- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.741
ben kaçar, eczaneye gitmem lazım. gelene kadar da Furkan gelmiş olur zaten, yemektii toplamaktı derken benden hayır yok artık:)) herkese iyi akşamlar
Aylin linki göremedim ben ama netten baktım biraz, 3 bacaklı bir masa var, ondan bahsediyoruz değil mi..?
Teşekkür ederim Meral, benim baktığım diğeri imiş, Burcu nun ucuz diye bahsettiği :)))
Burcu nun ucuz diye bahsettiği hangisi bilmiyorum ama ben bunu aldım çok memnunum, belki o da iyidir.
ceren merdivenlerden yuvarlandı
kötü laf çıkacak şimdi ağzımdan annem yüzünden!!! nefret ediyorum ondan, ona muhtaç olmaktan. cengizden bin kat daha nefret ediyorum şuan yine
beynim zonkluyor kafam çok fenaşu anda off çok ağladı meleğim bnde tabi ne gelirse saydım kendisine! çok kötüyümneyseki şuan iyi
kötü laf çıkacak şimdi ağzımdan annem yüzünden!!! nefret ediyorum ondan, ona muhtaç olmaktan. cengizden bin kat daha nefret ediyorum şuan yine
beynim zonkluyor kafam çok fenaşu anda off çok ağladı meleğim bnde tabi ne gelirse saydım kendisine! çok kötüyümneyseki şuan iyi
hayırlı olsun canınm.. senin kocada yani daha dün almanyaya gidiyordu bugün ana okuluna ortak oluyor.. ama iyi iyi maşallah bncede sen onun başını bağlada almanya lafı falan çıkarmasın bnce:))günaydın ,,
uykusuz bi gecenin ardından burdayım ,,, selin uyumadı ,,, sürekli emdi sanırım diş sorun oluyor belkide enfeksiyon rahatsız ediyor ,,,
eşim hazırlıklara başladı yakın bir arkadaşı ile ortak olacaklar , 4 tane inernet sitesi açıyor biri oyuncak kiralama diğeri oyuncak satış diğeri bir forum sitesi ilerler ise tüm tanıtımlar için forum sitesi kullanılacak bu 3 iş benim isteklerimle olan işler ben yönlendireceğim ,
asıl iş hani tüm şirketlerin internet sitesi olma zorunluluğu var ve belli başlı mali bilgilerin yayınlanma durumu felan onlara yönelik bir çalışma
sonra arkadaşının annesi anaokulu öğretmeni imiş ve bir anaokulu açmayı istiyormuş ismail bu konuda ona ortak olmamızı istiyor buda 2011 in planlarından bakalım hangileri hangi aşamaları bulacak kısmet ,,,
buarada clrcs ve staylove hoşgeldiniz
teşekkürler hasret. benim adımda seval.
haklısın ama gel de ol işte elim ayağım buz kesti off 7,8 merdiven yuwarlandı allahım düşününce bile kanım çeklioiyi aman neyse.. takip et hareketlerini gözlemle eskiden yağtığı hareketleri yaptırt. göz odak noktasına fln bak takip ettir bikaç bişeyi. inş bişeyi yoktur. içme ilaç bi daha. papatya çayı rezene fln iç rahatlatır sakin ol olan olmuş artık pğoşete düştü ama yuvarlandı cocuk acımasa bile korkudan yıkmıştır ortalıgı annesi. sende sakin ol. iki cocuk olcak yakında inşş. soguk kanlı olman lazım artık hepimizden çok daa fazla hemde
buarada clrcs ve staylove hoşgeldiniz
aylinnn naber napıosun cnm nası gidio keremcik nasıl sütlü esprilerinden uzak kaldım bir aydır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?