2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kendimize zaman ayırmamız şart bende bugün soluğu iş çıkışı kuaförde alayım saçlarımı biraz daha kestireyim ve bir manikürcük yaptırayım da kendime geleyim :118:

Bi göremedik ki zaten saçlarını, hani koyacaktın face e? bugün kestirdikten sonra koy bari

o halde sen de kendine izin ver bugünlük 1 saat ve git hallet cnm şu işleri aaaa

kesınlıkle katılıyorum.annenın 1 saat dahı olsa bebekden ayrı kalması gerektıgıne ve bu vaktı kendısı ıcın kullanması gerektıgıne ınanıyorum.

offff benim Eymeni kimseye bırakabilme durumum yok walla malesef. çocuk herkesi yadırgıyor. cumartesi için koca kişisi Eymeni eltime bırakıp bi sinemaya gidelim diyor ama gidemem, biliyorum ki çocuk çok huzursuz olacak

manıkur pedıkur sart ozellıkle calısan baayenler sıze seslenıyorum

iyi madem ben çalışmadığıma göre yırttım:18:

İyi de Meral Eymen 24 saat seninle, herhalde çocuk başkalarını yadırgar,bence Furkan la beraber bırak hem sen hava al hem yanında abisi de olacağı için çok huysuzlanmaz hem de alışsın yavaş yavaş.Ne kadar çok insan görür vakit geçirirse o kadar iyi olur.

Aman canım, getirsin o da nolcak
Bizim evin karşısında sucu+manav var, ben sebze meyve siparişlerini hep ona veriyorum, yanında da eczane var, gelirken de eczaneden şunu şunu alsın diye ısmarlıyorum

Bugün vermiyim, yarın vereyim, cuma akşamı şirket yemeği var ya, ona hazır olsun bari kaşım tırnağım...

Aylin çok haklı, bir kere dene istersen, belki sandığın gibi olmaz, olursa da çıkar gidersin hemen yanına... Sen bana böyle öğüt vermiyor muydun dostum, söylemekle olmaz, örnek ol bana...

calısırken ogle arası.cumartesı pazar 1 er saat.bu cocukların babaları da var degılmı.bakıversınler 1 saatcık.

Öğle tatilim yarım saat, kuaföre gidene kadar tatil bitiyor zaten.
Ayrıca Öznurcum, mesela çocuklara bakacak kimse olmaması değil, bizim onlarla geçirecek 1 saatin bile hesabını yapıyor olmamız...

yaşasın kızım ewine alışıyor artık son yarım saattir kendisi oynamaya ve dolaşmaya başladı bende yogurdunu hazırlim bari yuppiiiiiii

calısırken ogle arası.cumartesı pazar 1 er saat.bu cocukların babaları da var degılmı.bakıversınler 1 saatcık.

Benim öğle tatilimde yarım saat ayrıca 1 saat olması da farketmez çünkü zaten kuaföre 1 saat uzaklıkta çalışıyorum,hafta sonu da evi mi toplayayım yemek mi yapayım keremle mi oynayayım babasıyla mı oynayayım çamaşır atıp kurulayanları mı asayım? Babası ilgilenirken de ben o söylediğim işleri yapıyorum anacım,ben kitabı bile ya serviste işe gelip giderken ya da Kerem i uyuturken sesli şekilde ninni niyetine okuyorum.

Allah ım kaçgündür bir fenayım ki,acayip yorgun ve bitkinim.3 gündür dışarı çıkacağım işlerim var,çıkamıyorum,miskinlikten.elim kolum kalkmıyorçok kötüyüm çok.dün nerdeyse kocama yemeğede gitmeyelim diyecektim.

HASRET ne yaptıki?14:30 da randevusu vardı,cinsiyet öğrenecek..

ya doğru diyosunuz da bi de ben karşıdakileri de düşünüyorum. şimdi çocuk çok huysuzluk ederse ne yapacak kadıncağız, zaten onun da 2 küçük çocuğu var. Burcucum ben sana diyorum çünkü, Doruk annene alışkın ve annen eminim zevkle bakıyodur. her ikisi için de problem olmuyo o zaman, ama benim durum her iki yönden problemli

yaşasın kızım ewine alışıyor artık son yarım saattir kendisi oynamaya ve dolaşmaya başladı bende yogurdunu hazırlim bari yuppiiiiiii

hadi gözünaydın cnm

hadi şanslısın alış tabe yaa nolcekk evi sonuçta :):)

bizim kasap , manav , bakkal , eczane evlere servis yapıyor bir kuaför sorunumuz var işte :):)

katılıyorum yine sana :)

maşallahhhh allah nazardan saklasınnn
biz 10 aylık olacaz yarın 8kg offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff

üzülmeee ....

Yasemin in fotoğraftan takvim oluşturma fikrini çalıyor olmakla birlikte yılbaşında Kerem in anneannesi babaannesi halası biz ve teyzesi için 1 tane yaptırıp onlara hem hatıra hem de yılbaşı hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum.
Bir de babasına yılbaşı hediyesi olarak tişört üstüne fotoğrafını bastırıcam.
Daha orjnal fikri olanlar paylaşmazsa küserim

saat yada puzzle yapıyorlar masa üstü için sanki o daha kullanışlı ve güzel olur ?

çalışan annelerin durumu çok zor.. çok isteselerde vijdan azabı engel oluyor evet ama en azından bebişler yanınızda iken kendinize zaman ayırın arkadaşlar yaa.. haftasonları evdeyken bebeğinizle yürüyüşlere gidin , kitap okuyun, film izleyin..arasıra babalara bırakıp sinemaya gitmek lazım ben bunu yapmadım mesela :) yada kuaföre daha huzurlu gitmek lazım :) olmuyo öbür türlü biz sağlığımızı kaybediyoruz.. bende çok kastım kendimi herşeye ben yetişicem ev işi temizlik eş bebek derken kendimi unuttum ve sağlık sorunları başladı.. fazla pimpiriklenmemk lazım bence aman aman dedikçe daha kötü oluyo herşey malsef söylediklerimin hepsini uyguluyormuyum hayır tabikide ama bi yerden başlamak lazım.

selam kızlar....
konuya balıklama dalıyorum ama umarum doğru konu üzerine atlıyorumdur.
kendimize hiç vakit ayırmıyoruz değil mi? hani öyle çevrende anlayışlı insanlar. eşim kızı yarım saat oyalasa '' sabahtan beeri ben bakıyorum'' oluyor. okuldan çıkıp koşa koşa eve geliyorum ki gözde çocuğu bize yıktı oyalanıyor olmasın diye..
eski okuldan arkadaşlarımla ayda 1 görüşüyorum.ona götürmemeyim dedim. olur mu. çocuğun yanında olsun. sevmeye geldi mi herkes seviyor. canları ne zaman isterse tabiii.normalde hafta sonu gelip postu bana seren insanlar şimdi benim gezme programım varda defneyle ilgilenmemek için uğramıyorlar bile.
tabiki kimseye güvenerek doğurmadık ama biraz anlayış lütfen.
offf oooffff

Herkes benim gibi mi bilmiyorum ama ben Doruk doğduğundan beri kendim için kuaföre ve 1-2 defa alışverişe gitmek dışında hiç bir şey yapmadım. Çok şikayetçi değilim aslında bu durumdan, çocuğumla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor, son derece tatmin olmuş tamamlıyorum günümü. Sadece insan kılığından çıktığım zamanlar bunalıyorum biraz, gidip kaportayı düzelttirmedikçe sinir oluyorum. Onun haricinde vay sinemaya gidemedim, ay yemeğe çıkamadım gibi bir derdim yok, 10 sene gezdim gezeceğim kadar, 2 yıl çocuğum için evde oturmanın bir kayıp olduğunu düşünmüyorum (bu dediklerime ağda, saç kestirme-boyatma- kaş aldırma- manikür-pedkür dahil değildir )

Bugün sayfalar ilerlemiyor?kimsenin yazası yok herhalde

Yazgı e-bebek'e girmeme sebep oldu, sen de hediye arayışına soktun beni, ondan... Bu akşam gidip aktivite masasını alıcam sanırsam, daha da kimseye bişi alamam.

Ben senden daha fazla gezdim o zaman ,Keremle çıkayım diyorum o zamanda dayak yemiş gibi eve geliyorum çıktığıma pişman oluyorum,onsuz çıkınca üzülüyorum,bu kısır döngü beni öldürüyor.
Neler bakıyosun e-bebekte link alayım pleassseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…