2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aktivite masasını almak istiyorum ama kızım çok oynar mı bilemiyorum eşime kiralayalım önce dedim oda hadi bbiyerine bişi olursa cocuk bu kırabilir dedi e haklıda kaldım böle velhasıl:S

Yok aşkım sağol ben şimdilik almayım.Allah bereketinizi artırsın dahada çoğalın inş.
Bu arada cerenin düşmelerine zamanla alışacaksın aslında kendide alışacak ve bazen ağlamayacak kalkıp oyununa devam edecek.Rabbim beterinden korusun hafif atlatsınlar hep böyle ...

slm arkadaşlarım tamda dertli olduğum konuya parmak basmışsınız hemen atlıyorum bende çok bunaldım yaaa kocamdan resmen nefret ediyorum ve bunun sebebi kendimize zaman ayırmadığımız için ama bunu kocamlada paylaştığımda oda beni anlamıyor çıldırmak üzereyim son demlerini yaşıyor evliliğim çocuğumu için katlanıyor ve resmen sürünüyorum çıkar yol bulamıyorum çok kötüyüm arkadaşlarım iyiki varsınız

Burcu bak aklıma ne geldi ucuz dediğin ne kadar bilmiyorum ama istersen bu ay onu kirala beğenirsen alırsın beğenmezsen bir dahaki ay benim dediğimi satın alırsın

Hava uygun olduğu sürece Doruk'la çıkıyorum ben. Evet çok yoruluyorum ama hiç olmazsa içim rahat oluyor. Mesela bu akşam oyuncak almaya gidersem, eve uğrayıp onu alıp öyle gidecem. Hava çook soğuksa, ben de onunla birlikte evde pinekliyorum anacım.

E-bebek, Joker, bebeshop vb dolaşıp aktivite masalarına ve fiyatlarına bakıyorum, ayrıca çeşitli sitelerden fotoğraflı özel hediye bakıyorum, ayrıca size yazıyorum, Allahım ben ne zaman çalışıyorum

Şişşşt sakin ol ne demek son demlerini yaşıyor, her evlilikte olur sıkıcı dönemler,nefret ettiğini sandığın anlar, az kaldı sabret biraz daha büyüsün senin tosuncuk daha rahat edeceksin.

üzülme canım hepimiz geçiyoruz aynı dırımdan.. geçenlerdede bana olmuştu ki eşim çok anlayışlıdır çok destek oldu saolsun.. bide regl olunca karabulutlarım dağıldı.. belki seninde hormonaldir.. ama eşinin tutumu yanlış.. sende biraz kendine zaman ayırmayı dene istersen kendinde değişikli yap belki aşkınız yeniden alevlenir

Ben bu ay 3 oyuncak kiraladım kırarsa üstümüze kalacak napalım çocuk bu.

Daha çok küçük değiller mi yaw oyuncak kırmak için... Ben hiç o potansiyeli görmüyorum oğlumda :)

Haklısın, bana bunları çalışmak söyletiyor.

Yurdanur dur yaw, ne diyorsun, ne son demleri? Detay ver biraz...

Burcu bak aklıma ne geldi ucuz dediğin ne kadar bilmiyorum ama istersen bu ay onu kirala beğenirsen alırsın beğenmezsen bir dahaki ay benim dediğimi satın alırsın

Ucuz dediğim yine fisher price, 69,90 mı ne, seninkinin yarı fiyatı gibi yani... Akşam gdip bi bakıcam işte, internetten bişi anlamadım. Yine anlamazsam, dediğin gibi yapabilirim, güzel fikir sahiden...

Daha çok küçük değiller mi yaw oyuncak kırmak için... Ben hiç o potansiyeli görmüyorum oğlumda :)

R]

Ben gayette görüyorum çünkü çocuğum yerçekimini keşfetti, herşeyi yere atıyor, ses yapsın diye vuruyor,mama sandalyesindeyse özellikle yere atıp sonra arkasından eğilip nereye düştüğüne bakıyor,bir de bu aralar fırlatmayı öğrendi daha uzağa atabiliyor.

oyuncak kiralamayı aradı msordum kırarsa napcaz dedim bedelini alıyoruz dedi kiralama ücreti dahil mi hariçmi dedim hariç dedi ohaa! semeriyle sekseni bulcak yani. aktivite masasıda yokmuş zaten soktta.
oyuncaklarımız çok sağlam kırılmaz dio yaa tabi benim cadı sevimli kanatalrı iki günde bozdu kelebekcik mafoldu iki kanadı bastırıp üstüne cıkıo kanatları birbirine çarpıo derken artık düştümü kendi kalkamıo kanatlar dişlilerini bozmuş sanırım. neşeli topları alim desem onuda bozar bu cadı. üff üff bütün youncakalrı almak istiommmm

Aaa, hiç böyle düşünmemiştim...Evet Doruk da herşeyi özellikle de parkeye denk gelecek şekilde fırlatıp atıyor, ses çıkınca ahh diyor ya da parkenin üzerinde oynarken bütün gücüyle uzağa atıp arkasından bakıyor. Kırılır di mi öyle atınca, Allahım ne salağım yaa :82:

Şişşşt sakin ol ne demek son demlerini yaşıyor, her evlilikte olur sıkıcı dönemler,nefret ettiğini sandığın anlar, az kaldı sabret biraz daha büyüsün senin tosuncuk daha rahat edeceksin.

yok arkadaşlar artık öyle böyle bi durum değil geldiğimiz nokta bu her hafta tartışma kocamın ilgiziliği yüzünden açıkcada söylüyorum ya ilgilen benimle beni mutlu et diye ama yok ya yok ben buyum değişmem diyo ben nasıl bi ömür geçirebilirimki mutsuz bi şekilde nasıl sağlıklı büyür çocuğum çözüm bulamıyorum ya yok çözüm yoook

niye kendine hakaret ettin ki şimdi :)

canım ben joker ile karşılaştırdım alacağım oyuncakları e bebek daha uygun geldi kampanyası güzel biizm burayda yakın hadi akşam buluşup beraber yapalım alışverişi diyecektim ki sana eşim mesaiye kalıyormuş benim oyuncak sevdam yarına kaldı :)

30 yaşında, zekam ancak Doruk kadar da ondan :)))

Valla Fatmacım ben de e-bebek'i tercih ediyorum aslında ama bizi çok fena trafiğin içine düşürüyor ya, Bostancı-Göztepe. O yüzden Kozyatağı Carrefour'daki Joker'e gideriz herhalde, vakit nakittir mantığıyla.

ah canım kader arkadaşım benim ,, hayırsız herüf sen onun yolunu nasılda bekledin hamile hamile sepet kafalı bu erkekler bazen tutuyor böyle ,,,

o sana ansıl davranıyorsa sende ona öyle davran bir müddet aldırma baktın düzelen yok bak şebneme zor ama başarıyor anlat ona bunu senle mutsuz olmaktansa sensiz savşa veriri ama mutlu olurum de oda düşünsün biraz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…