- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.941
oğluş geliyooooooooooooooo
hasret in oğlu oluyorrrrrrrrrr
bu arada Ata kuzumda düşmüş dudağını yarmış.bunada çok üzüldüm.konuştum şimdi sakinleşmiş ama tabi doğal olarak şebnem çok korkmuş.içten biryer yarılmış ve çok kanamış,pekte elletmiyormuş.
aaaaa süper yaaa tahmin etmiştik zaten rabbim gönlüne göre verdi.sağ salim kucağına almak nasim eder inşallah yüce rabbim.oğluş geliyooooooooooooooo
bu arada Ata kuzumda düşmüş dudağını yarmış.bunada çok üzüldüm.konuştum şimdi sakinleşmiş ama tabi doğal olarak şebnem çok korkmuş.içten biryer yarılmış ve çok kanamış,pekte elletmiyormuş.
hiii ata canım kuzum yaa kıyamam ben ona nasıl olmuş( nazar mı değdi boncuk gözlüme ,,, interneti ne zaman açılacak yaww
hahaha hasrete bi tane daha cengiz geliyor yani :))) ay çok sevindim darısı başıma mevlam banada ikinciyi erkek 3. yü kız nasip etsin inşallah :))
Aynı dönemde aldığım hamile haberlerinin şimdiye kadar hepsi erkek çıktı, Hasret 5.
yok arkadaşlar artık öyle böyle bi durum değil geldiğimiz nokta bu her hafta tartışma kocamın ilgiziliği yüzünden açıkcada söylüyorum ya ilgilen benimle beni mutlu et diye ama yok ya yok ben buyum değişmem diyo ben nasıl bi ömür geçirebilirimki mutsuz bi şekilde nasıl sağlıklı büyür çocuğum çözüm bulamıyorum ya yok çözüm yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?