- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.821
benim yeğenim 3 yaşına kadar gece üç kez kalkıp süt içiyodusorum tecrübeli annelere bu bebeler 1 yaşından itibaren gece acıkıp yada herhangi bir nedenden uyanmamaya başlarlar mı artık 3 ay daha mı sabredicem sadece kestane kebap acele cevap
bebeği uyumayanlar kervanına hoş geldin canımgünaydın arkadaşlar... tam buraya girip nie uyumuyor bu çocuk deliricem die yazıcaktım ama gördümki herkes beimle aynı durumdahasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun.. dişler hayırlı uğurlu olsun.. hamile arkadaşım seninde hakkında hayırlısı olsun..
bizde geçen yaklaşık on gün önce diş buğdayımızı yaptık güzelde oldu :) bende bu ayın altısında nihayet il reglimi oldum ve o gerginlik sinirlilik vs. durumlarımdan kurtuldum..mutluyum huzurluyum çok şükür :) tek derdim uykusuzluk oda geçer inş..
oğluş bayağı iyileşti havalar da ısındı toparlamasına yardımı oldu ama büyüdükçe onu bırakmak daha zor oluyor sabah uyandı yatağa alıp oynamaya başladık birlikte pencereden baktık hayvan seslerini öğretmeye çalıştım sürekli gülümsüyordu o 2 tanecikdişiyle beni ısırmaya çalışıyordu ben onu öpünce mayışıp omzuma başını koyuyordu şu an bunları yazarken ağzım kulaklarımda gözlerim dolu büyüdü ve ben göremedim
benim yeğenim 3 yaşına kadar gece üç kez kalkıp süt içiyodu
bebeği uyumayanlar kervanına hoş geldin canım
ah canım benim oğlum şimdiye kadar da böyleydi inan ki..yaklaşık on aylık şu anda.. kesintisiz 4 saat uyumuşluğum bir elin parmaklarını geçmez.. annemde falan kalırsam o alır igilenir yada kızkardeşim ilgilenir.. o da binde bir oluyor.. sanırım uykusuzluğada alışıyo insan ama değişiyor.. daha çabuk sinirleniyor daha tahammülsüz oluyor.. geçicek bunlar die avutuyoruz kendimizi
ya cery nası düşmüş kıyamam allah korumuş, herbirkese geçmiş olsun, nası 8. diş ya olamaz bizde daha 1,5 var her biri için 1er ay uykusuzluk çektimEs bu sefer özeti ben geçeyim
Selin hala hasta Fatma da iyi değil
Eymen iyileşti ama bu sefer Pınar hasta
Hasret in Cery merdivenlerden düştü ama bişeyi yok
DOruk diş çıkarıyor o yüzden keyifsiz iştahsız dolayısıyla Burcu da
Kerem bugün 8.dişini çıkardı
Ayfer i zaten biliyorsun
Yaseminin de migreni tutmuş
yok bebem ööle olmuyo yatmadan 230 cc muhallebi içiyo kurulu saat gibi 2:30 da zıplıyo 4:30 da zıplıyo ve 6:30 da son golü atıyo huzursuzsa saat başı ıngaaaa neden doymuyo sütle mi yapsam bu arada zaten 7 gibi hep birlikte akşam yemeği yemiş oluyoruz 9 gibi muhallebi alıyo amaaaaa yinede uyanıyoİyi de zaten akşam muhallebi verip yatırırsan gece acıkmıyorlar ki. Gece uyanmalarının sebebi sadece o an huzursuz ya da bişeyden rahatsız olmaları,rüya görmeleri falan,mesela Kerem uyanıyor emziğini arıyor bulup takıyor uyumaya devam ediyor ama bulamazsa ağlamaya başlıyor.Emen bebekler de alışkanlıktan uyanıyor daha emerken tekrar uyuyor.Kimisi azgınlığından uyumuyor (örnek:alp,eymen)onlara da sanırım yapacak bişey yok
sağol canım.. ayy birden dünyayı tozpembe gördüm.. düşün ne hallere giriyorum.. allah eşime sabır versin :))
evet esin üzülme lütfen.. inanki evde hep içiçe olmak da hiç kolay deil.. daha önceden açalışmış birisi olarak söylüyorum bunu.. kendini hırpalama arkadaşım..
Esin çalışan anne dolu burası yapma böyle :85: evde oturup çocuk bakmak çok zor, o zaman da tahammülsüz olacaktık,şimdi hiç olmazsa onlar hayatı öğreniyorlar sosyalleşiyorlar,biz çalışıp para kazandığımız için mutlu oluyoruz.Bunları düşünelim.
Bebeklerin uyanmaları alışkanlıktan ibaret bencede çünki dün gece selin tıka basa doydu saat 12 ye kadarda aykata oynadı yorgunluktan canı çıktı uykusuzluktan gözleri küçükldü kızardı sürekli ovuşturmaktan ama direndi uyumadı 2 de ben koynuma aldım memeyi ağzına alamsı ile uykuya dalması bir oldu :) aşkım benim yaa :))
ehe ehe bi sorunum var bu ara hiç orgi olamıyorum geçen tatrtışmadan sonra oturup konuştuğumuzda sööledim rol yapıyorum dedim şimdi yapmıyorum e adam takıldı bu duruma haftada bie yapsak mı die düşünen adam her gece kuyruğumda oğlanı yatırmamı bekliyo bide uğraşıyo ki olamaz bööle ilgi ama ben yinede olamıyorumnedennnn
Psikolojik. Bu ara sıkıntıların var,kafana takıyosun ondan.Bizde de sayı azaldı.
artık hilal de uykusu geldiğinde nerde yastık varsa kafasını koyuyor bende mamasını hazırlıyorum yedikten sonra da 5,10 dk içinde dalıyor...eee derken bile hemen gidiyor allahtan bizim uykumuz sorunsuz...uyku düşkünü annesi gibi yorulduğu an hemen dalıyor...gündüz çok oynak yerinde durmuyor...ilk arabam hediyesi de geldi sanki usta şöför hemen kullandı...dün arkadaşlarımın çocuklarına elletmedi onlara cısss dedi bide gülmekten karnımız ağrıdı...
ben pilatese başladımmkilo fazlam yok göbeğim de yok.. nie yapıyorsun o zaman derseniz.. sıkılaşmak için bide önceden de yapardım kendimi daha iyi hissediyorum... gerçi evde yapıyorum ebru şallı ile ama işe yarıyor
Artık Hilal de uykusu geldiğinde nerde yastık varsa kafasını koyuyor bende mamasını hazırlıyorum yedikten sonra da 5,10 dk içinde dalıyor...EEE derken bile hemen gidiyor Allahtan bizim uykumuz sorunsuz...Uyku düşkünü annesi gibi yorulduğu an hemen dalıyor...Gündüz çok oynak yerinde durmuyor...İlk arabam hediyesi de geldi sanki usta şöför hemen kullandı...Dün arkadaşlarımın çocuklarına elletmedi onlara CISSS dedi bide gülmekten karnımız ağrıdı...
ay hiç gülesim yoktu zilliye bakBide cıss diyomuş
cadıııı ,,, yaa anlatma çok özledim zaten kzuuların hepsinide ,, bidaha buluşsak ama biz iyileştiğimizde olsun lütfen,,, gelememek istemiyorum ,,
Pınarcım Eymen iyileşmi çok şükür ama şimdi de sen hastalanmışsın:26: çok geçmiş olsun cnm, nedir bu böyle kendinize gelemediniz kaç zamandır, Allahım şifalar versin. Siz de bi sadaka verseniz iyi olacak sanki
pınar çok şükür eymen paşamız iyileşmiş ama sen hastalanmışın geçti keratadan desene geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini tüket.ben bikaçgün baş ağrısı için minoset kullandım onun harici hiçbir ilaç almadım hergün portakal tükettim
Geçmiş olsun canım ....
..
Eymen iyileşmiş, çok sevindim, Allah bi daha hastalık vermesin minik adamıma... Annesi hasta olmuş, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Biz yine uykusuz ama geçen gecelere göre biraz daha iyi bir gece geçirdik. Niye değişti bu çocuğumun huyu böyle bilmiyorum, umarım bir daha değişir de eskiye döner...
eymenin sağlık durumundan bende selinime diliyorum inşallah önümüzdeki hafta burada bende yazacağım bitti şükür diyesanırım pınarla ben çocuklara ilgilenip üzülmekten kendimize bakamdık ve sonuç ortada ,, dudaklarım yara boğazım ağrıyor heryerim ağrıyor minoset bugün alacağım bende ...
Bana gelince eşimle dün fazla konuşamadım misafirim vardı.Onun sadece korkusu yeni sezeryan olmam ve bütün zorlukları yaşamam artı ailesi içinde kaygısı var....Ona diyecekler bune acelelik maddi açıdan kendinizi yeni toparladınız 9 ay ben çalışmadım sağolsunlar destek te oldular ama eşimin korkusu sanırım tepki göstermeleri....Bende ona söyledim doktorlar sezeryan sonrası 2 sene düşünmeyin diyorlar fakat ilk 6 ay sonrasında bir risk görmüyorlar dedim.Kürtaj sonrası spiral taktırmamı istedi doktorum dedi.Maliyeti de 500-1000 tl arası değişiyor dedim... Kürtaj parasını düşün ozaman dedim ve kürtajdan sonraki çekeceğim acıyı bu daha da risk benim için dedim.Eşime ben günaha girmek istemiyorum dedim.Bu hafta içine kadar karar vermelisin dedim.Ondan sonrası içinde geç artık dedim...Gözlerimin altı mosmor ağlamaktan ve yapmadığım şeyi yaptım sigara içtim....Çok bunaldım....
Burada yapılan tepkilerde var sanki ben kesin kararlıymışım gibi bizim gruptan olmayan bir bayan da saçma sapan yazmış....Bizim olayımız çok farklı koruma yöntemlerinide biliyoruz cahilde değiliz fakat Rabbim verdi bu meleği bana elbet bir çaresini bulucaz.Çalışan biriyim benim için kaybın olsa olsa 4 yıl olucak yaa sonrası ?Bunlarda var...Hilal ile kardeşi olursa büyüleri çok iyi olur bende istiyorum ama ne olur ne olmaz onu çözemedim hala....
bende basladım fekat 20 dk sonra pılım bıtıyor.karın kaslarım ve kalcam agrıyor bugun :))9
Doğru diyorsun Meralcim sağolasın...
Bende dün akşam ateşim 39 olunca doktora gittim fena üşütmüşüm öyle dedi doktor
Bir mg agumentin antibiyotik ve minoset yazdı bugün daha iyiyim şükür sağ ol canım
QUOTE]
sağ olasın canım
Sağ ol canım
Eymen de gece belki 20 defa uyanarak annesine geceleri çok güzel bir uyku sunuyor
canım sana da geçmiş olsun minoset ve bal limon kullan dediğin gibi pıtırcıklar bizi de hasta etti sonunda
canım hayırlı olsun benim bu konuda fikrim belli Allahın verdiği cana kıymak kula düşmez..
Ama kararı verecek olsan sizsiniz...
Ben de hamileler kervanına katılıyor muyum ne anlamadım
Adetim biteli 13 gün oldu ve kahverengi bir iki akıntım oldu bu ay ilk reglimi olmuştum 4 Aralıkta
Hamilelikten önce hiç böyle lekelenme görmezdim tuhaf geldi açıkcası hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?