2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yawww deli edecek bu endişe beniii kuduracamm bakamıyorum diye
herşeyine dikakt ediyorum meyvesi yoğurduna çorbasına vs yok inat anası gibiiii

hadi hayırlısı ,,, inşallah olsun diyelim o zaman ,,,

anne sütü alıyo gece 3 defa emiyor ne yapsam acep sütten kesip ammaı versem

haaaayyyıııırrrrr,, anne sütü önemli eğer verebiliyorsan anen sütü artı mama ver ama bu kez daha az emecek ,, sağlıklı olsun bağışıklığı güçlensin zayıf olsun nolur ???

Ben 8 tahıllıyı sabah kahvaltısında 1 yemek kaşığı veriyorum. Gece tahıllıyı hiç denemedim.. Bence gece daha iyi acıkmaz uyurlar bebikler.

maşallahhhh allah nazardan saklasınnn
biz 10 aylık olacaz yarın 8kg offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff

yok hayatım bırakmam bu gobek gıdecek.bugunden ıtıbaren sekerıde kestım.canım tatlı ısterse meyve yıyorum artık.

yawww deli edecek bu endişe beniii kuduracamm bakamıyorum diye
herşeyine dikakt ediyorum meyvesi yoğurduna çorbasına vs yok inat anası gibiiii

olur mu hiç canım..gayet iyi bakıyosundur endişelen me.. hem emin ol kimse senden iyi bakamaz ona :)) ayrıca emmeyi seven bi bebekse gece 12 gibi mama verirsen gece de uyanır emer korkma...ama annesütüne devamm.. mamayı da illa vericeksen günde bir defa ver olur mu ?

Ben 8 tahıllıyı sabah kahvaltısında 1 yemek kaşığı veriyorum. Gece tahıllıyı hiç denemedim.. Bence gece daha iyi acıkmaz uyurlar bebikler.

bende kahvaltısına katıyorum tahillı mama canım.. ayrıca da gece tahılı veriyorum bizim dr günde iki defa tahıl dio çünkü.. ben gece tahılını ve mamayı senin de söylediğin gibi iyi uyusun die veriyorum diğer bebişlerde durum ne olur bilemem ama nispen bizdede işe yaradı.. gece kalkmaları 3-4 kereye düştü diğer türlü perişan ediyordu beni.. gerçi huzursuzsa yine uyumuyor tahıl falan kar etmiyor sürekli memede olmak istiyor o ayrı.. umarım sizde işe yarar:)

yok hayatım bırakmam bu gobek gıdecek.bugunden ıtıbaren sekerıde kestım.canım tatlı ısterse meyve yıyorum artık.

süpersin valla :) sende bu azim olduktan sonra geçer gider merak etme.. bebişlerden kendimize birer saat fırsat ayırmakta bitiyor çözüm aslında.. bende sadece kendim için yaptığım bişey olsun die başladım ve bir saat kendimle ilgilenmiş oluyorum böylece.. diğer türlü depresyona girmeme ramak kalmıştı:)

Öğleden önce bi misafirim geldi, sonra da yemeğe gittim, okuyamadım yazamadım.
Doruk da kilolu bir bebek değil, bugünlerde iştahı da yok hatta, ama sağlığı yerinde, ben takılmıyorum kilo konusunda... Babası da zayıf bir bebeklik geçirmiş, ben de zayıfmışım, ki ben hala zayıfım, genetik öykü de böyle olunca, çocuğun tostoparlak olmasını beklememek lazım sanırım.

evet kendimize zaman ayırmamız şart bende bugün soluğu iş çıkışı kuaförde alayım saçlarımı biraz daha kestireyim ve bir manikürcük yaptırayım da kendime geleyim :118:

evet kendimize zaman ayırmamız şart bende bugün soluğu iş çıkışı kuaförde alayım saçlarımı biraz daha kestireyim ve bir manikürcük yaptırayım da kendime geleyim :118:

Hem de nasıl şart, yine kaptan mağara adamına dönüşmeye başladım. Saçlar çok biçimsiz uzadı düzeltilsin ister, saç olmayan kıllar uzadı yok edilsin ister, tırnaklar uzadı manikür yapılsın ister, işten saat 4'de çıktığım halde bunların hiç birine zaman bulamıyorum, ne manyak kadınım ben ya:95:

kesınlıkle katılıyorum.annenın 1 saat dahı olsa bebekden ayrı kalması gerektıgıne ve bu vaktı kendısı ıcın kullanması gerektıgıne ınanıyorum.

QUOTE=bosna;16738003]Hem de nasıl şart, yine kaptan mağara adamına dönüşmeye başladım. Saçlar çok biçimsiz uzadı düzeltilsin ister, saç olmayan kıllar uzadı yok edilsin ister, tırnaklar uzadı manikür yapılsın ister, işten saat 4'de çıktığım halde bunların hiç birine zaman bulamıyorum, ne manyak kadınım ben ya:95:[/QUOTE]

BEN İŞTEN ÇIKIP EVİN ORDAKİ ECZANEYE UĞRAMAYI VAKİT KAYBI DİYORUM VE KOŞA KOŞA BAKICIYA GİDİP KEREMİ ALIYORUM SONRA ECZANEYE TELEFON EDİP GETİRİR MİSİNİZ ŞUNU ŞUNU DİYORUM:78:

yalnız olmadığıma sevindim, sen de ne manyak kadınsın
Eee, maniküre gidebilecen mi ?

tabiki yalnız değilsin, şu vicdan azabı beni öldürecek ki benim 9 ay öncesine kadar vicdani duygularım pek yoktu.
Gidicem gitmem lazım, saçlarımı kestirdim dedim ya biraz daha kestirmek istiyorum aynı şekilde,bir de günde 10 defa iğrenç tırnaklarıma bakıp çok kötü oldular demektense, bir manikür yaptırayım da kendimi de iyi hissedeyim.

He bi de eczanenin çalışanı ya da ortağı bizim apartmanda oturuyor, bazen diyor ki telefonda sahibi çırak çıktı ben de diyorum ki hani bizim apartmanda oturan arkadaş var ya eve gelirken getiriversin çingenlikte son nokta yapıyorum

manıkur pedıkur sart ozellıkle calısan baayenler sıze seslenıyorum

Seslen seslen, ben iki ağdayı bir edip gidiyorum artık, sen seslenmeye devam et

Ahh o vicdan azabı ahhh Ben zaten bir yengeç burcu olarak gereğinden fazla vicdanlıydım, şimdiki halimi var sen düşün...
Benim şöyle bir dezavantajım var, 2 ,5 senedir şimdiki semtimde oturduğum halde, adam gibi bir kuaför bulamadım, o yüzden saçımı kestirmek için akşam trafiğinde 1 saat yol gidip gelmem lazım. Manikür yaptırılabilir, kaşlar aldırılabilir, anneme bi sorayım, Doruk kendisini pert etmediyse ayarlayayım bari...
Ayrıca, kısa saçlı halini bi göremedik, merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…