2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Huleyn Merve öyle bi beddua yazmışsın ki gecenin bu vaktinde cvp yazdırdın şimdi Anacım ben polemiği anlayamadım. her türlü yatırıyorum, döneceği varsa her türlü dönebiliyor, terleyeceği varsa yastıklı ya da yastıksız farketmiyor, uyanması hususunda da herhangi bi olumlu-olumsuz etkisi yok. Sen de yastık işini bu kadar dert etmesen Eymenin başının altında ince bi yastık oluyo ama o istediği zaman aşağı kayıp yastıksız yatıyor, bazı gecelerde yastıkta yatmayı tercih ediyor.

BPA’sız Biberonlar
** Avent – Tempo Liner- PES yazanlar – üstünde BPA free yazısına dikkat edin.
** Bebedor – Cam biberonları
** Bornfree- Tüm biberonları
** DR-Brown - 3.5(150 ml) ve 7(300 ml) ozluk biberonları (şimdilik Türkiye’de yok) ve
cam biberonları
** Evenflo – Klasik Cam biberonlar, Polipropilen Biberonlar
** Lansinoh – Tüm biberonları
** NUK – Cam ve Polipropilen Biberonlar (BPA Free yazanlara bakın)
** Siliskin Cam Biberonları
** Thinkbaby – Tüm Biberonlar
** Medela – Tüm biberonlar
** Nuby – Standart Boyunlu Damlatmaz Bardak, Geniş boyunlu Damlatmaz Bardak,
Standart Boyunlu Tutacaklı Damlatmaz Bardak, Doğal Dokunuş (Natural Touch) Softflex
Infafeeder (silikon)
**Playtex – Original Nurser, Playtex Dropin-Liner, Ventaire Advanced Biberonlar (BPA free yazanlar)
BPA’sız Bardaklar ve Su Mataraları
** Avent - Magic cups, Magic Cup Sportster, Super Sport Cups
** Nuby – No Spill Sports Sipper, Insulated Soft Silikon Spout Cup, Silikon Ağızlı Tutacaklı Bardak,
7oz Hacıyatmaz (tumbler),
** NUK – Silikon Damlatmaz Bardaklar
BPA’sız Süt/Sıvı/Toz Saklama
** Avent Via 240 ml Nurser kit
** Avent Snack Cup / Formula Dispenser
** Avent PES Anne Sütü Saklama Seti
** Medela Süt Saklama şişeleri ve süt sağma aksesuarları
** Playtex One-Step Anne Sütü Saklama Kiti
** Lansinoh Anne Sütü Saklama Torbaları
** Lansinoh Anne Sütü Saklama Şişeleri
** Dr.Brown Anne Sütü Saklama Torbaları
BPA’sız Göğüs Pompası
** Ameda Göğüs Pompaları ve Aksesuarları
** Avent Isis
** Medela Göğüs Pompaları
Not : DR Brown’un BPA olmayan biberonları henüz Türkiye’de satılmıyor. 2, 4 ve 8 oz.luk
biberonlar Türkiye’de mevcut ve polikarbonat içerikli. BPA İçermeyen 3.5 ve 7 oz.luk
biberonlarını üretici firma Türkiye’ye getirtmiyor. Ve “kabul edilebilir miktar”ın altında
içeriyor diye savunuyor.
BPA ,PVC & Fitalar İçermeyen Emzikler
** Bornfree : Gündüz ve gece için BPA içermeyen emziği
** Chicco : Silikon emzik
** Playtex : Binky tek parça silikon emzik, Binky Latex Emzik,
Binky Silikon Emzik, Binky Açılı Emzik , Ortho-Pro Emzik
**NUK : Nuk Orjinal, Nuk Klasik,
** Avent : BPA-Free Yazanlar – Nightlime, Fashion, Freeflow
** Nuby : BPA – Free Yazanlar – üstünde belirtiliyor.
Silikonu latex’e tercih etmeyi unutmayın çünkü latex emzikler (bilindik bir kanserojen) nitrosamin içerebiliyor.

Paylaşayım istedim kızlar umarım işe yarar...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ....

Bu arada hasretcim cerenede geçmiş olsun... Rabbim korusun yavrularımızı...

Hadi hayırlısı olsun bak çoğaldi yine hamişler.... Hadi yine iyisin hasret yalnız bırakmadılar bak seni

Hadi hayırlısı olsun bak çoğaldi yine hamişler.... Hadi yine iyisin hasret yalnız bırakmadılar bak seni
ewet ben sewiniorum aslında hamile haberleri aldıkça şu sıralamaya baksana
mihriban
selinius-aldırdı
ben
jale
beko
eseda
pancuben
1kişi daha warmıydı mihribandan sonra:26: neyse işte mart anaları mart kedilerini geçti anlican:))) her sene 1 tane.. sıra sende gell bakalım yamacımızaa
Geçmiş olsun canım ....

Bu arada hasretcim cerenede geçmiş olsun... Rabbim korusun yavrularımızı...
saol cnm inşallah bu son kazamız olur dicem ama ceryle bu pek mümkün değil sanırsam

uyku tutmadı offfff.. şimdi yatacağım umarım cery gece huysuzluk etmez yine başladı mama içmemeye çocuk esereklinin teki.. hyu bari babasına benzemeseydi sıpanın! sabah 10-11 gibi manikürcü gelecek ufffff msj atıp gelme mi desem yaa o saatte bide cıyı kaldıramicam:89:.. ama oje sürmedim o gelcek die(( bacaklarda uzadı sonrada annem gelecek we ben doktora koşacağım 2.30 randewum war dua edin nolur benim için:18:

iyi geceler kızlar allah hepinizin bebeğini sağlıklıca büyütmenizi nasip etsin anneli babalı kızlar ya yazılarınızı okudum birazda dikkkatimi hamilelerin bebişlerini aldırmaları çekti bunu duymak bile çok üzücü ki hele hamile kalanlar nasıl yapıyo bunu çok şaşırıp üzülüyorum çok yazık çünki bir canlının hayatına son vermek çok kötü bişiy ya çokda günah allahın verdiği canı almaya insanlar nasıl karar veriyorlar şaşıyorum ve üzülüyorum elimde olsa böyle bişeyin olmasına asla izin vermezdim çok yazık ve üzüvcü hakkımızda hayırlısı...

Günaydın Canlar ,
çok hastayım , dökülüyorum uykusuzum

selinle annem ilgilensin diye dün gece annemlerde kaldık

eşimde çok yorgundu ilgilenemem zorlanma kalalım dedi ama selin kesinlikle benden başka kimsede uyumadı hal böyle olunca yerinide yadırgadı alacaklar diye korktu ve 2 de uykuya daldı o saate kadar uyumadığı gibi sabaha kadar da emmek istedi

canım bende anlamadım cengize benzemeye başladı benim koca :)
babasına annesine sürekli ben almanyada mutlu olamam eşimle çocuğumla burda mutluyum diye anlatıyor
işte sıkılınca burada biz mühendislik değil amelelik yapıyoruz yurtdışına gidip eğitimimi tamamlayacağım diyor
oda çelişkide ,,
ben sonunda rahat bıraktım ne istersen ben varım dedim ne yapayım boşayamayacağıma göre :)

günaydın canım
mert dün akşam bizi mahvetti uyumak istiyo ama uyuyamıyo ve devamlı ağlıyo akşam arabaya bindirip gezdik öyle uyudu:26: sonra sabaha kadar uyudu,delimi ne benim psikolojim iyice bozulmuş, durmadan merte bağırıyorum çok kızıyorum kendime ama niye yaptığımı bilmiyorum artık ağlarken bile baba diye ağlıyo düşünün artık. niye böyle oldum ben bilmiyorum,anasını sattığımın memleketinde doktor yokki bi psikolog yada pskiyatr bulayım sorayım
annemi dün acile götürdüm ağrı kesici iğne yaptılar bugünde beyin cerrahına gitcez öğlene sıra almış eşim,hala ağrısı çok annemin kımıldayamıyo ne kötü bi gün...

inşallah eşin bu işlere dalıp almanya olayını unutur canım

Günaydın annelerin en güzelleri,

Cery düşmüş, üzüldüm, çok geçmiş olsun Hasretcim, aman dikkat, o kıpırdaktan herşey beklenir, maksimum tedbir almak lazım. Annenin de gönlünü almışsındır inşallah... Bugün doktorra gidecekmişsin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Eymen iyileşmiş, çok sevindim, Allah bi daha hastalık vermesin minik adamıma... Annesi hasta olmuş, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Fatoşcum da hastaymış, valla ben bulaştırmadım, geçmiş olsun... Keşke izin alabilseydin canım ya, yatıp dinlenmeden toparlanamıyor insan. Çok kötüysen minoset iç, günde 4 tane alabilirsin, epey kendine getirir seni.

Biz yine uykusuz ama geçen gecelere göre biraz daha iyi bir gece geçirdik. Niye değişti bu çocuğumun huyu böyle bilmiyorum, umarım bir daha değişir de eskiye döner...

canım annenin ensi vardı ben kaçırmışım yinede çok geçmiş olsun mert e bağırma canım yazık onların en çok etkilendiği dönemler,,

günaydınlar arkadişler,.uzun zamandır yoktum,uzaktan uzaktan size takipteydim,.yazma sebebibe gelince ,dayanamadım,.ayfercim canım,hamileymişsin.. benim kanaatimce sakın aldırma,.o küçüçük savunmasız bebik,senin göbüşünde büyürken,lütfen koparıp alma,.belki bi oğluşun olacak,.hilale benzeyecek,.yapma nolurrrrrrrrrrrr. of,kötü oldum sabah sabah

hasretin annesine böyle kötü davranmasına üzülüyorum araları düzelse keşke , anne kız dayanışması hayatı kolaylaştırıyor bence .. cerenden yenilikleri duyduğumuz kadar bu düşme haberlerinide çok duyarız hareketli çocuklar hem zeki hemde kazaları bol oluyor ,,,

eymenin sağlık durumundan bende selinime diliyorum inşallah önümüzdeki hafta burada bende yazacağım bitti şükür diye sanırım pınarla ben çocuklara ilgilenip üzülmekten kendimize bakamdık ve sonuç ortada ,, dudaklarım yara boğazım ağrıyor heryerim ağrıyor minoset bugün alacağım bende ...

burcum hastalıklar mahfediyor bebekleri inşallah biran önce düzene döner doruk paşa ,,, üzüm gözlüm niye öyle yapıyor bu pedegog iyi gelmedi çocuğa :)

Gülşancım, tekrar geçmiş olsun annene, inşallah bir an önce iyileşir ve ayağa kalkar...
Bu aralar bebikler sabrımızı zorluyor gerçekten, ama bağırma arkadaşım, hep hatırla ki, o daha hiç birşey bilmiyor, bilerek uyanmıyor, bilerek yememezlik etmiyor, bilerek kudurmuyor. Beek ne görürse onu kaydediyor, taklit ederek öğreniyor, senden böyle sert tepkiler görürse, onları öğrenecek ve o da aynı şekilde davranacak sana... Sinirlenmekte haklısın ama kontrollü ol arkadaşım, güzel gözlerine bak oğlunun, sakinleşmene yetecektir...

Sahi Nilüfer, nerelerdesin, neden yazmıyorsun? Ara sıra online görüyorum seni ama hiç sesin çıkmıyor...
Haktan nasıl?

Fatma, valla aynen dediğin gibi, pedagoga bi gittik, ondan sonra yemesi de uykusu da bozuldu, bi iş var ama anlamadım :) Alt tarafı bi nezle oldu sıpacık, ondan ziyade dişler değiştirdi huyunu galiba, düzelir inşallah...

Selin de düzelecek, merak etme, Allah şifa versin kuzuma...

burcu ne güzel söyledin o ne görürse onu yapar ,, resmen fotokopi makinası bunlar , babası yada ben neye nasıl tepki verirsek oda öyle yapıor ve dikkat edin artık daha dikaktli izliyorlar bizi ...

Günaydın
Keremcik yeni yıla 8 diş ile giriyor 9. dişi çıkaran var mı? nerden çıkacak onu merak ettim köpek dişlerine mi geldi sıra şimdi?
Fatmacım geçmiş olsun, analı kızlı babayı perişan ettiniz
Burcu üst 2 diş zorluyor bebekleri ondandır bu değişimleri yine değişecek korkma.
Gülşan annene geçmiş olsun, hepimiz ara ara bağırıyoruz tek değilsin ama sonra hepimiz pişman oluyoruz.

haktan çok iyi ALLAHA şükür,.iki üç adım atmaya başladı,yakında tam olarak yürür İNŞ. bana gelince işlerim çok yoğun,.arasıra anca okumaya vaktim oluyo,.:82:

burcu ne güzel söyledin o ne görürse onu yapar ,, resmen fotokopi makinası bunlar , babası yada ben neye nasıl tepki verirsek oda öyle yapıor ve dikkat edin artık daha dikaktli izliyorlar bizi ...

Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekecek, çünkü herşeyi taklit edecekler, kızlar anneyi, erkekler babayı model alacaklar, bu kaçınılmaz, doğru model olmak lazım :18:

Keremcik jet hızıyla diş çıkarıyor, maaşallah, bu yeni dişiniz de hayırlı olsun
Aylin, üst 2 dişten sonrakilerde Kerem çok zorlanmadı galiba, yanılıyor muyum?

haktan çok iyi ALLAHA şükür,.iki üç adım atmaya başladı,yakında tam olarak yürür İNŞ. bana gelince işlerim çok yoğun,.arasıra anca okumaya vaktim oluyo,.:82:

Aferin yakışıklıya, maaşallah...

Günaydın..
Perişan vaziyetteyim, migrenim tuttu, İklimde uyumadı yine, şirkete geldim ama her an izin alıp gidebilirim..

Eyvah eyvah, çok geçmiş olsun... Git yat valla, karanlık ve sessizlik iyi gelir di mi sana şimdi... Anne olunca hasta olmak bile lüks valla yaaaa...

fatma annemin bel fıtığı vardı dün kovayı kaldırıken beli tutuldu kaldı,burda sağlık sektörü olmadığı için hala uzmana gösteremedik bugün öğlen gidecez inşallah,ama 1-2 hafta düzelmez zannımca,hep aynı şey oluyor çünkü
merte bende bağırmak istemiyorum ama huyu değişiyo agresif bi bebek olmaya başladı,her istediği olsun istiyo bugünlerde e bizde hayır denmesi gereken yerde hayır diyoruz çığlık atıyo ozamanda,bana cevap veriyo resmen ben ona kızınca oda bana kızıyo o hali çok tatlı oluyo tabi ama şımaracak diye korkuyom,bide her gece yatmadan önce cebelleşiyoruz resmen,10 da yatan çocuk 8de başlıyo ağlamaya uykusu var yatırmaya götürüyom yatmamak için direniyo ama,katılıyo ağlamaktan bisüre sonra, napıcam bilmiyom,uykusu var uyumuyo 11 ekadar ağlamalar falan,hasta falan değil evden çıkalım kapının önüne gitsin asansöre binsin hemen keyfi yerine geliyo sıpanın,canı sıkılıyo galiba ama evde atraksiyonda bol yani,kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…