- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.881
annesütünü nie kesiceksin canım.. bence gece yatırmadan önce 120 cc mama yap bisküvi ile içine bikaç tatlı kaşığı gece tahılı da koy.. gerek olursa ki olucak anne sütü alan bebişler gece uyanıyor :) emzirmeye devam edersin.. ama saat 11 12 gibi mama verebilirsin kilo almamasına çok üzülüyorsan :)
ayferciğim hayırlı olsun.. En doğru kararı siz vereceksiniz tabi ama bence bir hayır vardır bunda.. Umarım stressiz güzel bir hamilelik geçirirsin.. Bizde başlarda korunuyorduk ama korunmuyoruz şu anda.. Tibetin kardeşi olsun istiyorum ama ben geç anne oldum ikinciyide geciktirirsem yaşlı bir anne olmak istemiyorum. Eşimde istiyor.. Bakalım kısmet..
anne sütü alıyo gece 3 defa emiyor ne yapsam acep sütten kesip ammaı versem
annesütünü nie kesiceksin canım.. bence gece yatırmadan önce 120 cc mama yap bisküvi ile içine bikaç tatlı kaşığı gece tahılı da koy.. gerek olursa ki olucak anne sütü alan bebişler gece uyanıyor :) emzirmeye devam edersin.. ama saat 11 12 gibi mama verebilirsin kilo almamasına çok üzülüyorsan :)
maşallahhhhTibette anne sütü alıyor ama az emiyor 3 dk falan. Gece 12 gibi 120 cc devam sütü içiyor.. Bende fazla kilo almasın istiyorum. Sağlıklı olması önemli.Kof şişmanlık iyi değil... 9 ay 2 gün önce doldurduk. 10.200 .Maşallah.
ilk başladığımda benimde öyleydi ama alıştım canım.. sende pes etme alışıyosun ve kendini çok iyi hissediosun.. ben şimdi çok iyi yapabiliyorum bir haftada bütün acılarım sızılarım geçti çok şükür.. ama ben hamile kalmadan öncede yapmıştım.. geçicek sende pes etme :)
yawww deli edecek bu endişe beniii kuduracamm bakamıyorum diye
herşeyine dikakt ediyorum meyvesi yoğurduna çorbasına vs yok inat anası gibiiii
Ben 8 tahıllıyı sabah kahvaltısında 1 yemek kaşığı veriyorum. Gece tahıllıyı hiç denemedim.. Bence gece daha iyi acıkmaz uyurlar bebikler.
yok hayatım bırakmam bu gobek gıdecek.bugunden ıtıbaren sekerıde kestım.canım tatlı ısterse meyve yıyorum artık.
süpersin valla :) sende bu azim olduktan sonra geçer gider merak etme.. Bebişlerden kendimize birer saat fırsat ayırmakta bitiyor çözüm aslında.. Bende sadece kendim için yaptığım bişey olsun die başladım ve bir saat kendimle ilgilenmiş oluyorum böylece.. Diğer türlü depresyona girmeme ramak kalmıştı:)
evet kendimize zaman ayırmamız şart bende bugün soluğu iş çıkışı kuaförde alayım saçlarımı biraz daha kestireyim ve bir manikürcük yaptırayım da kendime geleyim :118:
süpersin valla :) sende bu azim olduktan sonra geçer gider merak etme.. bebişlerden kendimize birer saat fırsat ayırmakta bitiyor çözüm aslında.. bende sadece kendim için yaptığım bişey olsun die başladım ve bir saat kendimle ilgilenmiş oluyorum böylece.. diğer türlü depresyona girmeme ramak kalmıştı:)
kesınlıkle katılıyorum.annenın 1 saat dahı olsa bebekden ayrı kalması gerektıgıne ve bu vaktı kendısı ıcın kullanması gerektıgıne ınanıyorum.
BEN İŞTEN ÇIKIP EVİN ORDAKİ ECZANEYE UĞRAMAYI VAKİT KAYBI DİYORUM VE KOŞA KOŞA BAKICIYA GİDİP KEREMİ ALIYORUM SONRA ECZANEYE TELEFON EDİP GETİRİR MİSİNİZ ŞUNU ŞUNU DİYORUM:78:
yalnız olmadığıma sevindim, sen de ne manyak kadınsın
Eee, maniküre gidebilecen mi ?
manıkur pedıkur sart ozellıkle calısan baayenler sıze seslenıyorum
tabiki yalnız değilsin, şu vicdan azabı beni öldürecek ki benim 9 ay öncesine kadar vicdani duygularım pek yoktu.
Gidicem gitmem lazım, saçlarımı kestirdim dedim ya biraz daha kestirmek istiyorum aynı şekilde,bir de günde 10 defa iğrenç tırnaklarıma bakıp çok kötü oldular demektense, bir manikür yaptırayım da kendimi de iyi hissedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?