- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.901
evet kendimize zaman ayırmamız şart bende bugün soluğu iş çıkışı kuaförde alayım saçlarımı biraz daha kestireyim ve bir manikürcük yaptırayım da kendime geleyim :118:
Hem de nasıl şart, yine kaptan mağara adamına dönüşmeye başladım. Saçlar çok biçimsiz uzadı düzeltilsin ister, saç olmayan kıllar uzadı yok edilsin ister, tırnaklar uzadı manikür yapılsın ister, işten saat 4'de çıktığım halde bunların hiç birine zaman bulamıyorum, ne manyak kadınım ben ya:95:
kesınlıkle katılıyorum.annenın 1 saat dahı olsa bebekden ayrı kalması gerektıgıne ve bu vaktı kendısı ıcın kullanması gerektıgıne ınanıyorum.
manıkur pedıkur sart ozellıkle calısan baayenler sıze seslenıyorum
peki bizim gibi 10 saat ayrı kalan anneler ne yapsın ve kendine ne zaman vakit ayırsın öznur hanım
He bi de eczanenin çalışanı ya da ortağı bizim apartmanda oturuyor, bazen diyor ki telefonda sahibi çırak çıktı ben de diyorum ki hani bizim apartmanda oturan arkadaş var ya eve gelirken getiriversinçingenlikte son nokta yapıyorum
Bi göremedik ki zaten saçlarını, hani koyacaktın face e? bugün kestirdikten sonra koy bari
o halde sen de kendine izin ver bugünlük 1 saat ve git hallet cnm şu işleri aaaa
offff benim Eymeni kimseye bırakabilme durumum yok walla malesef. çocuk herkesi yadırgıyor. cumartesi için koca kişisi Eymeni eltime bırakıp bi sinemaya gidelim diyor ama gidemem, biliyorum ki çocuk çok huzursuz olacak
iyi madem ben çalışmadığıma göre yırttım:18:
İyi de Meral Eymen 24 saat seninle, herhalde çocuk başkalarını yadırgar,bence Furkan la beraber bırak hem sen hava al hem yanında abisi de olacağı için çok huysuzlanmaz hem de alışsın yavaş yavaş.Ne kadar çok insan görür vakit geçirirse o kadar iyi olur.
calısırken ogle arası.cumartesı pazar 1 er saat.bu cocukların babaları da var degılmı.bakıversınler 1 saatcık.
calısırken ogle arası.cumartesı pazar 1 er saat.bu cocukların babaları da var degılmı.bakıversınler 1 saatcık.
İyi de Meral Eymen 24 saat seninle, herhalde çocuk başkalarını yadırgar,bence Furkan la beraber bırak hem sen hava al hem yanında abisi de olacağı için çok huysuzlanmaz hem de alışsın yavaş yavaş.Ne kadar çok insan görür vakit geçirirse o kadar iyi olur.
yaşasın kızım ewine alışıyor artık son yarım saattir kendisi oynamaya ve dolaşmaya başladı bende yogurdunu hazırlim bari yuppiiiiiii
yaşasın kızım ewine alışıyor artık son yarım saattir kendisi oynamaya ve dolaşmaya başladı bende yogurdunu hazırlim bari yuppiiiiiii
Aman canım, getirsin o da nolcak
Bizim evin karşısında sucu+manav var, ben sebze meyve siparişlerini hep ona veriyorum, yanında da eczane var, gelirken de eczaneden şunu şunu alsın diye ısmarlıyorum
.[/B][/COLOR]
maşallahhhhallah nazardan saklasınnn
biz 10 aylık olacaz yarın 8kg offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff
Yasemin in fotoğraftan takvim oluşturma fikrini çalıyor olmakla birlikte yılbaşında Kerem in anneannesi babaannesi halası biz ve teyzesi için 1 tane yaptırıp onlara hem hatıra hem de yılbaşı hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum.
Bir de babasına yılbaşı hediyesi olarak tişört üstüne fotoğrafını bastırıcam.
Daha orjnal fikri olanlar paylaşmazsa küserim
çalışan annelerin durumu çok zor.. çok isteselerde vijdan azabı engel oluyor evet ama en azından bebişler yanınızda iken kendinize zaman ayırın arkadaşlar yaa.. haftasonları evdeyken bebeğinizle yürüyüşlere gidin , kitap okuyun, film izleyin..arasıra babalara bırakıp sinemaya gitmek lazım ben bunu yapmadım mesela :) yada kuaföre daha huzurlu gitmek lazım :) olmuyo öbür türlü biz sağlığımızı kaybediyoruz.. bende çok kastım kendimi herşeye ben yetişicem ev işi temizlik eş bebek derken kendimi unuttum ve sağlık sorunları başladı.. fazla pimpiriklenmemk lazım bence aman aman dedikçe daha kötü oluyo herşey malsefsöylediklerimin hepsini uyguluyormuyum hayır tabikide ama bi yerden başlamak lazım.
Bugün sayfalar ilerlemiyor?kimsenin yazası yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?