2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mert bugün 9 aylık oldu teyzeleri kocaman oldu minik erkeğim

ewet uyuyodur allam HASREEET çok şanslısın haberin yok

maşallah kuzuya kısmetse bizde yarın 9 aylık oluyoruz allam yine ağlicam galiba

maşşalah sizeee ,,

tünaydın,sevgiler,saygılar vs. vs.:87:

yine mi hamile var:83:yaa demeyin öyle,demeyin.işkillendirmeyin beni (

tünaydın canım sorma çok azgın canım bu mart anenleri :)): )

hee ağla bahane arıyon zaten niyeyse,yoksa sendemi hamilesin
ben kaçıyom oğlumu doyurup annemi hastaneye götürcem nezaman gelirim belli değil öpüyom sizi

hakakten çok ağlar oldun gel beraber test yaptıralım :) mart babaları ceket atsa anneler hamile belli olmaz durum :):)

ayferim kızma sakın sözümüz sana değil ,, şimdi sen hassas dönemdesin :)

sağ ol canım
ben öyle zayıf göbeksiz olsam senin gibi belki içerdim vitamin ama şu halimle asla

zaten kan değerlerim normal dün tahlil de yaptı doktor...

olsun canım benim önce sağlıklı ol enerjik ol kilolar zaten veriliyo :) hem buluşma fotoğraflarında öyle vitamin içemiycek kadar kilolu gözükmüyorsun gayet hoşsun yani ) kan değerlerinin iyi çıkmasına çook sevindim bide benimkisi iyi olsa.. ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor morarıyor hatta

sen benim resimlerimle karıştırıyorsun sanırım :):) şaka şaka :) bencede vitamin almayacak bir durumun yok ki zaten vitamin ve kilo ayrı şeyler bence kendine gelirsin pınarcım doktorunun tavsiye edeceği bi vitamin dene bende görüşeceğim oyy oyy nolcek bu hasta bıdıkalrla halimiz

ben geldimmmmm
ne güzel sizler herşeye zaman bulabiliyorsunuz valalhi süpersiniz aslında çalışan anne olmak en güzeli :)
yaww en zayıf benim kızım anlaşılan 10 aylık olacaz yarın 8 kg ne yapsam yawww

senin fotoğrafları da gördüm canım.. sende çok iyisin ) bencede vitaminle kilo aynı şeyler deil.. hem bende hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlayım

tünaydın canım sorma çok azgın canım bu mart anenleri :)): )

hakakten çok ağlar oldun gel beraber test yaptıralım :) mart babaları ceket atsa anneler hamile belli olmaz durum :):)

bende geliyorum teste:18:gerçi benim geçen ay ilk adetimdi.kasım 13 te olmuştum.buay gelmedi.ama normal diyorlar.ilk defadan sonra düzensiz olabiliyormuş:44:.

evet 22 si itibariyle oğlumun 9. ayı benimde adetim beklenio doorudur zaten 2 gündür önümde bi uçan bi kaçan kurtuluyo tatlı türevi toz şeker bile yedim diebilirim yane

hehehe.. bende regl dönemlerinden önce tatlı fazla değil de karbonhidrat bağımlısı oluyorum:) makarnayı yerken bile canım ekmek istiyor

Ayferciğim hayırlı olsun.. En doğru kararı siz vereceksiniz tabi ama bence bir hayır vardır bunda.. umarım stressiz güzel bir hamilelik geçirirsin.. Bizde başlarda korunuyorduk ama korunmuyoruz şu anda.. Tibetin kardeşi olsun istiyorum ama ben geç anne oldum ikinciyide geciktirirsem yaşlı bir anne olmak istemiyorum. Eşimde istiyor.. Bakalım kısmet..

senin fotoğrafları da gördüm canım.. sende çok iyisin ) bencede vitaminle kilo aynı şeyler deil.. hem bende hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlayım

yaww boşver hiç girmiyorum o konuya :) aslında kilolu değilim 38-40 beden oluyor ama göbüş çıkıyor işte :)

bende geliyorum teste:18:gerçi benim geçen ay ilk adetimdi.kasım 13 te olmuştum.buay gelmedi.ama normal diyorlar.ilk defadan sonra düzensiz olabiliyormuş:44:.

ya bende de bi sıkıntı yoktur sanırım :) daha cuma akşamı bitti reglim ama haftasonu güzel geçti inşallah bi süpriz olmaz :) baksana şüphe etmeye başladım :)

maşallahhh leeeeeeeeee
herkes hamile süper vallalhi ne güzel kardeşle büyümek çok ayrı ama bu işin sorumluluğunu ben asla taşıyamam ben bitanesiyle anca baş ediyom(oda edemiyom ya) alalh hepinize sağlık versin

ben geldimmmmm
ne güzel sizler herşeye zaman bulabiliyorsunuz valalhi süpersiniz aslında çalışan anne olmak en güzeli :)
yaww en zayıf benim kızım anlaşılan 10 aylık olacaz yarın 8 kg ne yapsam yawww

Canım sıkma canını kızlar biraz daha narin ve zayıf olmaları normal.. Uykusunda mama içiyormu ? Tibette gece mama içeye başladı kilo aldı. Bir önceki ay 300 gr. almıştı. Bu ay 650 gr. almış..İstersen dene...

yaww boşver hiç girmiyorum o konuya :) aslında kilolu değilim 38-40 beden oluyor ama göbüş çıkıyor işte :)

ya bende de bi sıkıntı yoktur sanırım :) daha cuma akşamı bitti reglim ama haftasonu güzel geçti inşallah bi süpriz olmaz :) baksana şüphe etmeye başladım :)

anne sütü alıyo gece 3 defa emiyor ne yapsam acep sütten kesip ammaı versem

annesütünü nie kesiceksin canım.. bence gece yatırmadan önce 120 cc mama yap bisküvi ile içine bikaç tatlı kaşığı gece tahılı da koy.. gerek olursa ki olucak anne sütü alan bebişler gece uyanıyor :) emzirmeye devam edersin.. ama saat 11 12 gibi mama verebilirsin kilo almamasına çok üzülüyorsan :)

Tibette anne sütü alıyor ama az emiyor 3 dk falan. Gece 12 gibi 120 cc devam sütü içiyor.. Bende fazla kilo almasın istiyorum. Sağlıklı olması önemli.Kof şişmanlık iyi değil... 9 ay 2 gün önce doldurduk. 10.200 .Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…