- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.681
Tavsiye ederim canım, bebek gelişim cd leri. 10-15 bölüm var bende. Her bölüm farklı bir tema üzerine işlenmiş. Hayvanlar, sayılar, Çiftlik vs. İçinde kuklalar falanda var, Walt Disney yapımı. Arka fonda klasik müzik çalıyor. Yalnız ingilizce, türkçe değil. Ben internetten indirdim valla, birçok forumda var bir araştır istersen. Youtube da baby einstein diye aratırsan cıkar birçok bölümü. Hoşuna giderse indirirsin sitelerden.
Barışın en sevdiği bölümlerden birindeki şarkı mesela :
YouTube - ***The Wheels On The Bus Go Round And Round***
sağol canım,birazdan hastaneye götürcem.Barış çıngıraklarıyla da oynuyor hala, kaldırmadım ben,sesleri hoşuna gidiyor bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Annene geçmiş olsun canım.
süpermiş bende düşünüyodum böyle bişey,saat mi takvimmi yaptırsam karar veremedimBurcu,ne desen haklısın, ben diyecek bişey bulamayıp sadece gülüyorum artık kendisine, eminim İklim o bebeğin icabına bakacaktır.. Birde şimdi vermeyecem bebeği dedi kadın yaa, doğum gününe kadar saklayıp o gün verecek bence, çünkü özel günler dışında hediyeleşme gibi bir huyları yoktur onların..
Bu arada doğum günü demişken aklıma geldi, ben İklimin doğum gününde, İklimin resimlerinden oluşturduğum bir takvim yaptırıp gelenlere hediye edecem hatıra olsun diye, nasıl sizce, iyi fikir mi..?
meral Allah sana gerçekten sabır versin,bence şu iştah açan şuruplardan biriki gün denemelisin mutlaka belki iştahı açılırşahane bi fikirmiş Yasemincim, çok güzel olur
Yok cnm Eymen efendinin sevdiği hiçbişey yok, hatta emzik biler sevmiyor ki onunla kandırayım( ama bişeyle kandırsam da zaten 3. kez de anlıyor artık açmıyor ağzını
bizimkinide bırakıyon yürüteçle direk tuvalet banyo turu yapıyo:78:olsun, mikroplara alışsın, bünyesi kuvvetli olur:))
Ağlasın sesi güzel olur, varsın banyoda gözü yansın gözleri parlak olur
Ben artık hiç birşeyini kaynatmıyorum, kaynatacak olursam sonu gelmez, dün 5 dk yalnız bıraktım, mutfağa gitmiş taburenin ayaklarını kemiriyorduNasıl gitmiş derseniz, biraz emekliyor, parke ya da karoya gelince sürünüp kendini kaydırıyor, çok yorulunca da yuvarlanıyor...
mrb kızlarrr
artıkşükür ewimdeym nasıl özlemişim bilemezsiniz allah kimseyi ewndn ayırmasın. Ama kızıma noldu bilmiyorm hawa değişimimi desem yalnız kalmasımı bilemedm. gülşan sizdede oldumu izin dönşü krizler..
asla kucagmdan inmio ya yürütecem ya kucagımda yada yanımda olcak. tuvalete gittim hıçıra hıçkıra ağladı hiç böyle yapmazdı. gece en fazla 3 kere uyanırdı dün 2 saate bi kalktı hiç bişey yapamıorm su an bile tek elle yazıorm.
kalabalıktan gelince mi böyle yaptı anlamadm. annemler dedesi dayısı etrafı çok kalabalıktı tabi. geçer mi. hiçbişey değil. uykusu düzelse bari. çok özlemştm ewimi ama geldiğime pişman etti cadı.
s.a
nasılsınız arkadaşlar...???
ben çok yoğunum yaa...(hiç vaktim kalmıyor foruma... kısaca facebooka bakıp çıkıyorum netten.
halılarımı yıkamaya vermiştim Nihanın emeklemesini ve yürümesinin yaklaşmasını bekliyordum temiz temiz gezsin diye...bugün geldi halılarım ben de tülleri yıkayıp camları da bir sileyim demim ama daha ilk odayı halledip oturdum
benim tembel adamım daha emeklemiyo mu yahuWalla Eymen benim paçamı bırakamadığından emeklediği halde bi yere gitmiyor, sürekli peşimde, ben nerede Eymen orada, ben mutfakta Eymen kucakta Mutfak dışındaki yerlerde yerde yanımda durabiliyor ama mutfağa girince bi haller oluyor çocuğa, artık acaba bi gün mutfakta canımı yandi diye bile düşünüyorum
şimdi arkadaşalr cd konusu açılmışken ben de fikrimi söyleyeyim....tv izlemesinler diye uğraşıyoruz ki bebek ve çocuk kanallarının yayınları aslında çok da farklı değil bu cdlerden...tv ya da bu tür cdler bir süre izletilebilir ama aslolan beraber oynamak etkileşimde bulunmak ve sevildiğini çokça hissettirmek gerisi boş...onların ilk öğretmenleri bizleriz...
Ben artık hiç birşeyini kaynatmıyorum, kaynatacak olursam sonu gelmez, dün 5 dk yalnız bıraktım, mutfağa gitmiş taburenin ayaklarını kemiriyorduNasıl gitmiş derseniz, biraz emekliyor, parke ya da karoya gelince sürünüp kendini kaydırıyor, çok yorulunca da yuvarlanıyor...
bizimki yuvarlanmadan sürünerek gidiyor sonra dört ayak pozisyonuna geçiyor sonra dolap kapağına tutunup ayağa kalkıyor
Evet evet, kestane kebap, acele cevap, aynı gün kargo yapan bi yer varsa yetişelim
2 tane var sanırsam, bu pahalısı, ucuzunu alsak olma mı ? Battım ulennnn
benim tembel adamım daha emeklemiyo mu yahuWalla Eymen benim paçamı bırakamadığından emeklediği halde bi yere gitmiyor, sürekli peşimde, ben nerede Eymen orada, ben mutfakta Eymen kucakta Mutfak dışındaki yerlerde yerde yanımda durabiliyor ama mutfağa girince bi haller oluyor çocuğa, artık acaba bi gün mutfakta canımı yandi diye bile düşünüyorum
Hoşgeldin Mervecim. Yaw Melike zaten hep öyle değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum. Oralarda kalabalıkta düzelmişti belki, geri dönüp yalnız kalınca eski haline döndü??
canım ben gecen gun demıre ilk arabamla ucuz olan aktıvıte masasını kıraladım...
Evet evet, kestane kebap, acele cevap, aynı gün kargo yapan bi yer varsa yetişelim
2 tane var sanırsam, bu pahalısı, ucuzunu alsak olma mı ? Battım ulennnn
Yaaaaa yoğurd ve meyve pürsi sordumm neden kimse cevap vermediii ??
Meralll sende okuu lütfenn ?? ?
şimdi arkadaşalr Cd konusu açılmışken ben de fikrimi söyleyeyim....tv izlemesinler diye uğraşıyoruz ki bebek ve çocuk kanallarının yayınları aslında çok da farklı değil bu cdlerden...tv ya da bu tür cdler bir süre izletilebilir ama aslolan beraber oynamak etkileşimde bulunmak ve sevildiğini çokça hissettirmek gerisi boş...onların ilk öğretmenleri bizleriz...
Niye emeklesin ki Meral teyzesi? Bi yere gitmek istediğinde ııhh deyip kollarını kaldırıyor, anneannesi hemen kucağına alıp, eliyle işaret ettiği yere götürüyor onu... Sen olsan emekler miydin böyle bi konfor varken
Hee, bi de bu aralar yürümeye taktı, elimden tutun yürütün modunda, hatta 3-4 adım attıktan sonra ellerimi bırakın diyor, bırakıyorum düşüyor. Herhalde emeklemez artık...
bıraktım zaten Nito da uyuyor ben de size takıldım...özlemişim:))A.s. cnm. Dinlen biraz cnm, arkandan atlılar kovalamıyor ya:)) Ne yapıyo digol digol, keyfi yerinde mi?
canım Nihan bu ay yoğurt yemeye başladı ve sadece hazır yiyor hatta sadece sütaşın meyveli yoğurtlarını yiyor...çok denedim ama başka türlü yemiyor ben de onlardan alıyorum...kavonozlarda da normalde tüketmediğimiz şeyler oluyor onları alıyorum ananaslı kayısı püresi gibi...ama eskisi kadar almıyorum...Yaaaaa yoğurd ve meyve pürsi sordumm neden kimse cevap vermediii ??
Meralll sende okuu lütfenn ?? ?
Niye emeklesin ki Meral teyzesi? Bi yere gitmek istediğinde ııhh deyip kollarını kaldırıyor, anneannesi hemen kucağına alıp, eliyle işaret ettiği yere götürüyor onu... Sen olsan emekler miydin böyle bi konfor varken
Hee, bi de bu aralar yürümeye taktı, elimden tutun yürütün modunda, hatta 3-4 adım attıktan sonra ellerimi bırakın diyor, bırakıyorum düşüyor. Herhalde emeklemez artık...
ben almıyorum valla..fazla oyuncak da almıyorum evde ne bulursak onunla oynuyoruz oyuncaklar ilgisini çekmiyor uzun süre...uyumadan önce yere serdiğim örtüyü çekiştirdik bir yandan o bir yandan ben altına saklandık birbirimizi bulduk falan..gülmekten öldü:)))hehe bende bu fikre katılıyorum ,,, ama tabe alamdan da duramıyorum :):)
Hiç vaktim yok ama sorayım okumaya fırsat bulurum akşam doğru ?
Hala kavanozdaki meyve pürelerini yedirmeye devame diyorsunuz değil mi ? Birde büyümiks bebek yoğurdu veriyorum bugün elmalısını aldım ? Yoğurd yapamıyorum annemde yetiştiremiyor kadıncağız ? Sizce bir zararı olur mu hazır yoğurdun ?
Ooo sabah kıyafet akşam oyuncak kısım siz batırırsınız insanı ,,,
bence çok abartmak doğru değil ?
Burda bekçimizin selinle aynı aylarda doğan bi kızı var sordum ne kullanıyor eşin sizinki hiç hasta olmadı diye ?
Markette indirimde olan ucuz olan bez hangisi ise onu kullanıyorum diyor ? ıslak mendilde kokusunu beğendiğimizden ucuz olanı alıyoruz diyor ,,, ne pişik ne enfeksiyo ne başka bişi yok bebekte ben seline primanın en iyisi ıslak mendilin pişik kreminin en iyisini alıyorum nerdeyse 2 saatte bir bez değiştiriyoruz ama yinede hastalıklardan kurtulamadık
yarın öbürgün o çocuk prof olur bizim envai çeşit eğitim oyuncağı ile oynayan cadı hiç bişi olamaz o zaman işte saçımı başımı yolarım :)
s.a
nasılsınız arkadaşlar...???
ben çok yoğunum yaa...(hiç vaktim kalmıyor foruma... kısaca facebooka bakıp çıkıyorum netten.
halılarımı yıkamaya vermiştim Nihanın emeklemesini ve yürümesinin yaklaşmasını bekliyordum temiz temiz gezsin diye...bugün geldi halılarım ben de tülleri yıkayıp camları da bir sileyim demim ama daha ilk odayı halledip oturdum
şimdi arkadaşalr Cd konusu açılmışken ben de fikrimi söyleyeyim....tv izlemesinler diye uğraşıyoruz ki bebek ve çocuk kanallarının yayınları aslında çok da farklı değil bu cdlerden...tv ya da bu tür cdler bir süre izletilebilir ama aslolan beraber oynamak etkileşimde bulunmak ve sevildiğini çokça hissettirmek gerisi boş...onların ilk öğretmenleri bizleriz...
Ben çok inceler araştırırım biliyorsun,bunu beğendim özelliklerinden dolayı, harfleri söylüyor sayıları söylüyor,elma,muz,teşekkür ederim,afedersiniz,ceeee,kurabiye,bardak,dolu,boş vs gibi bi sürü kelime söylüyor ve müzik çalıyor,ışıklı daha nolsun
:dd hoşbuldum meralcim. öylemiydi acaba yaa:)) ama bu derece ağlamıyordu namaz kılarken fln oynardı kendi kendine bu sefer yıktı ortalığı ne kıldığımı şaşırdım ki laptopa hiç dayanamaz onu koydum önüne bakmadı bile. yemeğimi fln yapardım baqzen ay ne bilim şaşırttı bu veletler bizi.şimdi ellerini bırakıp gidiyor 5-10 adım benimki.. sizinkilerde warmı öle bişiler. inş düzeliriz bu arada yoksa aaah bu hayat çekilmeezzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?