2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esin çalışan anne dolu burası yapma böyle :85: evde oturup çocuk bakmak çok zor, o zaman da tahammülsüz olacaktık,şimdi hiç olmazsa onlar hayatı öğreniyorlar sosyalleşiyorlar,biz çalışıp para kazandığımız için mutlu oluyoruz.Bunları düşünelim.

sorum tecrübeli annelere bu bebeler 1 yaşından itibaren gece acıkıp yada herhangi bir nedenden uyanmamaya başlarlar mı artık 3 ay daha mı sabredicem sadece kestane kebap acele cevap
benim yeğenim 3 yaşına kadar gece üç kez kalkıp süt içiyodu
bebeği uyumayanlar kervanına hoş geldin canım

minik erkeğinin iyi olmasına sevindim. evet artık daha bilinçli oldular ve daha tatlı sokuluyolar,sevgilerini daha çok hissettiriyolar
yasemin geçmiş olsun canım, izin alabildinmi:26:

ben pilatese başladımmkilo fazlam yok göbeğim de yok.. nie yapıyorsun o zaman derseniz.. sıkılaşmak için bide önceden de yapardım kendimi daha iyi hissediyorum... gerçi evde yapıyorum ebru şallı ile ama işe yarıyor

ya cery nası düşmüş kıyamam allah korumuş, herbirkese geçmiş olsun, nası 8. diş ya olamaz bizde daha 1,5 var her biri için 1er ay uykusuzluk çektim
yok bebem ööle olmuyo yatmadan 230 cc muhallebi içiyo kurulu saat gibi 2:30 da zıplıyo 4:30 da zıplıyo ve 6:30 da son golü atıyo huzursuzsa saat başı ıngaaaa neden doymuyo sütle mi yapsam bu arada zaten 7 gibi hep birlikte akşam yemeği yemiş oluyoruz 9 gibi muhallebi alıyo amaaaaa yinede uyanıyo

tmm bedne biliyorum evde olsak o da çok zor olurdu tahmmül etmekte zorlanırdık fln fln fln ama ben işe giderken öyle güzel gülüyo ki daha da vahimi büyürken aldığı eğtimden hiç hoşlanmıyorum yemesi içmesi temizliği saolsun eltim elinden geleni yapıyor ama yinede benim istediğim gibi benim gibi deil off neyse bi an önce kendi lisansımı almam lazım o zaman ev ofis çalışıcam herşey daha kolay olacak

ehe ehe bi sorunum var bu ara hiç orgi olamıyorum geçen tatrtışmadan sonra oturup konuştuğumuzda sööledim rol yapıyorum dedim şimdi yapmıyorum e adam takıldı bu duruma haftada bie yapsak mı die düşünen adam her gece kuyruğumda oğlanı yatırmamı bekliyo bide uğraşıyo ki olamaz bööle ilgi ama ben yinede olamıyorum nedennnn

Bebeklerin uyanmaları alışkanlıktan ibaret bencede çünki dün gece selin tıka basa doydu saat 12 ye kadarda aykata oynadı yorgunluktan canı çıktı uykusuzluktan gözleri küçükldü kızardı sürekli ovuşturmaktan ama direndi uyumadı 2 de ben koynuma aldım memeyi ağzına alamsı ile uykuya dalması bir oldu :) aşkım benim yaa :))

Artık Hilal de uykusu geldiğinde nerde yastık varsa kafasını koyuyor bende mamasını hazırlıyorum yedikten sonra da 5,10 dk içinde dalıyor...EEE derken bile hemen gidiyor Allahtan bizim uykumuz sorunsuz...Uyku düşkünü annesi gibi yorulduğu an hemen dalıyor...Gündüz çok oynak yerinde durmuyor...İlk arabam hediyesi de geldi sanki usta şöför hemen kullandı...Dün arkadaşlarımın çocuklarına elletmedi onlara CISSS dedi bide gülmekten karnımız ağrıdı...

Psikolojik. Bu ara sıkıntıların var,kafana takıyosun ondan.Bizde de sayı azaldı.

esin ayline katılıyorum bide o işi yapmadan önce güzel bir ambiyans yaratın derim rahatlatıcı bir müzik olabilir bence budurumun keyfini çıkar bırak kuyruğunda dolansın sorunu kendinde zannediyodur o şimdi gözün dışarı kaymasın diye korkuyodur

cadıııı ,,, yaa anlatma çok özledim zaten kzuuların hepsinide ,, bidaha buluşsak ama biz iyileştiğimizde olsun lütfen,,, gelememek istemiyorum ,,

bende basladım fekat 20 dk sonra pılım bıtıyor.karın kaslarım ve kalcam agrıyor bugun :))9

ay hiç gülesim yoktu zilliye bak bide cıss diyomuş

ay hiç gülesim yoktu zilliye bak Bide cıss diyomuş

ben ona tv ye yaklaştığında cısss diyordum gündüzleri de bakan ablam da diyor ordan alıştı işaret parmağını göstererek yapıyor bide öndeki dişlerin ortasında aralıkta var ya peltek peltek çıkıyor sesi bide o an ağzından öpüyorum kuzumu...başlıyor gülmeye...

cadıııı ,,, yaa anlatma çok özledim zaten kzuuların hepsinide ,, bidaha buluşsak ama biz iyileştiğimizde olsun lütfen,,, gelememek istemiyorum ,,

bende çok özledim yaaa iyileşinde buluşalım evet çok iyi olur...

Doğru diyorsun Meralcim sağolasın...

Bende dün akşam ateşim 39 olunca doktora gittim fena üşütmüşüm öyle dedi doktor
Bir mg agumentin antibiyotik ve minoset yazdı bugün daha iyiyim şükür sağ ol canım

QUOTE]

Geçmiş olsun canım ....
..

sağ olasın canım

Sağ ol canım
Eymen de gece belki 20 defa uyanarak annesine geceleri çok güzel bir uyku sunuyor

canım sana da geçmiş olsun minoset ve bal limon kullan dediğin gibi pıtırcıklar bizi de hasta etti sonunda

canım hayırlı olsun benim bu konuda fikrim belli Allahın verdiği cana kıymak kula düşmez..
Ama kararı verecek olsan sizsiniz...

Ben de hamileler kervanına katılıyor muyum ne anlamadım
Adetim biteli 13 gün oldu ve kahverengi bir iki akıntım oldu bu ay ilk reglimi olmuştum 4 Aralıkta
Hamilelikten önce hiç böyle lekelenme görmezdim tuhaf geldi açıkcası hayırlısı bakalım...

bende basladım fekat 20 dk sonra pılım bıtıyor.karın kaslarım ve kalcam agrıyor bugun :))9

ilk başladığımda benimde öyleydi ama alıştım canım.. sende pes etme alışıyosun ve kendini çok iyi hissediosun.. ben şimdi çok iyi yapabiliyorum bir haftada bütün acılarım sızılarım geçti çok şükür.. ama ben hamile kalmadan öncede yapmıştım.. geçicek sende pes etme :)

pınar geçmiş olsun,bol ıhlamur ve adaçayı tavsiye ediyorum ballı limonlu tabi ikinci bebek için bi istek varmı acaba ona göre dua edelim

cıssss koptum yaa
bu arada babamız bize ilk arabam almış aynı anda bide ufo almış ufo arabadan daha çok ilgisini çekti bide araba çok hozlı yürüyo benimki yetişemeyip yamuluyo tutunarak yere oturuyo emekliyo o daha kolayına gitti

fatma sendemi hastasın ben kaçırmışım sanada geçmiy olsun canım dikkat edin biraz bakın ben daha yeni iyileştim tam iki hafta sürdü ağır hastalık dönemi,zor iyileşiyoz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…