- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.921
bende aktivite masasını almak istiyorum ama kızım çok oynar mı bilemiyorum eşime kiralayalım önce dedim oda hadi bbiyerine bişi olursa cocuk bu kırabilir dedi e haklıda kaldım böle velhasıl:S
ewet ben sewiniorum aslında hamile haberleri aldıkça şu sıralamaya baksana
mihriban
selinius-aldırdı
ben
jale
beko
eseda
pancuben
1kişi daha warmıydı mihribandan sonra:26: neyse işte mart anaları mart kedilerini geçti anlican:))) her sene 1 tane.. sıra sende gell bakalım yamacımızaa
saol cnm inşallah bu son kazamız olur dicem ama ceryle bu pek mümkün değil sanırsam
Herkes benim gibi mi bilmiyorum ama ben Doruk doğduğundan beri kendim için kuaföre ve 1-2 defa alışverişe gitmek dışında hiç bir şey yapmadım. Çok şikayetçi değilim aslında bu durumdan, çocuğumla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor, son derece tatmin olmuş tamamlıyorum günümü. Sadece insan kılığından çıktığım zamanlar bunalıyorum biraz, gidip kaportayı düzelttirmedikçe sinir oluyorum. Onun haricinde vay sinemaya gidemedim, ay yemeğe çıkamadım gibi bir derdim yok, 10 sene gezdim gezeceğim kadar, 2 yıl çocuğum için evde oturmanın bir kayıp olduğunu düşünmüyorum (bu dediklerime ağda, saç kestirme-boyatma- kaş aldırma- manikür-pedkür dahil değildir)
bende senin gibiyim canım.. düşün birde ben hep evdeyim ..ağdayı bile evde yapıyorum bebiş uyudukça düşün kaç kez bölünüyor her uykusunu yarım saat düşünürsen:)çalışsam belki bende senin gibi sinema yemek falan aramazdım ama bende değişik insanlar görmek istiyorum.. tabikide bebeğimle oynamak ilgilenmek onun benim öğretmeye çalıştıklarıma tepki vermesini görmek dünyanın en güzel duygusu ama diorum ya azıcık nefes almak da fena olmuyo hani :) ama dediğim gibi çalışsaydım senden farklı olmazdım bende :)
çalışan annelerin durumu çok zor.. çok isteselerde vijdan azabı engel oluyor evet ama en azından bebişler yanınızda iken kendinize zaman ayırın arkadaşlar yaa.. haftasonları evdeyken bebeğinizle yürüyüşlere gidin , kitap okuyun, film izleyin..arasıra babalara bırakıp sinemaya gitmek lazım ben bunu yapmadım mesela :) yada kuaföre daha huzurlu gitmek lazım :) olmuyo öbür türlü biz sağlığımızı kaybediyoruz.. bende çok kastım kendimi herşeye ben yetişicem ev işi temizlik eş bebek derken kendimi unuttum ve sağlık sorunları başladı.. fazla pimpiriklenmemk lazım bence aman aman dedikçe daha kötü oluyo herşey malsefsöylediklerimin hepsini uyguluyormuyum hayır tabikide ama bi yerden başlamak lazım.
Ben senden daha fazla gezdim o zaman,Keremle çıkayım diyorum o zamanda dayak yemiş gibi eve geliyorum çıktığıma pişman oluyorum,onsuz çıkınca üzülüyorum,bu kısır döngü beni öldürüyor.
Neler bakıyosun e-bebekte link alayım pleassseee
slm arkadaşlarım tamda dertli olduğum konuya parmak basmışsınız hemen atlıyorum bende çok bunaldım yaaa kocamdan resmen nefret ediyorum ve bunun sebebi kendimize zaman ayırmadığımız için ama bunu kocamlada paylaştığımda oda beni anlamıyor çıldırmak üzereyim son demlerini yaşıyor evliliğim çocuğumu için katlanıyor ve resmen sürünüyorum çıkar yol bulamıyorum çok kötüyüm arkadaşlarım iyiki varsınız
slm arkadaşlarım tamda dertli olduğum konuya parmak basmışsınız hemen atlıyorum bende çok bunaldım yaaa kocamdan resmen nefret ediyorum ve bunun sebebi kendimize zaman ayırmadığımız için ama bunu kocamlada paylaştığımda oda beni anlamıyor çıldırmak üzereyim son demlerini yaşıyor evliliğim çocuğumu için katlanıyor ve resmen sürünüyorum çıkar yol bulamıyorum çok kötüyüm arkadaşlarım iyiki varsınız
Ben bu ay 3 oyuncak kiraladım kırarsa üstümüze kalacak napalım çocuk bu.
bende senin gibiyim canım.. düşün birde ben hep evdeyim ..ağdayı bile evde yapıyorum bebiş uyudukça düşün kaç kez bölünüyor her uykusunu yarım saat düşünürsen:)çalışsam belki bende senin gibi sinema yemek falan aramazdım ama bende değişik insanlar görmek istiyorum.. tabikide bebeğimle oynamak ilgilenmek onun benim öğretmeye çalıştıklarıma tepki vermesini görmek dünyanın en güzel duygusu ama diorum ya azıcık nefes almak da fena olmuyo hani :) ama dediğim gibi çalışsaydım senden farklı olmazdım bende :)
Burcu bak aklıma ne geldi ucuz dediğin ne kadar bilmiyorum ama istersen bu ay onu kirala beğenirsen alırsın beğenmezsen bir dahaki ay benim dediğimi satın alırsın
Daha çok küçük değiller mi yaw oyuncak kırmak için... Ben hiç o potansiyeli görmüyorum oğlumda :)
R]
Ben gayette görüyorum çünkü çocuğum yerçekimini keşfetti, herşeyi yere atıyor, ses yapsın diye vuruyor,mama sandalyesindeyse özellikle yere atıp sonra arkasından eğilip nereye düştüğüne bakıyor,bir de bu aralar fırlatmayı öğrendi daha uzağa atabiliyor.
Şişşşt sakin ol ne demek son demlerini yaşıyor, her evlilikte olur sıkıcı dönemler,nefret ettiğini sandığın anlar, az kaldı sabret biraz daha büyüsün senin tosuncuk daha rahat edeceksin.
Aaa, hiç böyle düşünmemiştim...Evet Doruk da herşeyi özellikle de parkeye denk gelecek şekilde fırlatıp atıyor, ses çıkınca ahh diyor ya da parkenin üzerinde oynarken bütün gücüyle uzağa atıp arkasından bakıyor. Kırılır di mi öyle atınca, Allahım ne salağım yaa :82:
niye kendine hakaret ettin ki şimdi :)
canım ben joker ile karşılaştırdım alacağım oyuncakları e bebek daha uygun geldi kampanyası güzel biizm burayda yakın hadi akşam buluşup beraber yapalım alışverişi diyecektim ki sana eşim mesaiye kalıyormuş benim oyuncak sevdam yarına kaldı :)
yok arkadaşlar artık öyle böyle bi durum değil geldiğimiz nokta bu her hafta tartışma kocamın ilgiziliği yüzünden açıkcada söylüyorum ya ilgilen benimle beni mutlu et diye ama yok ya yok ben buyum değişmem diyo ben nasıl bi ömür geçirebilirimki mutsuz bi şekilde nasıl sağlıklı büyür çocuğum çözüm bulamıyorum ya yok çözüm yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?