- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.961
aaaaa süper yaaa tahmin etmiştik zaten rabbim gönlüne göre verdi.sağ salim kucağına almak nasim eder inşallah yüce rabbim.
-------yalanmı ayli yaw senin kerem hızlı valla baksana 8.de patlamış bizimde pazar 7.çıktı.
------gülşah annene geçmiş olsun lazerle ameliyat ediyolar artık çok kolay ama ağır bişey kaldırmamalı rtı oturduğu yerden birden kalkmamamlı.
-----fatma ve yasemin sizede geçmiş olsun bol bol dinlenin diycem ama yasemin çalışıyo fatmanında kızı hasta.
------PINARCIM lekelenme iltihaptan olabilir.büyük ihtimal ilişiden sonra olmuştur yarada olabilir ben hamileleik olduğunu sanmıyorum.
------ayfercim yaşın 30 lardaysa veya geçmişse benim nacizane fikrim aldırmamandan yana ama yinede en doğru kararı siz vericeksiniz bu sizin hayatınız zorluklar sizin kararda sizin.
-----yurdanur neoldu canım ya bebek geldi çoğumuzun evliliği ve pisikolojisi bozuldu.bence evlilik pisikolokları varya ona gidin bebeğinizi birine bırakın bir haftasonunu başbaşa gçirin konuşun falan.hemen öyle bitti falan diye kestirip atma.
-----esincim bir yaşından sonrada ya emmeye yada süte kalkıyolsr düzenli uyku çoğu bebekte 3-4 yaşında başlıyo korkutmak gibi olmasın amma.
Erkek mevsimi mi yani ? O zaman bu aralar hamile kalmayalım kardeş, bizim de ikinciler kız olsun bari
bende ayline katılıyorum yine erkek mevsimi hamile arkadaşlarımın hepsinin bebeği erkek.benimde aldığım 4.erkek bebek haberi.merhaba merve.Aynı dönemde aldığım hamile haberlerinin şimdiye kadar hepsi erkek çıktı, Hasret 5.
Ben artık gideyim müsaadenizle, kuduruk oğlumla giydirme savaşları verip, galip gelebilirsem gezmeye götüreyim kendisini...
Hepinizi öptüm, iyi akşamlar :80:
bende ayline katılıyorum yine erkek mevsimi hamile arkadaşlarımın hepsinin bebeği erkek.benimde aldığım 4.erkek bebek haberi.merhaba merve.
aleykümselam hanife senin bıcır nasıl?
ayy çok sewindim hasret adına ahyırlı uğurlu olur inşş sağlık sıhhatle kucağıan alır. rabbim gönlüne göre werdi. onu imtihan etti oda sabretti aldırmadı rabbimde onun muradını werdi şükürler olsun. bi pipican daha gelio:))
benim bıcır iyi hamdolsun:))bu aralar sürekli bir şeyler anlatıyor...hiç susmuyor çok gülüyorum...belki izlemişsindir facebookta kızlar kaç yaşında dırdıra başlar diye bir video vardı ordaki gibi sürekli...bılıbılı mınımını mınamına...arada hala digol digol luli luli
senin kuzucular nasıl?
YAZGI sen balıkesrirdeydin değil mi.
kardeşimin bandırmaya tayini çıktı. diş hekimi.nasıl bir yer.sağol şimdiden
A.selam Hanifecim
Merve hoşgeldin cnm, geçmiş olsun, neyiniz vardı böyle 1 ay yatacak kadar?
benim bıcır iyi hamdolsun:))bu aralar sürekli bir şeyler anlatıyor...hiç susmuyor çok gülüyorum...belki izlemişsindir facebookta kızlar kaç yaşında dırdıra başlar diye bir video vardı ordaki gibi sürekli...bılıbılı mınımını mınamına...arada hala digol digol luli luli
senin kuzucular nasıl?
pek tatlı maşallah ya kızlar çabuk konuşuyolar dilini geliştiriyo kerata şuan.ikiside iyi bizimkide sesleri taklit ediyo.bazen yaptıklarınıda aynen yapıyo şuandada pcyi katletmekle meşkul
Geçmiş olsun boncuğa,sıradaki dönemimiz ne yazık ki bu
Allahım sen şimdiden 3. yü bile planladın yani bravo sanaben 2. yi bile düşünmüyorum ama bana fal bakan kadın dedi ki 2.erkek 3.kız,sadece güldüm geçtim yahu ne 3. sü
adet olmayan kaldı mı bende hala tık yokda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?