2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçar, eczaneye gitmem lazım. gelene kadar da Furkan gelmiş olur zaten, yemektii toplamaktı derken benden hayır yok artık:)) herkese iyi akşamlar

ceren merdivenlerden yuvarlandı
kötü laf çıkacak şimdi ağzımdan annem yüzünden!!! nefret ediyorum ondan, ona muhtaç olmaktan. cengizden bin kat daha nefret ediyorum şuan yine
beynim zonkluyor kafam çok fenaşu anda off çok ağladı meleğim bnde tabi ne gelirse saydım kendisine! çok kötüyüm neyseki şuan iyi

Son düzenleme:

ay cnmm geçmiş olsun yaa çok mu yüksekti nerdeki merdivenden kuzuum kıyamam nası ağlamıştırr korkmuşturr. deme öyle oda öyle olsun istemezdi oda üzülmüştür. bakıcıdan binbir kat daha iyi unutma bunu doktorunu aradınmı şiştimi biyerleri hastaneye fnl göür beyin tomosu gerekir belki kuzum yaa kıyamamm..

geçmiş olsun kuzuya ve sana. iyi olması sevindirici verilmiş sadakan varmış. dr. arasaydın yada aradın mı

Gecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk. Takip et mutlaka durumunu, göz bebeklerinde büyüme, kusma falan olursa doktora götür mutlaka. Tekrar geçmiş olsun

ha ewwet hasret sadaka wer mutlaka az sadaka çok bela sawar. allah sağ salim cry yi bagısladı merdivenden düştü bişeyi yok çok şükür bi fakir sewindir bi cocuk sewindir bişler dagıt iyi olur.

çöp poşeti wardı onun üstüne düşmüş (dedi annem) kafasında şiş falanda göremedim.. bakalım uyku hali kusma gibi bişeyler görürsem hemen götüreceğim.. şuan bn bin beter oldum başımın ağrısından duwarlara wurmak istyorum minoset içtim geçmedi sanırım bi tane daha alacağım.. saolun kızlar

iyi aman neyse.. takip et hareketlerini gözlemle eskiden yağtığı hareketleri yaptırt. göz odak noktasına fln bak takip ettir bikaç bişeyi. inş bişeyi yoktur. içme ilaç bi daha. papatya çayı rezene fln iç rahatlatır sakin ol olan olmuş artık pğoşete düştü ama yuvarlandı cocuk acımasa bile korkudan yıkmıştır ortalıgı annesi. sende sakin ol. iki cocuk olcak yakında inşş. soguk kanlı olman lazım artık hepimizden çok daa fazla hemde

buarada clrcs ve staylove hoşgeldiniz

hayırlı olsun canınm.. senin kocada yani daha dün almanyaya gidiyordu bugün ana okuluna ortak oluyor.. ama iyi iyi maşallah bncede sen onun başını bağlada almanya lafı falan çıkarmasın bnce:))

Hasretcim, geçmiş olsun Cery'ye.. Dur sakin ol sende biraz, olabilir, bu tür kazalara hazırlıklı olmalıyız, daha çoookk düşüp kalkacak bu çocuklar, hamilesin dikkat et kendine biraz, annende istememiştir eminim, kızma kadına..

haklısın ama gel de ol işte elim ayağım buz kesti off 7,8 merdiven yuwarlandı allahım düşününce bile kanım çeklio

merhaba canlar

Eymen iyileşti şükür inşallah tekrar etmez
şimdi de ben hasta oldum her yerim ağrıyor sıtma istifra çok kötüyüm
umarım bu hastalık eymene geçmez

son sayfaya baktım sadece hasretciğim geçmiş olsun cery e çok dikkatli olmak lazım artık...

aylinnn naber napıosun cnm nası gidio keremcik nasıl sütlü esprilerinden uzak kaldım bir aydır:)

Keremcik iyi o da düşe kalka büyüyor, haftasonu arkamı döndüğüm an bisikletinden düştü ödüm koptu Hasret i çok iyi anlıyorum o yüzden,çok geçmiş olsun Hasret ama merdiven önüne bişey yaptırmadıysan anneni değil kendini suçla,kimse bi bebeğin hızına yetişemiyor anında yer değiştiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…