2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pınar geçmiş olsun,bol ıhlamur ve adaçayı tavsiye ediyorum ballı limonlu tabi ikinci bebek için bi istek varmı acaba ona göre dua edelim
teşekkür ederim
ikinci bebek istiyorum elbette ama eymenle zor olacağını düşündüğüm için bir müddet daha olmasa iyi olurdu... hayırlısını Rabbim bilir tabii...o yüzden öyle dedim...

teşekkür ederim
ikinci bebek istiyorum elbette ama eymenle zor olacağını düşündüğüm için bir müddet daha olmasa iyi olurdu... hayırlısını Rabbim bilir tabii...o yüzden öyle dedim...

geçmiş olsun canım.. vitamin kullanıyor musun? bende baktım sık sık hastalanıyorum ve kendimi yorgun hissediyorum vitamin kullanmaya başladım.. sende dene istersen biraz güçlenirsin belki

geçmiş olsun canım.. vitamin kullanıyor musun? bende baktım sık sık hastalanıyorum ve kendimi yorgun hissediyorum vitamin kullanmaya başladım.. sende dene istersen biraz güçlenirsin belki

sağ ol canım
ben öyle zayıf göbeksiz olsam senin gibi belki içerdim vitamin ama şu halimle asla

zaten kan değerlerim normal dün tahlil de yaptı doktor...

Günaydınlar....

Aylin 8. dişiniz hayırlı olsun, maşallah Kereme. Gazetedeki habere bakarsak benim oglum zeka fukarası olacak o zaman, hic anne sütü almadı çünküm can yerimden vurdun beni sabah sabah

Esin çalışan bir insanın evde oturması çok zor. 9 aydır evdeyim hala alısamadım, surekli aynı seyler, depresyona girip girip çıkıyorum Allahtan hafta sonları anneme gidip kalıyoruz da, hem esimle gezip tozuyoruz hem de 1 gece de olsa kesintisiz uyuyabiliyorum. Terapi gibi geliyor, yoksa isim daha zor olurdu.

Ayfercim hakkında hayırlısı olsun canım.

Hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun.

pınar da mı hamile

kesin bi şey yok canım ya adetime 10 gün var daha kahverengi akıntım oldu sadece o şüpheye düşürdü beni ama bence değilimdir...

fatma sendemi hastasın ben kaçırmışım sanada geçmiy olsun canım Dikkat edin biraz bakın ben daha yeni iyileştim tam iki hafta sürdü ağır hastalık dönemi,zor iyileşiyoz artık

saol canım zaten sen bulaştırdın hepimize :)

offf pisikolojimi bozdunuz bu ne yaa sürekli hamile hamilelik ,, öğleden sonra gidip test yaptıracağım :) hamiel isem yandınız :) hasrete gönderirim herhalde nasılsa cengiz onun hayatını kolaylaştırma çabasında rahat rahat bakar ha 2 ha 3 ne olcak ki :)

ya ya hasret de ööle diyodu topikteki hatunlar doğursada ben baksam

Herkese selamlar,
Yine mi hamilelik uyy Pınar sen de hamieysen var ya artık bu işte bişi var deyip ilişkiyi kesecem sanırım:18: hakkında hayırlısı cnm, sen zaten başından beri ılımlısın konuya

:78: öyle ya ben bulaştırdım dimi unutmuşum yok be hamile değilsindir yoksa hamilemisin yok yok değilsindir hasretin başını yakma sende

bebeshoptan oğluşa 3 sweet almıştım gelri şimdi çook güzeller tam istediğim kalınlıkta bide stokta problem olmuştu aradılar birini değiştirdik fln özür mahiyetinde 2 çorap göndermişler hoş bir jest olmuş beendim

tünaydın,sevgiler,saygılar vs. vs.:87:

yine mi hamile var:83:yaa demeyin öyle,demeyin.işkillendirmeyin beni (

Son düzenleme:
ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yok

maşallah kuzuya kısmetse bizde yarın 9 aylık oluyoruz allam yine ağlicam galiba

hee ağla bahane arıyon zaten niyeyse,yoksa sendemi hamilesin
ben kaçıyom oğlumu doyurup annemi hastaneye götürcem nezaman gelirim belli değil öpüyom sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…