2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çünkü mutfakta iş yapıyorsun ilgilenemiyorsun onunla annesi.Sanırım bütün çocuklar iş yapan annelerinden hoşlanmıyor özelliklede en çok zamanımız mutfakta geçiyorken...

Doğru diyosun sanırım. Ev işini o absile oynarken yapıyorum, dolayısıyla mutfak ona annesini ondan çalan yer olarak görünüyo galiba. Neyseli laptop öyle düşman görünmüyo Yaw benim anladığım kadarıyla Eymenito laptopu hayatın bi parçası olarak algılıyo artık, anne bi benimle oynar bi orda yazı yazar, sonra yine beni öper bi daha yazı yazar çocuk kendini bildi bileli böyle olunca sesini çıkarmıyor

Kolay gelsin cnm:)) MAşallah yürümee de başladı demek cimcime, benimki henüz yapmıyo onu. gayet güzel sıralıyor ama hiç elini bırakmaya teşebbüs etmiyor, korkak zaten benim oğluş. canı bi tatlı ki sorma:))

hımm çok iyiymiş bak bu, 1 aylığına mı kiraladın? ama gerçi ilerki dönemlerde daha çok oynarlar bununla:26:

bende veriyorum hazır yoğurt aylin arkadasımız daha önce yapamıyosan hazır al yedir demişti bana bende artk hazır yediriyorum

sağol canım:))sen nasılsın...bal surat Doruk nasıl??
Nihan da yürüyor sayılır sırlama da son sürate ulaştı ama elleri bıraktıktan sonra da uçmaya devam etmek istediği için ya üstüme atlıyor ya da iki adım sonra ayakları birbirine dolanıp düşüyor ama hiç korkusu yok heryere gitmek için uğraşıyor olur olmaz yerde ellerini bırakıyor...sürekli yanındayız...

Bu sefer de Fatma'nın alıntısını cevaplamayı unutmuşum, bu gece kesin uyumam lazım... Cuma günü bizi onca masrafa sokan sen değil miydin de şimdi eleştiriyorsun :))

Ama ben bir ay oynatıp geri göndermek istemiyorum ki :)

İşte anneme yapma diyoruz anlamıyor, tembel etti çocuğumu :) Gerçi o tembel bir sn bile durmuyor ama ortada işe yarar bişi yok, anca oraya buraya tırmanmaya çalışıp devriliyor

O da emeklemiyor zaten, akıllı sıpa :)))

Yoğurt mayalayamadığım zaman ben de babymix veriyorum, nadiren...

bu arada benim derdimle ilgilenen arkadaşlar en sonunda kocam pes dedi karısmıyomus artık bana yaniiiiiiii d.günü tabiki inşallah kendi evimizde kutlanacak annesi pasta yapacak oglusuna :))))))

Gecer canım korkma. Benim kayınvalidemler ankarada, ne zaman oraya gitsek dönüşte aynı şeyleri bende yasıyorum. Orda kalabalıga alısıyor, butun ilgi onun üzerinde, kucak delisi oluyor haliyle (malesef) eve bir geliyor ev sessiz, kucaktan kucaga gezdirecek insan yok haliyle bir süre bunalım takılıyor Eski düzenine dönüyor ama birkaç günde, merak etme sen.

bu arada Nihan hanım telefonumun tuş kilidi açmayı öğrenmiş geçen sabah 112yi çaldırdı:)))
nasıl kapattı eşimbir telaşla sormayın.işaret parmağıyla tuşlardan birine basıyor sonra ekrandaki kilide dokunuyor...sonra da içine ediyor telefonumun...artık saklıyorum ondan....

hehe tamamdır cnaım adını yanlış yazmışım bu yoğurdu yiyor bebek yoğurdu yani ok saol :)

teşekkürler canım :) valla bizde selinle çok oynuyoruz hatta pedegog olacak bi arkadaşım var o geldi bayıldı seline olan ilgimize çok sevgi dolu bir bebek onun kıymetini iyi biliyorsunuz bu çok önemli dedi bende çok mutlu oldum :) demekki fena değiliz :)

hımm anladım canım :) sana pardon o zaman :)

canımın içi sen ne yazacaktın da kaldı :)

ctesi günü cokkkkk dertliydim kimseler yoktu şimdi masallah yok yok :)))))

arada kaynadı sesli masal kitaplarından alan yok mu bebişine ege bayıldı kitaba ?????

heh bunu okuyunca Eymenin korkaklığı tokat gibi çarptı suratıma yine:)) Furkan da öyle korkusuzdu, elini bırakıp koltuktan koltuğa geçme çalışması yaparedı sürekli, düşerdi hiç ağlamadan kalkar yine denerdi. nitekim 9 aylıkken de yürüdü Ama Eymeni bi gçrmeniz lazım, yanyana olan kltuklarda bile diğerine geçerken titreye titreye geçiyor, kesin yapabileceğinden emin olmadığı hiçbi harekete teşebbüs etmiyor titrek oğluşum. zaten popo üstüne bile düşsre ağlıyor

Ben ara ara veriyorum ama normal zamanda artık meyveleri ısırarak yiyor, hazır yoğurdu hafta sonu yemedi tava yoğurdu vardı evde sulandırdım verdi yedi. bişey olmaz korkma

Bende İklime e-bebek ten ''akıllı bebek eğitim seti'' almıştım, daha yeni yeni ilgisini çekmeye başladı, Pınar ın bahsettiği cd lerden oluşuyor ve Türkçe, onu da inceleyin derim..

Pınar ın bahsettiği ingilizceymiş :26: ben ara sıra yumurcak tv yi açıyorum bakıyor onun haricinde reklam çıkınca elinde ne iş varsa bırakıp tv karşısına yapışıyor önüne geçince kızıyor bize

eve gidip buraları tekrar okuyup nette bulayım şu müzikleri, ben hamilelikte bolca mozart bach falan dinledim bazen diyorum ki Çokokerem şu huysuz değil acaba bundan mı?işten eve gidince de muhakkak müzik açıyorum babası gelene kadar her tür müzik çalıyor

Çok güldüm buna,mümkün valla herşey olabilir, bana doktorum Kerem doğduğunda siz bitmiş bir resme sadece son fırça darbelerini vurabilirsiniz demişti.

Hanife teyzesi, Doruk kudurukla tembel arası enteresan bi durumda işte, bir de üst dişer nedeniyle yemiyor, uyumuyor, üzüyor annesini...

ctesi günü cokkkkk dertliydim kimseler yoktu şimdi masallah yok yok :)))))

arada kaynadı sesli masal kitaplarından alan yok mu bebişine ege bayıldı kitaba ?????

Cnm sorunu lehine çözmenize sevindim, hadi bakalım hayırlı lsun. Yaseminin dediklerini es geçme bence, çok doğru konuşuyor nasıl davranman gerektiği hususnda bence

Bizim abisinden kalma var öyle 1-2 kitap. Seviyor Eymen de

Merve ve Hanife, hoşgeldiniz.. Merve benim kızımda yürüyor..

Ayşegülcüm, gözünaydın, sevindim senin adına, inşallah o güne kadar eşinin fikri değişmez de sende istediğin gibi bir doğum günü yaparsın Ege ye..

ebruuu hoşgeldin canımmm a.s. nerelerdesin yaa hediyen tozlandı wala bekle bekle. adresini at bi zaamet cnm benm kız durmuo gidiyorum ben görüşürzz.
yasemin basbayaa yürüyommu yoksa tek tük mü. benimki bnm ellerimden tutarken salıyorum gidiyor bayaa bi kendiside dün ilk defa bıraktı bidaa yapmadı ama.

evet o yollara başvuracağım ama eşim biraz akıllandı gibi restide çektim hadi hayırlısı :)))

Akıllı bebek cdleri de var bende. Aynı değil Baby eistein cd leri ile. Baby einstein ı cok seviyor Barış. Her gün 1 bölüm izletiyorum, onun dısında tv ile işimiz yok. İkisini de internetten indirebilirsin, biraz korsancılık oluyr ama napim ya, orjinalini alacagım parayla da oyuncak alırım diye teselli ediyorum kendimi

Hamileyken de dinlettim Raimond Lapı, barısta cok sakin bir bebek. bence kesinlikle faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…