- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.861
ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yok
maşallah kuzuya kısmetse bizde yarın 9 aylık oluyoruz allam yine ağlicam galiba
hee ağla bahane arıyon zaten niyeyse,yoksa sendemi hamilesin
ben kaçıyom oğlumu doyurup annemi hastaneye götürcem nezaman gelirim belli değil öpüyom sizi
mert bugün 9 aylık oldu teyzelerikocaman oldu minik erkeğim
ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yok
maşallah kuzuya kısmetse bizde yarın 9 aylık oluyoruz allam yine ağlicam galiba
tünaydın,sevgiler,saygılar vs. vs.:87:
yine mi hamile var:83:yaa demeyin öyle,demeyin.işkillendirmeyin beni(
hee ağla bahane arıyon zaten niyeyse,yoksa sendemi hamilesin
ben kaçıyom oğlumu doyurup annemi hastaneye götürcem nezaman gelirim belli değil öpüyom sizi
sağ ol canım
ben öyle zayıf göbeksiz olsam senin gibi belki içerdim vitamin ama şu halimle asla
zaten kan değerlerim normal dün tahlil de yaptı doktor...
Kız Esin sende ya hamilesin ya aybaşın tuttu noluyo kızım
sen benim resimlerimle karıştırıyorsun sanırım :):) şaka şaka :) bencede vitamin almayacak bir durumun yok ki zaten vitamin ve kilo ayrı şeyler bence kendine gelirsin pınarcım doktorunun tavsiye edeceği bi vitamin dene bende görüşeceğim oyy oyy nolcek bu hasta bıdıkalrla halimizolsun canım benim önce sağlıklı ol enerjik ol kilolar zaten veriliyo :) hem buluşma fotoğraflarında öyle vitamin içemiycek kadar kilolu gözükmüyorsun gayet hoşsun yani) kan değerlerinin iyi çıkmasına çook sevindim bide benimkisi iyi olsa.. ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor morarıyor hatta
sen benim resimlerimle karıştırıyorsun sanırım :):) şaka şaka :) bencede vitamin almayacak bir durumun yok ki zaten vitamin ve kilo ayrı şeyler bence kendine gelirsin pınarcım doktorunun tavsiye edeceği bi vitamin dene bende görüşeceğim oyy oyy nolcek bu hasta bıdıkalrla halimiz
tünaydın canım sorma çok azgın canım bu mart anenleri :)): )
hakakten çok ağlar oldun gel beraber test yaptıralım :) mart babaları ceket atsa anneler hamile belli olmaz durum :):)
evet 22 si itibariyle oğlumun 9. ayı benimde adetim beklenio doorudur zaten 2 gündür önümde bi uçan bi kaçan kurtuluyo tatlı türevi toz şeker bile yedim diebilirim yane
Günaydın Herkese;
Hasret Ceren'e çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşeyi yoktur..
Fatma canım Selin ve aile de geçmiş olsun ne o hepimiz dökülüyoruz sanırım....
Diş çıkaran paşa ve prenseslerime de hayırlısı olsun.....
Nilüfer canım Haktan paşamı öp benim için seni de özledik artık listede yapmıyorsun yaaa....Özledim listelerini...
Bana gelince eşimle dün fazla konuşamadım misafirim vardı.Onun sadece korkusu yeni sezeryan olmam ve bütün zorlukları yaşamam artı ailesi içinde kaygısı var....Ona diyecekler bune acelelik maddi açıdan kendinizi yeni toparladınız 9 ay ben çalışmadım sağolsunlar destek te oldular ama eşimin korkusu sanırım tepki göstermeleri....Bende ona söyledim doktorlar sezeryan sonrası 2 sene düşünmeyin diyorlar fakat ilk 6 ay sonrasında bir risk görmüyorlar dedim.Kürtaj sonrası spiral taktırmamı istedi doktorum dedi.Maliyeti de 500-1000 tl arası değişiyor dedim... Kürtaj parasını düşün ozaman dedim ve kürtajdan sonraki çekeceğim acıyı bu daha da risk benim için dedim.Eşime ben günaha girmek istemiyorum dedim.Bu hafta içine kadar karar vermelisin dedim.Ondan sonrası içinde geç artık dedim...Gözlerimin altı mosmor ağlamaktan ve yapmadığım şeyi yaptım sigara içtim....Çok bunaldım....
Burada yapılan tepkilerde var sanki ben kesin kararlıymışım gibi bizim gruptan olmayan bir bayan da saçma sapan yazmış....Bizim olayımız çok farklı koruma yöntemlerinide biliyoruz cahilde değiliz fakat Rabbim verdi bu meleği bana elbet bir çaresini bulucaz.Çalışan biriyim benim için kaybın olsa olsa 4 yıl olucak yaa sonrası ?Bunlarda var...Hilal ile kardeşi olursa büyüleri çok iyi olur bende istiyorum ama ne olur ne olmaz onu çözemedim hala....
senin fotoğrafları da gördüm canım.. sende çok iyisin) bencede vitaminle kilo aynı şeyler deil.. hem bende hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlayım
bende geliyorum teste:18:gerçi benim geçen ay ilk adetimdi.kasım 13 te olmuştum.buay gelmedi.ama normal diyorlar.ilk defadan sonra düzensiz olabiliyormuş:44:.
ben geldimmmmm
ne güzel sizler herşeye zaman bulabiliyorsunuz valalhi süpersiniz aslında çalışan anne olmak en güzeli :)
yaww en zayıf benim kızım anlaşılan 10 aylık olacaz yarın 8 kg ne yapsam yawww
senin fotoğrafları da gördüm canım.. sende çok iyisin) bencede vitaminle kilo aynı şeyler deil.. hem bende hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlayım
bende geliyorum teste:18:gerçi benim geçen ay ilk adetimdi.kasım 13 te olmuştum.buay gelmedi.ama normal diyorlar.ilk defadan sonra düzensiz olabiliyormuş:44:.
Canım sıkma canını kızlar biraz daha narin ve zayıf olmaları normal.. Uykusunda mama içiyormu ? Tibette gece mama içeye başladı kilo aldı. Bir önceki ay 300 gr. almıştı. Bu ay 650 gr. almış..İstersen dene...
yaww boşver hiç girmiyorum o konuya :) aslında kilolu değilim 38-40 beden oluyor ama göbüş çıkıyor işte :)
göbüş de geçer gider.. boşver tek derdin o olsun canım
anne sütü alıyo gece 3 defa emiyor ne yapsam acep sütten kesip ammaı versem
anne sütü alıyo gece 3 defa emiyor ne yapsam acep sütten kesip ammaı versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?