- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.781
merhaba canlar
Eymen iyileşti şükür inşallah tekrar etmez
şimdi de ben hasta oldum her yerim ağrıyor sıtma istifra çok kötüyüm
umarım bu hastalık eymene geçmez
son sayfaya baktım sadece hasretciğim geçmiş olsun cery e çok dikkatli olmak lazım artık...
ayfer hamileymiş
o da aldırmicak banane banane bana neler sölediniz onada yapcaksınız aynılarını
şaka bi yana kendisi daha iyi bilir aldırırsada saygı duyarım ben aldırmadığıma çoğu zaman pişmanım çok zor olacak.. ki onun çalışması gerekiyor
ewet ben sewiniorum aslında hamile haberleri aldıkça şu sıralamaya baksanaHadi hayırlısı olsun bak çoğaldi yine hamişler.... Hadi yine iyisin hasret yalnız bırakmadılar bak seni
saol cnm inşallah bu son kazamız olur dicem ama ceryle bu pek mümkün değil sanırsamGeçmiş olsun canım ....
Bu arada hasretcim cerenede geçmiş olsun... Rabbim korusun yavrularımızı...
buarada clrcs ve staylove hoşgeldiniz
hayırlı olsun canınm.. senin kocada yani daha dün almanyaya gidiyordu bugün ana okuluna ortak oluyor.. ama iyi iyi maşallah bncede sen onun başını bağlada almanya lafı falan çıkarmasın bnce:))
Günaydın Canlar ,
çok hastayım , dökülüyorum uykusuzum
selinle annem ilgilensin diye dün gece annemlerde kaldık
eşimde çok yorgundu ilgilenemem zorlanma kalalım dedi ama selin kesinlikle benden başka kimsede uyumadı hal böyle olunca yerinide yadırgadı alacaklar diye korktu ve 2 de uykuya daldı o saate kadar uyumadığı gibi sabaha kadar da emmek istedi
canım bende anlamadım cengize benzemeye başladı benim koca :)
babasına annesine sürekli ben almanyada mutlu olamam eşimle çocuğumla burda mutluyum diye anlatıyor
işte sıkılınca burada biz mühendislik değil amelelik yapıyoruz yurtdışına gidip eğitimimi tamamlayacağım diyor
oda çelişkide ,,
ben sonunda rahat bıraktım ne istersen ben varım dedim ne yapayım boşayamayacağıma göre :)
günaydın canım
mert dün akşam bizi mahvetti uyumak istiyo ama uyuyamıyo ve devamlı ağlıyoakşam arabaya bindirip gezdik öyle uyudu:26: sonra sabaha kadar uyudu,delimi ne benim psikolojim iyice bozulmuş, durmadan merte bağırıyorum çok kızıyorum kendime ama niye yaptığımı bilmiyorum artık ağlarken bile baba diye ağlıyo düşünün artık. niye böyle oldum ben bilmiyorum,anasını sattığımın memleketinde doktor yokki bi psikolog yada pskiyatr bulayım sorayım
annemi dün acile götürdüm ağrı kesici iğne yaptılar bugünde beyin cerrahına gitcez öğlene sıra almış eşim,hala ağrısı çok annemin kımıldayamıyone kötü bi gün...
inşallah eşin bu işlere dalıp almanya olayını unutur canım
Günaydın annelerin en güzelleri,
Cery düşmüş, üzüldüm, çok geçmiş olsun Hasretcim, aman dikkat, o kıpırdaktan herşey beklenir, maksimum tedbir almak lazım. Annenin de gönlünü almışsındır inşallah... Bugün doktorra gidecekmişsin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Eymen iyileşmiş, çok sevindim, Allah bi daha hastalık vermesin minik adamıma... Annesi hasta olmuş, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Fatoşcum da hastaymış, valla ben bulaştırmadım, geçmiş olsun... Keşke izin alabilseydin canım ya, yatıp dinlenmeden toparlanamıyor insan. Çok kötüysen minoset iç, günde 4 tane alabilirsin, epey kendine getirir seni.
Biz yine uykusuz ama geçen gecelere göre biraz daha iyi bir gece geçirdik. Niye değişti bu çocuğumun huyu böyle bilmiyorum, umarım bir daha değişir de eskiye döner...
günaydın canım
mert dün akşam bizi mahvetti uyumak istiyo ama uyuyamıyo ve devamlı ağlıyoakşam arabaya bindirip gezdik öyle uyudu:26: sonra sabaha kadar uyudu,delimi ne benim psikolojim iyice bozulmuş, durmadan merte bağırıyorum çok kızıyorum kendime ama niye yaptığımı bilmiyorum artık ağlarken bile baba diye ağlıyo düşünün artık. niye böyle oldum ben bilmiyorum,anasını sattığımın memleketinde doktor yokki bi psikolog yada pskiyatr bulayım sorayım
annemi dün acile götürdüm ağrı kesici iğne yaptılar bugünde beyin cerrahına gitcez öğlene sıra almış eşim,hala ağrısı çok annemin kımıldayamıyone kötü bi gün...
inşallah eşin bu işlere dalıp almanya olayını unutur canım
günaydınlar arkadişler,.uzun zamandır yoktum,uzaktan uzaktan size takipteydim,.yazma sebebibe gelince ,dayanamadım,.ayfercim canım,hamileymişsin..benim kanaatimce sakın aldırma,.o küçüçük savunmasız bebik,senin göbüşünde büyürken,lütfen koparıp alma,.belki bi oğluşun olacak,.hilale benzeyecek,.yapma nolurrrrrrrrrrrr. of,kötü oldum sabah sabah
hasretin annesine böyle kötü davranmasına üzülüyorum araları düzelse keşke , anne kız dayanışması hayatı kolaylaştırıyor bence .. cerenden yenilikleri duyduğumuz kadar bu düşme haberlerinide çok duyarızhareketli çocuklar hem zeki hemde kazaları bol oluyor ,,,
eymenin sağlık durumundan bende selinime diliyorum inşallah önümüzdeki hafta burada bende yazacağım bitti şükür diyesanırım pınarla ben çocuklara ilgilenip üzülmekten kendimize bakamdık ve sonuç ortada ,, dudaklarım yara boğazım ağrıyor heryerim ağrıyor minoset bugün alacağım bende ...
burcum hastalıklar mahfediyor bebekleri inşallah biran önce düzene döner doruk paşa ,,, üzüm gözlüm niye öyle yapıyor bu pedegog iyi gelmedi çocuğa :)
Gülşancım, tekrar geçmiş olsun annene, inşallah bir an önce iyileşir ve ayağa kalkar...
Bu aralar bebikler sabrımızı zorluyor gerçekten, ama bağırma arkadaşım, hep hatırla ki, o daha hiç birşey bilmiyor, bilerek uyanmıyor, bilerek yememezlik etmiyor, bilerek kudurmuyor. Beek ne görürse onu kaydediyor, taklit ederek öğreniyor, senden böyle sert tepkiler görürse, onları öğrenecek ve o da aynı şekilde davranacak sana... Sinirlenmekte haklısın ama kontrollü ol arkadaşım, güzel gözlerine bak oğlunun, sakinleşmene yetecektir...
Sahi Nilüfer, nerelerdesin, neden yazmıyorsun? Ara sıra online görüyorum seni ama hiç sesin çıkmıyor...
Haktan nasıl?
Fatma, valla aynen dediğin gibi, pedagoga bi gittik, ondan sonra yemesi de uykusu da bozuldu, bi iş var ama anlamadım :) Alt tarafı bi nezle oldu sıpacık, ondan ziyade dişler değiştirdi huyunu galiba, düzelir inşallah...
Selin de düzelecek, merak etme, Allah şifa versin kuzuma...
burcu ne güzel söyledin o ne görürse onu yapar ,, resmen fotokopi makinası bunlar , babası yada ben neye nasıl tepki verirsek oda öyle yapıor ve dikkat edin artık daha dikaktli izliyorlar bizi ...
Günaydın
Keremcik yeni yıla 8 diş ile giriyor9. dişi çıkaran var mı? nerden çıkacak onu merak ettim köpek dişlerine mi geldi sıra şimdi?
Fatmacım geçmiş olsun, analı kızlı babayı perişan ettiniz
Burcu üst 2 diş zorluyor bebekleri ondandır bu değişimleri yine değişecek korkma.
Gülşan annene geçmiş olsun, hepimiz ara ara bağırıyoruz tek değilsin ama sonra hepimiz pişman oluyoruz.
haktan çok iyi ALLAHA şükür,.iki üç adım atmaya başladı,yakında tam olarak yürür İNŞ.bana gelince işlerim çok yoğun,.arasıra anca okumaya vaktim oluyo,.:82:
Günaydın..
Perişan vaziyetteyim, migrenim tuttu, İklimde uyumadı yine, şirkete geldim ama her an izin alıp gidebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?