- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.721
teşekkürler canım :) valla bizde selinle çok oynuyoruz hatta pedegog olacak bi arkadaşım var o geldi bayıldı seline olan ilgimize çok sevgi dolu bir bebek onun kıymetini iyi biliyorsunuz bu çok önemli dedi bende çok mutlu oldum :) demekki fena değiliz :)
oyyy kıyamam ben oğluşuma...demekki adımlarını sağlam atacak her daim..kontrollü olmak iyidir....şimdiden belli ediyorlar kendilerini...heh bunu okuyunca Eymenin korkaklığı tokat gibi çarptı suratıma yine:)) Furkan da öyle korkusuzdu, elini bırakıp koltuktan koltuğa geçme çalışması yaparedı sürekli, düşerdi hiç ağlamadan kalkar yine denerdi. nitekim 9 aylıkken de yürüdüAma Eymeni bi gçrmeniz lazım, yanyana olan kltuklarda bile diğerine geçerken titreye titreye geçiyor, kesin yapabileceğinden emin olmadığı hiçbi harekete teşebbüs etmiyor titrek oğluşum. zaten popo üstüne bile düşsre ağlıyor
aleyküm selam:))selam...
Hanife teyzesi, Doruk kudurukla tembel arası enteresan bi durumda işte, bir de üst dişer nedeniyle yemiyor, uyumuyor, üzüyor annesini...
Merve ve Hanife, hoşgeldiniz.. Merve benim kızımda yürüyor..
Ayşegülcüm, gözünaydın, sevindim senin adına, inşallah o güne kadar eşinin fikri değişmez de sende istediğin gibi bir doğum günü yaparsın Ege ye..
canım ben gecen gun demıre ilk arabamla ucuz olan aktıvıte masasını kıraladım...
aktıvıte masasına bayıldı dıyebılırım, ayakta ona tutunarak duruyor ve oynuyor...
bence satın alma kirala, 19,90mıydı neydı, ve inanılmaz steril ,yeni gibi cok begendım, hersey ayrı ayrı posetlemısler, gerı gonderırkende kargoyu eve yolluyorlar, paketleyıp gonderıyorsun... cok begendım cook
ctesi günü cokkkkk dertliydim kimseler yoktu şimdi masallah yok yok :)))))
arada kaynadı sesli masal kitaplarından alan yok mu bebişine ege bayıldı kitaba ?????
heh bunu okuyunca Eymenin korkaklığı tokat gibi çarptı suratıma yine:)) Furkan da öyle korkusuzdu, elini bırakıp koltuktan koltuğa geçme çalışması yaparedı sürekli, düşerdi hiç ağlamadan kalkar yine denerdi. nitekim 9 aylıkken de yürüdüAma Eymeni bi gçrmeniz lazım, yanyana olan kltuklarda bile diğerine geçerken titreye titreye geçiyor, kesin yapabileceğinden emin olmadığı hiçbi harekete teşebbüs etmiyor titrek oğluşum. zaten popo üstüne bile düşsre ağlıyor
ebruuu hoşgeldin canımmm a.s. nerelerdesin yaa hediyen tozlandı wala bekle bekle. adresini at bi zaamet cnm benm kız durmuo gidiyorum ben görüşürzz.
yasemin basbayaa yürüyommu yoksa tek tük mü. benimki bnm ellerimden tutarken salıyorum gidiyor bayaa bi kendiside dün ilk defa bıraktı bidaa yapmadı ama.
Kerem ayaktayken artık tek elle tutunup diğer eliyle yerdeki oyuncağını alıyor ya da tek elle biyere tutunup diğer eliyle bisikletini ileri geri itiyor, şu an tek elle dengede duruyor bakalım.Yalnız hafta sonu bisikletinden bi düştü omzunun üstüne kafasını da dolaba vurdu çok ağladı
Ben de doğumgünü partisi yapmayı düşünmüyorum, özellikle evde yapmayı asla düşünmüyorum, diş buğdayında bile canım çıkmıştı... Farklı bişiler üzerinde çalışıyorum, kesinleşsin anlatırım...
Oyuncak kiralama konusunda şüphelerim var, bir oyuncakla sadece 1 ay oynamasının (özellikle zeka gelişimi ile ilgili olanlar) yeterli olmadığı kanısındayım, alıyorum anacım, zaten bi tane daha yapacam Allah izin verirse, yatırım oluyor işte...
Güzide fikirlerim bunlar, şimdi hepinizi öpüyorum ve oğluma gidiyorum. Yarın aynı yerde, aynı saatte görüşme üzere, esen kalın
Aktivite masasını ben de kiralamanızı değil almanızı tavsiye ederim, gerçekten çok faydalı bir oyuncak,hem kelime öğrenmesi için hem sayıları hem harfleri.
aktivite masasını ben de kiralamanızı değil almanızı tavsiye ederim, gerçekten çok faydalı bir oyuncak,hem kelime öğrenmesi için hem sayıları hem harfleri.
Aylin linki göremedim ben ama netten baktım biraz, 3 bacaklı bir masa var, ondan bahsediyoruz değil mi..?
Her yeni katılanın sordugu bu soruyu cevaplamaktan bıktınız biliyorum ama yine de soracagım üzgünüm : bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl ekleyeceğim?
Her yeni katılanın sordugu bu soruyu cevaplamaktan bıktınız biliyorum ama yine de soracagım üzgünüm : bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl ekleyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?