- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.761
merhaba canlar
Eymen iyileşti şükür inşallah tekrar etmez
şimdi de ben hasta oldum her yerim ağrıyor sıtma istifra çok kötüyüm
umarım bu hastalık eymene geçmez
son sayfaya baktım sadece hasretciğim geçmiş olsun cery e çok dikkatli olmak lazım artık...
Yasemin sen süt izninden dolayı erken cıkamıyor musun? 6 ya kadar burda oluyorsun genelde?
Kızlar slM bayadır yazMıyorduM ...
UMarıM herkes iyidir...
Hasret cok geçMiş olsun(
sizin bebüşlerin gece uykuları düzene girdiMi beniM kız gece uyuyor aMa 2saatte bir MeMeye kalkMa dışında(( bende işe ölü gibi geliyoruM hata yapicaM diye içiM gidiyor!!!
ya bizim ewden dükkana merdiven warya ordan düşmüş annam kapıyı açık bırakmış, we başka tarafa gitmiş ağlamasına koştum zaten çok geçtiKeremcik iyi o da düşe kalka büyüyor, haftasonu arkamı döndüğüm an bisikletinden düştü ödüm koptu Hasret i çok iyi anlıyorum o yüzden,çok geçmiş olsun Hasret ama merdiven önüne bişey yaptırmadıysan anneni değil kendini suçla,kimse bi bebeğin hızına yetişemiyor anında yer değiştiriyorlar
saol cnm .. bir an önce taşınmak istiyorum artık, kurtulmaktemizlik falan derken yazamadım bugün doğru dürüst.Alp ide tartırmaya götürmedim,yarına bıraktım.
eşim aradı,yemeğe çıkalım dedi.şimdi hazırlanacağım,cücüğümüde götüreceğim,onuda hazırlayayım.akşamda arkadaşlar pasta alıp geleceklermiş.MERAL doğumgünü çocuğuyum ya bugün,kaytarmama kızılmaz değil mi:89:?
son sayfada gördüm.CEREN merdivenlerden yuvarlanmış,geçmiş olsun.HASRET 6-7 merdiven diyorsun azda değil yani,keşke götürseydin yakında biryere.annen için bişey demeyeceğim,çok sabırlısın.kontrolde ol canım.
saol ewrimcim..Kızlar slM bayadır yazMıyorduM ...
UMarıM herkes iyidir...
Hasret cok geçMiş olsun(
sizin bebüşlerin gece uykuları düzene girdiMi beniM kız gece uyuyor aMa 2saatte bir MeMeye kalkMa dışında(( bende işe ölü gibi geliyoruM hata yapicaM diye içiM gidiyor!!!
Hasret geçmiş olsun cnm, inşallah hiçbişeyi yoktur cery nin. artık bu durumlara karşı daha tedbirli olmamız gerekiyor, ele avuca sığmıyor bu afacanlar. Ama cnm dost acı söyler, annene kızıp bağırmakla çok hata etmişsin. sonuçta kaza bu, o da en az senin kadar üzülmüştür eminim. Düşün ki sen yanlışlıkla düşürdün, Cengiz bu durumda sana bağırırsa ona kızmaz mısın? çok kızarsın hem de. bana kalırsa annenin gönlünü al, panikten ne dediğimi bilemedim falan de
Geliyorum asıl bombaya, sıkı durun..
Dün evi temizlerken, buzdolabını çektim, altını ve arkasını sileyim diye, birde ne göreyim, yerde 2 damla ama özenle damlatılmış gibi duran bir madde, önce bişey damladı sandım, sonra inceledim, ne olduğunu çözemedim, mumu damlatırsınız da donar ya, öyle bişey ama yapış yapış ve pekmez gibi koyu renk bişey, sonra düşündüm düşündüm, aklıma kötü kötü şeyler geldi, en son işe başlamdan önce silmiştim ben orayı ve öyle bir leke yoktu, ayrıca pekmez yada reçel bile olsa taa buzdolabının altında arkasına doğru bir yerde olması mümkün değil... Özellikle damlatılmış resmen, dökülmüş demiyorum bakın... Buzdolabının altını inceledim, acaba ordan yağ gibi bişey mi damladı diye ama yok, altı kapalı ve dümdüz bişey, damlayacak bir yeri yok..
Ve temizlikçi kadınla hiç başbaşa kalamadım nerdeyse, kaynanam sürekli yanımızdaydı, yardım etmediği gibi orayı burayı inceledi sürekli, bana da laf çaktı, 15 günde bir mutfak dolaplarını silecekmişim, bende dedim ki ''kadını neden çağırdık ki o zaman, seninle ikimiz temizleseydik'' ''yada 15 günde bir gel beraber temzileyelim'', çok bozuldu hahaahah... Yatak odamdan çıkmadı kadın, temizlikçinin iyi yaptığından emin olmak için yanında duruyorum diye de bahane türetti kendi çapında, ve yatağımın üzerine de camsil dökmüş, kocaman leke var, sessizce de çekip gitmiş, kaynanan döktü dedi kadın bana da, ben yorum yapamadım bu yaşadıklarıma kafam karıştı, tedirgin oldum, huzursuzum açıkçası, yorumu size bırakıyorum..
ben ufak yastıkla yatırıyorum bebe yastığıyla, rahatsız olmuyor..ayferr tebrik ederim canımmmm aldırmayı fln sakın düşünme günahh!! Onun dier bebeğinden ne farkı war biraz gecikmiş olması mı!! Eşinin faturasını bu yawruya kesemezsin. Biz kimiz ki onun hayata gelmesini zamansız gereksiz bulup öldüreceğiz ona o canı weren allah o öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş sende iki cocuga bakacak güç war ki allah wermiş lütfen teslim ol dua et rabbim gücünü arttırır sakın aldırma!!,
hasret afferim sanada hee ben pişmanımmış. örnek olcaan yerde.. Iyi ki aldfırmamışım büyüdükce heyecanlanıorm fln der insan sakın aldırma der tmm zor olcaanı hepimiz biliyoruz başka ne eksisi war. Kardeş gelio işte senin bücürüğe fena mı..
Kızlar yaa asıl girme sebebim bebiklerinizi neyle yatırıyorsunuz
1:yastıksız yatıranlar gece çok kalkmıyor mu kalkar kalkmaz yüzükoyun dönmüyor mu?
2: Bebe yastığıyla yatıranlar yüksek mi normal mi o zmnda sağa sola dönerken uyanmıyor mu?
3: Büyük yastıkla belden yukarı yatırıp dönmesini azaltıyordum ben eskiden böylece az(!) uyanıyordu ama sırtı çok terliyor artıkafasını yastıktan aşşaa sarkıtmadan uyumuyor e belide boşta kalıyor kafa dışarda bel dışarda çok dengesiz yatıyor öylede.
Ne yapcaamı nasıl yatırcaamı şaşırdım ince yastıkla uyanıyo yastıksız çok seviyor ama sağa sola döncem die uykusunu açıyor übyük yastıkla kafayı sarkıyıtor boynundan bi sorun cıkarır ilerde die korkuyorum çok uzun oldu ama çook sıkıldım bu uyku sorunundan ben!!!(( ühüüüü
ayferr tebrik ederim canımmmm aldırmayı fln sakın düşünme GÜNAHH!! onun dier bebeğinden ne farkı war biraz gecikmiş olması mı!! eşinin faturasını bu yawruya kesemezsin. biz kimiz ki onun hayata gelmesini zamansız gereksiz bulup öldüreceğiz ona o canı weren Allah o öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş sende iki cocuga bakacak güç war ki allah wermiş lütfen teslim ol dua et rabbim gücünü arttırır sakın aldırma!!,
hasret afferim sanada hee ben pişmanımmış. örnek olcaan yerde.. iyi ki aldfırmamışım büyüdükce heyecanlanıorm fln der insan sakın aldırma der tmm zor olcaanı hepimiz biliyoruz başka ne eksisi war. kardeş gelio işte senin bücürüğe fena mı..
kızlar yaa asıl girme sebebim bebiklerinizi neyle yatırıyorsunuz
1:yastıksız yatıranlar gece çok kalkmıyor mu kalkar kalkmaz yüzükoyun dönmüyor mu?
2: bebe yastığıyla yatıranlar yüksek mi normal mi o zmnda sağa sola dönerken uyanmıyor mu?
3: büyük yastıkla belden yukarı yatırıp dönmesini azaltıyordum ben eskiden böylece az(!) uyanıyordu ama sırtı çok terliyor artıkafasını yastıktan aşşaa sarkıtmadan uyumuyor e belide boşta kalıyor kafa dışarda bel dışarda çok dengesiz yatıyor öylede.
ne yapcaamı nasıl yatırcaamı şaşırdım ince yastıkla uyanıyo yastıksız çok seviyor ama sağa sola döncem die uykusunu açıyor übyük yastıkla kafayı sarkıyıtor boynundan bi sorun cıkarır ilerde die korkuyorum çok uzun oldu ama çook sıkıldım bu uyku sorunundan ben!!!(( ühüüüü
canım sen bu yastık işini iyice paranoya yapmışın.anladığım kadarıylan senin bebekte yüz üstü yatmayı seviyo .bende doğanı yastıksız yatırıyodum şimdi artık ince yastıkla yatırıyorum .bence seninki döne döne geniş geniş yatmayı seviyo bi tulum al yer yatağı yap bide öyle dene bakalım sık sık uyanıcakmı?ayferr tebrik ederim canımmmm aldırmayı fln sakın düşünme GÜNAHH!! onun dier bebeğinden ne farkı war biraz gecikmiş olması mı!! eşinin faturasını bu yawruya kesemezsin. biz kimiz ki onun hayata gelmesini zamansız gereksiz bulup öldüreceğiz ona o canı weren Allah o öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş sende iki cocuga bakacak güç war ki allah wermiş lütfen teslim ol dua et rabbim gücünü arttırır sakın aldırma!!,
hasret afferim sanada hee ben pişmanımmış. örnek olcaan yerde.. iyi ki aldfırmamışım büyüdükce heyecanlanıorm fln der insan sakın aldırma der tmm zor olcaanı hepimiz biliyoruz başka ne eksisi war. kardeş gelio işte senin bücürüğe fena mı..
kızlar yaa asıl girme sebebim bebiklerinizi neyle yatırıyorsunuz
2: bebe yastığıyla yatıranlar yüksek mi normal mi o zmnda sağa sola dönerken uyanmıyor mu?
3: büyük yastıkla belden yukarı yatırıp dönmesini azaltıyordum ben eskiden böylece az(!) uyanıyordu ama sırtı çok terliyor artıkafasını yastıktan aşşaa sarkıtmadan uyumuyor e belide boşta kalıyor kafa dışarda bel dışarda çok dengesiz yatıyor öylede.
ne yapcaamı nasıl yatırcaamı şaşırdım ince yastıkla uyanıyo yastıksız çok seviyor ama sağa sola döncem die uykusunu açıyor übyük yastıkla kafayı sarkıyıtor boynundan bi sorun cıkarır ilerde die korkuyorum çok uzun oldu ama çook sıkıldım bu uyku sorunundan ben!!!(( ühüüüü
canım demişsinya bebe bisikletinden düştü diye o yüzden canıda yanmıştır miniğin...yastıksız yatırıyorum ben zaten yüzüstü yatıyor yastık olsa nefes alamaz.
Filiz niye geçmiş olsun dedin ki bize Kerem de bi durum yok:26:
saol cnm aman bi anda söledim o da takılmadı zaten çok biliyo huyumucanım meralin söylediğine aynen katılıyorum kadıncğız iştermi hiç torunu düşsün bak oda yemeğinizi yağıyo çocuğunuza bakıyo enazından eşine katlanıyo geçmiş olsun bizde merdivenlere yaptırttık kapı .şebnemde çıkıyodu şimdi doğanda üçer beşer çıkıyo.
--aylin kerem beyede eçmiş olsun.
----yazgı doğum günün kutluolsun canım kuduruk alpinle sana uzuuun ömürler dilerim
-----ayfer canım nasıl olsa bitane daha yapmıycakmısın işte ikisi bir çıksın aradan.onunda canı yokmu hem 6 haftalık olmuş kalp atışlarıda başlamıştır nasıl kıyıcaksın o cana kıyma annesi bu hata eşinin hatasını kabul etmeli .şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?