- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.841
teşekkür ederimpınar geçmiş olsun,bol ıhlamur ve adaçayı tavsiye ediyorum ballı limonlu tabiikinci bebek için bi istek varmı acaba ona göre dua edelim
teşekkür ederim
ikinci bebek istiyorum elbette ama eymenle zor olacağını düşündüğüm için bir müddet daha olmasa iyi olurdu... hayırlısını Rabbim bilir tabii...o yüzden öyle dedim...
geçmiş olsun canım.. vitamin kullanıyor musun? bende baktım sık sık hastalanıyorum ve kendimi yorgun hissediyorum vitamin kullanmaya başladım.. sende dene istersen biraz güçlenirsin belki
Burcu; Kerem in son 4 dişinin nasıl çıktığını farketmedik bile ama her bebekte aynı olmuyor,arkadaşımın kızı 1 yaşında 7.yi yeni çıkarmış ve ateşler içindeymiş 6. yı da böyle zor çıkardı dedi.Tamamen şansa kalmış diş olayı,şimdi tahminimce köpek dişleri çıkar ama ona daha zaman vardır ve onların bu kadar kolay çıkacağını sanmam.
Yaskocum geçmiş olsun,baş ağrısı çok illet bişey
Gazetede okudum biraz önce yapılan araştırmaya göre ilk 6 ay anne sütü alan erkek çocuk daha zeki oluyormuş, ama kızlar değil erkekler.:44:
geçmiş olsun canım.. vitamin kullanıyor musun? bende baktım sık sık hastalanıyorum ve kendimi yorgun hissediyorum vitamin kullanmaya başladım.. sende dene istersen biraz güçlenirsin belki
pınar da mı hamile
fatma sendemi hastasın ben kaçırmışım sanada geçmiy olsun canımDikkat edin biraz bakın ben daha yeni iyileştim tam iki hafta sürdü ağır hastalık dönemi,zor iyileşiyoz artık
saol canım zaten sen bulaştırdın hepimize :)
offf pisikolojimi bozdunuz bu ne yaa sürekli hamile hamilelik ,, öğleden sonra gidip test yaptıracağım :) hamiel isem yandınız :) hasrete gönderirim herhalde nasılsa cengiz onun hayatını kolaylaştırma çabasında rahat rahat bakar ha 2 ha 3 ne olcak ki :)
saol canım zaten sen bulaştırdın hepimize :)
offf pisikolojimi bozdunuz bu ne yaa sürekli hamile hamilelik ,, öğleden sonra gidip test yaptıracağım :) hamiel isem yandınız :) hasrete gönderirim herhalde nasılsa cengiz onun hayatını kolaylaştırma çabasında rahat rahat bakar ha 2 ha 3 ne olcak ki :)
ya ya hasret de ööle diyodu topikteki hatunlar doğursada ben baksam
bebeshoptan oğluşa 3 sweet almıştım gelri şimdi çook güzeller tam istediğim kalınlıkta bide stokta problem olmuştu aradılar birini değiştirdik fln özür mahiyetinde 2 çorap göndermişler hoş bir jest olmuş beendim
Pancuben tebrik ederim...
Darısı benim başıma...
ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yokşimdi uyuyordur zilli yaa burda olsa söylerdi bakıp bakmayacağını :)
mert bugün 9 aylık oldu teyzelerikocaman oldu minik erkeğim
ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yok
maşallah kuzuya kısmetse bizde yarın 9 aylık oluyoruz allam yine ağlicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?