2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Direkt dalıyorum mevzuya, Hasreeeeettt hayırlı olsun cnm çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş.

bu arada Ata kuzumda düşmüş dudağını yarmış.bunada çok üzüldüm.konuştum şimdi sakinleşmiş ama tabi doğal olarak şebnem çok korkmuş.içten biryer yarılmış ve çok kanamış,pekte elletmiyormuş.

Son düzenleme:
bende çok sevindim.Hasret in pipilisi geliyoo:118:
bir kızı var,birde oğlu olacak negüzelHasret çok sevinçli çokk...
cengiz uçuyordur öğrendiyse.çoktan beşiktaş belediyesinden anons ettirmiştir herhalde.

hiii ata canım kuzum yaa kıyamam ben ona nasıl olmuş ( nazar mı değdi boncuk gözlüme ,,, interneti ne zaman açılacak yaww

oğluş geliyooooooooooooooo
hasret in oğlu oluyorrrrrrrrrr
aaaaa süper yaaa tahmin etmiştik zaten rabbim gönlüne göre verdi.sağ salim kucağına almak nasim eder inşallah yüce rabbim.
-------yalanmı ayli yaw senin kerem hızlı valla baksana 8.de patlamış bizimde pazar 7.çıktı.
------gülşah annene geçmiş olsun lazerle ameliyat ediyolar artık çok kolay ama ağır bişey kaldırmamalı rtı oturduğu yerden birden kalkmamamlı.
-----fatma ve yasemin sizede geçmiş olsun bol bol dinlenin diycem ama yasemin çalışıyo fatmanında kızı hasta.
------PINARCIM lekelenme iltihaptan olabilir.büyük ihtimal ilişiden sonra olmuştur yarada olabilir ben hamileleik olduğunu sanmıyorum.
------ayfercim yaşın 30 lardaysa veya geçmişse benim nacizane fikrim aldırmamandan yana ama yinede en doğru kararı siz vericeksiniz bu sizin hayatınız zorluklar sizin kararda sizin.
-----yurdanur neoldu canım ya bebek geldi çoğumuzun evliliği ve pisikolojisi bozuldu.bence evlilik pisikolokları varya ona gidin bebeğinizi birine bırakın bir haftasonunu başbaşa gçirin konuşun falan.hemen öyle bitti falan diye kestirip atma.
-----esincim bir yaşından sonrada ya emmeye yada süte kalkıyolsr düzenli uyku çoğu bebekte 3-4 yaşında başlıyo korkutmak gibi olmasın amma.

ayyy, nasıl düşmüş güzel gözlüm yaa, tüh tüh...
Çok geçmiş olsun.
İyice kudurdu bunlar, çok dikkat etmek lazım.

Geçmiş olsun boncuğa,sıradaki dönemimiz ne yazık ki bu

hahaha hasrete bi tane daha cengiz geliyor yani :))) ay çok sevindim darısı başıma mevlam banada ikinciyi erkek 3. yü kız nasip etsin inşallah :))

Allahım sen şimdiden 3. yü bile planladın yani bravo sana ben 2. yi bile düşünmüyorum ama bana fal bakan kadın dedi ki 2.erkek 3.kız,sadece güldüm geçtim yahu ne 3. sü

slm kızlar.herkes iyidir inşallah.ben ve oğluşum hastaydık annemde kalıyoduk neredeyse 1 aydır.dün döndük evimize.burayı da pek takip edemedim
hasretin oğlu oluyomuş çok sevindim .ALLAH salıkla kucağına almayı nasip etsin.
ataya da çok üzüldüm.inşallah önemli bişey yoktur.

bizi anlattın sanki:)) herkesin ki böyle canım yaa hiiç moralini bozma yalnız değilsin bu seni rahatlatır. biz bu aralar daha iyiyiz şükür. konuşma yani artık ilgilen fln deme ters tepiyor cunku kendi kendini mutlu etmeye çalış kendi kendine yet yani. boşanmak inan en kolayı ama sen zoru başar. o zmanki problemlerin bundan daha mı kolay olacak sanıyorsun. kendine dünya kur onun ilgisine odaklama kendini o snein ilgin olmadanda yaşar sende öyle yap. ama boşanmayı düşünme. topice iki kelimeyi yasaklicam hee boşanma ve kürtajj. allahım kimseyi hepimizi bu konular üzerinde imtihan etmesin aklımıza kolay olan gelmesin amin..

aylin eşimde evlenmeden önce fal baktırmış 3 beben olacak iki erkek bir kız demiş .bende 3.düşünmüyorumya neyse.kızlar yılbaşı çekilişi için topik açtıkmı gelen hediyeleri giydirpte resimlerini çekip koysak topiğe nasıl olur aceo hoş daha ben almadım cerenin kızı elvinin hediyesiniya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…