2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

s.a.
ayrıca alıntı yapmıyorum Filiz'e katılıyorum:))

ayy çok sewindim hasret adına ahyırlı uğurlu olur inşş sağlık sıhhatle kucağıan alır. rabbim gönlüne göre werdi. onu imtihan etti oda sabretti aldırmadı rabbimde onun muradını werdi şükürler olsun. bi pipican daha gelio:))

Ben artık gideyim müsaadenizle, kuduruk oğlumla giydirme savaşları verip, galip gelebilirsem gezmeye götüreyim kendisini...
Hepinizi öptüm, iyi akşamlar :80:

Ben artık gideyim müsaadenizle, kuduruk oğlumla giydirme savaşları verip, galip gelebilirsem gezmeye götüreyim kendisini...
Hepinizi öptüm, iyi akşamlar :80:

iyi akşamlar burcu bende temizlik yapıyodum size bakayım dedim yarım kaldı valla ama hamlamışım belim ayaklarım koptu.doğanda geceleri uyutmuyo sağolsun.

bende ayline katılıyorum yine erkek mevsimi hamile arkadaşlarımın hepsinin bebeği erkek.benimde aldığım 4.erkek bebek haberi.merhaba merve.
aleykümselam hanife senin bıcır nasıl?

benim bıcır iyi hamdolsun:))bu aralar sürekli bir şeyler anlatıyor...hiç susmuyor çok gülüyorum...belki izlemişsindir facebookta kızlar kaç yaşında dırdıra başlar diye bir video vardı ordaki gibi sürekli...bılıbılı mınımını mınamına...arada hala digol digol luli luli
senin kuzucular nasıl?

Son düzenleme:

Pipican bu da iyiymiş :81: ben arada pipilaçi diyorum severken

hasret adına cok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah .. ben cok şükür bugün regl oldum cok korkmustum gecen ay oldukca yogun kırmızı gece vardı bizde nasip deilmiş demekki 2.bebek :))) şaka bi yana tembellik yapıyorum kadın doğumcuya gidip genel muayene artı spiral falan bişey yapmam lasım...

pek tatlı maşallah ya kızlar çabuk konuşuyolar dilini geliştiriyo kerata şuan.ikiside iyi bizimkide sesleri taklit ediyo.bazen yaptıklarınıda aynen yapıyo şuandada pcyi katletmekle meşkul

nolur yeni halini çek de koy yine face e, bakalım nasıl konuşuyor, çok konuşacağı digol digol zamanından belliydi zaten

off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.

pek tatlı maşallah ya kızlar çabuk konuşuyolar dilini geliştiriyo kerata şuan.ikiside iyi bizimkide sesleri taklit ediyo.bazen yaptıklarınıda aynen yapıyo şuandada pcyi katletmekle meşkul

bizim çocuklar okuma yazmayı direkt bilgisayardan sökecek:))Nito geçen ay bizim klavyeyi bozdu yenisini almak zorunda kaldık...elini atar atmaz ne kadar kısa yol varsa buluyor bişeyler yapıyor benim notebookun ekranını yan çevirdi geçende ben bile bilmiyorum nasıl yapıldığını

off nihayet bilgisayarım geldi ve ben tamamen aranızdayım...bu arada bende hala olmadım canım 12 ay bile normalmiş olmamak doktorum sorun yok dedi.

mevlam bilir tabi ama 2 yıl sonra 2. bebeğime hamile kalmak istiyorum yani 30 yaşında hamile kalıp bebek doğuracağım sonra 45 yaşımıza geldiğimzide bir bebek daha düşünüyoruz kocişle :) ihtiyarlıkta bebeğimiz olsun bizi yeniden yaşama bağlasın çevremzide örnekleri çok var ve çok hoşumuza gidiyor :) ama çocuk açısından zor oluyor tabi :) annem 36 sında doğurdu kardeşimi şimdi aralarındaki fark kardeşimi çok etkiliyor diyebilirim bizler daha bilinçli aileleriz tabi ,, kısmet yani bizim planlar böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…