ama hala aynı, kız 4-5 çeşit yemek yapıyor hergün ki her birinden 1 kaşık yese kardır diyerek. Değişmiyor iştahsız çocuk kabullenmeye bak yoksa arkadaşım gibi olursun, hala yemediğinde oturup ağlıyor sinirinden puding seviyor diye 1 kaşık puding 1 kaşık yemek veriyordu bi ara.
Kerem in de damak tadı oluşmaya başladı, hazır bebek yoğurtlarından yemiyor haspa,dün mayalamamıştım diye onu verdim yemedi ben de tava yoğurdunu biraz sulandırdım onu yedi, muhallebi yemez diye mercimek çorbası yaptım az biraz da tuz attım akşam onu yedi, bu ay 4 diş çıkardığından ve görünüşe göre boyu uzadığından gram almadığına eminim o yüzden kontrole de götürmüyorum

Yapma böyle amaa.. Bende ağlayacam şimdi.. Bugün moralin bozuk, senin için bir değişiklik olmuştur, kafan dağılsın biraz, Egecim de güle güle giysin montunu, mektubumu da büyüyünce okusun, sende iyi ki varsın canım..

Anne olmadan arkadaşalarıma kızardım zorla yemek yediriyorlar diye. B enim cocugum olsun hic böyle zorlamam, acıkınca yiyecek zaten ne gerek var derdim. Ama gel gör ki o iş öyle değilmiş. Anne yüregi dayanmıyormus. Valla ben her ne kadar tv karsıtı olsamda itiraf ediyorum barısın özellikle corba ve muhallebisini baby einstein cd lerini takıp tv karsısında yediriyorum.

O pedagog da eger bayansa (ve tabii anneyse) ben hic inanmıyorum kendi soylediklerini uygulayabildigine, özellikle yemek konusundakilere. Erkekse de anne olmanın ne oldugunu bilmediğinden konusuyor iste diyebilirim ancak

Ben onu hep yapıyorum çünkü mama sandalyesinde etinden et koparmışsın gibi ağlayarak kendini aşağıya atmaya çalışıyor, yerde tam yedirirken de birden sürünme pozisyonuna geçtiği için dudaklar çarşafı yalıyor ve o çarşafı her hafta kaç defa yıkıyorum saymıyorum artık

Ben bu yazdıklarından sadece şuraya takıldım demek baby einstein cd si var o ne?ne var içinde ?alalım mı tavsiye ediyor musun ?

Pedagog bayan :) Her konuda dedikleri yapılabilir, ama yemek konusunda asla... Bebek bu, bazen acıktığını da anlamıyor ki, keyfini yaparsan yiyor bi şekilde, ben de o keyfi yapmak için deli gibi uğraşıyorum işte. Çoğu zaman beceriyorum, ama girdiğim şekilleri bi görseniz, baby tv halt etmiş yanımda... Birkaç defa tv açmayı da denedim, pek işe yaramadı.

aynen aynen...
Bazen sürünme pozisyonu yerine bana tırmanma pozisyonuna geçiyor, günde 3 defa eşofman değiştirdiğim oluyor...

Sen hala kaynatıyor musun ohoooo bizim Çokokerem terlik altı bile yalıyor, kavanoz kapağını kaynatsam kaç yazar :78:

Ben artık hiç birşeyini kaynatmıyorum, kaynatacak olursam sonu gelmez, dün 5 dk yalnız bıraktım, mutfağa gitmiş taburenin ayaklarını kemiriyordu Nasıl gitmiş derseniz, biraz emekliyor, parke ya da karoya gelince sürünüp kendini kaydırıyor, çok yorulunca da yuvarlanıyor...

Ben bu yazdıklarından sadece şuraya takıldım demek baby einstein cd si var o ne?ne var içinde ?alalım mı tavsiye ediyor musun ?

Evet evet, kestane kebap, acele cevap, aynı gün kargo yapan bi yer varsa yetişelim

Fisher price,hatta linkini attım bak istersen önceki sayfalara

2 tane var sanırsam, bu pahalısı, ucuzunu alsak olma mı ? Battım ulennnn

Tavsiye ederim canım, bebek gelişim cd leri. 10-15 bölüm var bende. Her bölüm farklı bir tema üzerine işlenmiş. Hayvanlar, sayılar, Çiftlik vs. İçinde kuklalar falanda var, Walt Disney yapımı. Arka fonda klasik müzik çalıyor. Yalnız ingilizce, türkçe değil. Ben internetten indirdim valla, birçok forumda var bir araştır istersen. Youtube da baby einstein diye aratırsan cıkar birçok bölümü. Hoşuna giderse indirirsin sitelerden.

Barışın en sevdiği bölümlerden birindeki şarkı mesela :
YouTube - ***The Wheels On The Bus Go Round And Round***

Hiç vaktim yok ama sorayım okumaya fırsat bulurum akşam doğru ?

Hala kavanozdaki meyve pürelerini yedirmeye devame diyorsunuz değil mi ? Birde büyümiks bebek yoğurdu veriyorum bugün elmalısını aldım ? Yoğurd yapamıyorum annemde yetiştiremiyor kadıncağız ? Sizce bir zararı olur mu hazır yoğurdun ?

Bende İklime e-bebek ten ''akıllı bebek eğitim seti'' almıştım, daha yeni yeni ilgisini çekmeye başladı, Pınar ın bahsettiği cd lerden oluşuyor ve Türkçe, onu da inceleyin derim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…