2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah size..niye kötü olasınız Allah muhabbetinizi arttırsın:))

oyyy kıyamam ben oğluşuma...demekki adımlarını sağlam atacak her daim..kontrollü olmak iyidir....şimdiden belli ediyorlar kendilerini...

aleyküm selam:))

Hanife teyzesi, Doruk kudurukla tembel arası enteresan bi durumda işte, bir de üst dişer nedeniyle yemiyor, uyumuyor, üzüyor annesini...

üzülme annesi geçecek yakında bu dönemler...:))bizde de sancısı var ama hiç diş yok

hoşbuldum canım nasılsın???
doğum günlerini planlamaya mı başladınız???
ben parti yapmayı düşünmüyorum...bir kaç arkadaşın bebeklerinin ilk doğumgünü partilerine gitmiştim...herkes kendi derdinde anne misafir ağırlama derdinde...bebek perişan...anne yeterince ilgilenemiyor kalabalık nedeniyle..çok dikkatli ve planlı olmak lazım...

Ben memnun kalmadım, neşeli yürüteçin önce parçası eksik geldi ertesi gün gönderdiler şimdi de vidası eksik monte edemiyoruz, davulun tek tokmağı gelmedi,bi tane playskool kutusuna koyup göndermişler kutunun ahı gitmiş vahı kalmış, aloynaver harici bir site bulursam kiralarım bundan sonra.

ctesi günü cokkkkk dertliydim kimseler yoktu şimdi masallah yok yok :)))))

arada kaynadı sesli masal kitaplarından alan yok mu bebişine ege bayıldı kitaba ?????

Ben büyük yazılı resimli masal kitaplarından almıştım ama ne zaman elime alsam parçalamak için üstüme atlıyor o yüzden başka almadım,hafta sonu şöyle birşey yaptım ayağımda sallarken ninni söylerdim,onun yerine elime okuduğum kendi kitabımı aldım onu sesli okudum iyice dalana kadar.Kendi çapımda beynindeki kelime dağarcığını genişletiyorum

Ben büyük yazılı resimli masal kitaplarından almıştım ama ne zaman elime alsam parçalamak için üstüme atlıyor o yüzden başka almadım,hafta sonu şöyle birşey yaptım ayağımda sallarken ninni söylerdim,onun yerine elime okuduğum kendi kitabımı aldım onu sesli okudum iyice dalana kadar.Kendi çapımda beynindeki kelime dağarcığını genişletiyorum [/QUOTE]

şimdi alma sürecinde onlar ne verirsek onu alacaklar bende sohbet ediyorum egoşla bazen dinliyo tek taraflı ))

Kerem ayaktayken artık tek elle tutunup diğer eliyle yerdeki oyuncağını alıyor ya da tek elle biyere tutunup diğer eliyle bisikletini ileri geri itiyor, şu an tek elle dengede duruyor bakalım.Yalnız hafta sonu bisikletinden bi düştü omzunun üstüne kafasını da dolaba vurdu çok ağladı

Ben de doğumgünü partisi yapmayı düşünmüyorum, özellikle evde yapmayı asla düşünmüyorum, diş buğdayında bile canım çıkmıştı... Farklı bişiler üzerinde çalışıyorum, kesinleşsin anlatırım...

Oyuncak kiralama konusunda şüphelerim var, bir oyuncakla sadece 1 ay oynamasının (özellikle zeka gelişimi ile ilgili olanlar) yeterli olmadığı kanısındayım, alıyorum anacım, zaten bi tane daha yapacam Allah izin verirse, yatırım oluyor işte...

Güzide fikirlerim bunlar, şimdi hepinizi öpüyorum ve oğluma gidiyorum. Yarın aynı yerde, aynı saatte görüşme üzere, esen kalın

İklim, yerde otururken kanepeye tutunup kalktı ve ellerini bırakıp bana doğru geldi, ilk böyle yürüdü, 5-6 adım atıyor, ben 5-6 adımlık mesafedeydim daha doğrusu, biraz daha uzakta dursam orayada gelir mi bilmiyorum, denemedim hiç..

uyy çok geçmiş olsun Keremitoya. Eymen de rtık dediğin hareketleri kolayca yapıyor da ama pek bi temkinli

görüşürüz cnm
Yaa mesela ilk arabam kiralanabilir bana göre, yürüyünce çok işe yarar bişi değil neticede ama aktivite masası için dediğin gibi 1 ay kısa. hatta 1 yaşından sonra aslında tam anlamıyla anlıcaklar o oyuncağın marifetini

Aktivite masasını ben de kiralamanızı değil almanızı tavsiye ederim, gerçekten çok faydalı bir oyuncak,hem kelime öğrenmesi için hem sayıları hem harfleri.

Raimond Lap ı karnımdayken dinletirdim tekmelerdi, şimdi ne zaman dinletmek istediysem duyar duymaz ağlıyor, sevmedi benim kız Raimond Lap ı :)))

Her yeni katılanın sordugu bu soruyu cevaplamaktan bıktınız biliyorum ama yine de soracagım üzgünüm : bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl ekleyeceğim?

ayy uyuduu öldüm kızlar öldümmm ayagımda uyuyo asla indiremem dinleniyim biraz kollarım heryerlerim agrıyorr nası yordu bugün beni yaa 7 de kalktı yarım saat uyudu bu saate kadar onun harici hep dibimde kucagımda canım cıktı uyutasıya azcık dinelnim şükür yarabbiiim
annem bilmiş başıma geleceğide kuzucum 2 çeşit yemek koydu gelirken yanıma. onları yicez öglende çorba yapmıştım idare etcex artık düzelesiye.
ilk arabamın kiralanması taraftarı değilim arkadaşımın kızı 2 yaşında hala tepesinde. araba gibi kullanıyor bu sefer. kendi mekanı gibi davranıo dio arkadaşım onun üstünde tv izlio onun üstünde yemek yiyomuş park ediomuş fln. bende onu duyunca satın aldım benim cadı pek sıkılgan olduğu için arada oynuyor. aktivite masası we yaramazz topları bende istiyorum ama babamız ki haklı olarak çabuk sıkılıyor oyuncaklardan boşu boşuna almayalım diyor. sevimli kanatları aldık iki günlük etmişti..

Pınarcım yukarda kontrol paneli var, oraya gir en sonda grafik ekleme bölümünden ekle. tickerfactory olmalı diyo ama herhangi bi siteden yapabilirsin grafiği. ben lilypie'den yapmıştım. önce grafiği oluşturuyosun sonra da dediğim yere kopyalıyosun

Her yeni katılanın sordugu bu soruyu cevaplamaktan bıktınız biliyorum ama yine de soracagım üzgünüm : bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl ekleyeceğim?

banada arkadaşımın biri yapmıştı ben kızımın ismini dogum tarihini özelden msj atmıştım saolsun ama kimdi unuttum bilsem bende yapardım wala sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…